iPhone 6s: Χρήστες αναφέρουν ότι σβήνει χωρίς λόγο

Αυξάνονται τα bugs για τo iPhone 6s και iPhone 6s Plus μιας και φαίνεται πως έχουμε “Turn off gate” μιας και ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι οι συσκευές τους απλά σβήνουν χωρίς λόγο, ακόμα και όταν δεν τα χρησιμοποιούν και είναι φορτισμένα.

Άγνωστος είναι ακόμα ο λόγος που προκαλεί αυτό το bug, με τους χρήστες να αναφέρουν πως όταν πάνε να επανεκκινήσουν τις συσκευές τους, το home button είναι πολύ ζεστό. Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι το ίδιο γεγονός αναφέρουν και χρήστες του iPhone 6 με το πρόβλημα τελικά πιθανόν να εστιάζεται στο iOS 9.

Όταν η συσκευή “νεκρώσει” μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε κρατώντας πατημένα το power και το home button για 10 δευτερόλεπτα, κάνοντας τη συσκευή να επανεκκινήσει. Με τα παράπονα που έχουν ακουστεί ως τώρα, η πλειοψηφία των προβλημάτων παρουσιάζεται σε χρήστες iPhone 6s που “τρέχουν” iOS 9.0.1 και φαίνεται ότι κάτι προκαλέι το τυχαίο σβήσιμο των συσκευών και ανεβάζει τη θερμοκρασία της συσκευής στο σημείο του home button.

Μένει να δούμε την αντίδραση της Apple με τη μορφή ακόμα ενός update που ενδεχομένως θα φτιάξει το πρόβλημα και να ελπίσουμε ότι δε θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα.

iPhone 6s: Χρήστες αναφέρουν ότι σβήνει χωρίς λόγο, iPhone 6s: Χρήστες αναφέρουν ότι σβήνει χωρίς λόγο

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paul

Bugios….το καινούργιο λειτουργικό

gp

Απλα απαραδεκτο. Ουτε τα κινητα των 100 ευρω δε κανουν τετοια.

Nik

Ξυπνατε εκει στην apple ντε..

DIREFEAR

Τελικά από τις Θερμοπύλες(hot gate),στο Διακοπτό(turn off gate) είναι ένα iphone6S δρόμος…

Γιάννης

Είναι το νεο πρωτοποριακό feature iShutDown , μιλάμε για απίστευτο innovation της Apple που το έχει ήδη πατενταρει.

Costas

Το άρθρο δεν έπρεπε να λέει “χρήστες” στον τίτλο άλλα beta testers!

Themazerunner

Προφανως για να το κανει και στο 6 θα ειναι προβλημα του λειτουργικου.
Απαραδεκτη η Apple στο beta testing.Σαν να βιαστηκε να προλαβει και εγω δεν ξερω τι;μονη της ειναι με το λειτουργικο της και τις συσκευες της.
Σαν να αρχισανε να ψιλοχαλανε εκει στην apple…

VasilisA3

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα εφαρμογή από το Samsung Galaxy Apps κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Έχει και χρόνο και τυχαία επιλογή κλεισίματος. :-p

Agnostos13

Μετα την 9.0.1 βγηκε αμεσως η 9.0.2…
Μηπως το διορθωνει;

Marios

Παιδια μην εισται ετσι επιθετικοι αφου ειναι bug του λογισμικου λογικα θα διορθωθει. Στα ποστς με android δεν ειρωνευονται τα android οι χρηστες ios αλλα σε ολα τα ποστς του ιphone ολοι οι χρηστες android ειρωνευονται. Ελεος παιδια μην κανετε οπως τα 10χρονα

Themazerunner

Επιθετικοι δεν ειμαστε σε καποιον χρηστη.Για την apple μιλαμε και τα αθλια beta testing.Μην κανεις λες και μιλησαμε για εσενα.
Χαλαρωσε…και κανε και λιγη πλακα…ημαρτον…για εταιρεια μιλαμε που βγαζει δισεκατομμυρια το χρονο.

Themazerunner

Like iOS 9.0.1, iOS 9.0.2 is a minor update that focuses on introducing some much-needed bug fixes and performance enhancements to Apple’s newest operating system.

This update contains bug fixes and improvements including:

– Fixes an issue with the setting to turn on or off app cellular data usage
– Resolves an issue that prevented iMessage activation for some users
– Resolves an issue where an iCloud backup could be interrupted after starting a manual backup
– Fixes an issue where the screen could incorrectly rotate when receiving notifications
– Improves the stability of Podcasts

Δεν βλεπω καπου να αναφερει το προβλημα.

Bloodmaster

Πολλοι εχετε δει σε περιοδικα και διαφημίσεις ενα turbo-x τηλεφωνο 50€ με χαρτες 20€ δωρο. Τετοια πράγματα δεν θα κανει παντως.

Solon

Παιδιά το νέο iOS έχει χοντρά προβλήματα. Υπάρχει άσχημο bug στις φωνητικές κλήσεις μέσω μπλούτουθ. Μόλις κάνεις μια φωνητική κλήση μέ μπλουτούθ όλες οι εφαρμογές μετά βγάζουν μαύρη οθόνη. Το δοκίμασε φίλος σε 3 συσκευές μετά την αναβάθμιση και συμβαίνει σε όλες!
Μην αναβαθμίσετε μέχρι να λυθούν τα bugs.

Βαγγέλης

Αναγνωρίζω την υποστήριξη software της apple με τα updates αλλα τωρα το ios έχει περισσότερα bugs απο παλιά γιατί πολλές περισσότερες συσκευές παίρνουν την καθε αναβάθμιση και γιατι το ios ειναι πιο πολύπλοκο τώρα.Αυτό που δεν αρέσει στους “φαινομενικά” haters ειναι οτι η apple λειτουργεί αθέμιτα σαν να μην έχει ανταγωνισμό γιατί βρισκει και πουλάει κινητά τριπλασιας τιμής του κόστους παραγωγής τους σε αντίθεση με το android που υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε πολυ λιγότερα χρήματα και χωρις μεσάζοντες μεσω π.χ. του skroutz και οσον αφορά το lag του android φεύγει μεγαλο ποσοστό του απλα απενεργοποιώντας απο τη διαχείριση εφαρμογων άχρηστες εφαρμογές.

Samwise

Κάτοχος note 3 μη μιλάμε και εμείς με τη σάμμυ που μας έβγαλε τη 5 lollipop και αχρήστευσε απο s4 s5 και note για να παμε στα νεα μοντέλα.

themazerunner

Βαγγελη ειπες 2 πραγματακια πολυ σωστα.
Οτι η apple εχει να υποστηριξει περισσοτερες συσκευες πλεον…αραγε μηπως γι’αυτο στα android καποιοι αφηνουν μετα τη διετια καποια σε μια σταθερη εκδοση;
Οτι πλεον το ios ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΥ και περισσοτερο πολυπλοκο που ΜΕΧΡΙ σημερα δεν ηταν!
Εξ’ου και ρολλαρε καλα και δεν ειχε lag και ηθελε μικρη ram.
Τα πραγματα αλλαξαν και τωρα θα δουμε ποσα ψαρια πιανει το ios.Με μια πρωτη ματια βλεπω την apple να τα βρισκει σκουρα.Τα Bugs και τα lags αυξηθηκανε γεωμετρικα οπως και η μνημη που πιστευω οτι του χρονου μαλλον θα δουμε και 3 ram στο 7.
Aλλωστε ηδη στο ipad pro εχει παει στα 4.

NZ

Τρίζουν τα κόκκαλα του Jobs!
Αν ζούσε θα είχε στείλει όλο το dev. team στα σπίτια τους!
Κρίμα!

Solon

@Samwise
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.Το Galaxy S4 i9506 με τον Snapdragon 800 που πετούσε με την 4.4 το έκανε να σέρνεται με την Lolipop. Και προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν σηκώνει ο 800άρης τo Lolipop! Κάτι τέτοια θα με κάνουν να πω στην Samy άντε γεια.

Themazerunner

Solon εσυ τουλαχιστον στο Android μπορεις να πας ανα πασα στιγμη στο 4,4 που πετουσε με το Odin και official rom να βαλεις και μια αλλη rom.
Για ρωτα τους ios χρηστες που σταματησε να υπογραφει η apple…

akis

δεν είναι θέμα του 6S εδώ κλείνει και το δικό μου 6 plus από τότε που πέρασα την 9.0.2

και δεν φτάνει αυτό… κολλάει και από πάνω συνεχώς η συσκευή…

γενικά από το update δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος..

Marios

mazerunner με τον ορο βαρυ τι ενοεις? Βαρυ σε bugs συμφωνο αλλα βαρυ σε χωριτικοτητα οχι.

Themazerunner

Τι σχεση η χωρητικοτητα με το βαρυ που λεω;Βαρυ διοτι τωρα αρχισε(ακομη αρχη ειναι) να ενσωματωνει πραγματικα features και με το spliview να παιρνει μια γευση του multitasking.
Ιδιαιτερα το 6s με το 3d touch ακομη πιο βαρυ εξ’ου και τα 2 ram.
Οταν λοιπον ενα λειτουργικο εχει να εξυπηρετησει ενα καρο συσκευες(πανω στο οποιο παταει η apple ως “καλο”)επομενο ειναι να αρχισει και να γινεται οπως ολα τα αλλα.
Μεχρι σημερα το ios 8 δεν ειχε να επιδειξει τιποτε αξιολογο σε σχεση με το δικο του παρελθον(αφου ηταν σχεδον το ιδιο)και με τον ανταγωνισμο.
Παρατηρησε σιγα σιγα τις εξελιξεις και θα δεις τι προβληματα θα αντιμετωπιζει το ios απο εδω και περα.
Εχει ξεκινησει ηδη…

Android & Windows User

Μας τα έχουν πρήξει στην κυριολεξία με αυτό το iPhone 6s !!!
Το καλύτερο ΛΣ για smartphones και tablets είναι το Android τελεία και παύλα !!!
Το Android βασίζεται στο πυρήνα Linux !!!
Υπερυπολογιστές, Servers, Smart TVs, Μόντεμ, Ρούτερ, Κινητά τηλέφωνα, smartphones, tablets,
Steam OS, Ερευνητικά εργαστήρια, Smart Cars, Google, Facebook, Twitter, FBI, CIA, NSA, NASA, Interpol, Data Centers, όλο το διαδίκτυο …………………………………………………….. κ.τ.λ είναι βασισμένα στον πυρήνα Linux πάει και τελείωσε !!!
Και σε λίγα χρόνια το Linux θα αντικαταστήσει τα MS Windows και στα PC !!!
Ο κώδικας του Linux εξελίσσεται συνεχώς εφόσον είναι ανοιχτός και προγραμματίζεται από εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο !!!!!!!!!!!

Don mitso mou

Εγώ θέλω να ρωτήσω προσωπικά τον themazerunner, μια και έχει πάρει εργολαβία τον σχολιασμό σε θέματα Apple αλλά και τον κύριο Βλαχάκη που ανεβάζει τέτοιου τύπου άρθρα. Με βάση όσα μας λεει η Apple, to iOS 9 είναι εγκατεστημένο σε iPhone από 4s και μετά, iPads iPads mini, iPods κτλ. Δηλαδή μιλάμε για ενα αριθμό που κατα προσέγγιση ξεπερνάει τα ποσά, 300 εκατομμύρια συσκευές; Και το άρθρο αναφέρει πως κάποιοι χρήστες (;) αναφέρουν πρόβλημα. Ωραία. Και έχετε ξεσκιστεί όλοι σας πως το iOS 9 εχει γίνει βαρύ (;), σέρνεται και δεν ξέρω κι εγώ τί αλλο. Βασισμένοι σε τί; Ποια είναι τα στατιστικά στοιχεία σας; Ποσά απο αυτα τα 300 και, εκατομμύρια παρουσιάζουν αυτο το πρόβλημα; Έγραψε δηλαδή ένας σε φόρουμ για ενα θέμα και κάναμε την τρίχα τριχιά. Εγώ όσα έχω δεν εχει κανένα το παραμικρό πρόβλημα (iPhone 6, iPad mini, iPad air2), όσο και όσοι άλλοι γνωρίζω. Εκτός αν απο εδω και πέρα θα πρέπει να αρχίσουμε όλοι να σχολιάζουμε βασισμένοι σε εικασίες και word of mouth. Και εγώ αγόρασα ενα s6 edge για τον αδερφό μου, το έβγαλα απο το κουτί ετςι να δω πως είναι και ειδικά η κάμερα, και μου έκλεισε λέγοντας πως η εφαρμογή… Συνέχεια »

Themazerunner

Φασολαδα θα εφαγες σημερα για να σε πειραζουν τα σχολια των αλλων…δεν εξηγειται αλλιως…:)
Κανε το δικο σου σχολιο-εκτιμηση και αν δεν σου αρεσουν των αλλων απλα μην τα διαβαζεις.
Πολυ απλο…
Ευτυχως που τα ξερεις εσυ οποτε το βραδυ θα κοιμηθουμε ησυχοι…

Themazerunner

@Don οταν κανεις μια ερωτηση να την σκεφτεσαι πρωτα λογικα και μετα να την θετεις.
Με το σκεπτικο σου οποιος εχει ενα bug,lag θα πρεπει να δινει και ενα σχολιο εδω;στο official της apple;σε καποια αλλη ιστοσελιδα;που;(αλλωστε ηδη καποια παιδια και σε αλλα σχολια δωσανε την εμπειρια τους).
Για το android γραφονται ακριβως τα ιδια που κατηγορεις(αλλα ξερουμε τι του σερνουν…ετσι?ευαισθησια η ιδια να φανταστω?)Ουτε εγω ειδα(ποσα εκατομμυρια συσκευες φερουν android στον κοσμο?)τοσα σχολια.
Προφανως καποιοι τα αναφερουν(για να γραφετε κατι τετοιο)και μετα η εταιρεια δινει ενα fix.
Φαντασου 300,000,000 χρηστες(μονο ios) να εγραφαν ο καθενας καθε φορα που θα υπηρχε ενα προβλημα.Προφανως ενα προβλημα δεν εμφανιζεται σε ολους στατιστικα.Ομως για να εμφανιζεται π.χ 3-4 στους δεκα αυτο σημαινει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ προβλημα.Ναι ή οχι;
Τωρα αν σε πειραξε η αληθεια οτι το Ios εγινε βαρυ(που εγινε)και αν εχει πλεον να εξυπηρετησει πολυ περισσοτερες συσκευες απ’οτι στο παρελθον…τα παραπονα στην apple.

Don mitso mou

“Για να εμφανίζεται 3-4 στους δέκα ” και ΕΣΥ το ξέρεις απο που; Εννοείται πως η Apple η Samsung και οι υπόλοιποι δεν περιμένουν τα blogs οι κάποιες αναφορές για να μάθουν για τα bugs. Παίρνουν τις πληροφορίες απο τα ίδια τα κινητά.
Το ερώτημα μου δεν είχε να κάνει με αυτο και ούτε φυσικά μόνο για μια εταιρία, γενικό είναι. Είναι το γεγονός του πως γίνεται hype ενα θέμα απο τα media και το εκτοξεύουν σε αλλα επίπεδα. Άι φυσικά οι εταιρίες φοβούνται τέτοιο hype , άσχετα αν αφορά μια συσκευή ή 100 εκατομμύρια, γιατί διαμορφώνει την κοινή γνώμη (βλέπε snapdragon 810).

“Τωρα αν σε πειραξε η αληθεια οτι το Ios εγινε βαρυ(που εγινε)και αν εχει πλεον να εξυπηρετησει πολυ περισσοτερες συσκευες απ’οτι στο παρελθον…τα παραπονα στην apple.”

Σοβαρά τώρα, έφυγα απο ελλαδα και βρήκα την ηρεμία μου και νομίζεις πως με απασχολεί ή με πειράζει το αν έγινε βαρύ ή όχι το iOS?

Όπως είπε ο κλαρκ Γκέιμπλ στο gone by the wind ” frankly my dear, I don’t give a damn”

Φίλιππος

9 Οκτωβρίου έρχεται ΜΟΝΟ στην Αθήνα Θεσσαλονίκη και άλλες μεγαλουπολεις ή σε όλους τους νομούς;

Chris g

Παιδικές ασθένειες

nikos78

Smart shut down!!!!

Μάριος

Παιδιά λυπάμαι παρά πολύ όπου πάω το λέω αλλά είναι αδύνατο να το πω σε όλους, έχω iPhone και λέω απλά μακριά, δεν είναι μόνο αυτό, και καλό τεχνικά να είναι έχει αλλά πολλά, για παράδειγμα για να ακούσεις μουσική το μέρος ή αλλιώς πρόγραμμα που βάζεις την μουσική ( το app music ) πρέπει να το πληρώνεις κάθε μήνα, μόνο 3 μήνες είναι τάχα δωρεάν. Δεν δέχεται πουθενά άλλου μουσική στο iPhone μόνο εκεί την αναγνωρίζει, ακόμα και τα MP3 από τον υπολογιστή εκεί τα δέχεται γι αυτό μακριά. Ευτυχώς δεν το αγόρασα ήταν δώρο, το επόμενο κινητό μου θα είναι Samsung μάλλον 🙂

Themazerunner

@Don την κολοκυθια θα παιξουμε;συμφωνησες σε ολα μαζι μου δεν σε ενδιαφερει αν εγινε το ios βαρυ και τι καθεσαι και μας εκφραζεις τοτε ενοχληση;η apple εταιρεια σου ειναι; Επισης στο 3-4 που ανεφερα μπορει να ειναι και 6-7.Εσυ που το ξερεις πως δεν ειναι; Συνεπως οπως καταλαβαινεις ο καθενας λεει την αποψη του και ο χρονος θα δειξει. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ερχεται η apple και σου λεει καθε βδομαδα σχεδον απο την στιγμη που βγαινει μια καινουρια εκδοση ios αυτο… This update contains bug fixes and improvements including: – Fixes an issue with the setting to turn on or off app cellular data usage – Resolves an issue that prevented iMessage activation for some users – Resolves an issue where an iCloud backup could be interrupted after starting a manual backup – Fixes an issue where the screen could incorrectly rotate when receiving notifications – Improves the stability of Podcasts Tι σημαινει;οτι η προηγουμενη εκδοση εχει αυτα τα bugs συν τα επομενα που δεν εχουν αναφερθει ακομη.Η 9,0,1 εχει κι αλλα η 9 η πρωτη κι αλλα κ.ο.κ…εσυ καταλαβαινεις κατι αντιθετο απο αυτο που ειπα; Το βαρυ σε πειραξε;το επιλυουμε κι αυτο…Ποση ram εβαλε η apple στο 6s;2 gb. Aφου… Συνέχεια »

Don mitso mou

Λυπάμαι που το λέω, αλλά κάποιοι είστε άρρωστοι με τα κινητά.

Πέτρος

@Μάριος πριν πεις εκφράσεις τύπου: “μακριά από το iPhone” και πριν κατηγορήσεις μία εταιρεία και τα προϊόντα της θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και να μάθεις πως ακριβώς λειτουργεί το iPhone και το κάθε iPhone.Αυτό που λες με τη μουσική δεν ισχύει.Μπορείς κανονικά να περάσεις τα mp3 σου στο iPhone σου και κανένας δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις μουσική ή να γίνεις συνδρομητής στο Apple Music.Από αυτό που έγραψες συμπαιρένω πως μόλις τώρα αγόρασες για πρώτη φορά iPhone και ακόμα δεν έχεις μάθει ούτε το 1/100 των λειτουργιών του.Μπορείς πολύ εύκολα να περάσεις τραγούδια στο iPhone σου μέσα από το iTunes που πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου.

Λευτερης

@Don Mitso
Κλασσικός είσαι φιλέ. Ακολουθεις μια εταιρεία τυφλα ενω μάλλον δεν εχεις ιδέα απο τεχνολογία και όταν κάποιος (στην προκειμένη περιπτωση ο mazerunner), σου θέσει επιχειρήματα εύλογα, η απάντηση σου είναι “είστε άρρωστοι με τα κινητά” και κάτι τέτοια. Τυχαία οι περισσοτεροι σαν εσένα είναι Apple fans (υπαρχουν και οπαδοί αλλων εταιρειών αλλά το ειδος σου είναι πλειοψηφία) οι οποίοι ενδιαφέρονται πιο πολύ για την επίδειξη παρα για την τεχνολογία. Α και για να ξερεις, εμείς οι “άρρωστοι”, όπως μας αποκαλεις, με την τεχνολογια ξέρουμε οτι οτι βασίζεται σε Linux παντα θα είναι καλο.

ΥΓ: Το linux είναι λειτουργικό ανοιχτού κωδικα σε περιπτωση που δεν το γνωρίζεις.

Γιώργος Τ

Εδώ δημιουργεί προβληματα και σε τηλ που δεν κάνουν την ενημερωση δεσμεύοντα τον χώρο τους παρόλο που κάνουν διαγραφη της ενημέρωσης.
Το δικο μου iPhone 4s της αδερφή μου και της γυναίκας μου έχουν το ίδιο προβλημα. Δεσμευμένος χώρος απο της ενημερώσεις του ios 9 που διαγράφονται κιόλας.
Τα εχει κανει σκατα η apple και φέτος…

Mpidis

Αποκλείεται. Είναι haters αυτοί το το λένε αυτό. Αφού τα iphone δεν κολάνε πότε δεν κρασαρουν και δεν έχουν προβλήματα. Χαχαχα αν δεεε…

Γεωργιος

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν δουλεύει η Siri το slide search μετά την αναβάθμιση σε iOS 9

Chris

@Μαριος

Εισαι ασχετος η το πολυ 15 χρονων η απλα θες να τρολαρεις…
Πως μπορουν και υπαρχουν ανθρωποι που δινουν συμβουλες
για κατι που δεν γνωριζουν πραγματικα ειναι φανταστικο…

Στο θεμα μας…
Ουτε εγω εχω δει προβλημα σε iphone 6 ipad 2 και ipad 4
Αλλα και να υπηρχε θα ξενερωνα αλλα θα ημουν ησυχος γιατι ξερω πως
Το προβλημα θα λυθει αμεσα…
Και αυτο ειναι πολυς κοσμος που το ξερει και προτιμα το ios

giannis

Δειτε τωρα πως λειτουργει ο εξω κοσμος κολλημενοι iphonaκιδες και samsungακιδες και οτι αλλο:
Αν παρεις ενα καινουριο αυτοκινητο και εξαιτιας ενος bug στο software του εγκεφαλου σβυνει καθε τοσο μονο του, καθως εισαι εντος εγγυησης πας στην αντιπροσωπεια. Εκει εφοσον εχει ενοπιστει και αλλου το ιδιο προβλημα ή αφου ρωτησουν το εργοστασιο σoυ flashaρουν την προηγουμενη bugless εκδοση μεχρι να βγει νεα χωρις bugs.

Αυτο επρεπε να ζητατε απο την καθε apple. Να ερθει μια OTA υπο-βαθμιση (οχι να το κανετε μονοι σας) στη προηγουμενη stable εκδοση Κι οχι να λέτε δεν πειραζει αν σβυνει και καίει θα βγάλουν αναναθμιση καποια στιγμη και θα φτιαξει.
Βρισκουν και τα κανουν

Apple 4 ever

Και τωρα ολοι οι εξυπνακιδες λενε πως τα iphone ειναι αχρηστα κινητα. Με αφορμη το λογισμικο.
Λοιπον οσοι εξυπνακιδες νομιζουν πως ειναι καποιοι ας πανε να προγραμματισουν αυτοι το ios9

Sotiris

Samwise και λοιποί, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την Lollipop στο Note? Έχετε κάνει clean install?

Γιάννης

@Apple 4 ever
Δεν είπε κανείς ότι είναι άχρηστα , πολύ υπερτιμημένα είναι και όσοι τα αγοράζουν συνήθως το κάνουν λόγω ονόματος ενώ υπάρχουν πολύ καλυτερα κινητά στην αγορά. Αυτό δεν ισχύει τώρα αλλά εδώ και χρόνια.

giannis

Note 3 lollipop κανενα προβλημα περα απο το μικρο lag στο ανοιγμα των ενεργων εφαρμογων και το μαζικο τους κλεισιμο οταν ειναι πολλες. Παει σφαιρα, με το lollipop κερδισε αυτονομια και χτυπαει και 44900 στο antutu

Πέτρος

@Γιάννης κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε μου.Λόγω ονόματος και για μόστρα τα αγοράζουν κάτι κοριτσάκια που δεν ξέρουν που παν τα 4.Οι πλειοψηφία δεν το αγοράζει λόγω ονόματος, αλλά επειδή κατανοεί τι προσφέρει ένα iPhone.Μπορεί αυτό να σας αρέσει να πιστεύετε οι Android fans αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Gp

Το τραγικό δεν είναι ότι σβήνει το iphone. Είναι ότι μερικούς δεν τους πειράζει καθόλου αυτό, λένε και τι έγινε; Αφού έχει το μήλο στην πλάτη ολα ενταξει, δεν πάει να σβήνει όσο θέλει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.