iPhone 7: Η Apple δοκιμάζει 5 διαφορετικά prototypes;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το κινέζικο Weibo, η Apple αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια της 5 διαφορετικά prototypes του iPhone 7 που θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2016. Κάθε ένα από αυτά έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό και η Apple προσπαθεί να αποφασίσει ποια specs θέλει να έχει η νέα ναυαρχίδα.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι κάποιες από τις νέες τεχνολογίες που δοκιμάζονται στα prototypes του iPhone 7, είναι USB Type-C, ασύρματη φόρτιση, multi-Force Touch, dual camera και αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένος στην οθόνη.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Apple δοκιμάζει την τεχνολογία AMOLED, αλλά με βάση τις πρόσφατες αναφορές, το πρώτο iPhone με AMOLED οθόνη αναμένεται να έρθει γύρω στο 2018.

Η Apple μένει να αποφασίσει τι θα επιλέξει να βάλει στο iPhone 7, αλλά παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πηγή έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί με βεβαιότητα τι θα έχει το νέο iPhone. Εκτός από τα παραπάνω, πρόσφατα ακούσαμε ότι μπορεί να καταργήσει την υποδοχή για τα ακουστικά και να είναι αδιάβροχο.

iphone 7 prototypes, iPhone 7: Η Apple δοκιμάζει 5 διαφορετικά prototypes;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

τι το καινούριο με αυτή την εταιρεία? αν τα έβαζε όλα αυτα θα έβγαζε ένα κινητό που θα μπορούσε να κτυπήσει τον ανταγωνισμό. τώρα όλα αυτά καλό 2020 να τα δούμε…

viel

ναι δεν εχει χτυπησει τον ανταγωνισμο απατο παει το iphone το καιμενο

rose

Οπως και να ειναι το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κινεζικες και η samsung θα την αντιγραψουν ειδικα στο design .

kosmasche

Ολοι όσοι βρίζουν την apple, έχουν το μάτι τους “γαρίδα” στην παρουσίαση των νέων iphone.
Ζήλια και μίσος πάνε μαζί.
Στην πραγματικότητα όμως είναι Θ Α Υ Μ Α Σ Μ Ο Σ για την κορυφαία αυτή εταιρεία.

Paul

Για να τα έχει όλα αυτά το βλέπω χλωμό έως αδύνατον .Εγω θα ήθελα και το design σαν το 5αρι

pazzo

Με οθόνη και αυτονομία πρέπει να ασχοληθούν και ας αφήσουν τις καινοτομίες

KostasB

Ας τα βάλουν όλα να τελειώνουμε. Άκου εκεί τα έχουν όλα και θα διαλέξουν ένα από αυτά. Ότι να ‘ναι…
Ή μήπως δεν θα τους συμφέρει οικονομικά να τα βάλουν όλα και θα πρέπει να αυξήσουν την τιμή του iphone;

azriel84

Τα iPhone είχαν παραδοσιακά τις καλύτερες οθόνες (και δεν αναφέρομαι μονο στην κούρσα των ppi αλλά στην συνολική εικόνα). Πλέον δεν τις έχουν, με τα S6/Note 5 η Samsung πήρε τα σκήπτρα. Αυτό πρέπει να αλλαχτεί άμεσα. Το μόνο επίσης από τα παραπάνω που θα ήθελα να δω είανι το home button/touchID στην οθόνη για μείσωση του μεγέθους της συσκευής και των bezel πάνω κάτω. Τα υπόλοιπα meh.

PETROS

Η εταιρεία APPLE είναι πλέον η καλύτερη και η σημαντικότερη από άποψη αισθητικής και της σπουδαίας αυτής τεχνολογίας που αναπτύσει όλα αυτά τα χρόνια, που πάντα θα την αγαπούν και με σπουδαία λόγια για εκείνη θα μιλούν.

Mary

Καλά απο όλες τις χαζές και άτοπες φήμες θα ξεχωρίσω αυτήν που λεει για usb type c! Δηλαδή τι να πω οποίος το σκέφτηκε αυτο εχει τεράστια φαντασία! Δηλαδή πιστεύετε οτι υπαρχει περίπτωση ποτε η Apple να δεχτεί να φορτίζει το iPhone με τον ίδιο φορτιστή με τα αλλα κινητα(μιλώντας παντα με το σκεπτικό της συγκεκριμένης εταιρείας); Επίσης εχει βάλει το δικο της καλώδιο σε όλες μα όλες τις συσκευές της πλέον και εκτός απο αυτο το Lightning εδω και χρόνια κανει ακριβώς αυτο που κανει και το type c όποτε ποιος ο λόγος; Αν βάλει κάπου type c θα ειναι στην κατάληξη του καλωδίου προφανώς και απο την άλλη μεριά θα ειναι κανονικά το Lightning!

Kostas

Οκ να πείτε ότι είναι ή πιο κερδοφόρα εταιρεία αλλά οχι ότι αναπτύσει τεχνολογία έλεος.Αν έχετε χρήματα για πέταμα οκ αλλά όχι να λέμε ότι να ναι

Panos7GR

Συμφωνώ με τη Mary για το USB Type-C. Εντάξει νομίζω το πιο απίθανο από όλα όσα έχουν ακουστεί, ακόμα και από το αδιάβροχο νέο iPhone. Φήμες σίγουρα επηρεασμένες από το νέο της MacBook που είχε μόνο θύρα USB Type-C, σου λένε γιατί όχι και στο iPhone;
Mary από τα λίγα που ξέρω πάντως το type-c δεν κάνει ακριβώς τα ίδια με το Lightning. Άργησε αλλά πλέον είναι καλύτερο, γι αυτό άλλωστε και το προτίμησε η ίδια η Apple.

Dual camera μπααα… Θα χαλάσει πολύ το design οπότε χλωμό. Όμως από αυτές τις φήμες αυτό που θα ήθελα πολύ είναι ο αισθητήρας ενσωματωμένος στην οθόνη. Έλα ρε Apple κάνε την καλή. Καλώς ή κακώς είσαι ο κινητήριος μοχλός της αγοράς. Η Qualcomm ήδη μας έχει δείξει κάτι παρόμοιο (https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/security/sense-id) , οπότε αν υϊοθετήσει κάτι παρόμοιο η Apple στις νέες της συσκευές άντε γειά αντιαισθητικοι αισθητήρες μπροστά και στην πλάτη των συσκευών!

alexis touba

Αμα βγει το επομενο iphone με 5.7ιντσ με ελαχιστα μπεζελ με 6elements camera αυτονομια 24ωρο με πολυ βαρια χρηση με καλυτερο ηχειο δαχτυλικο οπως huawei mat s mate7 κτλπ με καλυτερα υλικα σε φορτιστες ακουστικα ισως να ξαναπαρω iphone.Απο το iphone5 και μετα το μονο που ισως ναπερνα αν ειχα πολλα λεφτα ειναι το iphone 6s plus.Τα προηγουμενα ηταν για τα μπαζα.ειδικα σε αυτονομια οποιος ειχε iphone καταλαβαινει τι λεω.Εχω αλαξει πολες συσκευες και θα συνεχησω να αλαζω περνωντας αυτο που θα με γεμηζει πιο πολυ και θα μπορω οικονομικα να το παρω.ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb mate7 και τωρα εχω honor6 plus.Πολυ πιο ευχαρηστημενος με τις huawei συσκευες .Και γω πηστευω πως οσοι ειναι λατρεις της τεχνολογιας παντα τους αρεσει να βλεπουν οποιοδηποτε καινουργιο κηνητο βγαινει ασχετα αν ειναι iphone η σαμσουνκ.Εγω παντος αυτο κανω.Γνωμη μου ειναι πως καμια συσκευη οτι και ναχει πανω της δε θαπρεπε να ξεπερναει τα 500ευρ.Αν ισως αλαξω συσκευη θαναι για mate s mate8 note4.

Mary

Panos7gr το ξερω, όταν λέω ότι κάνουν τα ίδια εννοώ ότι και τα 2 κουμπώνουν και από τις 2 μεριές! Απλά δεν το έθεσα πολύ σωστά από πάνω!

xristos

@ rose
“Οπως και να ειναι το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κινεζικες και η samsung θα την αντιγραψουν ειδικα στο design ”
για πες μας την αντιγραφη?
η θες να μ πεις οτι η μηλαρα δν αντιγραφει κανεναν κ “πρωτοπορει”?
(ΑΧ0ΧΑΧΑ00ΧΑΧΑ0)
κ σιγα το design κακασχημο κ πριν πεταχτει κανεις επειδη εχω το π8 σας γλενταω στο design για πλακα
κ οπως πολυ θα αποκαλεσουν ναι ρε με αυτην τν κινεζια σας γλενταω το κινεζικο σας που ειναι σχεδιασμενο στην αμερικη
τα παμε

One

Ρε Apple βγαλε και τη μπαταρια αφου εκρήγνυται να γελασουμε!

Scotty

Όπα παιδιά. Σε λάθος site μπήκα πάλι? Έψαχνα το techblog και έπεσα σε forum μετόχων. Ο kosmasche , ειδικά … μεγαλομέτοχος.

Andy

Πες τα ρε Scotty…

chaos

Αψογος μινιμαλιστικος σχεδιασμος σε hardware και software κανουν τις συσκευες της apple να ξεχωριζουν απο χιλιομετρα. Ειμαι σιγουρος οτι και να επιλεξει η appleπαλι θα κλεψει την παρασταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.