iPhone 7: Video από το Lightning-to-3.5mm καλώδιο

Στην πλειοψηφία τους οι φήμες υποστηρίζουν ότι η Apple φέτος θα προχωρήσει στην αφαίρεση της 3.5 χλστ. υποδοχής ακουστικών από το iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο, αυτό είναι κάτι που δεν θα αρέσει σε όλους (ειδικά στην αρχή).

Τι θα κάνει όμως η Apple για να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση από την 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών σε Lightning connecor; Οι πληροφορίες τη θέλουν να βάζει μέσα στο κουτί των iPhone 7 και iPhone 7 Plus έναν αντάπτορα Lightning-to-3.5mm.

Επομένως, όσοι έχουν τα παλιά “παραδοσιακά” ακουστικά 3.5mm, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και στα iPhones νέας γενιάς.

Σήμερα διέρρευσε video από το Lightning-to-3.5mm καλώδιο, το οποίο αναφέρεται ότι έρχεται από το Βιετνάμ, όπου η Foxconn λέγεται ότι διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων και ήδη έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το Lightning-to-3.5m.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την αυθεντικότητα του καλωδίου, αλλά έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι όταν τοποθετηθεί σε συσκευή με iOS 10 beta, λειτουργεί κανονικά. Όταν όμως χρησιμοποιηθεί με iPhone ή iPad που τρέχουν iOS 9, βγαίνει το μήνυμα “This accessory is not supported by this device”.

Δείτε το video:

iphone 7 lightning-to-3-5mm, iPhone 7: Video από το Lightning-to-3.5mm καλώδιο

iphone 7 lightning-to-3-5mm, iPhone 7: Video από το Lightning-to-3.5mm καλώδιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tester

τέλεια…είχαμε λίγα καλώδια, γιατί να μην κουβαλάμε και άλλο ένα; innovation my ass

Νικος

Ωραία με τον αντάπτορα εντάξει το κάνανε για να αφαιρέσουν την θύρα 3.5mm αλλά είναι υποχρεωμένος κάθε φορά που κάποιος θέλει να ακούσει μουσική να έχει τη μπαταρία φορτισμένη? Το ξέρω ότι υπάρχουν και τα ασύρματα ακουστικά αλλά κάνοντας αυτό είναι σαν να σε ωθούν να αγοράσεις ένα άλλο προϊόν(ασυρματα ακουστικα) το οποίο θα λανσάρουν ταυτόχρονα με το iphone και θα κοστίζει ένα σωρό.

Geo pap

Εγω που θελω να βλεπω stream και ταυτοχρονα να φορτιζω και να εχω και ήχο τι κανω? αγοράζω αλλο κινητο να φανταστω?!

kostas

Geo pap εσυ με αυτα που θελεις πας σε android 😀

One

Ελεος με τους αντάπτορες. Φαντάζομαι αυτους με εξωτερικό DAC τι ζορι θα τραβάνε για να ακούσουν μουσικη με τόσο μπλέξιμο χαχαχα

James

Μπορεί να βγάλουν ακουστικά με power bank πάνω 😛

azriel84

Την θύρα 3.5mm την έχουν βγάλει ήδη κάποιοι Κινέζοι στα Android τους, την έβγαλε ΉΔΗ η Motorola-Lenovo στο Moto Z, θα την βγαλουν και όλοι οι άλλοι στα επόμενα 1-2 χρόνια…

…αλλά όχι. Η Apple θα φταίει!

Agnostos13

@Geo pap:
Λογικα θα βγαλει ανταπτορες για ολα τα γουστα και βαλαντια!
Και οχι μονο η apple…

NtinosMD

Και εκει που νομιζα πως ο σκοπος των smartphone ειναι να κανει τη ζωη μας πιο ευκολη πεταγεται η Apple με αυτη την “καινοτομια”. Αντε να κουβαλας δεκαδες ανταπτορεες πανω σου …lightinig to usb lightning to 3.5 κλπ κλπ κλπ….
Ειλικρινα μπορει να μου εξηγησει κανεις ποιος ο σκοπος της αφαιρεσης αυτης, απο τη στιγμη που ουτε η ιδια δεν συμπεριλαμβανει apple bluetooth ακουστικα στη συσκευασια ( ουτε ακουστηκε τιποτα τετοιο να βρισκεται στα σκαρια ) που να διακιολογουσε εστω λιγο την αφαιρεση ? Δηλαδη για να βαλεις τα apple earpods στο iphone 7 ΠΡΕΠΕΙ να εχεις ανταπτορα εαν χασεις τα καινουρια που εχουν βυσμα lightning ?Trolαρει τον εαυρο της μου φαινεται….

vasiliS7edge

Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος σύνδεσης θα δημιουργεί πρόβλημα από την εύκολη αποσύνδεση από την θύρα κάτι που δεν συμβαίνει τόσο εύκολα στο παρόν jack.

wutarmelun

@azriel84,

Εσύ αμέσως να υποστηρίξεις την Apple. Εε, αφού το κάναν οι κινέζοι σε κάποια no-name brands τότε πάω πάσο. Από κάθε άποψη μ@λ@κι@ είναι, παραδεχτείτε το, δεν κάνει κακό. Απλώς η Apple το κάνε γιατί ξέρει ότι οι πελάτες της ενδιαφέροντε κατά 99% για την εμφάνιση και μόνο + θα έχει και ένα μικρότερο κόστος κατασκευής γι’αυτούς οπότε θα το πουλήσουν πάλι ακριβά όπως πάντα και θα κερδίσουν και κάτι.

sotos

@vasiliS7edge Αυτο σκεφτηκα κι εγω.

Ιωάννης jb

@azriel84.. Πας καλά παιδάκι μου επειδή το έχουν κάνει κάποιοι ηλίθιοι πρέπει να το κάνουν κ οι υπόλοιποι??
Σε πληροφορω ότι οι πιο πολλές εταιρίες δε παίζει να κάνουν κάτι τέτοιο!!!
Όταν θα πατωσουν σε πωλήσεις τα moto z κ τα iphone έλα μετά να τα ξαναπουμε αλλά όπως είπε κ πολύ σωστά κάποιος παραπάνω…
Την apple την παίρνει κ το κάνει διότι ελάχιστοι θα καθίσουν να ακούσουν μουσική οι πιο πολλοί το έχουν μόνο για το μήλο!!!!
Άντε τώρα να κουβαλαμε κ ανταπτορες…
Καλά εσείς με το iphone ήθελα να ξερα που βγαινετε και μας λέτε το παίρνουμε επειδή είναι το καλύτερο πόσο χαζοι παίζει να είστε?? ανταπτορες για τα πάντα δλδ?? έλεος!!!!! αυτά δεν τα θέλουμε!!!!
Άντε τώρα να έχεις ανταπτορες για το usb, ανταπτορες για να βάζεις την κάρτα μνήμης otg, ανταπτορες και για τα ακουστικά για να ακούσεις ένα τραγούδι σωστά Έλεος!!!!!
Γίνεται να έχει και έξοδο mini hdmi??? Ακόμα καλύτερα!!!! Βάλε ρε sonara πάλι mini hdmi να τρελαθουμε εδώ οι άσχετοι βγάζουν μέχρι και το mini jack

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.