iPhone 7: Το Space Gray χρώμα δίνει τη θέση του στο Deep Blue;

Η επιλογή της Apple να κρατήσει στα iPhone τα χρώματα Silver και Space Gray, είναι κάτι που έχει σχολιαστεί μιας και θεωρείται πως δεν έχουν μεγάλη διαφορά καθώς και τα δυο είναι κοντά στο γκρι. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα με το iPhone 7 να αντικαταστήσει το Space Gray.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, αναφέρεται ότι είναι πολύ πιθανό να μην δούμε ξανά το Space Gray στο iPhone 7 και αυτό να αντικατασταθεί από ένα νέο χρώμα, το οποίο οι πηγές αναφέρουν ως Deep Blue. Επομένως, τα χρώματα στα οποία θα διατεθεί το επερχόμενο iPhone να είναι χρυσό, ροζ χρυσό, ασημί και σκούρο μπλε.

Αν και για όσους προτιμούν σκούρα χρώματα, το μαύρο ίσως να ήταν καλύτερο, το Deep Blue ίσως είναι μια καλή επιλογή. Μπορεί λοιπόν να μην δούμε σημαντικές αλλαγές στο εξωτερικό design των πολυσυζητημένων iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αλλά η Apple μάλλον θα φέρει νέο χρώμα.

iphone 7 deep blue, iPhone 7: Το Space Gray χρώμα δίνει τη θέση του στο Deep Blue;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Το space gray με το silver είναι σχεδόν ίδια;;;Μάλιστα το ακούσαμε κ αυτό …Ή μάλλον το διαβάσαμε .. Πληροφοριακά το ένα είναι μαύρο κ το άλλο άσπρο ….

Λευτερης

Άμα το κάνει θα ανακαλύψουν όλοι οι κατασκευαστές το μπλε και θα αρχίσουν να το βάζουν και αυτοί. Όπως με το rose gold, λες και είδαν πρώτη φορά ροζ χρυσό όλοι το αντέγραψαν επειδή ζηλεύουν… αλλά εντάξει λογικό όλοι θέλουν να μοιάσουν στην τελειότητα (iPhone) αλλά δεν νομίζω να το φτάσουν ποτέ 🙂

Vasilis

Καλή κίνηση !

Γιώργος

Δεν κοιτάζουν να βάλουν καμία οθόνη και κάμερα της προκοπής καλύτερα? Με ξεπλυμένη IPS παρωχημένης ανάλυσης και με κάμερα που στο σκοτάδι βγάζει φωτογραφίες της πλάκας δεν πας πουθενά το 2016.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Με διπλή κάμερα και με αυτό το innovative χρώμα αυξάνει το τεχνολογικό χάσμα από msft,google. It’s simply awsome ,great . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ APPLE!! Τα πάντα για εσένα!!
@Γιώργος είσαι HATER!!!

APOSTOLIS

Χαχαχαχ βλεπω samsung s7 deep Blue και απο του χρόνου ολοι οι αλλοι κατασκευαστες . Ποσο σωστο ειναι το ” κραζεις θαυμαζεις ”. Εγω χρονια samsung ολα τα s ΕΦΥΓΑ για ios και σωθηκαααα

Pazzo

Πολυ ομορφο χρώμα. βεβαια τι να το κανεις που αρκετοι (χωρις λογο, πραγματικα κριμα κατα την αποψή μου) θα το βαλουν σε πλαστικες θηκες και θα το κριψουν. για 5-10 γραντζουνιες, σε 2 χρονια που θα κανει, αστο να φενεται. Το χαιρεσαι περισσοτερο καταλαβετέ το. 😉 αφου τα δίνεις που τα δίνεις τα παραπάνω euros για την κατασκευη και το design..

Techfreak

Η apple είναι πολύ μπροστά στο μάρκετινγκ τελικά. Πουλάει τόσα χρόνια τα ίδια χρώματα, ξαφνικα πετάει κι ένα ολοκαίνουργιο μπλε μέσα. Το αποτέλεσμα; Και τίποτα να μη βάλει απο καινούργια χαρακτηριστικά ο πελάτης θα βλέπει άλλο κινητό οπτικά! Και να οι εκατομμύρια πωλήσεις χωρίς να έχει κάνει τίποτα στο R&D. Μαγκιά της πάντως που δείχνει ότι τα υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι να ξεχωρίσεις πέρα από τα specs.

ps. In love με το καινούργιο Asus Deluxe! Άντε να πέσει η τιμή να το τσιμπήσουμε

Κωστας

Βλεπω κατι σχολια του τυπου “χαχαχα θα το αντιγραψουν σε κανα χρονο και οι άλλες εταιριες γιατι θελουν να μοιασουν στην apple κτλ”. Σκεφτηκε κανεις από εσας σε τι χρωμα βγηκε η βασικη εκδοση του s6? Αλλο αν δεν ονομαστηκε deep blue. Κατοχος Samsung galaxy s6 και μεγαλος fan της apple! 🙂

Nikopoup

Βγηκαν ολοι οι εξυπνοι και ειπαν οτι θα αντιγραψουν και αλλοι το μπλε. Περιεργο.. εγω νομιζα οτι το S3 εβγαινε και σε pebble blue.. μαλλον ιδεα μου θα ηταν.

X.G4

@ Γιώργος

+1 my friend.!!!
Τόσο καιρό αυτό φωνάζω και γω!!
Είναι δυνατόν να σκάει κάποιος 700 γιούρια και να μην έχει το λιγότερο μια 1080p οθόνη??!!

Agnostos13

Ολοι ζητουν να ξαναδουν το total black του iPhone 5 και η Apple δινει μπλε;

ΥΓ. Η κορυφη θα ειναι gold-black…

Chris

https://www.lg.com/us/cell-phones/lg-LS991-Deep-Blue-g4 ουαου η lg ήδη αντιγράφει την Apple… Από πέρσι.. 😂😂 not even lg fan👌

Κωνσταντίνος

Φίλοι μου, μπορεί και άλλες εταιρείες να έχουν κάνει πρωτοποριακά πράγματα, όπως το καταπληκτικό κυριολεκτικά emerald green samsyng s6 edge, αλλά κανένας κινέζος δεν το αντιγράφει! Όλοι προσπαθούν να μιμηθούν το μηλαράκι, είτε το παραδέχεστε είτε όχι, γιατί μόλις κάνει κάτι αυτή η εταιρεία, τότε γίνεται trend!

Aργυρης

Ρε παιδια τι αλλο θα δουν τα ματακια μου; Δε ξερω αν το χρωμα αυτο το χε καποιο αλλο τηλεφωνο πριν,ομως αυτο δε σημαινει οτι και οι αλλες εταιριες δε το χουν βαλει.Οπως και να χει ενα ειναι σιγουρο και συμφωνω με τους παραπανω οτι το rose gold το αντεγραψαν πολλες εταιριες.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι κακο.Ολοι κοιτανε τον ανταγωνισμο και εξαλλου τιποτα δεν εχει βγει απο παρθενογενεση.Ολοι εχουν πατησει καπου για να βγαλουν ενα προιον.Εγω θα θελα να δω μαυρο-χρυσο και total black οπως το iphone 5 ελπιζοντας φυσικα να μην εχει τα θεματα με το χρωμα που ξεβαφε.

John

Γελάει ο κόσμος με το innovation της Apple που είναι για το 2016 το ίδιο χρώμα που είχε το Samsung S3.

Mary

Εγω να κάνω μια ερώτηση, ποιο σημείο από την λέξη ΦΗΜΗ ήταν δύσκολο να καταλάβετε;
Εκτός αν εσείς το είδατε πριν κυκλοφορήσει…

Ανακιν

Εμένα πάντως μ άρεσει το χρώμα

Dimitris

Apostolis επειδή δεν ξέρεις και πολλά δες s5 σε μπλε και μετά έλα πες αντιγραφή και μην πεις αυτό είναι deep γελάει ο κόσμος.. Ο άλλος λέει για τελειότητα στα μήλα και επειδή απαντάει λέει ότι είναι hater έχετε ξεφύγει!!

Giannis

Το μαύρο του iphone 5 που είχα και εγώ ήταν τέλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.