iPhone 7 Plus: Φωτογραφίζεται στα χέρια Ασιάτη σταρ

Το όνομα Jimmy Lin δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στον δυτικό κόσμο, όμως στην Ταϊβάν είναι σταρ, πρώην teen idol και νυν ηθοποιός. Το όνομα ωστόσο θα μπορούσε να σας θυμίσει κάτι μιας και είναι αυτός που συνηθίζει να φωτογραφίζεται με τα καινούρια iPhone πριν ανακοινωθούν.

Ο Lin τον Σεπτέμβριο του 2012 εμφανίστηκε να κρατά το iPhone 5 και ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Weibo, και τον Ιούνιο του 2014 ήταν αυτός που διέρρευσε το iPhone 6 κρατώντας το δίπλα στο iPhone 5. Λίγες μέρες αργότερα ο ίδιος φωτογραφήθηκε τότε να κρατά και το iPhone 6 Plus ενώ είχε πάει για επισκευή της σπασμένης οθόνης στο iPhone 5s.

Αυτή τη φορά ο Ταϊβανός σταρ φωτογραφίζεται έχοντας στα χέρια του το πολυσυζητημένο iPhone 7 Plus, φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτό είναι πράγματι το επόμενο phablet της Apple, όμως το ιστορικό του Lin τον κάνει να θεωρείται έγκυρη πηγή.

Από την φωτογραφία παρατηρούμε την dual-camera του iPhone 7 Plus για την οποία έχουμε μιλήσει πολλές φορές και θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα το ξεχωρίζουν από το 4.7″ iPhone 7. Περισσότερα θα μάθουμε στην επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhones, η οποία λέγεται ότι θα γίνει 7 Σεπτεμβρίου.

iphone 7 plus photo, iPhone 7 Plus: Φωτογραφίζεται στα χέρια Ασιάτη σταρ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

έτσι που το κρατάει διακρίνω και 3GB μνήμη;;;; χαχαχαχα!!!!!

John

Το κουρασάνε πολυ το πραμα

Jim

Άντε άντε περιμένουμε να βγει!!

Νίκος

αποκλειεται να τρολλαρει παντως 😛

Georg

Apple τεραστια bezels υπερτιμημενα τεχνολογια 3 χρονια πισω,ετσι και αλλιως το android εφτασε το 90 τοις εκατο παγκοσμιως .στα χερια μου εχω εδω και 2 μηνες το s7 edge αλλα λεω αυτο ειναι τηλεφωνο.τη βλακεια μια φορα την εκανα και πηρα iphone.οσο δε για τα windows phone εκει εκανα τη βλακεια 3 φορες αγοραζοντας τα με τις υποσχεσεις της ms για εφαρμογες ενημερωσεις κτλ και τελικα ενα φτιαχνουν 5 χαλανε.

Don mitso mou

@georg

Το 90% Android το αναφέρεις για να δώσεις κύρος και επιτυχια; αφού το ξέρουν και οι πέτρες πως αυτό είναι λόγω του γεγονότος πως η πλειονότητα των πωλήσεων είναι σε κινητά sub 100$. Πες μας τι παίζει στα premium

Consigliere

@Don mitso πως μπορείς να θεωρήσεις κάτι premium εν ετη 2016 όταν η ανάλυση-ppi της οθόνης δεν ξεπερνούν τα 326???

Zois

Σωστός ο consicliere εύγε!

Georg

Ετσι και αλλιως ειναι δεδομενη η επιτυχια του android ,βλεπε πωλησεις του s7 απλα…. τις πωλησεις που κανει σαν premium κινηυο.οσο για κινητα των 100 ευρω πολλες φορες ειναι ανωτερα των apple 800 και 1000 ευρω.η κατηφορα αρχισε για την apple γιατι δουλευει τους πελατες της πολυ αγρια.

Γιωργος Ντουντου

Μονο την πλάτη ενος υποτιθεμενου iphone 7 κραταει ο τυπος!Δε νομίζω να εχει οθονη ή να ειναι λειτουργικό!!!χαχαχα

Consigliere

Δεν εχω θεμα με την aple, απλά δεν θεωρώ τα iphone premium συσκευές για κανένα λόγο. Κάποτε ήταν κορυφή σε όλα, αλλα τα τελευταία χρόνια το εχει χασει για εμενα.

Αχ πεταλούδα ...

Εγώ πάλι βλέπω στο γιουτιουμπ iPhone 6s vs note 7 και το δεύτερο τρώει σκόνη από το τεχνολογικά 3 ετών πίσω iPhone …

Don mitso mou

Εγώ δυο πράγματα ξέρω. Πως το να μηδενίζεις κατι δεν σου δίνει αυτόματα και αξία, και δεύτερον πως αρχές Σεπτεμβρίου ppi ξε-ppi όλοι κρυφά οι φανερά στο κουπερτινο θα κοιτάνε.

Nick

@Consigliere
Το τερμάτισες εσύ για τα καλά .Καθε χρόνο πρώτη βγαίνει η Apple σε πωλήσεις iPhone έναντι στην ναυαρχίδα της Samsung .τι άλλο θες για να καταλάβεις ποιος είναι ο καλύτερος ?θα μου πεις φέτος το s7?καυσε να βγει και το iPhone 7 για να κάνουμε ταμείο .Για του χρόνου απλά θα κάνει περίπατο η Apple .

Don mitso mou

Ελα ρε φιλε…..τώρα το είδα.
https://youtu.be/3-61FFoJFy0

Έριξε ενα γύρο ολόκληρο στο note 7?????

(Προπαγάνδα θα ειναι :-p)

Και κάποιοι μιλάνε ακόμα για παλιά specs και ο άλλος λέει δεν το υπολογίζει για premium συσκευή.

Nick

Χαχαχααχαχα τρομερό βίντεο .Δεν εχουν καταλάβει κάτι όλοι οι κάτοχοι σαμσουνγκ και λοιποί ότι δεν παίζουν ρόλο τα άπειρα γίγα ραμ τα 6 πύρινα και 8πυρινα τα άπειρα μεγαπιξελς αλλά το ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ .

Γιάννης1992

Αρχίζουμε να βλέπουμε ότι η samsung θέλει σιγά σιγά να φύγει από το android και να στραφεί προς το tizen της και καλά θα κάνει.Όσον αφορά το νέο iphone περιμένω να βάλουν στο 7 ois και εκεί θα κάνουν τις καλές πωλήσεις γιατί έχουν ξεφύγει οι ίντσες και υπάρχουν και κάποιοι που δε θέλουν κινητά τάμπλετ αλλά κινητά κινητά όπου δε θα τα έχουμε συνέχεια στο χέρι αλλά στη τσέπη(έχω 4ιντσο windows phone για να μην παρεξηγηθώ και με βολεύουν αυτές οι ίντσες μέχρι 5 το πολύ).

Agnostos13

Τεχνολογια 3 χρονια πισω λεει ο αλλος επειδη δεν εχει αλλαξει το design 3 χρονια!
Πως φαινεται οτι ψωνιζετε μοστρα για τεχνολογια…
Οσο για τα ppi ειναι γνωστο οτι μονο για το VR εχουν νοημα ppi πανω απο 500…για καθε αλλη χρηση ειναι ανουσιο καθως δυσκολα διακρινεις διαφορα μεταξυ 400 και 600ppi!
Βεβαια Samsung και LG τα χουν κανει κραχτη γιατι προσπαθουν να βγαλουν κανα φραγκο παραπανω (απο τα panels).

ΥΓ. Ηθελα να ξερα σε οσους τους φαινεται απαραιτητο το 2K στο smartphone, εχουν monitor 4K στον υπολογιστη και τηλεοραση 8K στο σαλονι;

Anakin

Το μάτι μου μπορει να διακρίνει μέχρι 1000 ppi και μέχρι 16κ οπότε καλά κάνει η Samsung και η LG

Consigliere

Φυσικά και μπορεί να διακρίνει δικε μου και όσοι δεν μπορείτε να διακρίνεται διάφορες πάνω από 300 ppi να πάτε για laser στα μάτια. Τα iPhone είναι απλα καλά τηλέφωνα μέχρι εκεί. Η ταχύτητες που συζητάτε στην καθημερινή χρήση δεν έχουν λόγο υπόστασης σοβαρευτείτε λιγάκι. Ο άλλος λέει ότι επιδη πουλάει περισσότερο είναι αυτόματος και καλύτερο… χαχαχα σαν να λέμε ότι ο Justin Bieber είναι καλύτερος τραγουδιστής από τον James Brown.. Έχω δουλέψει iPhone 6s σε καθημερινή χρήση και ένιωθα σαν κάτι να με κρατάει πίσω στο ρολαρισμα, αυτό το φαινόμενο παντού σε όλες τις εφαρμογές οπότε για εμένα ούτε γρήγορο είναι.

Agnostos13

@Anakin:
Εσυ δεν εχεις ματια, εχεις μικροσκοπιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i