iPhone 7: Εμφανίστηκε σε χρυσό χρώμα χωρίς dual-camera

Την εμφάνιση στην κινέζικη μηχανή αναζήτησης Baidu έκανε μια φωτογραφία που φαίνεται να παρουσιάζει το πίσω μέρος του επερχόμενου iPhone 7. Αν όντως αυτό είναι το νέο smartphone της Apple, τότε μπορούμε να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα για την διαφορά του με τον μεγάλο αδερφό, το iPhone 7 Plus.

Το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι οι λωρίδες της κεραίας, οι οποίες βρίσκονται κάτω από τις γωνίες του iPhone 7 και το διαφοροποιούν από τα iPhone 6/ 6S, ενώ η απόχρωση του χρυσού μοιάζει ίδια με εκείνη των τωρινών μοντέλων. Ενδιαφέρουσα είναι η έλλειψη της dual-camera που μάλλον θα αποτελέσει αποκλειστικότητα του iPhone 7 Plus. Παρόλο που δεν φαίνεται ξεκάθαρα το κάτω μέρος του smartphone, μάλλον λείπει η είσοδος 3.5mm headphone jack, αλλά επίσης δεν υπάρχει και Smart Connector, κάτι που πιθανόν η Apple να επιφυλάσσει επίσης μόνο για το νέο phablet της.

Οι φήμες θέλουν τα νέα iPhones να αντέχουν σε νερό και σκόνη. Τόσο τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus όσο και τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus έχουν αποδείξει σε διάφορα τεστ δοκιμασιών πως δεν βραχυκυκλώνουν εύκολα με το νερό, αλλά η πιστοποίηση IP στα νέα iPhones θα αποτελέσει ένα παραπάνω κίνητρο για τους καταναλωτές ώστε να τα αγοράσουν. Οπότε είναι πιθανόν το iPhone 7 που (μάλλον) απεικονίζεται στην φωτογραφία να έχει πιστοποίηση IP, για πρώτη φορά στην ιστορία των smartphones της Apple.

iPhone 7, iPhone 7: Εμφανίστηκε σε χρυσό χρώμα χωρίς dual-camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manuelo

Ποτε.. Photoshop καθαρο είναι.. Φαινεται από την καμερα που εχει γωνιες..

Agnostos13

1000% Photoshop!
– Η καμερα εχει ιδιο design με το 6S μεγαλωμενη και παραμορφωμενη
– Οι γραμμες για την κεραια κατω ειναι παραμορφωμενες εκει που κανουν γωνια
– Κατω απο το λογοτυπο “iPhone” υπαρχει μια στρογγυλη μουτζουρα που υποδηλωνει οτι μαλλον κατι εχει σβηστει
– Η υποδοχη jack 3,5mm ειναι ακομη εκει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i