iPhone 7: Αναλυτές μιλούν για 3GB RAM και καλώδιο lightning-to-3.5mm στο κουτί

Με το iPhone 6s η Apple έκανε την αλλαγή από 1GB μνήμη RAM σε 2GB. Από τα δείγματα γραφής στο παρελθόν, δεν έχει δείξει ότι είναι από τις εταιρείες που κάνουν άλματα στα specs, δεν θα θα πάει από τους 4 πυρήνες στους 8, από τη μια μέρα στην άλλη, αντιθέτως παραμένει στους 2.

Ωστόσο, αναλυτές της Deutsche Bank εκτιμούν ότι με βάση τις πληροφορίες που έχουν από την γραμμή παραγωγής, η Apple θα βάλει στο φετινό iPhone 7 μνήμη RAM 3GB. Αν και δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι γι αυτό, πολλοί θα ήθελαν λίγη παραπάνω RAM. Η Apple μπορεί τις αλλαγές που δεν έκανε στο εξωτερικό, να θέλει να τις εξισορροπήσει με εσωτερικά χαρακτηριστικά.

Οι ίδιοι αναλυτές αναφέρουν ότι μέσα στο κουτί του iPhone 7, η Apple θα βάλει Lightning-to-3.5mm καλώδιο. Όσον αφορά στην υποδοχή ακουστικών, οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι αντικρουόμενες με κάποιες να υποστηρίζουν ότι θα βάλει η Apple υποδοχή 3.5 χλστ. και άλλες όχι. Αν φύγει πράγματι η υποδοχή ακουστικών, ένας αντάπτορας θα είναι χρήσιμος για όσους θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παλιά τους ακουστικά.

Προς το παρόν κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση που λέγεται ότι θα γίνει την εβδομάδα που ξεκινά 12 Σεπτεμβρίου.

iphone 7 3gb ram, iPhone 7: Αναλυτές μιλούν για 3GB RAM και καλώδιο lightning-to-3.5mm στο κουτί

iphone 7 3gb ram, iPhone 7: Αναλυτές μιλούν για 3GB RAM και καλώδιο lightning-to-3.5mm στο κουτί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
For. K

Τι έγινε, δεν ισχύει πια οτι δε χρειάζεται.πανω από 1giga ram μιας Κ έχει“άπαιχτο “λογισμικό; Πάντως πέρα από το ότι καλά κάνει και ακολουθεί σε άλλο ένα πράγμα ακόμα τις άλλες εταιρίες, μου φαίνεται λιγότερο όμορφο από ποτέ

forneverarrow

Τελικά έπεσε στην παγίδα του Android… Να δω με τι δικαιολογία θα πετάξει έξω απο το update τα μοντέλα με 2GB ram σε λίγα χρόνια, εφόσον το 5s είναι στη λίστα και για το iOS10! Εκτός αν σκοπεύει να κάνει το λειτουργικό πιο βαρύ και απο το Android 4 όποτε πάω πάσο.

Δεν πειράζει… Μένουμε στο παλιό (καλό ή κακό) Android και βλέπουμε.

John

Και στα 2 ram να μείνει δεν έχει πρόβλημα αφού το τηλέφωνο δεν κολλάει πηγαίνει σφαίρα .Το iOS είναι όλα τα λεφτά .Αυτα είναι για την Samsung με τετραπύρηνους και οκταπυρηνους και 8 ram και κολλάνε χαχαχαχα χαχαχαχα.

John

@For.k τόσα χρόνια που εχω όλες τις εκδόσεις iPhone ποτέ δεν μου κόλλησε το touchscreen ρολάρε σαν βελούδο σε αντίθεση με τα 4 πυρήνα 8 πυρήνα Samsung που είναι όλο κολλήματα .Αναθεμα τα ram kaι τους πυρήνες που έχετε στα σαμσουνγκ χαχαχαχα χαχαχα.

αγγελος

Ειμαι samsung fan αλλα το μονο σιγουρο με την apple ειναι οτι το τηλεφωνο θα πηγαινει σφαιρα ειτε με 2 gb ειτε με 3gb ram…οποτε τζαμπα μη το συζητατε και μαλωνετε.επισης οποιος δε παραδεχεται σ αυτο το τομεα την apple ειναι απλα αμπαλος.απο κει και περα αυτες οι γραμμες που μας δειχνουν πανω στο iphone απλα αποκλειεται να υπαρχουν γιατι πολυ απλα η apple δεν ειχε ποτε διαρροες σε θεμα design και ηταν και πολυ μπροστα και απο τη στιγμη που τις εβαλαν κινεζικες εταιρειες αποκλειεται να εχουμε κατι αντιστοιχο αλλα σιγουρα θα εχουμε κατι πρωτοτυπο και κομψο οπως συνηθιζει η εταιρεια

alxgiann

Δεν ξέρω τι λέτε μερικοί εδώ για πυρήνες μνήμες και ρολλάρισμα σαν ..βούτυρο αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για συσκευή αυτού του επιπέδου να έχει αυτές τις άσχημες πλαστικές γραμμές να φαίνονται έτσι στην πλάτη. Καθαρά το έχουν κάνει για οικονομία, θα μπορούσαν οι πλαστικές γραμμές να είναι κοντά στο χρώμα του σασσί, ακόμα θα μπορούσαν να είναι και ΑΚΡΙΒΩΣ στο χρώμα του σασσί, δηλαδή ΑΟΡΑΤΕΣ. Έλεος.
Ελπίζω το ..ανασχεδιασμένο iPhone του χρόνου να μην έχει τέτοιες και παρόμοιες “καινοτόμες ιδέες”. Κάντε το σωστά και βάλτε 5$ πάνω στην τιμή, αυτοί που πρόκειται να το αγοράσουν ούτε που θα το καταλάβουν. Τι να έχει $890, τι $895 το ίδιο είναι σε αυτό το επίπεδο τιμής..

John

@alxgiann πήγαινε δώσε το βιογραφικό σου στην Apple να σε πάρουν για σχεδιαστή μιας και αυτοί δεν τα σκέφτονται αυτά.Λες να τσιγκουνεύεται τα 5 δολάρια που μετακυλίονται στην τιμή και η εταιρία έχει 100 δις ρευστό στην τράπεζα?Καποιος λόγος αν υπάρχει για να είναι εκεί

Makis

Το λειτουργικό είναι καλό, σχεδιαστικά το τηλέφωνο είναι μάπα. Κρίμα γιατί τα λαπτοπ της είναι πανέμορφα…

John

Η πιο ευκολη δουλειά στον κόσμο , σχεδιαστής στην Apple …η δεύτερη πιο ευκολη δουλειά είναι υπεύθυνος R&D στην ίδια εταιρεία καθώς το 99% των εξαρτημάτων προέρχονται από την Samsung , την Sony , την TMSC , την Toshiba κτλ.

Chris_BMW

Χλωμό , για το “απλό” 7 αρι τουλάχιστον .. Για το plus μπορει .. Έχω μια υποψία οτι εκει ίσως η Apple εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη οθόνη κ δωσει σε αυτό το διαμορφωμένο για I pad pro iOS .. Κ πάλι βεβαια δεν βρίσκω το λόγο τη στιγμη που το 9,7 iPad Pro έχει μόλις 2…

John

@makis ,John τότε γιατί έρχετε πρώτο σε πωλήσεις to iPhone εδώ και 9 χρόνια ?

Makis

Φίλτατε, δεν αντιλέγω, αν και άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου σε αγορές και μη. Και δεν είμαι hater…ένα mac book air, ένα pro 15αρι i7, και το ipad air 2 που σου γράφω τώρα. Αλλά το τηλέφωνο με τίποτε βρε φίλε. Δηλαδή απορώ κιόλας…το SE με μεγαλύτερη οθόνη, ίσως…αλλά τούτο ‘δω;…με τίποτε…

alxgiann

Φίλτατε …john, αν και τρολλάρεις (χαλλλαρά) δεν κρατήθηκα…λοιπόν, λυπάμαι δεν ήξερα ότι μόνο σχεδιαστές κινητών μπορούν να έχουν γνώμη και όχι αυτοί που έχουν πληρώσει την κάθε Apple (aka πελάτες) για να έχει τα δισεκατομύρια μετρητά. Και κάτι άλλο, δεν συζητάμε το τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια αλλά το τι (δεν) θα κάνει τα επόμενα 10 χρονια αν συνεχίσει έτσι. Εταιρείες κολοσσοί μπορεί να εξαφανιστούν σε 2-3 χρόνια από μια λάθος απόφαση οι συνέπειες από την οποία φαίνονται μόνο όταν θα είναι πολύ αργά. Παραδείγματα πολλά, θα αναφέρω μόνο ένα… Nokia.

george

τουμπανο τα apple τουμπανο οι ναυαρχιδες android.ενταξη;καποια στιγμη να το τελειωσουμε το θεμα.εχω ενα xperia z5c κ παει μπαλα σε ολα,μα ολα 0 lag η κουραση.εχει φιλος iphone 6s κ επισης παει σφαιροπεταδην.εγω ειμαι android κ εχω επενδυσει σε αυτο με αγορες ο φιλος στο ios.ετσι απλα δεν αλλαζω εγω πλεον δεν αλλαζει αυτος γιατι ο καθενας εχει στρωσει το λειτουργικο στα μετρα του.γιατι να του την πω κ γιατι αυτος σε μενα;επισης δεν κανουμε αγωνες drag σαν τα speedtest που ειναι ανουσια κ πατανε πανω στην αναγκη του ανθρωπου για να δουν αγωνα ακομα κ αν αυτα ειναι κινητα.ελεως δηλαδη.κ κοροιδευαμε τους καγκουρες με τα rallye που στο φιναλε αμαξια ειναι εχει μια βασει ο αγωνας ταχυτητας.

John

@John
Γιατί η Apple έχει το καλύτερο marketing και γιατί οι αγοραστές iphone kata 99% είναι άσχετοι από τεχνολογία και δεν ξέρουν ότι στην μισή τιμή βρίσκεις πολύ καλύτερα κινητά.

@papaki

Πρέπει η κάθε εταιρεία που προωθεί τα δικά της smartphone να έχει δικό της λογισμικό για να φανεί από εκεί η αξία της.

John

@John χαχαχα χαχαχα οι ιδιοκτήτες iPhone είναι πολύ γνωστες της τεχνολογίας .Οταν ο Τζομπς έβγαζε το iPhone οι άλλοι είχαν ακόμα τις μπακατέλες .Η Apple είναι συνυφασμένη με υψηλή τεχνολογία και ψαγμένους πελάτες εδώ και δεκαετίες .

Agnostos13

@John:
Οταν λες στη μιση τιμη βρισκεις πολυ καλυτερα κινητα εχεις στο μυαλο σου το S7 μετα τις 12 Σεπτεμβρη;

John

@alxgiann. Αυτες οι ασχημες γραμμες που εχει το κινητο κρυβουν απο πισω τις κεραιες του!!

Παναγιώτης

@Agnostos13 μάλλον το oneplus one εννοει που βαζει ανετότατα κατω ολα τα αη-φον

Anakin

Τα iPhone είναι εγγύηση αλλά τα τελευταία 2 χρονάκια χρόνια με έχει κερδίσει δικαίως η Samsung με τις καινοτομίες της δεν της λείπει τίποτα

alxgiann

@ Jonh …ρε φίλε αυτό συζητάμε όλο το βράδυ. Όλοι ξέρουμε το τι είναι πίσω απο τις γραμμές. Και προφανώς επίσης τίποτα δεν κρύβεται πίσω από ολοφάνερες άσχημες γραμμές. Απλά καλύπτεται. Άσχημα. Εντελώς άσχημα δηλαδή. Αυτό λέω εγώ και πάρα πολύς άλλος κόσμος, παντού.
Αυτό ακριβώς John, τίποτα παραπάνω.
Θα ξανασυζητήσω για apple, του χρόνου τέτοια εποχή με το καλό όταν έχει ανακοινωθεί το επόμενο μοντέλο, όπως θα ονομάζεται αυτό.

forneverarrow

Τώρα και καλά οι γραμμές μας πείραξαν; Δε νομίζω να πειράξει κάποιον που θα δώσει 800€ το αν έχει γραμμές πίσω, εφόσον οι περισσότεροι θα βάλουν θήκη! Για τη θύρα των ακουστικών δεν βλέπω να νοιάζεται κανείς και ανησυχώ… Είστε όλοι τόσο progressive ή άνετοι οικονομικά; Εκτός αν σας αρέσει να γυρνάτε με το iPhone στο δρόμο και να κρέμονται καλώδια με αντάπτορες…

petros

Εχει πει ο Γεροντας, .. μολις αλλαξει design το iphone, θα ερθει η ανάπτυξη στην Ελλάδα και θα φυγει το μνημόνιο

Manolis

@alxgiann κάτι μου λέει ότι το επόμενο iPhone του χρόνου θα λέγεται iPhone 7S!!! χεχεχε!!!!!

Και κάτι γενικό: οι συσκευές της Apple μια χαρά τρέχουν έστω και με 256mb/512mb, ΟΜΩΣ τις δικές της εφαρμογές του κινητού και όχι των τρίτων..!!! Λαμπρό κακό παράδειγμα στο iPhone 4 που έχω (αναγκαστικά σαν δεύτερη συσκευή πλέον) οι εφαρμογές όπως το Messenger-instagram-κ.α. που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!!!! 😉

John

@manolis καλά ρε φίλε είναι επιχείρημα αυτό ότι έχεις το iPhone 4 έξι χρόνια συσκευή πίσω και λες ότι σου σέρνετε το messenger? χαχαχα ρε μας δουλεύετε μερικοί εδώ μέσα?Σαν τι ήθελες να κάνει?

jimo

το μονο που θα με συγκινουσε στο iphone πλεον και θα ηταν λογοσ να ξαναγυρίσω θα ηταν να μικραινει τα bezel πανω κατω και πλαινα και μια οθονη amoled κατά τα αλλα είμαι απολυτα ικανοποιημενοσ και από ενα 6s plus δεν χρειαζεται επιπλεον ram δουλευει αψογα !

anergos13

off topic…

Μια Απορια που με τρωει μερες….

Where is Kostas Vlachakis?

Τελευταιο hands on πριν 2 μηνες….

giannogeorge

Τόσα χρόνια…. Τα ίδια και τα ίδια. Στα σχόλια….

Γιωργος

Αυτο με τις συγκρισεις Samsng kai Apple πρεπει να σταματησει! Και αυτο το λεω γιατι δεν γινεται να συγκρινεις μια συσκευη αξίας 600 ευρω (apple) και μια συσκευη αξίας 300 (samsung android mid range) ακομα και αν η δευτερη συσκευη εχει καλυτερα η ισα χαρακτηριστικα με την πρωτη. Τωρα θα μου πειτε γιατι οχι αλλά οτι πληρωνεις παίρνεις…παντα σε αυτες τις συγκρισεις βγαινει 1η η apple και ειναι αληθεια αυτο. Οταν παμε ομως την συγκριση σε συσκευες ιδιας αξιας(για την τιμη μιλαω) δλδ Iphone 6s και Galaxy S7 τοτε οι διαφορες ειναι αμελητεες… κατα την γνωμη μου συγκριση θα πρεπει να γινεται μονο μεταξυ αυτων των δυο συσκευων οταν μιλαμε για samsung kai apple….

Aris

Τελευταίες φήμες λένε για iPhone 6SE και όχι ονομασία iPhone 7:
https://www.neowin.net/news/new-iphones-expected-to-launch-on-september-16-with-iphone-6se-branding

Ιωάννης jb

Αν ισχύει αυτό με τα 3gb ram μου ακούγεται μεγάλη βλακεία..
Τόσα χρόνια μας είχε πείσει ότι το λογισμικό τις δεν χρειάζεται πολύ ram..
Τώρα γιατί τα βάζει??
Ή συσκευές που είχε πριν λίγα χρόνια είχαν 1 gb ram.. Ο κόσμος τι θα τις κάνει μήπως θα πρέπει να τις πετάξει??
Αν κάνει κάτι τέτοιο κ δούμε 3 γιγα ραμ θα πρέπει αυτο να κάνει όλο το κόσμο να τις γυρίσουν τη πλάτη είναι μεγάλη η κοροϊδία!!!!

tolkien

@John μην τα παραλες κιολας. κι εγω ειχα το iphone 6s plus μεχρι πριν 5 μερες. Το πουλησα μιας και το ειχα σαν δευτερο κινητο (πρωτο εχω το oneplus 3) και τα κολληματακια του το λειτουργικο τα ετρωγε. Οκ μπορει να μην σου λαγκαρει σαν καποιο android μεσαιας κατηγοριας αλλα μην λεμε οτι ρολαρε και σαν βελουδο. (το μονο καλο με το iphone ειναι οτι επειδη υπαρχουν πολλοι που θελουν iphone το πουλησα πανακριβα. Κατα τα αλλα εχει μεινει πολυ πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Εγω πχ το oneplus 3 το θεωρω πολυ καλυτερο και σε μισα λεφτα. Αρα μην λεμε και υπερβολες επειδη ειναι apple)

Νωντας

3 giga ram!!!!!!Ουαου!!!!Νιωθω σαν να πηγα στο 2014

Γιώργος

Άντε πολλές μέρες αφήσατε αυτή τη βλακεία πρώτη μούρη, έλεος δηλαδή!!!
Κυκλοφόρησε το κτήνος !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.