iPhone 6s ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το νέο iPhone 6s με οθόνη τεχνολογίας 3D Touch, κάμερα 12 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, διπύρηνο επεξεργαστή A9, μνήμη RAM 2GB, μπαταρία 1715 mAh και λειτουργικό σύστημα iOS 9.

To iPhone 6s μαζί με το iPhone 6s Plus κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στην Ελλάδα με τιμή από 789 ευρώ για το 16άρι 6s που έχουμε στα χέρια μας. Δείτε το βίντεο.

iPhone 6s ελληνικό unboxing video, iPhone 6s ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandros

Απο iOS δεν τα παμε μαλλον πολύ καλα! Αλλα τοση ωρα μπροστα σου η Ελλαδα και να μην τη βλεπεις να την πατησεις και να πατας Κινα 2 φορες? Λιγο εκνευριστικο! Μπορεις να τα κοψεις στο μονταζ.

One

Η κάμερα εχει αρχίσει να προεξέχει ολο και περισσότερο. Επιτέλους η Samsung μπορεί να λέει ότι την αντέγραψε και η Apple.

Darth

σήμερα το είχα και εγω στα χέρια μου :p

μου άρεσε αρκετά η camera… από εκεί και πέρα το ίδιο μου φάνηκε σχεδόν

α ναι στο χέρι ποιο στιβαρό ειναι

btw: tempered glass μεχρι των 0,25 παίζει αψογα δεν κόβει το fotce touch το 0,3 πολύ λίγο έως καθόλου…

btw2: δοκίμασα καμία 10 διαφορές θήκες όλες κάνουν από το 6 κανονικά (με εξαίρεση την lifeproof)

btw3: ήδη ήρθε το πρώτο φορτίο με οθόνες και ήδη αλλάχτηκε μια :p

Τhemazerunner

Κωστα ειπες θα αναφερεις με την εφαρμογη που κυκλοφορει ποιον επεξεργαστη φοραει και δεν το εκανες.Εχει samsung ή TSMC;
Θελω να δω ως ιδεα που μου περασε απο το μυαλο αν θα ισχυει.Δηλαδη εαν Ελλαδα στειλανε τα Samsung και TSMC εξω…βεβαια στατιστικα θα πρεπει να εχουμε μεγαλυτερο δειγμα.
Geekbench τι σου βγαζει και ποση διαρκεια μπαταριας;

Themazerunner

Αυτη ποια εφαρμογη ειναι που δινεις το screenshot;
Η πληροφορια οτι εχει TSMC βγαινει απο εκει που λεει N71mPA;

rose

Tο κακο με τα iphone ειναι οτι δεν πεφτει η τιμη τους και τα 600+ τα θεωρω υπερβολικα για ενα κινητο. Παντως η συσκευη ειναι πολυ δυνατη σε αποδοση αλλα και σε εμφανιση.

JohnWave

Από τη μία έχουμε κινητά που με βάση τον συνδυασμό κατασκευής/χαρακτηριστικών/τιμής αποτελούν τον ορισμό του “value for money”. Εδώ έχουμε τον ορισμό του “value for logo” και δεν χρειάζεται ανάλυση.

Iraklis

@JohnWave και τα skoda ειναι value for money, αλλα το toyota αν και πολυ πιο ακριβο ειναι αυτο που θα κρατησει χρονια με ελαχιστα προβληματα. Δεν λεω ferrari η lamborghini για να μη φανω υπερβολικος.

rose

Toyota ? Lol ..πως φενεται οτι εχεις toyota. Η σκοντα κλασεις ανωτερη της .

Themazerunner

@Johnwave,rose +1
Μου αρεσε πολυ το «value for logo»…η τεχνολογια πλεον θα αξιολογειται βασει του logo…μιλανε για καινουρια δεδομενα.

Γιάννης

@Κώστας Βλαχάκης

το unboxing απο το iphone6

https://www.youtube.com/watch?v=wzuKZCr807U

…ελα πες την αληθεια ενα deja vu το ενιωσες , μια σκεψη ”σε τί λουπα εχω πεσει !”
”μηπως ξανακανω το unboxing του iphone6 τελικα?” 🙂

One

@rose H Skoda ανώτερη από τη Toyota??? XAXAXAXA

Η Toyota είναι η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κοσμο και με υπεραξιόπιστα αυτοκίνητα όχι σαν τα σαπια της Skoda που οι ταξιτζιδες και οι ιδιοκτήτες που τα εχουν τρεχουν συνέχεια στις μαντρες. Για να μη πω για το σκανδαλο Wolkswagen που παιρνει μπαλα και τα Skoda και Audi και Seat. Ασχολείσαι με τα αυτοκίνητα ή πετας ότι σου κατέβει στο κεφαλι?

rose

Kαι μονος σου το λες προτιμουνε τα σκοντα , και τα πανε στην μαντρα μετα απο καθημερινη χρηση πανω απο 6 ωρες την ημερα. Το toyota περαν του οτι ειναι ασχημα, μεσα εξω , στενο σαλονι σε σχεση με τον ανταγωνισμο , χαμηλοτερες επιδοσεις κινητηρα. Εχουν και μια πλαστικουρα που το ακουμπας και σπαει που λεει ο λογος εξου και τα φθηνα ανταλακτικα. Οσο για την vw group σιγα μην κλεισει κιολας τις ιδιες πωλησεις θα συνεχησει να κανει , μετα απο ενα μηνα .Μονο οι κολημενοι στο ελλαδισταν με την γερμανια δεν θα τα αγοραζουν.

Φανταζομαι και του χρονου τα ιδια θα ελεγες ωια τις πωλησεις του iphone μετα το λυγισμα και εσπασε το ενα ρεκορ μετα το αλλο.

One

Tα σαλονια του σκοντα όταν τα αγοράζεις μπορεί να φαίνονται καινούρια αλλα αμα τα δεις σε 3 χρονια εχουν ξεφλουδίσει. Της Toyota θα παραμείνουν όμως το ιδιο. Υπάρχουν και γρηγορα Totota όπως το Supra και το GT86 ενω αμα θελεις πολυτελείς εκδόσεις της Toyota υπάρχουν τα LEXUS που είναι πιο ανθεκτικά και πιο γρήγορα από Mercedes & Βmw.

Τα IPhone και τα Samsung μπορεί να πουλάνε αλλα δεν τα θεωρώ αξιόπιστα και γι’ αυτό δεν τα προτιμώ.

Sokos

Πέσαμε σε κάγκουρες………. Μόνο στο techblog αυτα :’)

Ilias kap

Sokos ωραίος….ειλικρινά έχω λιώσει στα γέλια… Χαχαχαχαχα… Χαχαχαχαχα…

Ilias kap

Χαχαχαχαχα…. Χαχαχαχαχα….sokos σωστός…. Έχω λιώσει στα γέλια

Ilias kap

Όντως sokos, ότι να ναι….ελιωσα στα γέλια με το σχόλιο σου….χαχαχαχαχα….. Χαχαχαχαχα

Iraklis

@Sokos Οχι και καγκουρας ρε φιλε, Toyota ειπα, οχι Honda

JohnWave

@Iraklis για να σου απαντήσω συγκεκριμένα και για να ξεφύγει η κουβέντα από τον παραλληλισμό με αυτοκίνητα σου παραθέτω το παρακάτω iphone 6s 16GB VS Galaxy S6 Edge 32 GB ( συγκρίνω αυτές τις δύο εκδόσεις γιατί οι τιμές τους είναι πολύ κοντά σε μεγάλο κατάστημα ). Πάμε λοιπόν :

Kατασκευή : Premium VS Premium
Screen/body ratio : 65.6% VS 71.7%
PPI Oθόνης : 326 VS 577
Antutu :66500 VS 70100
Κάμερα : 12mp VS 16mp
Mπαταρία : 62h rating VS 74h rating
Aποθηκευτικός χώρος : 16GB VS 32 GB
Τιμή μεγάλου ελληνικού καταστήματος : 789€ VS 769€

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ενώ μιλάμε για μια καθαρά άνιση μάχη ( ίση στην ποιότητα, άνιση εντελώς στα τεχνικά χαρακτηριστικά ), έχουμε το φαινόμενο το iphone 6S όχι μόνο να μην πωλείται 200€ κάτω από το S6 edge αλλά να είναι και λίγο ακριβότερο. Τρελά πράγματα που οφείλονται καθαρά στο όνομα που έφτιαξε πριν χρόνια η Apple και το πιστό κοινό της που την ακολουθεί τυφλά.

flash

Απίστευτο κινητό, ένα κόσμημα. Μπράβο! Καλορίζικο σε όσους το αγοράσουν.

rose

@johnwave ξεχασες στην συγκριση ομως να αναφερεις πολλα βασικα.
Iphone 6s vs samsung s6
1)Ios vs android
2)4χρονια υποστηριξη vs 1,5 (?)

. Σαν κατοχος και των τριων os ,προσωπικα μου εχει λειψει η η σταθεροτητα και η αλογκαριστη χρηση των ios,wp (το προβλημα των wp ηταν το κακο store ) μιας και τωρα εχω android και το g3 με το 5.0 βγαζει πολλα κολληματα.

Manos

Mια ερώτηση.. είναι δυνατόν να έχει 1.5 SAR? Το iPhone 6 είχε 0.9-1 SAR. Επίπεδο windows phone το έκαναν;

JohnWave

@rose, συμφωνώ στο ότι πολλές φορές στα android κινητά, ένα update μεταγενέστερης έκδοσης από αυτή με την οποία κυκλοφόρησε κινητό, δημιουργεί θέματα. Γι’ αυτό και προσωπικά μένω πάντα με την έκδοση που κυκλοφόρησε το κινητό εφόσον όλα δουλεύουν άψογα. Δεν έχω λόγο να κάνω update. Επίσης υπάρχουν android κινητά που πράγματι παρουσιάζουν κάποια lags ακόμα και με την έκδοση android με την οποία κυκλοφόρησαν. Όχι όλα όμως. Στην περίπτωση του S6 Edge έχω διαβάσει όλα τα reviews από sites τεχνολογίας και κατόχους και δεν υπάρχει lag. Οπότε το ένα + του iphone ή των κινητών με windows εξαφανίζεται. Aπομένει το δεύτερο + που ανέφερες, αυτό της υποστήριξης των updates. Ε δεν νομίζω ότι όταν σου προσφέρεται ένα Χ κινητό με εξίσου ποιοτική κατασκευή με το Υ στην ίδια τιμή, χωρίς lag με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς , εσύ θα προτιμήσεις το Υ λόγω updates. Μα τι να το κάνεις ούτως ή άλλως το update όταν όλα δουλεύουν ρολόι. Μόνο για ψυχολογικούς λόγους ( αίσθημα ανανέωσης) θα το θέλεις. Βάσει λογικής μιλώ χωρίς φανατισμό και ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Τη Samsung πχ παλιότερα την έθαβα όταν παρουσίαζε το πλαστικό ως το καλύτερο υλικό κατασκευής ή όταν το… Συνέχεια »

antonis

καποια στιγμη πρεπει να σταματισει αυτο το αστειο οταν μια συσκευη δεν υποστηριζει microsd πρεπει να ξεκιναει στα 32gb ας το καταλαβουν αυτο οι εταιριες

Themazerunner

Για να το καταλαβουν οι εταιρειες φιλε μου που λες θα πρεπει να παρουν και το σωστο μηνυμα απο τις πωλησεις.Οταν ενα κινητο πουλαει κατι εκατομμυρια την πρωτη ημερα δεν νομιζω να πολυνοιαστει…ετσι λοιπον θα συνεχιζουν και ετσι θα βολευονται και αυτες.
Λιγοτερο κοστος ΜΕΓΙΣΤΟ κερδος.Αυτο σημαινει 16gb και 800 ευρω κινητο.

παπαροκάς tiamat

Για μενα και πολυ καλα κανει και αφηνει τη βασική εκδοση στα 16. Ο πιο πολυς κοσμος που αγοραζει iphone δεν ενδιαφερεται για τετοια δευτερεύοντα θεματα! Η ουσια για εκεινους ειναι να εχουν ενα in τηλεφωνο και ολα τα αλλα για οθονες, ois, εκδοσεις επεξεργαστων μονο εμεις τα συζηταμε

Agnostos13

Premium ουσιαστικα μονο η Apple πουλαει…
Η Samsung ξεκινησε με οικονομικες και value συσκευες (φθηνα iphone killers) και εκει ειναι που πουλαει…
Οσο προσπαθει να το παιξει premium (ανεβαζοντας τις τιμες ουσιαστικα) τοσο θα μενει ραφι!

Γιάννης

1-Μόνο ένας τελείως άσχετος απο κινητά μπορεί να ισχυριστεί ότι το Note 5 και το S6 δεν είναι premium.
2- Εκτός και είσαι Samsung hater , οπότε πάμε πάλι στην κατηγορία (1).

Bloodmaster

Και φυσικα μονο η apple πρωτοπορεί ανεβαζοντας το sar στις συσκευες τις καθε χρονο μπας και κρατησει τα isheep πελατες της ψηνοντας τα μυαλα τους . Μονο ετσι βγαζει νοημα το οτι αγοραζουν τηλεφωνα του 300ρικου στα 1000€.

Ιωάννης jb

JohnWave.. Ανέκδοτα λες!!!! Ακου εκει καλύτερο το galaxy απο το iphone!!!!!!
Είναι όπως είπαν παραπάνω και οι άλλοι με τα αμάξια, μπορει το scoda δλδ το galaxy να δείχνει καλύτερο απο το toyota δλδ το iphone, αλλά με το πέρασμα του χρόνου θα δεις οτι τελικα το iphone άξιζε τα λεφτά του…. σε σχέση με το galaxy.. αμα πάρεις galaxy με 6 κατοστάρικα σε κανα ενάμιση χρόνο θα τα κλαις!!!!!!!

Ιωάννης jb

Δυστυχώς η apple μετά το απλό 4αρι που εβγαλε στην αγορά το 2010 δεν εχει δώσει κάτι το εντυπωσιακό στις συσκευές τις… αντε λίγο το touch id του 5s.. και τα μεγαλύτερα μεγέθη των i5-i6
Ευτυχώς κρατάει την υποστήριξη η οποία είναι με διαφορά οτι καλύτερο υπάρχει σε smart!!!!!!
Στα υπόλοιπα θα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω, βέβαια κάποιος που έχει στη κατοχή του το 5αρι, θα σκεφτεί να πάει σε 6 ή σε 6s!!!
Αυτα τα 2γιγα ραμ κάνουν την διαφορά και νομίζω πως είναι το κυριότερο ατού τις συσκευής και όχι το 3d touch που λέει ο κώστας ή τα 12mp τις κάμερας που στην ουσία είναι το ίδιο με τα 8 του i6…
Τουλάχιστον το dxomark αυτό δείχνει!!
Ποιο πολύ το μήλο πληρώνεις και το λειτουργικό (αν σου αρέσει)..
Εγώ δε θα πάρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.