iPhone 7 & 7 Plus: Διέρρευσαν οι τιμές

Η επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Αυτή τη φορά έρχονται πληροφορίες για τις τιμές των νέων iPhones.

Update: Ανακοινώθηκε το νέο iPhone 7 και είναι αδιάβροχο

Αρχικά να πούμε ότι η Apple φαίνεται να πήρε την απόφαση να πάει το βασικό μοντέλο από 16GB ενσωματωμένη μνήμη σε 32GB, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει και έκδοση με χωρητικότητα 256GB.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα λένε ότι οι τιμές των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα είναι:

iPhone 7
iPhone 7 32 GB – ¥5288 (790 δολάρια)
iPhone 7 128 GB – ¥6088 (910 δολάρια)
iPhone 7 256 GB – ¥7088 (1060 δολάρια)

iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus 32 GB – ¥6088 (910 δολάρια)
iPhone 7 Plus 128 GB – ¥ 6888 (1030 δολάρια)
iPhone 7 Plus 256 GB – ¥7888 (1180 δολάρια)

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, αλλά να πούμε ενδεικτικά ότι στην Κίνα το 16GB iPhone 6s κοστίζει ¥5288, δηλαδή όσο φημολογείται ότι θα είναι η τιμή του iPhone 7 32GB, ενώ τα 64GB είχαν την ίδια τιμή (¥6088) που φαίνεται ότι θα έχει το μοντέλο του iPhone 7 με χωρητικότητα 128GB.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση που θα γίνει ακριβώς σε μια εβδομάδα από σήμερα.

iphone 7 price, iPhone 7 & 7 Plus: Διέρρευσαν οι τιμές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

σιγά το νέο, εννοείται ότι η συνταγή είναι η ίδια κάθε χρόνο… ΚΑΘΕ χρόνο!

Ioannis

το περιμενουμε πως κ πως!

Giorgos

πανακριβα :///

Don mitso mou

Οποίος δεν εχει μόκο….δεν τα φτιάχνουν για Ελλάδα έτσι κι αλλιώς. Η αγορά της Ελλάδας ειναι για την Apple μικρότερη της Minnesota!!!!

Ντένης

Δεν είναι πολλά αν το καλοσκεφτείς.

cghera

Τίποτα που να μην διαρρεύσει δεν έχει μείνει πια…

Giorgos

@Don Missouri mou, αν δεν είχαν κέρδος δεν θα μπαινανε καν στον κόπο να το κυκλοφορησουνε στην Ελλάδα, οι μισοί ελληνες έχουν I phone και οι άλλοι μισοί παλεύουν να το πάρουν, μια χαρά κέρδη έχουν από την Ελλάδα μας.

Don mitso mou

Εγώ δεν είπα πως δεν έχουν κέρδη. Είπα πως πι φτωχές αγορές δεν ειναι ψηλά στο marketing profile τους. Το ότι πουλάνε εδω ειναι απορία μια άρρωστης, και φτωχής, κοινωνίας όπου τέτοια φτηνά προϊόντα έχουν καταλήξει να ειναι ενα status symbol του τζάμπα μάγκα, μια και κατι πιο ακριβό να αγοράσουν να μοστράρουν δεν μπορούν.

χρηστος

υπαρχουν και αυτοι που εχουν τα λευτα και εχουν αλλεσ μαρκες !

Πάνος

@Manolis
Και τι θα ηθελες ετσι για αλλαγη βρε παιδι μου..κατι να σε στειλει δλδ 😂

Nistelroy

Don mitso το τερμάτισες…..Φθηνό προιόν 1000 δολλάρια?Εσύ να φανταστώ που έχεις πολλά λεφτά δεν σου αρέσει γιατί το παίρνουν κ άλλοι οπότε δεν είσαι απο τους λίγους και καλούς που έχουνε iphone αλλα απο τους πολλούς….μια σωστή τιμή δηλαδή θα ηταν 3000 δολάρια? καλά είναι τι λες? Ας είναι καλά τα λεφτά του μπαμπά….Κ με ποιο δικαίωμα προσβάλλεις τον κόσμο λέγοντας ότι το αγοαράζει για μόστρα και μάλιστα λες δεν μπορεί να αγοράσει κατι ακριβότερο……εγώ δηλαδή που θα κάνω οικονομία κάτι μήνες για να το αγοράσω σε ενοχλώ? Κοίτα που σε λίγο θα μας ζητάνε κ εκαθαριστικό για να αγοράσουμε Iphone…..

Don mitso mou

Μακάρι να μπορούσες να καταλάβεις τί εννοούσα.

Don mitso mou

@nistelroy

Κάτσε να σου δώσω ενα μικρό και γρήγορο μάθημα κοινωνιολογικής συμπεριφοράς, πιθανότατα δεν το καλύψατε ακόμα στη διδακτέα ύλη του λυκείου ακόμα!!!!

Όσο πιο φτωχή ειναι μια κοινωνία, και υλικά και πνευματικά, τόσο προϊόντα που δημιουργούν μία ψεύδη μεγαλομανία και ένδειξη πλούτου ειναι στην ανιούσα. Σε αυτο το πλαίσιο και για αυτόν που σκέφτεται έτσι ειναι όντως φτηνό προϊόν, γιατι προφανώς οταν μαζεύει λεφτά για να το απόκτηςει και να δείχνει καποιο κοινωνικό στάτους που δεν εχει, δείχνει πως δεν εχει χρήματα να αγοράσει κατι πολύ πιο ακριβό και στο επίπεδο αυτών που θέλει να μιμηθεί.

Chris_BMW

Nistelroy@ Αν μαζεύεις λεφτά για να πάρεις τηλέφωνο -όποιο κ αν είναι αυτό – ανήκεις αυτόματα στην κατηγορία αυτών που περιγράφει ο Don mitso mou@.. Δυστυχώς … Ολα τα πράγματα στη ζωή έχουν κλίμακα … Απο σπίτια αυτοκίνητα ρούχα μεχρι εστιατόρια …Τέλος κάποιοι άνθρωποι ειναι μεγαλύτεροι απο κάποιους άλλους δουλεύουν κ μπορει να βγάζουν πολλα περισσότερα απο τα 789 € του I phone .. Αν πάλι τους τα ακουμπάει ο μπαμπάς η μαμά ή η γιαγιά πάλι μαγκιά τους… Το να μην έχεις όμως απο πουθενά κ να μαζεύεις λεφτα ή να βάζεις δόσεις για τηλέφωνο που για κάποιο λόγο υπερβαίνει το μηνιαίο εισόδημα σου ενω υπάρχουν πολυ φτηνότερα τηλέφωνα εκει έξω σε βάζει αυτόματα στην κατηγορία που περιγράφει ο Don@ πιο πανω… Φιλικά πάντα απο κάποιον μεγαλύτερο ….

Wimax

Μια χαρα τιμη ειναι guys. Μην αρχισουμε παλι την κλαψα περι χρηματων. Οποιου δεν βασταει η τσεπη κανεις δεν θα τον κατηγορησει. Ομως η Apple & η καθε εταιρια δεν απευθυνεται αποκλειστικα για την αγορα της Ελλαδας. Αρα λογικο ειναι οταν ο μεσος μηνιαιος μισθος στην ΕΕ ειναι πανω απο 1000Ευρω.
Πχ. Εδω στην Ιρλανδια ο μεσος βασικος μισθος ειναι περιπου 500 Ευρω/Εβδομαδα ειτι 2000 Ευρω μηνιαιως. Συνεπως τα iphone εδω ειναι σχεδον υπο κατοχη ανω του 70% του πληθυσμου.

Ekimolaos

Στην Ευρώπη φαντάζομαι +100€ γιατί πληρώνουν και τους πανάκριβους φόρους της ΕΕ…

hugo

@Chris_BMW Μια διόρθωση θεωρώ κάποιον που βάζει δόσεις για αγορά τηλεφώνου ποιο έξυπνο από κάποιον που το αγοράζει με συμβόλαιο…..

Υ.γ. Για τα Ελληνικά δεδομένα πάντα γιατί στο εξωτερικό τα συμβόλαια πραγματικά αξίζουν…

Ioannis

Και για πες μας στην Ιρλανδία πόσο έχουν τα ενοίκια και πόσο κοστίζει να βγει μια οικογένεια να φάει σε ένα εστιατόριο; Το θέμα δεν είναι πόσα χρήματα παίρνεις αλλά αν σου μένουν μερικά στο τέλος. Μπορεί να τα έχουμε κάνει σκατά σαν κράτος αλλά ακόμη δεν συγκρίνεται η ζωή του μέσου Έλληνα με αυτή του μέσου Ιρλανδού όπως και να το δούμε το θέμα. Μπορεί να μας λείπουν που και που τα iphone και τα galaxy, αλλά μεχρι εκεί.

Alexikakos

Ακουω συνεχεια οτι εξω κανουν συμβολαια τηλεφωνου που αξιζουν και εχω την εξης απορια. Δηλαδη τι σου προσφερουν ακριβως?
Θεωρω οτι εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχουν καλα συμβολαια γιατι ο πελατης εχει στραφει στις καρτες. Οταν πχ ενας φοιτητης δινει 8,5 ευρω για να εχει 1500 λεπτα προς ολους και 1,5GB ιντερνετ τι να το κανει το συμβολαιο. Αν πχ εξω σου χρεωνουν 60 ευρω και πανω το συμβολαιο το μηνα επι 24 μηνες παιρνω τον καθε i phone για πλακα εδω με αυτα που περισσευουν και μου μενουν και ευρω στην ακρη.

Nistelroy

Chris αν σου ακουμπάει λεφτά ο μπαμπάς για να πάρεις iphone απλά είσαι τυχερός που έχεις τετοιον μπαμπά…..και το κοινωνικό status στο οποίο αναφέρεται ο don προφανώς είναι και αυτο του μπαμπά….Και σίγουρα δε μπορεί κανένας να την πει στον οποιοδήποτε με τα λεφτά άλλου….Διαφωνείς οτι το iphone ειναι υπερκοστολογημένο ?Επίσης δεν κατάλαβα ρε chris το να κάνεις οικονομία για να αγοράσεις κάτι που χρειάζεσαι είναι λάθος?δηλαδη αν το μηνιαιο εισόδημα σου δεν σου καλυπτει να αγοράσεις σπίτι τι σημαίνει αυτο οτι δεν θα αγορασεις σπίτι?Διαφωνώ.Συμπέρασμα…..το iphone είναι ακριβό απλά επειδή πουλάει….Το αν είναι ελληνική αγορά η η οποιαδηποτε άλλη αγορά δεν ενδιαφέρει την αππλ……Το ότι μερικοί νομίζουν επειδή έχουν iphone είναι σε κάτι καλύτεροι απο άλλους είναι απλά γελοίο γιατί κάποιος μπορεί να έχει σαμσουγκ και να έχει δώσει περισσότερα….Οπότε πρέπει να ξεκολήσουμε όλοι και να συμφωνήσουμε πως το μηλοτηλέφωνο είναι απλά ένα εργαλείο όπως ένα xiaomi και δεν έχει σχέση με κοινωνικά status κλπ αφού πλέον και η καθε άσχετη κουτση Μαρία έχει iphone….το iphone κοστίζει 250 δολλαρς με το ζορι στη αππλ και πουλιέται 800 minimum….οπότε είναι ακριβό τελεία και πάυλα….Αν σας ενοχλεί που με λίγη οικονομία το αγοράζουν και οι μη πλούσιοι και σας χαλανε το… Συνέχεια »

Don mitso mou

10 ωρες δωρεάν για Ελλάδα ( ή οποία άλλη χώρα), δωρεάν στην χώρα που είμαι και 20g mobile date με 70€ το μήνα για 12μηνο.

Γιώργος

Από ότι υπολόγισα το μικρότερο μοντέλο θα κάνει 700 ευρώ(32GB) αν όμως πέσει η τιμή θα είναι καλύτερα.Aναμένουμε….

ChristosT

Τα συμβόλαια έξω ειναι στο 60αρι το μήνα για 2 χρονια. Συνεπώς όλοι το παίρνουν έτσι και δίνουν πολλά περισσότερα απο όσο κοστίζει η συσκευή. Εδώ οι Έλληνες αγοράζουν συσκευή και με καρτούλα με 1 gb ή και λίγο παραπάνω ειναι μια χαρά.
Σαφώς οι μισθοί έξω ειναι πιο μεγάλοι αλλά οι περισσότεροι το παίρνουν με προγράμματα.
Οποίος θέλει σημερα με οικονομίες 3-4 μηνών παίρνει οτι κινητό θέλει. Δεν ειναι ανάγκη να το παίρνει κανείς στην πρώτη ημέρα κυκλοφοριας και μετα να κλαίει. Αφήστε τις συσκευές να στρώσουν και να δοκιμαστούμε. Το θέμα ειναι κάποιος να γουστάρει την συσκευή. Αν δεν την γουστάρει τι και αν ειναι iphone; Σιγά τα ωά…προσωπικά σε κινητό που βρίσκομαι έξω γουστάρω android που έχεις αρκετή ελευθερία σε πολλά.
Σε ταμπλέτα και στο σπίτι που έχω υπολογιστη και αλλά θα έπαιρνα iPad.

don mitso mou

@Nistelroy

Δεν ξέρω τί φταίει, αλλά εμφανίζεσαι να μη θέλεις ή ακόμα χειρότερα να μη κατανοείς τί γράφω.
Εμένα και δεν με νοιάζει και δεν με αγγίζει τί κάνει ο καθένας. Εγώ απλά έκανα μία κοινωνική κριτική. Και το αν το iphone είναι ή δεν είναι ( που είναι για αυτούς που επαναλαμβάνω σκέφτονται έτσι) δείγμα κοινωνικού status, δεν το λέω εγώ, αλλά οι πράξεις τους. Και ότι ανέφερα εννοείται πως ισχύει για όλες τις συσκευές.

Alexikakos

Εγω την κανω την δουλεια με 8,5 το μηνα και με ανανεωση απο το καταστημα με 10 ευρω εχω 300 λεπτα προς ολους και 1 GB internet. Κανοντας και το προγραμμα παιρνω αλλα 1500 προς ολους και 1,5 GΒ ακομα + 1500 για τρεις αριθμους της επιλογης μου. Αυτα μου ειναι υπεραρκετα για ενα μηνα. οποτε με 60 ευρω το μηνα αγοραζω οτι κινητο θελω απο απο σκρουτζομαγαζο. Ποσο δε αν τα καλα κινητα τα δινουν εξω δωρεαν με 24 μηνα συμβολαια.
Εβλεπα τα συμβολαια στην Κυπρο πχ που τους δινουν με 80 ευρω το μηνα και με 40 ευρω επιπλεον για την συσκευη S7 edge. Ε με τοσα λεφτα το αγοραζω και μονος μου το καθε S7 και i phone δεν τιθεται θεμα.

Γιώργος

Αλλά και πάλι άμα δεν πάρει φόρους πράγμα δύσκολο η τιμή είναι κανονική για το μικρο μοντέλο.

NZ

Αγαπητέ @Ioannis, στην Ιρλανδία ναι, τα ενοίκια είναι πιο υψηλά από αυτά της Ελλάδας, αλλά μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, θέρμανση, νερό, ηλεκτρικό και σε κάποιες περιπτώσεις και τηλέφωνο. Οπότε αν το καλοσκεφτείς, με δεδομένο τους μισθούς της χώρας, είναι πιο φτηνά.
Όπως επίσης δε θα μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις οικονομίες με τις τιμές των εστιατορίων.
Σε πληροφορώ ότι στο Cork, πόλη στην οποία έχω επισκευτεί αρκετές φορές, το κόστος διασκέδασης είναι σαν της Αθήνας, οπότε δε βρίσκω λόγο για μια οικογένεια να μη βγει και να γευματίσει. Σε πληροφορώ ότι οι Ιρλανδοί μια χαρά ζωάρα κάνουν, οπότε αυτό που λες είναι σχετικό.
Σχετικά με τα iPhone και την τιμολογιακή πολιτική της Apple. Κάθεστε και ασχολείστε και αναλώνεστε πάνω στα ίδια και τα ίδια. ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ότι η Apple κοστολογέι υψηλά. Το πρόβλημά σας δε κατάλαβα!
Στην αγορά υπάρχουν 200 συσκευές που τρέχουν Android και 6 συσκευές που τρέχουν iOS με τιμές να ποικίλουν. ΕΛΕΟΣ! Διαλέξτε όποια γουστάρετε η οποία να καλύπτει την τσέπη σας!

Βασιλης

Η εκδοση των 32 γιγα θα εχει τιμη εκκινησης του αντιστοιχου 16 γιγα?

xlidas

Εμένα πάντως δε θα με χάλαγε να είχε 1500-2000 ευρώ μπας κ σταματήσουν όλοι αυτοί οι μπατίρηδες να κατέχουν ένα προϊόν που η κοινωνική τους και οικονομική θέση τους δεν το επιτρέποει. Έλεος, υπάρχει και η σαμσουγκ για όλους εσάς.

Efi

Το τηλέφωνο αυτο ειναι ακριβό, πανάκριβο. Πολλοί το αγοράζουν για να εντυπωσιάζουν τους γυρω τους. Άλλοι ομως γιατι τους αρέσουν οι ιδιαιτερότητές του, η άψογη ποιότητα κατασκευής του, το πολυ φινο και καλόγουστο ντιζάιν του κλπ κλπ κλπ που δεν μπορεί να βρει σε αλλα τηλέφωνα. Αλλοι γιατι βρίσκουν πολυ χρήσιμες, φιλικές και εξυπηρετικές τις εφαρμογές του. Όσοι ομως το αγοράζουν και μ αυτο καταλήγουν να κάνουν απλώς μερικά τηλεφωνήματα και να στέλνουν μερικά μηνύματα, το κάνουν καθαρά για λόγους επίδειξης. Δεν έχουν δικαιολογία . Εχει βρει, λοιπόν, η Apple και κανει! Κι εμεις τη βοηθάμε να θησαυρίζει και πάλι θελουμε και iPhone. Και iPod. ΚαιiPad. Και iMac ..και τον κακό περίδρομο και μετα το πιο νεο και πιο νεο κι ακόμα πιο νεο μοντέλο… Σκέτο αλκοολίκι. Το πίνεις, ξοδεύεις τα λεφτά σου ,και θελεις κι αλλο, κι άλλο κι άλλο… Α πα, πα, πα ….Δεν παίζεται αυτη η εταιρια! Εχει βρει τον παλμό της νεολαίας, συγχρονίστηκε και βαράει αλύπητα ! Περαστικά στους αδύναμους να αντισταθούν στη γοητεία της!

ΑΝΔΡΕΑΣ

εχω παρατηρησει πολλους με ακριβα τηλεφωνα(με πολλες δυνατοτητες)που τα εχουν μονο για τηλεφωνηματα και για ….selfie.ειναι πιστευω κουταμαρα να πετας τοσα χρηματα για κατι (οτιδηποτε)και να χρησιμοποιεις περιπου το 20% των δυνατοτητων του.εγω προτιμω samsung για πολλους λογους.παντως να κατσω στην ουρα 3 ημερες για να παρω το iphone την πρωτη ημερα της κυκλοφοριας του οπως κανουν σε πολλες χωρες πρεπει να θελω ψυχιατρο.η apple θεωρω οτι εκβιαζει τους πελατες της με τις εφαρμογες και πιστευω οτι δινει λιγοτερα απ’οτι οι αλλοι οσον αφορα σχεση τιμης και προδιαγραφων και χαρακτηριστικων των συσκευων της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.