iPhone 7: Νέες εικόνες το δείχνουν χωρίς υποδοχή 3.5mm jack

Οι διαρροές σχετικά με το iPhone 7 δεν έχουν σταματημό και για άλλη μια φορά δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που υποτίθεται πως προέρχονται από τα εργοστάσια της Foxconn και απεικονίζουν το νέο smartphone της Apple. Να σημειωθεί πως συσκευή που παρατηρούμε μοιάζει πολύ με προηγούμενες εικόνες που έχουν διαρρεύσει και στις οποίες θεωρητικά φαίνεται το iPhone 7.

Στις φωτογραφίες θα δείτε πως η συσκευή, χρώματος Space Gray, έχει μεγαλύτερο φακό σε σχέση με τα iPhone 6 / 6S, ενώ οι λωρίδες της κεραίας είναι τοποθετημένες στις γωνίες του κινητού. Στο κάτω μέρος υπάρχει μόνο υποδοχή Lighting Connector, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την αφαίρεση της εισόδου 3.5mm headphone jack. Επίσης δεν φαίνεται να υπάρχει Smart Connector, κάτι που μάλλον θα δούμε μόνο στο iPhone 7 Plus.

Σε κάποια σημεία των φωτογραφιών υπάρχουν θολούρες και μουντζούρες. Δεν αποκλείεται οι εικόνες να έχουν υποστεί επεξεργασία και να είναι ψεύτικες, αλλά επειδή η πλειοψηφία των διαρροών απεικονίζουν την ίδια ή παρόμοια συσκευή, ίσως απλώς να βλέπουμε ένα πρωτότυπο μοντέλο που έχει φθαρεί και το οποίο είναι όντως το iPhone 7.

iphone 7 prototype, iPhone 7: Νέες εικόνες το δείχνουν χωρίς υποδοχή 3.5mm jack

iphone 7 prototype, iPhone 7: Νέες εικόνες το δείχνουν χωρίς υποδοχή 3.5mm jack

iphone 7 prototype, iPhone 7: Νέες εικόνες το δείχνουν χωρίς υποδοχή 3.5mm jack

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
COSTAS

Πραγματικά αδιάφορο!

GS

Πραγματικά καταντάει κουραστικό για το πως θα είναι
Μπαίνω στο site και στις 10 δημοσιεύσεις οι 5 είναι το πως θα είναι το i-phone
Δεν παν να είναι όπως θέλει δεν με ενδιαφέρει καθόλου και δεν πρόκειται να το αγοράσω ποτέ
Υπάρχουν εκατοντάδες τηλέφωνα καλύτερα από αυτό το ψέμα

petros

Νομιζω, μετα απο το iphone SE και τωρα με αυτο, ειναι η αρχη του τέλους, για αυτό τον Κολοσσο, βλεπε nokia, Ericsson, motorola κ. λ.π

Don mitso mou

@gs

Οταν μπαίνεις σε μια ιστοσελίδα
Διαβάζεις ενα άρθρο
Πατάς για να αποστείλεις σχόλιο
Βάζεις email
Βάζεις nickname
Γράφεις το κείμενο και πατάς αποστολή
…………..σε νοιάζει……….

Agnostos13

Ειναι πασιφανες…με μολις μερικες εκατονταδες δις τζιρο πως πανε για λουκετο…

Mary

Gs τι φάση;
Τραβάτε με και ας κλαίω;

Chris_BMW

Don mitso@ Μαζί σου φίλε .. Κ γω έχω κουραστεί σε κάθε άρθρο που αναφέρεται στο I phone να βλέπω σχόλια τέτοιου τύπου .. Αν δεν σε ενδιαφέρει μην το διαβάζεις κ μη σχολιάζεις ..Το I phone κ το note θα ανακοινωθούν τους ερχόμενους μήνες κ είναι δυο τηλέφωνα π κάνουν πωλήσεις κ λογικό είναι να έχουμε σχεδόν καθημερινά δημοσιεύσεις γι’αυτα.. Petros@ Το SE είναι η αρχή του τέλους ;; Ξερεις οτι η Apple δεν μπορει να καλύψει τη ζήτηση;; Ο Αδερφος μου ζει στο Wuppertal στη Γερμανία . Στα εκει media markt μια βδομάδα μετά την κυκλοφορία του υπήρχε μονο το 16 αρι σε rose gold .. Ουτε να το παραγγείλουν είχαν τη δυνατότητα .. Για να μην το κουράζουμε το SE το 64 αρι το πήρε στα χέρια του δυο μήνες αφότου κυκλοφόρησε .. Κοιτά κ στα σκρουτζομαγαζα να δεις .. Αυτά π το έχουν σου γράφουν ολα με ανταπτορα …Μη λέτε οτι θέλετε ..Οπως κ να βγει το I phone αυτός π θέλει iOS θα το πάρει .. Άσχημο δεν είναι οτι έχει κουράσει το σχέδιο έχει κουράσει .. Κ γω θα ήθελα μια αλλαγή .. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι αν το τηλέφωνο έχει αν όχι… Συνέχεια »

sotos

Πρώτον: Καταντάει αηδία αυτό το πράγμα! Ο μόνος λόγος που μπήκα είναι για να πω αυτό.

Όσο όμως για το design τώρα που το είδα, μήπως θα βάλει δίπλα ηχεία όπως τα αύξησε και στο iPhone? Το plus τουλάχιστον?

Dimitris

Ναι οκ μαζί σας όμως οι ίδιοι είστε που μόλις βγαίνει άρθρο για samsung σχολιάζετε και όχι για καλό βέβαια.. Οπότε ας πάρει ο καθένας το κινητό που θέλει γιατί και το ποιο τέλειο κινητό να βγει θα λέμε δεν μου αρέσουν οι γωνίες!!

azriel84

Η Apple αφαιρεί το headphone jack. Γίνεται χαμός στον τεχνολογικό κόσμο. Κάποιοι Κινέζοι και μη ήδη αφαίρεσαν την υποδοχή μόνο και μόνο για να λένε ότι ήταν πρώτοι αυτοί και όχι η Apple (lol).

Σε 2 χρόνια, όλες οι Android ναυαρχίδες θα αφαιρέσουν την υποδοχή για χάρη stereo ηχείων ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, θα δίνουν ήχο από το USB Type C και όλοι που τώρα τρελαίνονται και φωνάζουν θα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε…

GS

@Don mitso δεν με νοιάζει
@ Μary όχι αλλά βαρέθηκα να γεμίζει η αρχική για το πως θα βγει τι θα έχει και τι όχι
Άμα πια με τη μπακατέλα

azriel84

GS λες δηλαδή σε ένα τεχνολογικό site να μην καλύπτει τις φήμες για το πιο πετυχημένο εμπορικά smartphone στον πλανήτη αυτή τη στιγμή; Τι να πούμε και εμείς οι μηλοφονάκιδες δηλαδή που διαβάζουμε κάθε μέρα εδώ μεσα φήμες για κάθε ένα από τα 1231212512 διαφορετικά android μοντέλα από Κορέα, Κίνα, Ινδία, Ταιβάν, Σείριο, Άλφα του Κενταύρου ή για windows phone κτλ… Υπάρχουν και ελληνικά και ξένα site που ασχολούνται μόνο με Android και καθόλου με τα iPhone αν θες ξέρεις.

GS

@Don mitso δεν με νοιάζει
@Mary απλά δεν γουστάρω που ανεβάζουν συνέχεια για το πως θα είναι
Μπορεί να νοιάζει εσένα όπως και εκατομύρια άλλους

GS

@azriel84 εντάξω γελάω με αυτό που είπες.Εγώ πιστεύω ότι η Samsung είναι η πιο πετυχημένη σε πωλήσεις παγκοσμίως.Α και κάτι άλλο.Που ξέρεις όλα τα i-phone είναι καραγνήσια.Μπορεί τα μισά να είναι απομιμήσεις για να λένε ότι έχουν i-phone.Να έχουν πληρώσει μόνο 150 με 200 ευρώ για να λένε ότι έχουν το τέλειο τηλέφωνο.Και αν πράγματι ισχύει ότι είναι εμπορικά επιτυχημένο στείλε μου κάποιο link που το αποδεικνύει για να πάω πάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.