iPhone 7: Η έκδοση με 32GB υστερεί από αυτή με χωρητικότητα 256GB;

Η Apple διαθέτει τα νέα iPhone 7 σε 3 εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 23GB, 128GB και 256GB. Για όσους αναρωτιούνται ποια έκδοση να αγοράσουν, αυτή με τα 32GB είναι σίγουρα η πιο οικονομική. Όμως συγκριτικά με τις άλλες δυο, μάλλον πρέπει να θυσιάσουν τις ταχύτητες εγγραφής της μνήμης.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από κάποια τεστ που πραγματοποίησε το Unbox Therapy. Στο παρακάτω video συγκρίνεται το 3GB iPhone 7 απέναντι στο μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 256GB. Ενώ η ταχύτητα ανάγνωσης δεν μοιάζει να έχει αισθητή διαφορά, εκεί που παρατηρείται απόκλιση είναι στην ταχύτητα εγγραφής.

Το iPhone 7 32GB έδωσε ταχύτητα εγγραφής 42MB per second, ενώ το μοντέλο με 256GB, 341MB per second. Αυτό σημαίνει 8 φορές πάνω για το iPhone 7 256GB.

Όπως είπαμε, η διαφορά είναι μεγάλη, όσον αφορά στα benchmarks, αλλά τα παιδιά από το Unbox Therapy αποφάσισαν να φύγουν από το θεωρητικό επίπεδο και να δοκιμάσουν τις αποδόσεις του στην πραγματική ζωή. Ξεκίνησαν τη μεταφορά δεδομένων από MacBook στο iPhone με τη χρήση USB καλωδίου. Σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκαν 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα για να μεταφερθεί ένα αρχείο 4.2GB στο 256GB iPhone 7, ενώ το 32GB iPhone χρειάστηκε σχεδόν ένα λεπτό παραπάνω (3:40).

Να σημειωθεί ότι η διαφορά αυτή παρατηρείται μόνο στην ταχύτητα εγγραφής και όχι στη μεταφορά δεδομένων από το κινητό στον υπολογιστή, εκεί λογικά δεν θα φαίνεται η διαφορά.

Δείτε το video:

iphone 7 32gb writing speed, iPhone 7: Η έκδοση με 32GB υστερεί από αυτή με χωρητικότητα 256GB;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
James

Από τα 16 πήγε στα 32 το βασικό μοντέλο. Λογικό να θυσιάσει κάτι για να μη μπει μέσα με τέτοιο άνοιγμα που έκανε 😛

Chris_BMW

Εμένα πάλι μου φαίνεται λογικό να υπάρχει η διαφορα σε ταχύτητα εγγραφής .Καποιος που αγοράζει τέτοια χωρητικότητα προφανώς δεν θα μεταφέρει τον ίδιο όγκο δεδομένων με αυτόν που αγόρασε τα 32 του βασικού. Τις περικοπές της Apple πιπίλα τις κάνετε μερικοί απο την άλλη αν δεν ειναι Apple δεν πηραζει ας μην έχει στέρεο ηχεία , ας μην ειναι αδιάβροχο ας μην έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας ας ειναι κακάσχημο ας έχει f 2.0 κ πανω απο ολα ας κοστίζει και 1000€ βρε αδερφέ κ τι έγινε αυτό αξίζει . Η Apple πουλάει φύκια για μετάξια ….

NtinosMD

Ε οκ νταξει τοτε λογικη η τιμη για την εοδκση με 256 γιγα. Τρολολολολολ

James

@chris_bmw όλα αυτά που λες τα είχε και πέρυσι η Apple; Ή μήπως πούλαγε φθηνότερα πέρυσι που δεν τα είχε; Για κουνατε λίγο το κεφάλι σας να συνέλθει, που μου συγκρίνετε ένα τηλέφωνο με 10 χρόνια εξέλιξη, με ένα που κυκλοφόρησε χτες (και είναι και καλύτερο)

Chris

Dear Apple 🍎 customers,
This video doesn’t proof that the 32GB model is slow but that our 258GB model model is innovative fast. For your better experience we do recommend you to spend more money for our crappie phone.

Engineer

Πιο σιχαμενη εταιρια θεωρω δ υπαρχει

Chris_BMW

Jsmes@ Ωχ καλα λες .. ξέχασα να αναφέρω οτι έχει κ αισθητήρες πίεσης στην οθόνη κ ειναι μόλις 7,1 χιλιοστά .. Σε αντίθεση με το τούβλο 8.6(!) χιλιοστών pixel. Θαρω πως 10 χρονια εξέλιξης κάτι δώσανε … παρόλα αυτά το υπέρ εξελιγμένο pixel συνεχίζει να κοστίζει χιλιάρικο … Δεν πειράζει παλικάρια φτάνει που δεν ειναι Apple ! Είπαμε Android = innovation

ChristosT

Το κάνατε και άρθρο το χθεσινό μου βίντεο…καλά κάνατε για να βλέπουν μερικοί την κοροιδία στην μάπα μέσα της apple.
4 φορές πιό κάτω ΤΑΧΥΤΗΤΑ για ένα κινητό των 820 ευρώ! Έτσι βγάζει φράγκα η apple είς βάρος των κορόιδων. Καλά σας κάνει…τραβάτε τώρα να πάρετε το επόμενο μοντέλο.
Η διαφορά τιμής θα έπρεπε να είναι πιό κάτω λόγω χωρητικότητας και όχι ταχύτητας. Προφανώς έβαλε υποδεέστερη μνήμη flash rom για να βγάλει το κάτι τής…φτωχή η καημένη ελεήστε την.
Η μία κινεζιά μετά την άλλη και κατά άλλα ποιοτική εταιρεία…
Αυτή είναι η apple…σκέτη κινεζιά hardware για 1000 και άνω ευρώ.
Όσο για το Chris_ BMW να του θυμίσω ότι και φλασάκι να αγοράσεις με 8,16,32 κλπ χωρητικότητες την ίδια ταχύτητα θα έχουν. Όταν θα θέλεις να κάνεις εγγραφή 4K βίντεο θα καταλάβεις τι εννοώ…μέχρι τότε περαστικά σου. Μετά σας φταίνε οι άλλες εταιρείες…καλά σας κάνει. Τέτοια είναι τέτοιους έχει.

Agnostos13

Μηπως ειναι Samsung οι μνημες;

Chris_BMW

ChristosT @Βρε βρε βρε… τελευταία παράγραφο διάβασες;; Απο πέρσι ολα τα video 4K τα γράφω .. Σε 16αρι 6s..περνά κ συ μια βόλτα απο το γραφείο να δεις πως μεταφέρονται τα video με AirDrop στο MacBook…

ChristosT

@Agnostos13 και τα μάυρα μεσάνυχτα συνεχίζονται…
Τί σχέση έχει ο κατασκευαστής (που δεν είναι samsung) με τις ταχύτητες; Προφανώς η αγαπημένη σου apple έβαλε πιό φθηνή flash rom και δεν πήρατε χαμπάρι. Κατά άλλα είστε ψαγμένοι…
΄Εχει γίνει βούκινο στο νέτ με κάποιους χρήστες iphones να λένε οτι θα κάνουν αναφορά στην apple για Bug…άχαχαχα…τόσο σχετικοί είναι.
Η microsd μου έχει μεγαλύτερο write απο το μήλο…φαντάσου στο macrumors υπάρχει και με 32mb/sec iphone 7.

Eεπειδή μάλιστα όλα απο εμένα θα τα μαθαίνεις το iphone 7 32 gb έχει SK Hynix H23QEG8VG2ACS 32 GB Flash. Ελπίζω τώρα να ηρέμησες…άχαχα…ότι νάναι…και στην μπαταρία το ίδιο είχες πεί αλλά τα Iphones έχουν ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Τάτοια κινεζιά που είναι άλλωστε…

ChristosT

@Chris_BMW και πού κολλάει το airdrop με την απατεωνιά της apple στις μνήμες;
Σου είπα για 4k γιατί θέλει γρήγορες ταχύτητες εγγραφής. Δεν σου είπα ΠΩΣ μεταφέρεις ένα 4k βίντεο. Διαβάζετε επιτέλους τι λέει ο άλλος και όχι ότι έχετε σφηνωμένο στον εγκέφαλό σας προκειμένου να δικαιολογηθείτε και να δικαιολογήσετε την apple.

james

@Chris_BMW ως δια μαγειας ξεχνας να μιλησεις για την καμερα (καλυτερη ακομα και χωρις OIS), την οθονη (το 2018 θα εχετε amoled και εσεις), την ψηφιακη βοηθο (η δικη σας ειναι καπως αναπηρη), τις αλλες υπηρεσιες που υποστηριζουν τη συσκευη ωστε να μην ειναι ενα κομματι hardware που περιμενει απο τριτους να το κανουν λειτουργικο, το cloud (5 γιγα δωρεαν που δε φτανει ουτε για ζητω , εναντι 15 γιγα και οι φωτογραφιες/βιντεο τζαμπα). Παμε και στη συνδεσιμοτητα, που το ενα συνδεεται με μονο μια μαρκα υπολογιστη, ενω το αλλο με ενα οικοσυστημα που καλυπτει το 90% του πλανητη, σε smarthones/featurephones/windowsdeskotp-laptop/chromebooks/linux/καμερες/εξωτερικους δισκους/στικακια, ακομα και εξωτερκα dvd drives αμα θελεις..,

Οπως και να το δεις, μιλαμε για ενα πολυ ανωτερο μηχανημα που καλυπτει απο τον πιο απλο χρηστη μεχρι τον πιο προχωρημενο.

Εσυ συνεχισε να μετρας τα χιλιοστα και τους αισθητηρες πιεσης (α ναι, εχει και αυτη τη λειτουργια χωρις επιπλεον hardware και την εδωσαν και στα παλιοτερα μοντελα).

ChristosT

Νομίζω οτι η υπόθεση σηκώνει μήνυση για εξαπάτηση άνετα. Aνετότατα…
Ακομη και μία Microsd των 20 ευρώ έχει ίδιες ταχύτητες εγγραφής με την “super” Μνήμη του Iphone…και αυτό το πληρώνετε 820 ευρώ μέχρι σήμερα.
8Χ χαμηλότερες ταχύτητες…όποιος ξέρει απο τεχνολογία καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό.

vladimiros

Παιδια το πιο σωστο το ειπε ο Chris_BMW και ας υποστιριζει την Apple! οτι oποιος εχει παρει την εκδοση με τα 32gb προφανως δεν θα ασχολειτε και πολυ με μεταφορες και τετεια,αρα δεν το νοιαζει και τοσο πολυ η ταχυτητα,ενταξει το ξερω Apple εισαι και παντα ψαχνεις για κερδος μα παντα ομως..αλλα αυτος δεν ειναι και τοσο μεγαλος λογος για κραξιμο,παιζει να εχει κανει και αλλα πραγματα αυτη η εταιρια που ισως ακομα δεν γνωριζουμε!

james

@vladimiros ειναι ακομα πιο απλο απο αυτο. Αν πχ αυτη η μνημη κοστισε 1 δολαριο λιγοτερο απο την πιο γρηγορη και η apple πουλησει σε ενα χρονο 80 εκατομμυρια 32αρια, εχει αμεσως αμεσως 80 εκατομμυρια δολαρια επιπλεον κερδος, μονο απο αυτο. Σκεψου αυτο να το εχει κανει σε 3-4 ή 5 εξαρτηματα. Ειναι πολλα τα λεφτα.

Το προβλημα ειναι οτι το 32αρι δεν ειναι midrange συσκευη, ουτε το διαφημιζει ως τετοιο, και ο αγοραστης δεν ειναι ενημερος για αυτη τη διαφορα. Δεν ειναι δικαιολογια οτι μαλλον/ισως/προφανως δε θα ασχολειται με μεταφορες αρχειων. Ηταν περισσοτερο “ωχου μωρε, σιγα μην το προσεξει κανενας”

Gvirginia

@ChristosT για εξήγησε μου, ω μέγα γνώστη της τεχνολογίας που κάνανε και άρθρο το βίντεο “σου”, γιατί στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται διαφορετικές ταχύτητες?

https://www.legitreviews.com/hyperx-savage-usb-3-1-flash-drive-review_175374

και εδώ:

https://usb.userbenchmark.com/Compare/SanDisk-Extreme-USB-30-16GB-vs-SanDisk-Extreme-Pro-USB-30-128GB/1301vsm7603

Τώρα αυτό για τις μηνύσεις τι να πω… Θα έπρεπε να είχαν φάει και όλες οι εταιρείες που φτιάχνουν SSD..

Chris_BMW

Vladimiros@ Δεν ειναι το θέμα τι υποστηρίζω.Η Apple σηκώνει κράξιμο κ χοντρό μάλιστα κ το έχω ξανά πει εδω μέσα ή μάλλον ξαναγράψει.Οχι όμως για τέτοιους λόγους .. αυτό προσπαθώ να τους εξηγήσω . Παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν να με αποκαλούν fan boy. Δικαίωμα τους . Εγώ έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά για αυτό που αποκαλείται οικοσύστημα της iOS- Mac OS κ απαιτώ απο το λειτουργικό της να ειναι αψεγάδιαστο . Πράγμα που με το 10 ή μάλλον απο το 7 κ μετά με προβληματίζει .. Τωρα αυτά περί 2Κ οθόνη κ κάμερες που πρέπει να σου βγουν τα μάτια έξω για να καταλάβεις ποια φωτό ειναι καλύτερη απο την άλλη ειναι να χαμε να λέγαμε .

Agnostos13

Καλα Χρησταρα μην κλαψεις παλι…δεν χανεις το μισθο!

Tor

Christos T …. Πρόσεξε, χειροτερεύει. Δεν το κοίταξες που είπαμε;

ChristosT

Το να κανουν υποδειξεις apple trolls στους αλλους προσωπικα με ξεπερνα…
Περαστικα σας.

Agnostos13

James…ελα πες την αληθεια…δεν εχεις ιδεα απο Siri, support και συνδεσιμοτητα iPhone!
Επισης μηπως θιχτηκες και εσυ (εκτος απο το φιλο σου) και για τα 2gb στο απλο iPhone (δεν το λεει πουθενα) καθως και το single lens;
Ομως δεν μας ειπατε…αυτο το τραγικα αργο iPhone τα παταει τα Galaxy S ή οχι;

Agnostos13

Και κλαμαααα ο Χρησταρας…

Ιωάννης jb

Χρήστο μη το παίρνεις ρε πανιβλακα μας έχεις τρελάνει εδώ μέσα με τα κουλα σου όλη την ώρα!
Κώστα κάνε κάτι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο

james

@Agnostos13
1. δεν ειναι φιλος μου και διαφωνω με αυτα που λεει πολυ συχνοτερα απο οσο νομιζεις.
2. εχω περισσοτερη ιδεα για ολα αυτα απο οσο νομιζεις.
3. Οχι δεν τα παταει κατω, εκτος και αν τα βαλεις κοντρα πιο ανοιγει 5 παιχνιδια στη σερα πιο γρηγορα. Αλλα η χρηση των κινητων δεν ειναι μονο αυτη (δες το σχολιο μου στο οποιο αναφερεσαι και θα καταλαβεις)
4. εγω δε θιγομαι, δεν εχω ουτε iphone, ουτε samsung, ουτε αλλο ακριβο τηλεφωνο. Εσεις θα επρεπε να θιγεστε με αυτα που βγαινουν καθε μερα. Εγω την πλακα μου κανω

panos

Το κανει υποδειξεις στις υποδείξεις ένα προβατο της samsung που σε κάθε αρθρο ειτε είναι apple ειτε είναι Samsung ειτε ότι να ναι θα πει τα δικα του με ξεπερνα ….
Περαστικα σου και σταματα να πεταγεσαι συνεχεια σαν την πορδη μας κουρασες.

ChristosT

Ε ναι…ολα τα υπολοιπα σερνονται και το τραγικα αργο iphone πεταει…τελος ο καθε σχετικος με την τεχνολογια γνωριζει οτι η ταχυτητα αναγνωσης παιζει ρολο στο ανοιγμα εφαρμογων και οχι το write. Το write χρησιμοποειτε αλλου.
Η εκφραση παταει τα galaxy s και οχι τα notes ´η κατι αλλο απο που πηγαζει; νομιζα οτι συγκριση γινεται αναλογως ΚΑΙ κοστους συσκευης.
Ακομη και σειρα Α να βαλεις με το 1/3 τιμης του μηλου παλι το χτυπανε στα ισα. Αν παλι σε ενδιαφερουν τα νουμερα με αυτα θα μεινεις και μενεις.
Σχεδον παντου πισω σε ολα το πιο ακριβο smart.

ChristosT

@panos…στα…ξερεις…υποδειξεις στην οικογενεια σου. Οχι σε μενα.
Τουλαχιστον εσυ δεν μπορεις να μιλας σε μενα.

panos

Αντε γαμησου ρε ζωο πανιβλακα

ChristosT

Χαιρομαι που περιγραφεις τον εαυτο σου αμορφωτε.

bezilys

Μεγάλη απάτη αυτή η Apple κανονικά θα έπρεπε να είχε διάφορα μόνο στο χώρο αποθήκευσης και ΜΌΝΟ.

ChristosT

Gvirginia διοτι μεγα γνωστη της τεχνολογιας το πρωτο ειναι extreme…το δευτερο extreme PRO.
Στο Iphone μεγα γνωστη λεει πουθενα Iphone 7 και Iphone 7 Pro;
Πριν πατε να την πειτε σε καποιον καντε τον κοπο να διαβαζετε αυτα που παραθετε.
Γιαννη περπατητη…οτι ειπα στον επανω. Εσυ εισαι χειροτερος. Αλλωστε σας διακρινει ο ιδιος τροπος αναγωγης συμπεριφορας.

ChristosT

Τελος ας μου εξηγησουν οι αλλοι μεγα γνωστες της τεχνολογιας…πως ειναι δυνατον το s7 edge 32 gb να εχει read 484 mb/sec και write 142 mb/sec ενω το Note 7 64 gb αλλο μοντελο και αλλο τηλεφωνο αλλα με ιδια flash storage μεγαλυτερη να εχει read 482 και 136 write;
Δηλαδη ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ποσο μαλλον δε 8X λιγοτερο ταχυτατο.
Μαλλον επειδη δεν ειναι μηλαρακι…
Και ακομη καποιοι κανουν προσπαθειες δικαιολογησης μιας εξαπατησης ενος smart 820 ευρω.
Ο james εκανε μια προχειρη και πολυ φθηνη προμετρηση κερδους απο αυτη την διαφορα. Σιγουρα ειναι παραπανω απο 1 ευρω. Καντε τον υπολογισμο…
Το να μιλουσαμε για 5 10 15 % διαφορα κομματια να γινοταν.
ΟΚΤΩ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…καποιοι ξεχασανε την αντικειμενικοτητα τους που διατυμπανιζουν.

Gvirginia

Για κάποιο λόγο αργούν να περάσουν τα σχόλιά μου…

@ChristosT
Καταρχάς εγώ δεν είπα ότι είμαι γνώστης, αλλά εσύ.
Άλλαξε αν θες στα Sandisk από το 128 GB (που κάνανε βλακεία και βάλανε το PRO μαζί με το απλό) στα 64 GB και θα δεις ότι το Write είναι τριπλάσιο. Μπες και στη σελίδα της Sandisk να δεις πώς αλλάζει το Write speed ανάλογα την χωρητικότητα.
Για το link με το HyperX τίποτα?
Για τους SSD πάλι τίποτα?

Για τη σύγκριση Note 7 με S7, καθώς και γενικά για το flash storage, ίσως χρειάζεται να διαβάσεις πώς λειτουργεί το flash storage.
Αν και 8x φαίνεται μεγάλο, ίσως να εξηγείται από τον controller της Apple.

Gvirginia

Ωραία… θα περάσει μάλλον διπλό το σχόλιό μου…

Chris_BMW

ChristosT @ τουλάχιστον αυτός που θα επιλέξει το ακριβό I phone έχει write 341mb /sec Γιατι ο λόγος ειναι προφανής κ δεν θα ξανά αναφερθώ σε αυτόν . Το” εργαλείο δουλειάς super note 7 μόλις 140mb/sec ; 200 κάτω απο το I phone που ειναι για face κ Instagram; Γιατι έτσι Χρησταρα;; Για εξήγησε μας;; Μήπως δεν κοστίζει κανα χιλιάρικο κ αυτό;;Τελος πουθενά η Apple δεν έχει ανακοινώσει στοιχεία Hardware κατα την παρουσίαση των I phone. Οποτε η μηνύσεις κ οι κοροϊδίες στους πελάτες της μονο γέλιο μου προκαλούν .

leonidas

32×8=256 τρομερή ανακάλυψη έκαναν. προφανώς και θα κατεβάζει το 8πλασιο!!!!!!!!!

kostas

Τι λετε ρε παιδια;;δηλαδη τι θα γινει αν ενα βιντεο τον 5GB θα το περασω στο κινητο μου 1 λεπτο ποιο αργα;;;δεν εχουμε να ασχοληθουμε με κατι ποιο σοβαρο;;;

ChristosT

32×8=256 δεν σημαίνει οτι επειδή κάποιος έχει 32 σε σχέση με την 256 θα έχει 8Χ φορές λιγότερη ταχύτητα. Μην πετάτε τέτοια ανόητα μαργαριτάρια. Στο Iphone 7 128 η ταχύτητα είναι ίδια με την 256. Με την ίδια λογική 2*128=256. Δηλαδή θα έπρεπε η 128 να είναι 2Χ μικροτερη ταχύτητα που ΔΕΝ έχει. Το 128άρι Iphone 7 έχει Read 926mb/sec και Write 308 mb/sec. Δηλαδή σχεδόν ίδιο με το 256. Άν ίσχυε το 128*2=256 τότε θα έπρεπε να έχει write 341/2=170mb/sec που δεν ισχύει. @Chris_BMW το s7 και note έχουν UFS 2,0 και όλες οι χωρητικότητες έχουν την ΙΔΙΑ ταχύτητα. Δεν σε εξαπατά κάπου. Απλά πληρώνεις διαφορά χωρητικότητας και έχεις ΤΟ ΙΔΙΟ Performance. Aκόμη και η UFS των 32 του s7 ή Note 7 έχουν 4Χ μεγαλύτερη ταχύτητα απο το μηλαράκι. Η δέ 32 του s7 με την 64 είναι ίδια. Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει το τί πληρώνεις. Στον SSD 850 pro η 128gb με την 1TB χωρητικότητα έχουν διαφορά 15%. Αυτό είναι normal. Η 32 του Iphone 7 με την 64 δηλαδή την διπλάσια μόνο έχουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ τεράστια διαφορά. Προφανώς μιλάμε για άλλες ποιότητες chips απο εταιρεία σε εταιρεία, διότι άν ίσχυε ο κανόνας μόνο της… Συνέχεια »

Agnostos13

Να ‘στε καλά που μας ανοίγετε τα μάτια και δεν πήγαμε να την πατήσουμε με το 32-αρι!
Το καλό είναι οτί τουλάχιστον φέτος μπορείς να το ξεχωρίσεις…
Θες το “αργό”; Πας σε 32!
Θες το “γρήγορο”; Πας σε 128/256!
Όχι όπως πέρυσι που δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις ποιο έχει τον αργό επεξεργαστή (Samsung) και ποιο το γρήγορο (TSMC)…και περίμενες αν θα σου κάτσει το λαχείο!

ΥΓ1: Για την ιστορία:
Το “ερασιτεχνικό” iPhone 7 καταγράφει ταχύτητες μνήμης r/w 686/42 (32gb), 856/341 (128/256gb)
To “επαγγελματικό” Note 7 (ufs 2.0) καταγράφει ταχύτητες μνήμης r/w 482/136!

ΥΓ2: Δεν έβαλα το Note 7 στην σύγκριση πιο πάνω γιατί αποσύρθηκε και το σύγκρινα με την τελευταία ναυαρχίδα που πωλείται αυτή τη στιγμή! Μπορούμε να το βάλουμε όμως…δεν αλλάζει κάτι και πάλι!

ChristosT

Πάντως άν δεν έχει αυτή η εταιρεία κάτι σε gate…δεν ησυχάζει. Είναι η μόνη που πιστέυω οτι ακόμη και τα 32 να τα αλλάξει στα 64 μετά απο τόσα χρόνια όσο κράτησε τα 16, πάλι κάτι λειψό θα έχει.
Bendgate,Chipgate,Colorgate,StorageGate,CameraGate(με τις κοκκινες φωτογραφιες που έλεγε οτι κρατάει ο κόσμος λάθος το κινητό)…τί έχει σειρά για το επόμενο Iphone…θα περιμένω…

Agnostos13

Γιατι διαγραφονται σχολια μαζικα;

Agnostos13

Ακυρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.