iPhone 6s: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις στην Γερμανία

Το iPhone 6s έχει ακόμη περίπου έναν μήνα πριν γίνει επίσημο, με την πιο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης να είναι η 9η Σεπτεμβρίου. Ενώ τα leaks δεν έχουν καταλήξει ακόμη για τα χαρακτηριστικά, αν θα δούμε δηλαδή ξανά μνήμη RAM 1GB ή αν η Apple θα πάει σε 2GB, οι Γερμανοί μπορούν να κάνουν τις κρατήσει τους από τώρα.

Για όσους λοιπόν δεν ενδιαφέρονται για το τι θα έχουν τα νέα iPhone 6s και είναι σίγουροι ότι θα τους αρέσουν, η Deutsche Telekom έχει ξεκινήσει να κάνει κρατήσεις. Αυτό σημαίνει ότι όποιος εκφράσει το ενδιαφέρον του για το επόμενης γενιάς iPhone και μπει στην online λίστα, θα είναι από τους πρώτους που θα το παραλάβει όταν γίνει διαθέσιμο.

Όσοι θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό όταν ξεκινήσει η κυκλοφορία του, φροντίζουν από τώρα. Βέβαια αυτό ισχύει μόνο για όσους βρίσκονται στην Γερμανία και η Deutsche Telekom δεν είναι η πρώτη φορά που ξεκινά τις κρατήσεις τόσο νωρίς.

iPhone 6s: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις στην Γερμανία, iPhone 6s: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις στην Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mpidis

Τι λεει ρε ο κοσμος! Ωραια εμπειρία να περιμένεις όλο το βράδυ για ένα κινητό που κανει 1000 ευρώ! Καντε καμια βουτιά να ξυπνησετε! Το ιδιο κινητο θα ειναι με ψευτοβελτιώσεις!

Giwrgos

Λοιπόν βλέπω πόσο καιρό αρνητικά σχόλια για την Apple συνεχώς , η Apple διχνει πως έχει 1 gb ram αλλά είναι λες και έχει 2 ,η Apple διχνει πως έχει 2 πυρήνες αλλά είναι λες και έχει 4 . Τέλος βλέπουμε πως τα iPhone κρατάνε και μέχρι 4 χρόνια δίχως να κολλάνε ενώ τα Android phones όσο καλά και να είναι μέσα σε 1.5 χρόνο πιάνει τα κολλήματα . Από ποιότητα τα iPhone είναι τέλεια και αξίζει για 4 χρόνια να δώσεις 700 ευρώ η άμα περιμένεις και με 600 .

Ekimolaos

@Mpidis
Παιδιά εγώ λέω πως απλά πρέπει να σταματήσουμε να απαντάμε στον οποιονδήποτε “Λευτέρη” γιατί πραγματικά έχει καταντήσει αηδία το θέμα. Ok στην αρχή είχε πλάκα, συμμετείχα κι εγώ στο αστείο, αλλά ως εκεί. 1 φορά έγινε και είχε πλάκα, τώρα απλά είναι κουραστικό. 1-2 άτομα το πολύ το συνεχίζουν αυτό σίγουρα, αποκλείεται παραπάνω. Αν δεν σταματήσουν αυτοί, απλά να σταματήσουμε εμείς να τους μιλάμε. Total ignorance, σαν να μην έγραψαν ποτέ. Ήδη είναι σάπιο το comment section από φανμποϊσμό με παρωπίδες, τώρα με το trolling όμως παραέχει γίνει… Μία φορά ok, άντε δύο… Είχε όντως πλάκα. Όχι κάθε μέρα όμως, έλεος…

koutsis

Ekimolaos +1
Τωρα για να μιλήσουμε σοβαρά,θεωρώ τραγικό το γεγονός να προπαραγγελνεις ενα κινητό που δεν ξέρεις καθολου πως θα ειναι,και τι χαρακτηριστικά θα εχει!

Costas

Το γεγονός ότι παραγγέλνουν χωρίς καν να δουν το προϊόν δείχνει ότι έχουν λεφτά για πέταμα! Πραγματικά όμως για πέταμα από την στιγμή που αγοράζουν ένα προϊόν ίδιο με πέρυσι με ένα s στο τέλος. Αυτή η ενέργεια είναι ο ορισμός του οπαδού!

Antonis

Γιατί να υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο κολλημένη σε σημείο που να τους κράζουν όλοι;;;

Ιωάννης jb

Σταμάτα να αλλάζεις ονόματα ρε, εσυ που δεν είσαι φανμποι

foivos1k

Ε αφού ειναι εγγύηση το πραμα τι να κάνουμε τωρα. Ξέρεις με σιγουριά οτι δεν θα σ προδώσει και θα κανει απλά και καλα τα αυτονόητα. Δεν θα έκανα προςωπικα ποτε προπαραγγελίες και το βρίσκω αστείο,ωστόσο μπορώ να καταλάβω το γεγονός πως ο άλλος με την Apple ξέρει οτι δεν θα ψωνίσει απο σβέρκο. Απλά τα πραγματα. Πρωην κάτοχος g2, g3 και πλεον, Υπερευχαριστημένος κάτοχος του i6.

παπαροκας tiamat

Oι προπαραγγελιες ειναι ανάλογες του κοινου της! Ενα κοινο θυμα της μοδας, του πολυ δηθεν, του δε ξερω καν επειδη ειμαι ασχετος τι δυνατοτητες εχει η’ δεν εχει το τηλεφωνο που εσκασα δυο μισθους μου για να το παρω!

Χρήστος

παιδιά μη ξεχνάτε οτι δεν το αγοράζουν από τώρα.
Οι άνθρωποι μπαίνουν σε μια ηλεκτρονική λίστα αυτών που επιθυμούν να το αγοράσουν ΟΤΑΝ κυκλοφορήσει. Χωρίς δέσμευση.

ΤΨ

Και καλα κάνουν …αν εχεις τα χρηματα και φυσικα θελεις iPhone. Όσο για την ποιότητα του σιγουρα ειναι πολυ καλη.
Όσο για τα android μια χαρα κινητά ειναι …… Πολλοι συγκρίνουν android των 100-200 ευρώ και λένε το iPhone μου των 800-900 ευρώ ειναι καλυτερο…. Λογικο, συγκρίνουν διαφορετικά πραγματα. Αν συγκρίνεις κινητο android των 800 ευρώ ειναι καλυτερο απο το αντίστοιχο iPhone των ίδιων χρημάτων. Ο μέσος χρήστης ομως δε θα δει ουσιαστική διαφορά πλεον στην πράξη εκτός απο τη μνήμη και και ιςως την φωτογραφική. Ολα τα αλλα ειναι ιδια αφού τα προγράμματα ειναι ιδια για όλες τις πλατφόρμες.
Στα πολυ καλα κινητά παντα οι διάφορες ειναι μικρές….αποτε ο καθένας απολαμβάνει αυτο που του αρεσει για να περνάει καλα ….πχ προσωπικά εγω αν και κάτοχος iMac air , iPad Air δεν μου αρεσε το iPhone και πηρα κινητο της σειράς Xperia Z ( ήθελα να ειναι και αδιάβροχο χεχε). Γούστα ειναι αυτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.