iPhone 6s: Promo video “επιβεβαιώνει” μικρότερη μπαταρία 1715 mAh

H Apple ανακοίνωσε εχθές στο μεγάλο event το iPhone 6s με σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του και όχι τόσο εξωτερικά. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους περισσότερους Android, και άλλους κατασκευαστές, η Apple ως συνήθως δεν έδωσε επίσημη λίστα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να μην έχουμε βασικές πληροφορίες όπως είναι η RAM και η μπαταρία.

Στο επίσημο video που δημιούργησε η ίδια η Apple για να μας παρουσιάσει το 3D Τouch στο νέο iPhone 6s, φαίνεται να επιβεβαιώνει το μέγεθος της μπαταρίας. Γύρω στο 2:50 η μπαταρία εμφανίζεται να είναι στα 1715mAh, κάτι που σημαίνει ότι είναι μικρότερη από του προκατόχου της, iPhone 6 το οποίο ενσωματώνει μπαταρία 1810 mAh.

Τα επίσημα στατιστικά που έδωσε εχθές η Apple για την μπαταρία του iPhone 6s είναι 14 ώρες talk time σε σε 3G, 11 ώρες στο HD video playback, 11 ώρες audio playback και 50 ώρες standby time. Υποστηρίζει ότι η διάρκεια της μπαταρίας είναι ίδια με του προκατόχου του χάρη στην νέα CPU που κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας και το iOS 9.

Tώρα μένει να δούμε στην πράξη πόσο θα διαρκεί η μπαταρία του iPhone 6s.

Δείτε το video:

iPhone 6s: Promo video "επιβεβαιώνει" μικρότερη μπαταρία 1715 mAh, iPhone 6s: Promo video “επιβεβαιώνει” μικρότερη μπαταρία 1715 mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

και ίδια να είναι όσους ξέρω παρέα με power bank ήταν…. so..

giannisigoum

μηπως βλεπετε πουθενα και την ραμ??? :p

giannogeorge

Άντε και χωρίς μπαταρία, βρε! αυτό κι αν θα είναι “revolutionary!”

Iakovos80

Εαν είναι πιο power efficient, θα είναι η διάρκεια πάλι 1 ημέρα με το ζόρι με φουλ χρήση. Η RAM δεν αποκλείεται να είναι παλι 1GB, και πάλι smooth θα τρέχει. Στο 6s Plus θα ζορίζεται λίγο παραπάνω, γιατί είχα κάτι hiccups καμιά φορά. Λογικά του χρόνου θα αλλάξουν όλα. Λογικά ε; 🙂

Iakovos80

Το να μπαίνουν να διαβάζουν και να μη σχολιάζουν με τον αγαπημένο τους τρόπο οι γνωστοί άγνωστοι θα ήταν όντως Revolutionary!

giannogeorge

@Iakovos80 αν εννοείς το δικό μου σχόλιο, διάβασε τι έγραψα στο άρθρο “iPhone 6s Plus vs. iPhone 6 Plus: Τι άλλαξε;” :-Ρ

Αλλά συγγνώμη, αν δεν έγραφα αυτό για την μπαταρία θα έσκαγα!

Γιωργος

Πραγματικά κάθομαι και διαβάζω τα σχολια σας και απορώ.. Είστε δλδ οοολοι πολύ πιο έξυπνοι από αυτούς π δουλεύουν στην Apple? η μήπως αυτοί είναι χαζοί και θέλουν το επόμενο κινητό π θα βγάλουν να κρατάει λιγότερη μπαταρία ;.. Σίγουρα θα έχουν μεριμνήσει ώστε να κρατάει το ίδιο ή και περισσότερο από το 6.. Μπορεί μέσω του ios9!

Mpidis

Ότι να ναι είστε πια εσείς οι μηλοφατσες η εταιρία σας σας δουλεύει κανονικά και εσείς συμφωνείτε σε ότι πει . Ρίξτε εκεί ένα μαζικό κράξιμο σταματήστε να τρέχετε έξω από τα καταστήματα από τώρα και θα δείτε για πότε χρειάζονται τα 2gb 3gb ράμ η 3000mah μπαταρία η fullhd οθόνη οι 4πυρινοι επεξεργαστές κτλ.

παπαροκάς tiamat

Ε ηταν μεγαλη πριν! Καλα καναν καιτη μειωσανε λιγο

nick2010

H μνημη παραμένει 1 GB και το παίρνω ως δεδομένο, αφού δεν ακούστηκε κιχ περί μνήμης στην παρουσίαση…. έτσι και γινόταν 2GB τότε σίγουρα θα είχαμε μεγάλο μέρος της παρουσίασης αφιορομένο στην αύξηση.

Όσο για την μπαταρία… πιο efficient ο επεξεργαστής αλλά το force touch και η κατανάλωση που θα έχει (για να μην πω για το “always on” siri) ακυρώνει αυτή τη βελτίωση. Συνεπώς η μικρότερη μπαταρία μάλλον κακό θα κάνει στην τελική αυτονομία και δεν νομίζω ότι θα έχουμε την ίδια κατανάλωση με το απλό εξάρι.

Εγώ προσωπικά αυτές τις σκέψεις κάνω και…. μένω στο εξάρι μου και βλέπουμε για το 7 του χρόνου και το ξαναμελετάμε το θέμα.

Iraklis

Καλησπέρα εχω πάρει το iPhone 6 το φόρτωσα σωστά και η μπαταρία μου πήγαινε 5 ώρες με wifi το πήρα πίσω νου έδωσαν αλλο και μου ξανά κανει το ίδιο τι λέτε να ειναι ;;;

gkoutsos

εγω παντως θεωρω πολυ κομπλεξικο να μην ανακοινωνει η apple ολα τα specs των συσκευων που ανακοινωνει, και μια μερα μετα ο κοσμος να ψαχνει και να βρισκει εμεσα απαντησεις (στη συγκεκριμενη περιπτωση ram και μπαταρια).
ολες οι αλλες εταιριες με την ανακοινωση μιας συσκευης, δινουν στη δημοσιοτητα τη λιστα με τα πληρη specs.
φαινεται σαν να το κανει επιτηδες, επειδη γνωριζει οτι εχει “λερωμενη τη φωλια της” σε συγκεκριμενα specs και θελει να το αφησει φλου (…και οποιος εμαθε, εμαθε).

Nio

@παπαροκας εχω πεθάνει απο τα γελια.
χαχαχαχα
Καλυτερα να την μειωσουν κι αλλο. Πριζες βρισκεις παντου πλεον.
Και power banks υπαρχουν πολλά στην αγορα. Αυτοι κλεφτες θα γινουν?

Nick

Θα πλουτισουν καλά για ακόμη μια φορά με hardware 3 χρονών πίσω… Μαγκιά τους υπάρχουν πολλά πορομενα iphonakia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.