iPhone 7 Plus: Hands on φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στον Αεπτέμβριο, τόσο πιο πολλές είναι οι διαρροές των μη ανακοινωμένων iPhone 7 και iPhone 7 Plus και μάλιστα σε μαύρο χρώμα ή αλλιώς το λεγόμενο space black. Αυτή τη φορά έχουμε hands on φωτογραφίες του iPhone 7 Plus με dual camera.

Αυτό που βλέπουμε είναι το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus, που έχει φωτογραφηθεί απ΄όλες τις γωνίες. Παρατηρούμε φυσικά την διπλή κάμερα στην πλάτη, οι γραμμές για τις κεραίες είναι τοποθετημένες στην πάνω και κάτω πλευρά, το χρώμα τους είναι πιο έντονο από το υπόλοιπο σώμα.

Επιπλέον, παρατηρούμε ότι από το iPhone 7 Plus απουσιάζει η υποδοχή 3.5 χλστ. για ακουστικά, κάτι που ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, και στην κάτω πλευρά έχει τοποθετηθεί ένα δεύτερο ηχείο.

Η επίσημη ανακοίνωση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus πιθανολογείται ότι θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου, οπότε μέχρι τότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για τι ισχύει τελικά.

iphone 7 plus black, iPhone 7 Plus: Hands on φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

iphone 7 plus black, iPhone 7 Plus: Hands on φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

iphone 7 plus black, iPhone 7 Plus: Hands on φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

iphone 7 plus black, iPhone 7 Plus: Hands on φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostasb16b

Ωραίο αυτο με 5.7 και amoled θα είναι πολύ δελεαστικό και για μας που δεν έχουμε δοκιμάσει ποτε iPhone και είμαστε απο την απέναντι μεριά

Φωτης

Εγώ που το εχω δοκιμάσει κ ειχα χρονια το σηχαθει!!!Μακρια..Θελω ελευθερία…

Beholder

Το iPhone Plus είναι τόσο άσχημο όσο και το Lumia 950XL. Τούβλο και το μεν, τούβλο και το δε. Η Apple δεν έκανε τίποτα για το σχεδιασμό του, απλά μεγάλωσε το ήδη υπάρχον σχέδιο, με αποτέλεσμα να είναι κάτι κακάσχημο.

Νωντας

6αρα αμολεντ αλλιως δεν γουσταρουμε.
..

Don mitso mou

Πες μας ρε Φώτη πως αντιλαμβάνεσαι αυτή την “ελευθερία” που λες, να μας ανοίξεις τα μάτια επιτέλους.

Beowulf Ahates

Πες μας ρε Don Mitso από που σου έμεινε αυτό το κόλλημα με τα iphone…απ’ το 2007-08 που έπαιζε μόνη της μπάλα?
Ρίξε μια ματιά στο ημερολόγιο σου,..μπήκαμε Β’ εξάμηνο ’16

xaxas

ελευθερια σημαινει να μπορεις να κανεις οτι θες στο κινητο σου.
απο το πιο απλο να κατεβασεις ενα αρχειο χωρις περιορισμους η να κανεις backup χωρις itunes και συγκεκριμενο υπολογιστη.
jailbreak λοιπον ειναι μονοδρομος .
οι υπολοιποι android.

X.88

@Don mitso mou Kαταρχάς ξεκινάμε με το design!! Στο android αν δεν σου αρέσει το samsung πας σε htc πχ,αν δεν σου αρέσει το htc πας σε huawei κ.ο.κ. Στο iphone αν δεν σου αρέσει το καινούριο μοντέλο τι κάνεις??Δεν έχεις επιλογές!!! Μετά πάμε στην επιλογή που έχω επιλέγοντας android για μέγεθος οθόνης της συσκευής μου,εσύ αναγκαστικά 4.7 η 5.5,ενώ εγώ ότι θέλω,από 4.3 μέχρι 6.8. Μετά πάμε στην δυνατότητα παραμετροποίησης που σου προσφέρει το android! Aνα πάσα στιγμή μπορώ να κατεβάσω έναν καινούριο launcher και σε συνδυασμό με ένα καινούριο icon pack νιώθω σαν να έχω καινούριο τηλέφωνο και χωρίς να χρειάζεται να κάνω root!!!!!!Επίσης το play store έχει πολλά περισσότερα free apps και πολλά απο αυτά είναι αξιοπρεπέστατα. Στο ios αυτό που βλέπεις αυτό είναι εκτός και αν κάνεις jailbreak! Mετά πάμε στον διαμοιρασμό αρχείων,ανοίγω laptop ανοίγω και bluetooth και αυτό ήταν,ούτε itunes oύτε καλώδια ούτε τίποτα!!Ασε την ύπαρξη micro sd που προσφέρει τρομερή άνεση! Αγοράζω το 16αρι και με άλλα 10 ευρώ παίρνω μια 32αρα και έγινα μάγκας,εσύ αναγκαστικά θα τα σκάσεις για να παρεις κατευθείαν το 64αρι!! Μετά πάμε στα acessories,έψαχνα power bank για το G4 και μέσα σε 5 λεπτά βρήκα 50 επιλογές λόγω micro… Συνέχεια »

Agnostos13

@X.88: Ας βαλουμε τα πραματα στη θεση τους: -Για το design θα συμφωνησω αν και εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με το design των idevice μου ουτε ηταν το βασικο κριτηριο αγορας. Παντως θα ηθελα στο μελλον να δω και μια σειρα beatsphone με iOS… -Στο iOS εχεις πλεον επιλογες μεταξυ 4″, 4.7″, 5.5″ (iphones) και 7.9″, 9.7″, 12.9″ (tablets)… -Για οσους ασχολουνται με θεματα δεν μπορει να γινει αλλαγη by default, γινεται ομως με jb… -Για τα apps σχεδον οτι υπαρχει στο Google Play (και δεν ειναι ιος) υπαρχει και στο AppStore με τις ιδιες πανω-κατω τιμες. Τωρα αν εννοεις οτι στο Android μπορεις να κατεβαζεις σπασμενες εφαρμογες πιο ευκολα (καθως δεν χρειαζεται root) ισχυει καθως και εκει στο iOS χρειαζεσαι jb… -Για διαμοιρασμο αρχειων αν θες backup γινεται αυτοματα μεσω cloud ή itunes OTA αλλιως εχεις επιλογες για χειροκινητες μεταφορες με instashare, shareit (με wifi και οχι το ξεπερασμενο πλεον bluetooth) κλπ ή καλωδιακα με itunes, itools κλπ… -Η καρτα μνημης εκτος του οτι ειναι πολυ πιο αργη απο την εσωτερικη συνηθως σε περιοριζει στην αποθηκευση αποκλειστικα αρχειων και οχι εφαρμογων αρα αποτελει ημιμετρο! Μαλιστα αυτο λειτουργει παραπλανητικα καθως εχω συναντησει πολλα ατομα με “μπουκωμενη” συσκευη που αγορασαν… Συνέχεια »

X.88

Δεν χρειαζετε jb για να κατευασεις ΄σπασμενες’ εφαρμογες.Το κινεζικο App Store τα εχει ολα τζαμπα

X.88

Καποιος εγραψε με το nickname μου αυτο το σχόλιο : “Δεν χρειαζετε jb για να κατευασεις ΄σπασμενες’ εφαρμογες.Το κινεζικο App Store τα εχει ολα τζαμπα” Δεν ημουν εγω!! @Don mitso mou Οι 4′ ιντσες για μένα είναι αστείο οπότε δεν το θεωρώ καν smartphone. Oι 4.7 απ τη στιγμή που είναι ανάλυσης 720p επίσης δεν το λαμβάνω υπόψιν (θεωρώ τραγικό να δίνεις 700 ευρώ και να έχεις τέτοια ανάλυση,μπορώ δλδ με το 6s να τραβήξω 1080p βίντεο αλλά δεν μπορώ να το δω στην συσκευή μου) οπότε μόνο το 6s plus παίρνω στα σοβαρά! Το bluetooth μπορεί να είναι ξεπερασμένο αλλά βολεύει αρκετά κάποιες φορές (δεν έχεις παντού την δυνατότητα για wifi) Μπορεί να μην μπορείς να αποθηκεύσεις apps στην micro sd αλλά πλέον και το πιο ξεφτίλα android ξεκινά απ τα 32gb οπότε problem solved! To power bank ηταν απλα ένα παράδειγμα αλλά και πάλι αυτό που λές προυποθέτει το να κουβαλάς πάντα μαζί σου το lightning καλώδιο σε αντίθεση με τα power bank που ενσωματώνουν ήδη micro usb! Και τέλος όσον αφορά τις αναβαθμίσεις προτιμώ να έχω ένα nexus και για 2 χρόνια να φυσάει,παρά ένα iphone που στον τρίτο χρόνο το update θα μου το βγάλει off,και… Συνέχεια »

X.88

Για τον Agnostos 13 πήγαινε το πάνω σχόλιο

Agnostos13

@X.88:
Μπορει να θεωρεις αβολες τις 4″ αλλα για αρκετους δεν ειναι οποτε δεν παυει να ειναι επιλογη!
Οσο για την αναλυση της οθονης και το συσχετισμο με τη καμερα, δεν ξερεις οτι οι περισσοτερες συσκευες κανουν ληψη βιντεο (και ειδικα φωτογραφιων) με πολυ μεγαλυτερη αναλυση απο οτι προβολη;
πχ οι περισσοτερες ναυαρχιδες κανουν ληψη 4K αλλα αναπαραγωγη εως 2K (οποτε με αυτη τη λογικη ολες οι συσκευες που κυκλοφορουν ειναι “τραγικες”)!
Αν μπορεις να κανεις τη συσκευη σου wifi hotspot (ολες οι νεες συσκευες μπορουν) εχεις wifi παντου!
Πλεον μπορει να βρισκεις συσκευες των 32gb (αν και οταν εχεις αρκετες εφαρμογες ή παιχνιδια των 2gb παλι δεν αρκει) αλλα παλαιοτερα η βασικη εκδοση ηταν 8gb ή 16gb και πολλοι την ειχαν πατησει με το παραμυθι της επεκτασης μεσω sd!
Οσο για τα powerbank τα περισσοτερα δεν εχουν ενσωματωμενο καλωδιο οποτε αναγκαστικα κατι θα κουβαλας!
Τελος για τα update ειναι γεγονος οτι οι συσκευες με A5 ειχαν προβληματα στο 3ο ετος αλλα απο την επομενη γενια (A6) αυτο ξεπεραστηκε!

Ιωάννης jb

@X.88.. Καλά τα έλεγες μέχρι το σχόλιο 11..
εκεί που λες οτι τις 4 ίντσες δε τις θεωρεις smartphones και επειδή είναι hd η ανάλυση στις 4.7… είναι απαράδεκτα!!!!
Πως καμιά φορά ακούς έναν άνθρωπο για πρώτη φορά και λέει μία σεβαστή άποψη.?? Όταν πει και το δεύτερο πράγμα καταλαβαίνεις.. Ότι να ναι

Geo

Για να δειτε ποσο μπροστα ειναι η Apple ρε noobades ακομα και η ιδια αντεγραψε τον εαυτο της στο design αυτη τη φορα… Προτεινω να αυτο-μηνυθει για να patent rights και να αφησει ολα τα γατακια με το στομα ανοιχτο να αναρωτιουνται.

Χ.88

@ Ιωάννης jb

Απαράδεκτα γιατί φίλε μου?Επειδή αυτή είναι η άποψη μου?Και χωρίς μάλιστα να παραθέτεις επιχειρήματα?????
Ασφαλώς και η 720p ανάλυση είναι απαράδεκτη,Eίναι σαν να μου λες πως ενώ μπορώ να δω ένα βίντεο στο youtube στα 1080p 60fps εσύ προτιμάς να το δω σε 480p!
Και όταν μάλιστα έχω δώσει και 700ευρώ??
Και ναι οι 4′ ίντσες για εμένα προσωπικά δεν είναι smartphone,όσες φορές παίρνω κάποιο 4ιντσο iphone από κάποιο φίλο για να γράψω πχ ένα μήνυμα παθαίνω κράμπα στα δάχτυλα απο το μικρό πληκτρολόγιο.Η συγκεκριμένη διάσταση οθόνης δεν βολεύει ούτε για video ούτε για παιχνίδια ούτε για gps!
Θυμάμαι ακόμα μια φορά που χρειάστηκε να χρεισιμοποιήσω το gps από iphone και κόντεψα να τρακάρω 10 φορές!
Και όπως όπως είπα πιο πάνω ότι βολεύει τον καθένα!!!

Σα

Τη λέτε ρε δεν συγκρίνεται αν πάρεις μια φορά I phone 6 θα μείνεισ σίγουρα σε ios , το μόνο που δεν κολλάει , και σερφαρεισ με απίστευτη ταχυτητα τη θελεισ άλλο .θεωρώ οτι δεν υπάρχει συναγωνισμός με καμιά συσκευή στην αγορά ¡¡

Φοιβος

Οι φωτογραφίες μάλλον είναι ψεύτικες… Στο πίσω μέρος γράφει iPhone S… Οπότε δεν νομίζω να είναι κάποια έκδοση που θα βγει τον Σεπτέμβριο… Στην Κίνα μπορεί ήδη να έχουν βγει κλώνοι.

Ιωάννης jb

Λοιπόν πρώτον η hd είναι καλή ανάλυση…
Pixel δε παίζει να δεις που να χτυπιεσαι… Tablet 8 ιντσων με hd οθόνη ok θα φαίνονται…
Από 6 μέχρι 8 ίντσες είναι υποφερτή ανάλυση και από 6 κ κάτω διαφορά είναι σχεδόν αδύνατο να παρατηρηθεί πάντα για pixel μιλάω

Δεύτερον η ανάλυση είναι μόνο ένας τομέας δεν μετράει μόνο αυτό…
Μπορώ να σου βρω δεκάδες τηλ με fhd οθόνη, τα οποία είναι και σε ευκρίνεια και στα πάντα χειρότερα από το 4,7 6αρι που είναι με hd…

Τρίτον και 7ιντσο τηλ αν είχες μέσα σε 2 μέρες θα το συνιθιζες…
Μετά αν πηγαίνεις σε μικρότερο πχ 6ιντσο, θα σου κακοφαινόταν στην αρχή αλλά πάλι μετά από κανά 2 μέρες θα συνιθιζες…
Άρα άκυρο κ αυτό που λες περί μεγέθους…
Άσε που το μικρό μέγεθος είναι και πολύ πιο βολικό κ το κουβαλαμε σαν άνθρωποι….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i