iPhone 7 & 7 Plus: Και τα δυο μοντέλα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας;

Όπως όλα δείχνουν η Apple δεν αναμένεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στο εξωτερικό των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αλλά κυρίως εσωτερικές βελτιώσεις. Μεταξύ αυτών θα είναι και η βελτίωση της κάμερας.

Η κύρια διαφορά μεταξύ iPhone 7 και iPhone 7 Plus αναμένεται να είναι η dual-camera που θα μπει στο δεύτερο. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι μόνο η dual-camera θα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), αλλά σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες το OIS θα μπει και στην κανονική έκδοση φέτος.

Αυτή τη στιγμή το OIS περιλαμβάνεται μόνο στα iPhone 6 Plus/iPhone 6s Plus και όπως φαίνεται το iPhone 7 θα γίνει το πρώτο 4.7ιντσο της Apple με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Αυτό θα βοηθήσει το κινητό α δίνει καλύτερης ποιότητας video και εικόνες.

Εκτιμάται ότι η Sony, με την οποία έχει δώσει τα χέρια η Apple, ίσως να μην μπορέσει να παρέχει όλα τα camera modules για το iPhone 7 και να μπει στο παιχνίδι η LG δίνοντας στην Apple τα dual-camera modules.

iphone 7 ois, iPhone 7 & 7 Plus: Και τα δυο μοντέλα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάνος

Για άλλη μια φορά η Apple πρωτοτυπεί στον τομέα τον smartphone. Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι να βάλουν manual controls στην κάμερα και fast charging.

Aris

Απιστευτο μιλαμε ενα κινητο των 750 ευρω το 2016 θα εχει ois!!!!!!😂😂😂😂

Chris_BMW

Aris@ Να ρωτήσω κάτι γιατι θέλω κ γω να κλάψω απο τα γέλια ….. Οι άλλες ναυαρχίδες αντίστοιχης τιμής τι παραπάνω έχουν απο iOS…Σε παρακαλώ πες μου να γελάσω με την Apple κ γω …..

Chris_BMW

OIS ..

Γιωργος Συνιολος

Aris χαχαχαχαχαχαχαχα ωραιος!

Marios1508

Ρε παιδιά έλεος. Χωρίς παρεξήγηση τώρα, αφού δεν σας ενδιαφέρει η apple και το iphone, γιατί κράζετε σε κάθε άρθρο που την αφορά; Ας βάλει ό,τι θέλει, παλιά τεχνολογία, νέα τεχνολογία , OIS, 2GB RAM ενώ οι άλλοι σε λίγο θα βάζουν 6. Και ας τιμολογείται από την εταιρεία όσο θέλει. Η αγορά θα καταδικάσει ένα προϊόν. Και αγορά είναι παγκόσμια, πολλά εκατομμύρια χρήστες.

Nikos

Οταν είχε fast charging η Apple ….
Ότι θελει λέει ο καθένας !!!
Μιλάει η clopy paste Samsung

Wolverine

Όντως ναυαρχιδα της apple να μην εχει μεχρι τωρα ois είναι αχαρακτήριστο.Άντε να ήταν κάποιο απο τα εκατοντάδες της samsung λές για λόγους κόστους το αφήσανε.Αλλά το ίδιο μοντέλο με ελάχιστη διαφορά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Αυτό ούτε δικαιολογείται ούτε ως στρατηγική θα μπορούσε να θεωρηθεί.Μην λέμε ότι νάναι.

ManJIg

Μπράβο στην Apple για την καινοτομία της άλλη μία φορά!!!😂😂😂

Γιώργος

Μπράβο στην Apple , άντε και με QHD , 3 GB RAM/32 ROM και οτιδήποτε άλλο έχει κάθε android της προκοπής εδώ και μια τριετία. lol

axamgold

Ότι και να γίνει το iPhone 7 plus θα είναι το ακριβότερο κινητό στον κόσμο άρα και το καλύτερο….τέλος!

Dapitium

@axamgold
💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲

petros

axamgold@ μεχρι στιγμής τα ακριβοτερα ειναι τα edge μην ξεχνας οτι το s6 edge ξεκίνησε στα 900 ευρώ

axamgold

iPhone 6s Plus 128gb 1099 ΕΥΡΩ
Samsung Galaxy S7 Edge 32gb 878 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ……….τι να λέμε τώρα παιδιά!!

axamgold

Τα μεταχειρισμένα iPhone κρατάνε τις τιμές τους σε ψηλά επίπεδα σε αντίθεση με τα Samsung που δεν τους δίνει κανένας σημασία……αυτά !!!

chris

Τι διαβαζουμε ώρες ώρες….

Agnostos13

Κατι που επρεπε να ειχε γινει απο καιρο…
Βέβαια για καποιο λογο ηθελαν διαφοροποιηση μεταξυ απλου και plus περα απο το μεγεθος της οθονης και πριν ηταν το OIS πλεον ειναι η dual-camera!

petros

axamgold@ το οτι το 6s, ειναι με τα 128hb και το S7 με τα 32 gb, δεν σου λεει τίποτα εσενα στη τιμη? το οτι δεν τους δινει κανενας σημασία στα san εχεις δικιο μόνο ενας στους δυο το εχουν

Mpidis

Τέλεια ειναι το μοναδικό στο κόσμο. Τι??? Τι εννοείς υπάρχει εδώ χρόνια? Τότε δεν χρειαζοταν τωρα χρειάζεται. Apple μονο εταιρία θρησκεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.