iPhone 6s: Πληροφορίες για Force Touch, δυνατό αλουμίνιο και Rose Gold

Ο Ming-Chi Kuo από την KGI Securities είναι ένα όνομα που μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι “μαντεύει” καλά το τι θα έχουν οι νέες συσκευές iPhone. Σήμερα ο ίδιος μας δίνει νέες πληροφορίες για την επερχόμενη γενιά των iPhone 6S. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ming-Chi Kuo, τα επόμενα iPhone θα έχουν την Force Touch οθόνη.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι διαθέσιμη ήδη στα τελευταία MacBook 12 ιντσών, την σειρά MacBook Pro και το Apple Watch. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, η Apple θα δώσει έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το iPhone και το iOS 9. Αυτό όμως αναμένεται να προσθέσει 0.2 χλστ. σε όλες τις πλευρές του iPhone.

Επιπλέον, για μια ακόμη φορά ακούγονται οι πληροφορίες για πιο ανθεκτικό αλουμίνιο. Ο Ming-Chi αναφέρει ότι τα νέα iPhone θα είναι φτιαγμένα από Series 7000 αλουμίνιο, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι η κατασκευή τους θα είναι 60% πιο ανθεκτική, σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα.

Τέλος στα ήδη υπάρχοντα χρώματα, θα προστεθεί και το Rose Gold, κάτι που επίσης δεν ακούγεται για πρώτη φορά.

Το iOS 9 beta version είναι ήδη διαθέσιμο και τα public previews θα ακολουθήσουν. Οι developers ήδη ψάχνουν το κώδικα και αυτός αποκαλύπτει κάποια μυστικά, όπως το ότι η FaceTime κάμερα θα έχει LED flash. Οπότε αν το Force Touch υπάρχει όντως στις νέες συσκευές δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες γραμμές στον κώδικα του iOS 9 στο μέλλον.

iPhone 6s: Πληροφορίες για Force Touch, δυνατό αλουμίνιο και Rose Gold, iPhone 6s: Πληροφορίες για Force Touch, δυνατό αλουμίνιο και Rose Gold

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aργυρης

Καλη η ενισχυση αλλα δε τη θεωρω αναγκαια στο κανονικο το 6αρι ισως μονο για το 6ς plus.Aν και απ οτι ειδαμε το samsung s6 kai s6 edge λυγιζουν με την ιδια ακριβως δυναμη που ασκειται και στο 6 plus αλλα αυτο ειναι κατι το οποιο δε βλεπω να το συζηταμε και πολυ…Οπως και να χει ειναι σιγουρα ενα + οπως και οι νεες λειτουργιες που θα προστεθουν συμφωνα με τις φημες.Αν εκλπηρωθουν ολα τα παραπανω με βλεπω να το αγοραζω διχως δισταγμο.

Ισίδωρος

Σταματήστε την ανακύκλωση ειδήσεων επιτέλους! Τις ίδιες ακριβώς φήμες ακούμε εδώ και μήνες! Βαρεθήκαμε.

Darth

@Aργυρης μάλλον δεν εχεις δει πόσο εύκολα παθαίνει ζημιά το απλό όταν πέφτει…

Τέλης

Θα έχει καλό αλουμίνιο αυτή την φορά και όχι το Sanitas που έβαλαν στο 6 οπότε προβλέπω να ανεβαίνει και η τιμή. Θα έχει και 12 Mp camera , μιλάμε για τεχνολογία και όχι αστεία.

Theo

@Αργύρης Φίλε μου είναι πιο δυνατά τα s6 και s6 edge. Η σύγκριση έγινε με το edge που έχει 3 χιλ. πάχος στο πλάι και είναι πιο ευαίσθητο από το απλό. Ας γίνει με το κανονικό s6.

lolek

Παιδια το οτι λυγιζε το iphone 6 δεν εφταιγε μονο η ποιοτητα του αλουμινιου που απο τις ερευνες ειδαμε οτι ολες οι συσκευες πανω κατω στην ιδια πιεση λυγιζαν και η οποια δεν ειναι ευκολο να επιτευχθει σε καθημερινη κ φυσιολογικη χρηση. Το προβλημα συνεβει στο σημειο των πλαινων κουμπιων κατι που ειναι λογικο αλλα κ σπουδσια παραλειψη απο τους σχεδιαστες της apple.θεωρω οτι και με το ιδιας ποιοτητας αλουμινιο αλλα ενισχυμενο στο σημειο αυτο δεν θα υπηρχε προβλημα.βεβαια παντα τα καλυτερα υλικα καλοδεχουμενα ειναι

Aργυρης

@ Theo ειτε s6 ειτε s6 edge ειναι απαραδεκτο εφοσον γνωριζαν τα προβληματα του iphone να κανουν αντιγραφη ακομα και αυτο…και γενικα ειναι απαραδεκτο ενα κινητο να λυγιζει…

@Τέλης απ οσα λες φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο καμερες οποτε μη σχολιαζεις καλυτερα…

Αργυρης

@Darth εχω δει αλλα ολα πανω κατω στο ιδιο επιπεδο κυμαινονται…εξαρταται βεβαια και σε τι επιφανεια το ριχνεις…αμα σ πεσει σε τσιμεντο οτι κινητο και να χεις τη ζημια θα την κανει!

Aimilios

Τέλος αγορινα μου, ποτε θα μάθεις ότι δεν παίζουν ρόλο τα mp (megapixel) στην κάμερα?

Darth

@Αργυρης δεν θα διαφονισω…….. απλός ζημίες είναι πολύ μεγαλύτερες απο το 5/5s (καμία σχέση με το αθάνατο 4s), και πάρα πολλές φορές αν δεν επιδιορθώνετε κάσα χρειάζεται αλλαγή και το bc για να μπει καινούργια οθονη και αυτό είναι γύρο στα 300 ευρω (οθονη +bc)
Και το χειρότερο………. αν πάθει καποια ζημιά (έστω και μικρή) το home button…….? εκεί τι κάνουμε? πετάμε την συσκευη………….

ηλιος

Μόλις ειδα σκληροτερο αλουμίνιο στον τιτλο λεω οχι ρε φιλε θα μου λειψουν τα παλιοσιδερα 😛

Τέλης

Τα MP δεν παίζουν ρόλο αν ένα κινητό έχει 20 και ένα άλλο 16 όπως συμβαίνει με το S6 που βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από όλα τα κινητά με 16 Mp , αν μιλάμε για 8 Mp που έχουν τα iphone είναι τόσο μικρή η ανάλυση που και τυφλός να είσαι το βλέπεις ότι είναι θολή.

viel

8mp μικρη αναλυση? 3264×2448 ??? οκ…..

Τέλης

Διάβασε κανένα blind comparison που κάνουν κάποια site και θα δεις ότι το iphone βγαίνει σχεδόν πάντα τελευταίο>>
https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S6-edge-tops-our-blind-camera-comparison-HTC-One-M9-lags-behind_id67882
Δες και τα σχόλια , σε όλες τις φωτογραφίες υπολείπεται στην λεπτομέρεια λόγω χαμηλής ανάλυσης.

Αργυρης

@Τέλης αν ησουν καλα ενημερωμενος θα εβλεπες οτι κινητο με καλυτερη καμερα αναμεσα σε note 4 lg g3 htc one m8 κλπ βγηκε πρωτο το iphone 6 plus και μετα το iphone 6 και μετα ολα τα υπολοιπα.Mαλιστα το χαν κανει και αναρτηση το αρθρο και στο techblog οποτε οπως σου ειπα καλυτερα να μη μιλας γιατι και απο αυτα π λες παιρνιεσαι και για ανημερωτος και οτι εισαι οπαδος εταιριας…ισοπαλια μπορει να ειναι οχι καλυτερη!Και κοιτας ενα αρθρο που λεει ξεκαθαρα blind comparison εχεις ιδεα τι σημαινει αυτο;ποσο μαλλον για το phone arena που πριν απο 2 χρονια οταν ειχε βγει το iphone 5 με το htc one mini ελεγαν οτι ηταν ισοπαλια, δηλαδη ελεος οτι να ναι!

Τέλης

Ξέρεις τι θα πει blind comparison? Βλέπεις τις φωτογραφίες και ψηφίζεις χωρίς να ξέρεις απο ποιο κινητό είναι , και το iphone βγήκε τελευταίο. Όλα τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες fanboys που δεν μπορούν να αποδεκτούν την πραγματικότητα.

ddr2

Κακώς παραπονείστε για τα 8 mpxls. Είναι υπεραρκετά. Και γενικά η κάμερα του i6 είναι ανάμεσα στις κορυφαίες.
Αν θέλετε να γκρινιάξετε, κάντε το για την έλλειψη ois στο απλό 6άρι.

Μακάρι να βγάλει rose gold, θα είναι τρέλα!!!!

nikolasx

αυτό που πληρώνεται μερικοί κινητά με αλουμίνιο και το πληρώνεται 700€ με ξεπερνάει….σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου τα Microsoft Lumia πωλούνται απο 60€ έως 240€ (Lumia 640 XL 4G) και απλά έχουν ένα εξαιρετικής ποιότητας ανθεκτικό πολυκαρμπονικό μπαστικό ματ υφής σε συνδιασμό με τον minimal σχεδιασμό που φυσικά δένει με το λειτουργικό που τρέχει. so simple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.