iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε video

Ένα video που ανέβηκε στο κινέζικο Weibo δείχνει το μη ανακοινωμένο iPhone 7 να συγκρίνεται με τον προκάτοχό του iPhone 6s. Για μια ακόμη φορά θα πούμε ότι τα δυο μοντέλα μοιάζουν αρκετά στην εμφάνιση, όμως υπάρχουν και κάποιες διαφορές.

Μια από αυτές είναι είναι η αλλαγή της θέσης στις γραμμές για τις κεραίες, οι οποίες έχουν μεταφερθεί στην πάνω και κάτω άκρη της πλάτης του iPhone 7 ενώ στο iPhone 6s είναι περισσότερο εμφανείς. Επίσης, βλέπουμε την μεγαλύτερη κάμερα και την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών, η οποία έχει δώσει τη θέση της σε ένα δεύτερο ηχείο στην κάτω πλευρά του κινητού.

Μαζί με το video έρχονται και κάποιες εικόνες από την ίδια πηγή, αλλά δείχνουν μόνο το 4.7 ιντσών iPhone 7 και όχι το iPhone 7 Plus, από το οποίο αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα έχει διπλή κάμερα στην πλάτη. Η δεύτερη κάμερα έχει ακουστεί ότι θα χρησιμοποιηθεί για οπτικό ζουμ.

Παρακάτω ακολουθεί το video, για το οποίο πρέπει να πούμε ότι κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις:

iphone 7 iphone 6s video, iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε video

iphone 7 iphone 6s video, iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε video

iphone 7 iphone 6s video, iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε video

iphone 7 iphone 6s video, iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε video

iphone 7 iphone 6s video, iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε video

iphone 7 iphone 6s video, iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fotis

Εγω τωρα εχω το 6ς 64 gb space gray .εχω παρει ολα τα iphone απο το 4ς και μετα αν το 7 ειναι ετσι μαλλον θα περιμενω για το επομενο iphone

lumia 1020

μια μας λες οτι θαχ dual camera Μια οχι…. οταν αποφασισεις τι θα χει……

Babadook

@lumia Για το iPhone 7 plus λένε ότι θα έχει dual camera.

Al3xxx

Μόνο εμένα μου αρέσει περισσότερο το 6s ; η εξογκωμένη κάμερα του 7 είναι άστα να πάνε… ευτύχως δεν περίμενα να το αγοράσω μιας που σκεφτόμουν να περιμένω μέχρι Οκτώμβριο και να πάρω το iphone 7 αλλά πάλι καλά με φώτησε ο θεός και πριν κάτι μέρες δεν κρατήθηκα και πήρα το s7 edge!

fotis

Οχι και εμενα μου αρεσει το 6ς για αυτο ειπα και δεν θα παρω το 7

babis

Κάθε φορά που βγάζουνε πως ειναι το iPhone γιατί δείχνουνε μόνο το πίσω μέρος να υποθέσουμε ότι μπροστά δεν θα γίνει καμία αλλαγή;

forneverarrow

Βλέπω το σήμα της Apple να είναι ανάγλυφο ή είναι ιδέα μου; Σαν να κάνει βαθούλωμα. Επίσης, αν είναι επίσημο, χάνω πάσα ιδέα για την αισθητική της Apple… Πλήρης ασυμμετρία, και μια κάμερα που μοιάζει να την βούτηξε απο κανένα Xperia C ή κανένα Desire Eye και την κόλλησε όπως όπως στο πίσω μέρος. Και η αφαίρεση των ακουστικών απλά προκλητική. Εγώ που πήρα τα Beats Studio ένα σκασμό λεφτά θα θέλω και αντάπτορες απο πάνω;; Κρίμα Apple… Νομίζω ότι μας ωθείς να μείνουμε στο Android.

James

Η άβολη στιγμή που ένα Huawei των διακοσίων ευρώ είναι πιο όμορφο σχεδιαστικά

One

Μεγαλο Fail η αφαίρεση της θύρας 3,5mm κατι που από το 2010 και μετα θεωρουταν standard. Αντι να κάνουν βήματα μπροστά κάνουν πίσω…

Manolis

η τρύπα της κάμερας είναι από σκοπευτήριο, κόστισε λιγότερο έτσι!

NikosAr

Μεγάλη απογοήτευση για τους φαν της εταιρίας (κι εγω μέσα) ..

John2

Απογοητευση η apple δυστυχως.Εχει ξεμεινει απο ιδεες το σχεδιαστικο τμημα.Απατο θα παει.Προταση μου ειναι να παραιτηθει απο το Hardware και να το αναθεσει στην Samsung δινωντας της μονο το λειτουργικο.Ετσι δεν θα εχει την ευθυνη και το κατασκευαστικο κοστος.Απλα φανταζομαι το Note 6 ή S7 EDGE με ios και ειναι ολα τα λεφτα.

John

Μαρκετιστικα κόλπα.Μεσω ψεύτικων διαρροών θα κάνουν τον κόσμο να περιμένει ένα ίδιο iPhone με το 6s ίσως και χειρότερο σε μερικά σημεία και όταν βγει στην παρουσίαση το αληθινό 7αρι που θα είναι καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε ψυχολογικά αν περιμένεις κάτι χάλια και δεις ότι δεν είναι τι κανείς?Ενθουζιαζεσαι .Και θα πουλήσει σαν τρελό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.