iPhone 6s: Στέλεχος της China Mobile επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά

Στέλεχος της China Mobile, του μεγαλύτερου παρόχου αυτή τη στιγμή, έδωσε πληροφορίες για τα μη ανακοινωμένα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας 18 με 25 Σεπτεμβρίου. Να θυμηθούμε ότι φήμες θέλουν την Apple να κάνει την επίσημη ανακοίνωση στις 9 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή επιβεβαιώνεται ότι η Apple έχει βάλει τεχνολογία Force Touch στην οθόνη των μη ανακοινωμένων iPhone 6s και iPhone 6s Plus, η οποία επιτρέπει στην οθόνη να διακρίνει ένα απλό tap από μια πιο δυνατή πίεση με το δάχτυλο. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν η Apple θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει κινητό με Force Touch, η αν θα την προλάβουν ZTE και Huawei με τα ZTE Axon Mini και Huawei Mate S.

Επιπλέον, το ίδιο στέλεχος της China Mobile επιβεβαιώνει ότι η Apple θα διπλασιάσει την RAM στα 2GB, και τα δυο θα φοράνε Apple A9 chipset και θα βελτιώσει την κάμερα. Περιμένουμε να δούμε κάμερα 12 Megapixel με φακό 5 στοιχείων και δεύτερη κάμερα στα 8 Megapixel. Για την rose gold έκδοση που διέρρευσε πριν από μερικές μέρες, δεν έχουμε ακόμη επιβεβαίωση.

Ωστόσο, θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να δούμε τι από τα παραπάνω ισχύει και αν θα δούμε τελικά το 4 ιντσών iPhone 6c ή το 12.9 ιντσών iPad Pro.

iPhone 6s: Στέλεχος της China Mobile επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά, iPhone 6s: Στέλεχος της China Mobile επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φανι

Δενειναι τυχαιο π κανεις δεν ασχολειτε με την συκια πλεον ουτε και στο τεκμπλοκ

Αλεξης

Πρώτο σχόλιο ! Περιμένουμε να δούμε τα επίσημα χαρακτηριστηκά του 😉

lalakis

Για μπαταρία παίζει τιποτα ή προτεραιότητα είναι το rose gold?

Chris_BMW

2GB ram… Αν κρίνω απο το I pad air2 του οποίου ειμαι κάτοχος το οποίο παρεπιπτόντως εχει κ 10 Ιντζες οθόνη το κινητό πραγματικά δεν θα παίζεται κ σε θέματα ταχύτητας αλλα κ multitasking …Τωρα όσον αφορά το force touch αυτή ειναι πραγματικά μια διαφορά απο αλλα κινητά το οποίο θα το απογείωσει … Για άλλη μια φορά όπως κ με το δακτυλικό αποτύπωμα αλλα κ με τον 64 bit επεξεργαστή η Apple σου πουλάει (ακριβά δε λεω ) καινοτομίες τις οποίες κακην κακώς τρέχουν οι άλλοι να αντιγράψουνε κ να τις παρουσιάσουν πρώτοι λεει κ πριν απο την Apple . Το force touch ειναι ανακάλυψη δίκη της, το εχει δοκιμάσει ήδη σε MacBook κ Apple watch κ ποσώς με ενδιαφέρει ποια θα το αντιγράψει κ θα το βάλει πρώτη .. Εγω ξερω πως στο I phone θα δουλεύει άψογα … Κ διαβάζοντας σχόλια σε προηγούμενο άρθρο όσον αφορά την κάμερα του να πω πως σίγουρα θα ειναι βελτιωμένη κ καλο θα ειναι να περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα … Τέλος σε όλους εκείνους που θέλουν να μην ασχολούνται αλλα ασχολούνται με την “μήλο εταιρία ” να πω οτι δυστυχώς ετσι ειναι … Τον πρώτο ολοι τον ζηλεύουν … Καλυτερα… Συνέχεια »

mimis

εγω παντως πιστευω ότι το force touch δεν θα εξυπηρετησει σε κατι,πιο πολύ μπερδεμα θα είναι…δλδ θα πρπει να σκεφτεις από πριν με τι πιεση θα πρεπει να πατησεις την οθωνη?μακαρι να εχει επιλογή για να την ενεργοποιείς εσυ οποτε θελεις….ειδομεν..

Dennis_BMW

Chris_BMW συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!!

Βαγγος

Με τα 2gb ram θα κανει πραγματικο multitasking τωρα?Γιατι δεν εχει ουσια αλλιως να αυξησουν την ραμ.

Agnostos13

Μετα την νεα καμερα επιβεβαιωνονται και τα 2GB ram!
Αντε να επιβεβαιθει και 3core επεξεργαστης με 32GB αποθηκευτικο χωρο στο βασικο μοντελο και θα μιλαμε για λουκουμι!

Τέλης

Και 12 mp και 2 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο! Wow , προβλέπω να το πουλάει στο χιλιάρικο και πάνω η Apple με τόσο εξελιγμένα χαρακτηριστικά , αν βάλει σε 2-3 χρόνια και QHD οθόνη άνετα φτάνει η τιμή στα 1500 ευρώ.

Nio

Με την τιμή που θα έχει από το σκρουτζ αγοράζω τηλεόραση 32 ιντσών full HD lg. Τηλεορασάρα όμως. Playstation 4. Και μου περισσεύουν λεφτά για lg G3… Και όποιος το αγοράζει για μεταπωλητικη αξία ας πάρει καμία πλάκα χρυσού καλύτερα…

Agnostos13

Οσοι ψαχνουν android με παρομοια χαρακτηριστικα θα βρουν πολλες ευκαιριες. Σε ios ομως θα ειναι κορυφη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.