iPhone 7 & 7 Plus: Διαγράμματα δείχνουν μεγαλύτερο πάχος & Smart Connector

Διέρρευσαν διαγράμματα, τα οποία λέγεται ότι ανήκουν σε iPhone 7 και iPhone 7 Plus και δείχνουν ότι οι νέες ναυαρχίδες της Apple θα έχουν λίγο μεγαλύτερο πάχος από τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Το 6s έχει πάχος 7.1 χλστ. ενώ το iPhone 7 είναι στα 7.2 χλστ. Το iPhone 7 Plus φτάνει λίγο πιο πάνω στα 7.3 χλστ.

Η διαφορά είναι ελάχιστη, αλλά μην ξεχνάμε πόσο μεγάλη σημασία δίνει η Apple στο πάχος των συσκευών της, με τον Jony Ive να δηλώνει ότι δεν θα θυσιάσει το design ούτε και για χάρη της μπαταρίας. Η αύξηση του πάχους κάνει τους fans της να ελπίζουν για λίγο μεγαλύτερη μπαταρία.

Το ύψος και το πλάτος του iPhone 6s και iPhone 7 είναι ίδιο στα 138.3×67.1 χλστ., όπως και στα iPhone 6s Plus και iPhone 7 Plus στα 158.2mmx77.9 χλστ.

Πέρα από το πάχος τα ίδια διαγράμματα δείχνουν ότι το iPhone 7 Plus θα έχει dual camera setup στην πλάτη και το iPhone 7 κανονική κάμερα. Επιπλέον, το 7 Plus φαίνεται ότι θα έχει Smart Connector, που θα του επιτρέψει να συγχρονιστεί με το Smart Keyboard όπως στο iPad Pro, ή όποια άλλα αξεσουάρ αποφασίσει να λανσάρει η Apple.

iPhone 7

iphone 7 diagrams, iPhone 7 & 7 Plus: Διαγράμματα δείχνουν μεγαλύτερο πάχος & Smart Connector

iPhone 7 Plus

iphone 7 diagrams, iPhone 7 & 7 Plus: Διαγράμματα δείχνουν μεγαλύτερο πάχος & Smart Connector

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Εάν το διάγραμμα είναι αληθινό, επιβεβαιώνεται όχι μόνο η ύπαρξη του smart connector στο 7 plus , αλλα κ η απουσία της θήρας για τα ακουστικά καθώς επίσης κ τα δίπλα ηχεία στο “απλό ” 7αρι αλλα κ στο plus ..Για μένα ένας τρόπος υπάρχει για να πουλήσει η Apple τα κομμάτια που έχει παραγγείλει .. Κ αυτός δεν είναι άλλος απο το να λανσάρει μέσα στη συσκευασία τα ασύρματα ακουστικά με το μηλαράκι πάνω …

Chris_BMW

Τώρα το πρόσεξα· το εφτά plus δεν έχει δίπλα ηχεία. Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι για το πόσο γνήσια είναι τα σχέδια….

Antonis

@Chris_BMW Ή θα λανσάρει κι έναν αντάπτορα τον οποίο θα πουλάει 10 δολάρια…

Λουκάς Κ

Ότι και να κάνει αν το αφήσει όπως είναι δεν νμζ να πιάσει τα νούμερα που θέλει σε πωλήσεις .. Ήμουν κάτοχος iPhone 6 το έδωσα το καλοκαίρι και περίμενα το 6s και με το οποίο είναι αυτή την στιγμή .. Η διαφορά τους ;; Μόνο το 3D Touch και τπτ άλλο .. Ούτε η κάμερα ούτε τα 2gigA ram φαίνονται ! Πραγματικά για 1η φορά με ξενέρωσε η Apple.. Μέχρι και το iOS που αυτο στην. Ουσία με κρατάει στην εταιρία φέτος είναι όλο bug και update στο update .. Πρέπει να πάθει για να μάθει Κ.apple . Ελπίζω να με διαψεύσει να κάνει αλλαγές στον σχεδιασμό και για μια φορά να ακούσει τους καταναλωτές της όπως έκανε και η Samsung με το s7.

P

Στο διάγραμμα του 7 plus παρατηρώ ότι δεν υπάρχουν τα όρια της οθόνης … Λέτε να δούμε όλη την όψη να είναι οθόνη ;

KostasB

@Cris_BMW δεν είναι απαραίτητο να έχει διπλά ηχεία το απλό. Μέχρι και το 4S είχαν 2 εξόδους που έμοιαζαν και τα 2 με ηχεία. Αλλά το ένα ήταν ηχείο και το άλλο μικρόφωνο. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και εδώ καθώς δεν φαίνεται πουθενά να έχει κάποια ξεχωριστή τρύπα και για μικρόφωνο. Υπάρχουν ήδη κινητά με τέτοιο σχεδιασμό μικροφώνου-ηχείου, άρα δεν είναι απίθανο.

Chris966

Συμφωνώ με τον φίλο Λουκά. Κι εγώ κάτοχος του απλού 6 και το μόνο που με κρατάει πλέον είναι το IOS. Δεν μπορεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (!!!) να βγάλει πανομοιότυπο τηλέφωνο και στη σχεδίαση και στο design και στις διαστάσεις και η τιμή στα ύψη. Αυτό κύριοι της APPLE λέγεται κανονική εξαπάτηση αλλά βρίσκετε και τα κάνετε στα επί της γής κορόιδα με πρώτο και καλύτερο εμένα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν αρκετά (όχι ένα και δύο) τηλέφωνα στην αγορά που είναι πολύ καλύτερα από το iphone 6s πόσο μάλλον σε 4 περίπου μήνες που θα λανσαριστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα τηλέφωνο πανάκριβο και δυστυχώς σχεδόν ίδιο με τους προκατόχους του.

Φωτης

Chris966 @ συμφωνω!!!Παει ο βασιλιάς που ηταν πριν κατι χρονια..ΠΛΕΟΝ οι επιλογες ειναι παρα πολλές για να πάρεις ενα κορυφαιο smartphone..

Ιωάννης jb

@Chris966.. Πολλά τα λεφτά του iphone δε λέω το αντίθετο… Αλλά ποιά κινητά είναι πιο γρήγορα απο το 6s?? Τα κινέζικα?? Καλά θα τρελαθούμε τώρα?? Ποιό κινέζικο είναι πιο γρήγορο απο το 6s???? mate 8?? το mi5?? ή κανένα μειτσού???? Είναι πιο γρήγορο το s7?? Σε καμία περίπτωση!!!!! Το menu του 6s είναι με διαφορά οτι πιο γρήγορο υπάρχει… Η κάμερα για πότε ανοιγει και έχει βγάλει φωτογραφίες και βίντεο χαμπάρι δε παίρνεις… Τι να λέμε τώρα στα πιο πολλά που κάνει αυτό το τηλ είναι σφαίρα Αλλωστε για αυτό και είναι κορυφαίο σε πωλήσεις ο σοβαρός κόσμος και οχι τα 15χρονα (και σε πραγματική ηλικία αλλά και σε μυαλό) δε θέλουν απο το κινητό τους να κάνει και καφέ.. και πάνω απο όλα ο σοβαρός κόσμος δεν ασχολείτε ολοι μέρα με το κινητό Σε σοβαρές ασχολίες τύπου να μπω internet… να δω e-mail ή fb ή κάτι άλλο (σε μια απο τις πιο ωραίες, φωτεινές οθόνες εκει έξω και ασε τους αλλους να μιλάνε για αναλύσεις 2k και πράσινα άλογα).. Να πάρω ένα τηλ ρε παιδάκι μου!!! (δυστυχώς έχει λίγο παραπάνω sar) είναι υπεργρήγορο…. και δε θα σου κολλήσει ποτέ…. εν αντιθέση με κινέζικα υποτίθεται κορυφαία που σε μια… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Ετσι λίγο για να δώσω μια εικόνα απο το κλίμα μίσους που επικρατει για συσκευές όπως το 6s…
Ενδεικτικό είναι οτι 12 στους 60… σε αξιολόγηση μάλιστα για το 6s!!! δλδ σαν να παίζει στην έδρα του ένα πράγμα….

1 στους 5 έχουν βρει χρήσημη μια αξιολογηση που λέει οτι το galaxy j5 (150 ευρώ) έχει εφάμιλλες επιδόσεις με το 6s (600 ευρώ)!!!
Δλδ ένα κινητό (j5) που στο antutu πιάνει 20 χιλιάρικα είναι εφάμιλλο με ένα άλλο (6s) που πιάνει 130….
Ενα κινητό που στο geekbench πιάνει στον ένα πυρήνα 500 και στους πολλούς 1500.. είναι ιδιο με ένα άλλο που στον 1 απο τους 2 όλους κι όλους που έχει… πιάνει 2500 και στους πολλούς 4500…

Αυτό δεν είναι εφάμιλλες επιδόσεις είναι η μέρα με την νύχτα!!!!

Αργυρης

Ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχετε φαει με τα διπλα ηχεια.Και εγω ειχα διπλα στερεοφωνικα ηχεια στο htc one mini δε λεω καλος ηχος ποιοτικος αλλα πραγματικα δεν μπορω να πω οτι τα χρησιμοποιησα σε βαθμο που να πω δεν αλλαζω κινητο.Μετα απο 2 χρονια αγορασα το 6s και μπορει να χει 1 ηχειο μονο αλλα ο ηχος που παραγει ειναι μεγαλυτερης ή ισης εντασης και το ιδιο ποιοτικος.Τι ειμαστε δλδ τιποτα 12 χρονα και θελετε ολοι στερεοφωνικα ηχεια να βαζετε μουσικη στο δρομο και να ενοχλειτε τους περαστικους;Ενταξει δε λεω ειναι ωραιο να το χεις 2 ηχεια,σιγουρα ειναι καλυτερα απο το 1 αλλα δεν ειναι απαραιτητο χαρακτηριστικο.Ας κατσουν να βαλουν καλυτερης αναλυσης οθονη oled, οχι μεγαλυτερη,αδιαβροχοποιηση,3 gb ram,smart connector,σταθεροποιητη εικονας μπρος πισω οπως στο htc,να μικρυνουν αυτα τα κακιστα bezel και καινουργιο design στο ios και θα γινει αναρπαστο!Τωρα οι αλλοι λογοι ειναι γελοιοι για εμενα.Αλλα αυτα τα ξερουμε οτι ειναι καθαρα για μαρκετινγκ και δινει features με το σταγονομετρο γι’αυτο και εγω θα περιμενω το 7ς ή το 8 για να αλλαξω συσκευη μιας και ειμαι σιγουρος οτι η συγκεκριμενη που θα βγει τωρα θα ναι ψιλο fail.

Chris966

Φίλε Ιωάννη jb συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα αναφέρεις παραπάνω. Απλά πιστέυω ότι η APPLE αυτή τη φορά ΟΦΕΙΛΕΙ να αλλάξει τουλάχιστον τη σχεδίαση και το design σε μεγάλο βαθμό από τη στιγμή που επιλέγει να αφήσει τα μεγέθη ίδια και στα δύο (7 και 7s).

Jupiter

Ρε jb την παλευεις; Η πιο γρηγορη και ποιοτικοτερη καμερα ειναι του s7. Λες μετα οι σοβαροι ανθρωποι δεν ασχολουνται ολη μερα με το κινητο. Τοτε γιατι να πληρωσουν 800 και 1000 ευρω; Γλυστριδα εφαγες και λες ολοκληρα ανουσια κατεβατα; Κινητα με το μισο σε benchmark του 6s ρολλαρουν το ιδιο και καλυτερα. Ακομη σε ανοησιες πιστευεις;

petros

βγάζει το iphone 5 και μετα απο 2 χρόνια το ξαναβγαζει και το ονομαζει SE πηγε απατο, τωρα ξαναβγαζει το iphone 6 μετα απο 2 χρόνια , του βγάζει 2 γραμμές τις κεραίας και το ονομαζει 7 μπεεεεεε

Chris966

Φίλε Πέτρο τα είπες όλα σε δυό γραμμές συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

giannis

Ιωαννης_JB

πιο 15 χρονο πεθαινεις

giannis

Ιωαννης_Jb

ο σοβαρος κοσνος που δινει πλανω απο 500 ευρω για ενα κινητο δε δινει δεκαρα αν μπορει να μπει στο Fb μισο δευτερολεπτο καλυτερα.

ο σοβαρος κοσμος χρησινοποιει τοσο ακριβα κινητα οχι για μοστρα αλλα ως εργαλεια δουλειας. κανενα κινητο μεταξυ 250-350 δεν υστερει ιδιαιτερα σε σχεση με το iphone στο να παιρνει τηλεφωνο η να μπαίνει στο Fb

Manolis

εντάξει πολύ κουμούτσα θα είναι το 7 με το +0,1 χιλιοστό στο πάχος!!! χαχαχα!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πιστεύω πως το νέο iphone θα είναι τουλάχιστον 10 χρόνια μπροστά από τα android και τα w10.
Επίσης και 1000 ευρώ να κάνει , στην πράξη κλέβουμε την apple με την ποιότητα και τα service της. Έχει φοβερή εμπειρία χρήσης και φοβερή εξυπηρέτηση στην αντικατάσταση αν τουβλιάσει και δεν ακούει μέσω της επιπέδου NASA πλατφόρμας του ονομάζεται ITUNES!!
APPLE RULES και ξυδάκι στους haters που κράζουν το διαμάντι που δεν μπορούν να αποκτήσουν και την βγάζουν με κάτι nexus, (μπλιάχ ) sony (άπατοι) , samsung ( κάγκουρες)
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΟΥΚ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΑΛΙ!! Εγώ να ξέρετε θα αγοράσω 2 για να σιγουρέψω την επιτυχία της λατρεμένης μου APPLE!
Μετά θα μπαίνω με τους φίλους μου εδώ και θα σας γλεντάω με επιχειρήματα!!!!

KostasB

😂 😂 😂

Ioannis

Apple for ever

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.