iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus σε ένα συγκριτικό τόσο μεταξύ τους όσο και απέναντι στα προηγούμενα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Τα νέα χαρακτηριστικά των νέων iPhone είναι μεταξύ άλλων η οθόνη τεχνολογίας 3D Touch, η κάμερα 12 Megapixel με 4K video, ο διπύρηνος επεξεργαστής A9 και η μνήμη RAM 2GB.

Τα νέα iPhone 6s (οθόνη 4.7″ ανάλυσης 1334×750 pixels) και iPhone 6s Plus (οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels) κυκλοφορούν από την Περασμένη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στην Ελληνική αγορά με τιμη από 789 ευρώ έως και 1099 ευρώ. To iPhone 6s μας το παραχώρησε η COSMOTE και το iPhone 6s Plus μας το παραχώρησε η Vodafone. Δείτε το βίντεο.

iPhone 6s τιμή
• iPhone 6s 16GB τιμή 789 ευρώ
• iPhone 6s 64GB τιμή 899 ευρώ
• iPhone 6s 128GB τιμή 999 ευρώ

iPhone 6s Plus τιμή
• iPhone 6s Plus 16GB τιμή 899 ευρώ
• iPhone 6s Plus 64GB τιμή 999 ευρώ
• iPhone 6s Plus 128GB τιμή 1099 ευρώ

Για να τσεκάρετε τον επεξεργαστή που φοράει η συσκευής σας κατεβάστε την εφαρμογή Lirum Device Info Lite (free).

iPhone 6s
N71AP – A9 Samsung
N71MAP – A9 TSMC

iPhone 6s Plus
N66AP – A9 Samsung
N66MAP – A9 TSMC

Το καπελάκι Techblog θα το βρείτε στο Techblog Eshop

iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video, iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video

iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video, iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video

iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video, iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video

iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video, iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video

iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video, iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video

iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video, iPhone 6s vs iPhone 6s Plus ελληνικό hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gt-i9506

πολυ καλο review θα μπορουσες κωστα να κανεις ενα τεστακι οσο ειναι εφικτό με ανοιγμα εφαρμογων η τα κλασικα benchmark να δουμε τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στα 2 chipset επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω μαλλον το 6s γιατι το 6s plus παρα ειναι μεγαλο

lefteris t.

@gt-i9506 Αμα παρεις iphone παρε κλτρα το μεγαλο! Θα το συνηθισεις το μεγεθος κ εχει σοβαρα πλεονεκτιματα! Πιο πολλα ppi στην οθονη ois και κλτρη μπαταρια!
Αφου θα το βαλεις που θα το βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη βγαλε λιγο και τν φοδρα απο μεσα να παρεις το κλτρο!

Stelans

Κώστα σε θεμα multitasking πως σου φανηκε ? ειχε διάφορα λόγω αύξησης της μνήμης Ράμ ? γιατι ειμαι μεταξύ αυτού και του 6 και λόγω τιμής έλεγα να παω στο 6 αλλα θελω να εχει καλό multitasking

Γιώργος

Ξέχασες πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά όπως είναι το live photos

Nick

Θα πω την γνώμη μου. Είναι άσχημα σε εμφάνιση πολύ κλασικό το ui ξέρω πως δεν κολλάει ξέρω πως έχει καλή κάμερα αν και Κώστα δεν μας έδειξες φώτο η βίντεο και αυτή η τιμή ρε παιδί μου φαρμακείο…

Ft1

Κανε κ 2ο review Κώστα. Ειναι καλό αλλά ελλιπες.

Pannos syros

Κώστα εχώ αποφασίσει να δόσω 900 € για το 6σ το 64 να πάρω αυτό η το πλυς το 16;

sint

Θέλω να δω body To ratio και sar radiation σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η σχεδιαση αρχιζεθ κ κουραζει.Όσο για το 899 τα 16giga,ότι κ να πεις είναι λίγο.

Themazerunner

Παιδια,αντικειμενικα να συμφωνησουμε ολοι σε κατι κατι;ολες οι εταιρειες φτασανε σιγα σιγα σε κορεσμο και οτι δινουν απο εδω και στο εξης ειναι να’χαμε να λεγαμε.Πραγματα που βαζουν στα κινητα και δεν προκειται μεχρι και χρονικο διαστημα μηνων να μην τα χρησιμοποιησει κανεις.Απλα βαζουν καλουδακια και ενω θα επρεπε σιγα σιγα να ριχνουν τις τιμες και να ανεβαζουν την χωρητικοτητα της μπαταριας και την εσωτερικη μνημη με την ram(διοτι οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο για το συστημα)ιδιαιτερα η apple γελαει τον κοσμο με μαστορια. Ενα κινητο ολοιδιο με περυσι που παροτι ολοι λεγανε οτι το 1 ram ειναι υπεραρκετο και δεν το εχει αναγκη το ios,ξαφνικα βγαινουν καποιοι ειναι και σε διλημμα αναμεσα στα 1 και στα 2. Λεγανε οτι τα 8 mp ειναι μια χαρα και οτι μας κοροιδευανε οι εταιρειες με τα 16 και λεμε τωρα ουαου στα 12. Ιδιο UI εδω και αιωνες(μικρα εικονιδια μεσα σε λευκο φοντο για να μην λαγκαρει)και το SAR εδω και αιωνες 1,2 χαλαρα. Καθε χρονο η βασικη εκδοση ξεκιναει 100 ευρω πιο πανω ενω στο επομενο ετος που η apple δεν θα βγαζει στα 16 αλλα θα ξεκινα απο τα 32(μετα απο κατι αιωνες)η βασικη εκδοση και τα 32 θα εχουν… Συνέχεια »

Thanosgr13

Μάλλον η Vodafone φέρνει με τον Samsung γιατί και εγώ από Vodafone το πήρα και έχει της Samsung

Makis

@ sint

65.6% –

1.6 W/kg (over 1 g) SAR Limit
Head: 1.14
Body: 1.14

2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit
Head: 0.87
Body: 0.98

forneverarrow

@Themazerunner: δεν διαφωνώ. Στις τιμές το έχουν παρακάνει, ωστόσο όλα έχουν την αιτία τους. Όταν πάμε εμείς (γενικά μιλώντας) οι καταναλωτές και αγοράζουμε το iPhone και το κάθε ακριβό smartphone σε τιμές εξωφρενικές, είναι λογικό η κάθε εταιρία να βλέπει προοπτική. Το μόνο παράπονο που έχω από την Apple σε σχέση π.χ. με η Samsung, είναι ότι επιμένει να πουλάει ακριβά και τις παλιές συσκευές. Για κάποιο λόγο θεωρεί ότι το mid range είναι φέτος το 6 και το low end το 5s, που κάνουν 699 και 599 αντίστοιχα! Ας ελπίσουμε να μη ζηλέψουν και οι άλλοι και κάνουν τα ίδια.

shadgr

Για μια συσκευή (προϊόν μάρκετινγκ) που το μυαλό μας την εξυψώνει και μόνο, είναι απαράδεκτο να έχει διαφορετικό υλικό και μάλιστα επεξεργαστή. Ασχέτως αν η διαφορά είναι 2% ή 3% ή 5%.
Τα υπόλοιπα τα λέμε συνέχεια!!!!

viel

@Themazerunner
διαβασα αυτο που γραφεις

“Ιδιο UI εδω και αιωνες(μικρα εικονιδια μεσα σε λευκο φοντο για να μην λαγκαρει)”

χαχαχαχα αφου δεν ξερετε και δεν το κατεχετε γιατι γραφετε? εχει μικρα εικονιδια να μην λαγκαρει? σοβαρα ειναι δυνατον να γραφονται τετοια? δλδ πως να ηταν οι φακελοι σε 3d UI? ασχετα που δεν ξερεις οτι το UI του iOS τρεχει UIDynamics full time! οταν διαβασεις τι ειναι και τι κανουν ξαναγραψε μας ποσο απλο ειναι το UI για να μην λαγκαρει….

gt-i9506

@lefteris εχεις δικιο ετσι απλα επειδη κινητο αλλαζω ανα 2 χρονια τωρα αυτο ελεγα να το κρατησω γυρω στα 3 να κανω αποσβεση και βοηθηθηκα μηπως δεν με βολευει αλλα οντως με τα + παραπανω που εχει απο το 6s αξιζει την υπερβαση το θεμα μου ειναι πως θα γινει να παρω αυτο που δεν εχει samsung chipset. Σε λιγο θα παω να το παραγγειλω ελπιζω να εχουν ιδεα στη vodafone (που εχω επιδοτηση) να μου φερουν με το αλλο chipset…

Bloodmaster

Για σκεφτητε. Παραπανω ο Makis αναφερετε στο sar. Ποιος το κοιταει? Κανεις. Αλλα περα απο αυτο ολοι εχουν πέσει κατω απο τα 0,50W/kg . Η apple ποιο εξυπνη το εχει 1 και πανω. Μην το κατεβασει επιπλεον κοστος. Να τους μεινουν στα ραφια αλλα που να γινει αυτο.

Bagit

@viel
το android εχει widget και δεν κολλαει αδερφε.. επομενως εσυ αν δεν ξερεις μν μιλας…

Steve

Το Τouch 3D μπορεί να απενεργοποιηθεί τελείως?

Goji

καλησπέρα σας 3 ερώτησης έχω να κάνω
1) το φλας στην προστίνη κάμερα 5mp όταν κανείς selfie είναι λευκό η πορτοκάλι ???????(εμένα είναι πορτοκάλι!!!)
2)το iphone 6s plus σας ζεστένετε ????(εμένα ναι)
3)το κουμπί για ανοιγοκλείσετε την οθόνη από δίπλα συνδυάζετε απόλυτα με την οθόνη σας ???( εμένα όχι πολλές φορές!!! ).

Thanosgr13

Goji και εμένα το φλας δεν είναι άσπρο δεν είναι προβληματικό σε όλα τα 6s έτσι είναι

Nassos

Που μπορώ να βρω τα Live Photos της Apple?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.