iPhone 7 Plus: Διαφήμιση “δείχνει” dual camera και μπλε χρώμα;

Η China Unicom, κρατικός πάροχος και ο τέταρτος μεγαλύτερος στον κόσμο, δημοσίευσε μια διαφήμιση για το μη ανακοινωμένο iPhone 7 Plus, το οποίο αναμένεται να γίνει επίσημο περίπου έναν μήνα μετά το Samsung Galaxy Note 7, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η εικόνα δείχνει τον αριθμό 7 και διπλή κάμερα στην πλάτη, όμως οι γραμμές για τις κεραίες παραμένουν στην ίδια θέση με το προηγούμενο iPhone και όχι στην πάνω και κάτω άκρη όπως δείχνουν τα renders και τα prototypes που βλέπουμε να διαρρέουν εδώ και καιρό.

Επιπλέον, η εικόνα μας αφήνει να καταλάβουμε ότι η Apple μπορεί να προσθέσει και ένα νέο χρώμα στα επερχόμενα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, το οποίο θα είναι το μπλε. Ήδη έχουν ακουστεί πληροφορίες ότι το Space Gray χρώμα μπορεί να δώσει τη θέση του στο Deep Blue και τα υπόλοιπα χρώματα που εμφανίζονται στη διαφήμιση της China Unicom είναι ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό.

iphone 7 plus, iPhone 7 Plus: Διαφήμιση “δείχνει” dual camera και μπλε χρώμα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ειναι προφανες οτι δεν εχει σχεση με την Apple η συγκεκριμενη διαφημιση καθως το μονο που φαινεται να ανταποκρινεται στα leaks ειναι η dual camera…

Thanosgr13

Έτσι όπως φενεται δείχνει οτι έφυγαν η στρογγυλές γωνιές (μακάρι)

Chris_BMW

Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση .. Οτι ένα μήνα πριν κ δεν ξέρουμε τίποτα απολύτως για την κάμερα ..Εκτός του οτι το “μεγάλο” θα έχει dual..

Chris_BMW

Κ κάτι ακόμα που παρατήρησα .. Αυτό μοιάζει πολυ με το πίσω μέρος του Huawei Honor note 8…Το οποιο οπως διάβασα σε άλλο άρθρο θα ανακοινωθεί μέσα Αυγούστου …Λες να μας κάνει καμία έκπληξη η Apple κ να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό απο τς leaks;

Anakin

Για το καλό της ας παρουσίαση κάτι άλλο γιατί αυτό και το κάθε κινητό με dual πιστεύω θα πάει απατο

jimo

το ξαναπεω ότι και να καει η apple αν δεν μικρινει το μεγεθοσ των μπεζελ και να βεκτιωση τη ναναλυση οθονησ η εστω δεν θα τραβηξει όπως πρεπει εφυγα από την apple και πηγα σε s6 edge για αυτό τον λογο και μονο και πιστευω και πολλοι αλλοι μιασ και η samsung σε οθονεσ δεν πεζεται !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.