iPhone 7: Kομμάτι δείχνει την παραμονή της υποδοχής ακουστικών

Μια από τις πρώτες φήμες που ακούσαμε για το iPhone 7 εδώ και καιρό, είναι ότι Apple θα αφαιρέσει την υποδοχή για τα ακουστικά. Αυτό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με κάποιους να είναι κατά και άλλους να θεωρούν πως ήρθε η ώρα να υιοθετηθεί άλλο standard μετά από τόσα χρόνια.

Στους δεύτερους κατατάσσεται η Intel, η οποία όπως είδαμε σε πρόσφατο άρθρο, προτείνει την κατάργηση της υποδοχής για ακουστικά και την αντικατάστασή της από USB Type-C. Επιπλέον, η Κινέζικη LeEco έγινε η πρώτη που κυκλοφόρησε τα νέα της smartphones χωρίς 3.5χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά.

Τι θα κάνει όμως η Apple, θα θυσιάσει την 3.5χλστ. υποδοχή για να κάνει το iPhone 7 ακόμη πιο λεπτό; Αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε με σιγουριά, όμως η εικόνα που διέρρευσε από την Κίνα, δείχνει ότι η υποδοχή παραμένει. Πιο, συγκεκριμένα διέρρευσε μια φωτογραφία από κομμάτι κυκλώματος που λέγεται ότι ανήκει στο iPhone 7. Εκεί φαίνεται ότι η υποδοχή για τα ακουστικά παραμένει στη θέση της.

Προς το παρόν όμως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την γνησιότητα της εικόνας, ούτε για το τι θα κάνει η Apple τελικά.

iphone 7 headphone jack, iPhone 7: Kομμάτι δείχνει την παραμονή της υποδοχής ακουστικών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Έχουμε την τάση να ξεχνούμε και να προτρέχουμε στο μέλλον χωρίς να υπαρχει σοβαρος λογος..

Θυμιζω της διαστασεις iphone 6 – 6s ηταν ποιο λεπτο και είχε ακουστικά, μικρη διαφορά σε χιλιοστά τεράστια διάφορα λόγω υλικού σε αντοχη και προσθήκη force touch.
πάχος σε χιλιοστά iphone 6-6s 6,7–>7,1x,πάχος χιλιοστά iphone 6-6s plus 7,1 –>7,3
κάπου εκεί θα είναι και το επόμενο iphone δεν υπάρχει λόγος να το παρακάνει..

Δεν είναι δυνατή ακόμα η κατάργηση ακουστικών λόγω αύξησης κόστους ακουστικών. (Digital to analog converter) + ενισχυτής ακουστικών + αύξηση βάρους.
Ήδη από την έξοδο ακουστικών το Iphone βγάζει εξαιρετικό ήχο ανώτερο σε ένταση και ποιότητα από κάθε άλλο κινητό που κυκλοφορεί.. Τη να κάνει κάποιος την hi def 96khz 24bit στα ακουστικά όταν ο Άνθρωπος ακούει 20hz-20khz 48khz 24bit είναι μια χαρά.

Βέβαια υπάρχουν Hi end ακουστικά Lighting που κάνουν όμως 800$ Audeze EL-8 Titanium, όπως και άλλες υλοποιήσεις.
Όπως είναι πολιτική της εταιρίας θέλει να κάνει τα πράγματα ποιο απλά όχι σύνθετα.

Vasilis

@kostas “Ήδη από την έξοδο ακουστικών το Iphone βγάζει εξαιρετικό ήχο ανώτερο σε ένταση και ποιότητα από κάθε άλλο κινητό που κυκλοφορεί..”
Αυτο παραπάνω που έγραψες πως το συμπεράνες; Με τι αποδείξεις; Και εγω χρόνια iOS χρησιμοποιω αλλα δεν θα έλεγα ποτε κατι τέτοιο αυθαίρετα
Πρεπει να είμαστε υπεύθυνοι σε αυτα που λέμε

vasilist

Πολύ σωστή κίνηση αν κρατήσει την θύρα 3.5 χιλ, τώρα για αν το iPhone έχει τον καλύτερο ήχο δεν θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά είχα το 5s και οκ δεν ήταν και high quality.
Έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι κάποιο έχει τον καλύτερο ήχο στα ακουστικά.

Sokos

Να σας λυθούν οι απορίες…. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=c6RScaAjqV4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.