iPhone 7: Κομμάτια δείχνουν υποδοχή ακουστικών και dual SIM

Μια από τις φήμες για το iPhone 7, που έχουν συζητηθεί πολύ έντονα είναι η αφαίρεση της 3.5 χλστ. θύρας ακουστικών, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να ακούνε μουσική μέσω Lightning ή Bluetooth.

Ήδη έχουμε δει τα πρώτα smartphones που κυκλοφόρησαν χωρίς θύρα ακουστικών, όμως όσον αγορά στο iPhone 7 οι τελευταίες φήμες λένε ότι Apple δεν θα προχωρήσει στην αφαίρεση της υποδοχής.

Κάποιες εικόνες που έρχονται από την Κίνα λέγεται ότι δείχνουν κομμάτια που ανήκουν στο iPhone 7. Ένα από αυτά είναι το κομμάτι του Lightning cable για το 4.7 ιντσών μοντέλο και φαίνεται να υπάρχει η υποδοχή για τα ακουστικά.

iphone 7 dual sim, iPhone 7: Κομμάτια δείχνουν υποδοχή ακουστικών και dual SIM

Επιπλέον, από την ίδια πηγή έρχονται οι πληροφορίες που λένε πως για πρώτη φορά η Apple μπορεί να βάλει υποδοχή για δυο κάρτες SIM σε iPhone.

Η σχετική εικόνα:

iphone 7 dual sim, iPhone 7: Κομμάτια δείχνουν υποδοχή ακουστικών και dual SIM

Η Rock Fix, από την οποία έρχονται οι φωτογραφίες, είναι εταιρεία επισκευής smartphones και εκτός από τις δυο παραπάνω εικόνες, μας δείχνει κομμάτι από την dual camera και SanDisk 256GB memory chips. H dual camera αναμένεται να μπει στο μεγαλύτερο μοντέλο, iPhone 7 Plus, ενώ είναι πιθανό η νέα ναυαρχίδα της Apple να έχει έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 256GB.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα υπήρξαν φήμες που έλεγαν ότι το iPhone 7 Plus δεν θα έρθει με διπλή κάμερα λόγω τεχνικών δυσκολιών. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την Apple, οπότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

iphone 7 dual sim, iPhone 7: Κομμάτια δείχνουν υποδοχή ακουστικών και dual SIM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikopoup

Θα πιστευα τα παντα αλλα η dual sim ειναι μακραν οτι πιο απιθανο μπορει να βαλει η apple. Αν το κανει πιστευω θα εκτοξευσει τις πωλησεις σε επιπεδα που δεν εχουν προηγουμενο..

Mary

Αυτοί που βγάζουν αυτές τις φήμες, τι πίνουν; dual sim η apple? σιγά μην βάλει και micro sd. Δηλαδή δεν μπορούν να σκεφτούν να βγάλουν καμία φήμη που να στέκει περισσότερο;

kalex

Ειχε ακουστει κατι για apple sim περσι.. Αν ισχυει μπορει η μια σιμ να ειναι απο την apple και να μην αφαιρηται ενω ή αλλη υποδοχη να δεχεται την sim που βαζει ο χρηστης

Agnostos13

Εδω η Apple προσπαθει να καταργησει και τη μια sim ωστε να κερδισει χωρο στο εσωτερικο της συσκευης και τωρα λενε για διπλη; Αποκλειεται… Παλι με Κινεζικη replica θα μπερδευτηκαν!

Ανακιν

Πάντως Μαιρουλα θα συμφωνείς μαζί μου πως θα είναι φοβερή καινοτομία για την Apple η dual sim όταν την βγάλει

kommenossta2

Dual sim ή Apple? Αντιγράφει τους κινέζους! Α, θα είναι και καινοτομία νομίζω…

Kostas

@Ανακιν τα σχόλια των haters έχουν πάψει να είναι καινοτόμα προ πολλού!

Γιωργος Ντουντου

Αν βγαλει δικαρτο,ειλικρινα το σκεφτομαι σοβαρα να ξαναπάρω iphone!!!

Γιωργος Ντουντου

Και ναι για την Apple θα ειναι καινοτομία!Όπως και η αυξηση του μεγεθους της οθονης!!!Καινοτομια ως προς το iphone και όχι καινοτομία ως τεχνολογια!!

Χρήστος

Ήθελα να’ξερα ποιος θα αγόραζε ένα κινητό apple (δηλαδή πανάκριβο) επειδή έχει διπλη κάρτα σιμ.
Δηλαδή αν ή apple έβγαζε κινητό με dvd player (με τιμή στα ύψη) θα το αγοράζατε (παρ’ολο που δεν σας χρειάζεται)?
Επίσης να προσθέσω ότι όσες πιο πολλές σιμ έχει ένα κινητό τόση πιο πολύ ακτινοβολία βγάζει.

Γιωργος Ντουντου

Αδερφε @Χρήστος καλα τα λες,αλλα καθενας αποφασιζει για τον εαυτό του και βασει αυτο που γουσταρει!!Γιατι κρινεις τις επιλογες των αλλων??Εσυ καλα κανεις και δεν το παιρνεις για τους λογους σου!!Οσον αφορα την ακτινοβολία πιθανον εχεις δικιο αλλα ολα τρθγυρω μας πλεον ακτινοβολια εκπεμπουν!Γιαυτο και ο καρκινος θεριζει!!!!

Χρήστος

@Γιωργος έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη που εκρινα τις επιλογές σας
Δεν θα το ξανακάνω διότι ούτε εμένα μου αρέσει όταν με κρινουνε και δεν είναι σωστό διότι, οπως ειπες, ο καθένας ευθύνεται για τις πράξεις του.
Καλό βράδυ!

Γιωργος Ντουντου

@Χρηστος ειρωνια δε χρειαζεται!!Δεν ειναι και θεμα ζωης η επιλογη ενος κινητου.Χομπι το θεωρω, εγω τουλάχιστον, και ότι εχει να κανει σχετικά με την τεχνολογια!Αν κομπλεξαρεσαι δε σου φταιω εγω, ουτε κανεις αλλος!

lumia 1020

και διπλη camera και dual sim?! πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μιλαμε για μπακατελα οχι αστεια!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.