iPhone 7: Η Apple κρατάει την ονομασία για του χρόνου;

Η Wall Street Journal έγινε σήμερα η τελευταία αξιόπιστη πηγή που μίλησε γα το επερχόμενο iPhone 7 επιβεβαιώνοντας ότι η Apple δεν θα προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές όπως θα περιμέναμε μετά από 2 χρόνια, αλλά η νέα ναυαρχίδα θα μοιάζει με το iPhone 6s.

Σήμερα έρχεται και το Venture Beat με τις δικές του πληροφορίες τις οποίες ακούμε για πρώτη φορά. Εμείς ακολουθώντας την λογική της Apple μέσα στα χρόνια, έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε το επερχόμενο iPhone ως iPhone 7, μιας και έρχεται μετά το iPhone 6s.

Ωστόσο, αναφέρεται ότι η Apple δεν θα το ονομάσει iPhone 7 καθώς θέλει να κρατήσει το όνομα για το iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2017, γιορτάζοντας και τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Επομένως, τα iPhone που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο θα τα ονομάσει iPhone 6 και κάτι άλλο.

Σημειώνουμε ότι αυτές είναι πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά θα μπορούσαν να έχουν μια βάση, δεδομένου ότι η Apple δεν θα φέρει σημαντικό redesign από τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Το Venture Beat συνεχίζει λέγοντας ότι η Apple αλλάζει τον κύκλο ανανέωσης του iPhone από τα 2 στα 3 χρόνια και του χρόνου θα δούμε σημαντικές αλλαγές μέσα και έξω.

iPhone 7 Plus render

iphone 7 in 2017, iPhone 7: Η Apple κρατάει την ονομασία για του χρόνου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Δυνατή τρολλιά από την Apple. Αφενός στους υποψήφιους αγοραστές που περίμεναν νέα συσκευή και αφετέρου στον ανταγωνισμό που προσπαθεί να φέρει τους αντιπάλους του 7!

Agnostos13

Να μαντέψω…iPhone 6SE?

Γιώργος

Με τεχνολογία του 2013 και το 2016 δηλαδή…να προσέχουν μόνο γιατί οι Λευτέρηδες αυτής της γης κάποια στιγμή μπορεί να ξυπνήσουν και να απαιτήσουν χαρακτηριστικά ανάλογα της τιμής και όχι άλλη κοροϊδία.

Mary

Έχεις κάποια δυσκολία στην ανάγνωση; Τεχνολογία του 2013 επειδή μια φήμη λέει ότι δεν θα ονομαστεί 7 και δεν θα έχει αλλαγές στο design; Γνωρίζεις σε τι πράγμα αναφέρεται η λέξη τεχνολογία;

Ιωάννης jb

Γιώργο δε παλευεσαι ρε φίλε είσαι μεγάλο τρολ!!!!
Δε πίστευα ότι θα συμφωνησω με την κολλημένη με το μήλο μαιρυ..

ManS

Μας λείπεις Steve….

Ανακιν

Ωχ του χρόνου θα δούμε τετραπυρηνο iPhone + ασύρματη φόρτιση +fhd οθόνη ίσως 32gb λέω τώρα εντάξει ετοιμαστείτε για τρελές καινοτομίες

VasiliS7edge

Το iPhone δεν πουλάει Hardware αλλά Software. Το Hardware απλώς χειρίζεται το λειτουργικό που πουλάει η Apple. Hardware πουλάει και πολύ μάλιστα η Samsung και η Huawei με την πρώτη να κάνει σημαντικά βήματα να κατακτήσει και το Software.

Αστέριος Στέλιος

Αν το κάνει αυτό θα είναι μεγάλο φάουλ για την τσέπη της και το ιδιο το προϊόν συνολικά …πολύ κακο μαρκετινγκ , αλλά στην τελική ανάγκη δεν έχει οι λογαριασμοι ειναι παραφουσκωμένοι με τοση επιτυχια εως τώρα ….
και να το πάω και λίγο στο χιούμορ …
Αν το κάνει αυτό με 3ο 6αρι θα είναι η χαρά του συνωμοσιολόγου ….666 χαχααχαχαχα α α και
Εκεί να δεις θεωρίες με το 2016 και το iPhone 6 …6s kai 6se lol

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.