iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

Βρισκόμαστε στην περίοδο που τα leaks θα ξεκινήσουν να μιλούν για το επόμενο iPhone της Apple που παραδοσιακά αναμένεται το φθινόπωρο. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποιες πρώτες πληροφορίες χωρίς να γνωρίζουμε πολλά, αλλά μπορούμε να φανταστούμε πως θα θέλαμε να είναι το iPhone 7.

O designer Martin Hajek, βάζει την φαντασία του να δουλέψει και οραματίζεται έναν επανασχεδιασμό της Apple στην επόμενη ναυαρχίδα. Μια από τις μεγάλες αλλαγές στο iPhone 6s ή iPhone 7, είναι το κεντρικό κουμπί που για πολλούς καταλαμβάνει πολύ χώρο. Ο Hajek το ενσωματώνει στην οθόνη με αποτέλεσμα να περιοριστούν κατά πολύ τα bezel.

Πρόσφατα η Apple είχε κατοχυρώσει μια πατέντα για ενσωμάτωση τεχνολογίας δαχτυλικού αποτυπώματος επάνω στην οθόνη, οπότε κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φαντάζει πραγματοποιήσιμο κάποια στιγμή.

Άλλες αλλαγές που βλέπουμε είναι τα ανύπαρκτα περιθώρια και την οθόνη να πηγαίνει από άκρη σε άκρη και το logo στην πίσω πλευρά είναι φωτιζόμενο. Με βάση την απόκτηση της Linx από την Apple, μπορεί να δούμε μια εντελώς καινούρια προσέγγιση όσον αφορά στην κάμερα.

Τι θα λέγατε για ένα τέτοιο επόμενο iPhone;

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί, iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί, iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί, iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί, iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί, iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί, iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί, iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί, iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

ενα πραγμα θα θελα σγρ σε iphone.. κατι να σε ενυμερωνει για ειδιποιησεις οταν το κινητο ειναι κλειστο (led φως καπου)

Paul

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε αν είναι έτσι

alelo

Αν βαλουν διπλή κάμερα μετα θα λένε πως κάποιοι αντιγράφουν την apple και ας το παρουσιάσανε πρώτοι οι άλλοι ( huawei honor 6 plus)

Nick

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ bezzels ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η apple ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

antonis

γιατι το touchid δεν το βαζουν στο πισω μερος στο μηλο.. λεω εγω τωρα……. οντως αφου δεν εχει πλητρα αφης στα πλαινα, τζαμπα χωρο πιανει…

Genesis

το iphone δυστυχώς έτσι δεν πρόκειται να είναι ούτε σε 20 χρονιά…..ωραίο concept αλλά μόνο αυτό.

alexis touba

Απορω που υπαρχει τοσος κοσμος που παει και τα περνει σα τρελος.Αντε και του χρονου στα 1.8ghr χρονησμενος ο επεξεργαστης.!Για να μη πω για τη μεγαληωδες τεχνολογια που ισως βαλουνε.!!!Ποια??Να μπορεις να στελνεις φωτο με blootuth!!!!.Ερε γλεντια ε!!!!Και η μπαταρια θα κραταει μησι ωρα παραπανω απτα τελευταια μοντελα της

Aργυρης

Αποκλειεται να ναι ετσι το επομενο iphone και 2ον αποκλειεται να λεγεται iphone 7.Κλασικα θα λεγεται 6ς και θα ειναι το ιδιο ακριβως με το φετινο απλα ισως βαλουν 2gb ραμ επειδη το δαμε στο ipad,και ισως να βαλουν το δαχτυλικο αποτυπομα στην οθονη αλλιως δε προκειται να δουμε καμια αλλη αλλαγη…αυτη ειναι η αποψη μου!

tech21man

Κατσε να μαζεψω το σαγονι μου απο τα χασμουρητα.

Αδιαφορο. Δεν εχεις απο που να το ποιασεις (φανταζεσαι να παιζεις παιχνιδια landscape?) και τα περιθωρια δεν ειναι εντελως ανυπαρκτα. Ασχημα τα στρογγυλεματα στην ακρη της οθονης.

Δεν ειναι μια ομορφη συσκευη, το κουμπι ειναι σα να φαγε σπασιμο η οθονη απο νευρα με σφυρακι και τελος αυτο το χρωμα μονο πολυτελεια δεν δειχνει.

Πεταμα χρονου.

Mike M.

Βλέπω όλοι έχουμε άποψη για τι δεν έχουν τα iPhone ή το τι θα έπρεπε να έχουν ή το πως θα έπρεπε να δείχνουν, ενώ οι δικές μας Android κιτσοπλαστικούρες συνήθως τα κάνουν όλα και σωστά… και μετά ξυπνήσαμε όλοι… με τα ρημάδια που σέρνονται, λαγκάρουν, κρασάρουν… (κάτοχος Note 3, S5 και Gear S – ευτυχώς το τελευταίο ψιλιδουλεύει λόγω Tizen).

pazzo

Δύσκολα θα είναι ετσι το iPhone τον επομενο Οκτώβρη. όλοι ξέρουμε πως κάθε iPhone “s” είναι σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο εξωτερικά και αλλάζει μόνο σε σπεκς και ίσως μια καινοτομία. Ταπεινή μου άποψη να είναι το μηλαρακι φωτιζομενο για ιδοποιησεις όταν η οθόνη είναι κλειστή. Κάτι το οποίο θα ήθελαν πολλοί να έχει στο κινητο τους αφού από εποχές Sony Ericsson μόνο η Microsoft το έχει πια με την glance screen. Ίσως έτσι να είναι το iPhone 7 σε δυο χρονια αφού βλέποντας πατέντες όπως δακτυλικό αποτύπωμα σε οθόνη και touch screen που καταλαβαίνει την πίεση που της ασκείς, πιστεύω πως ναι, το home button θα φύγει στο τέλος.

MaxPower71

Mike M . αφου εχεις πλαστικουρα android , παρε ενα SONY να δεις λιγο ποιοτητα και μετα ξανασχολιαζεις….

Nek311

ενταξει αμα ειναι ετσι θα περιμενω ακομα 5 μηνες.. κατοχος iphone 4 ..

vladimiros

Ετσι 8α ειναι το iPhone το 2020 ισως αλλα οχι απο τωρα,αφου το iPhone ειναι ο βασιλιας τον μπεζελ και αυτο βλεπω εχει πολυ μικρα περιθωρια,καταρχην θα βγει πρωτα το iPhone 6S και μετα το 7

djs

Ακομα και τα renders που υποτιθεται ειναι φουτουριστικα, δεν λενε να ξεφορτωθουν τις γκρι γραμμες πισω…
Δλδ θα βρουμε τροπο να ειναι το touch id πανω στην οθονη, αλλα δε θα βρουμε τροπο να εχουμε καλη ληψη χωρις πλαστικες γραμμες;;
Εγω το βλεπω ως μια μιξη τολμηρων και συντηρητικων ιδεων.
Οσο για τα μπεζελ που ειναι μεγαλος καημος εδω μεσα, θα πω οτι δε με απασχολουν καθολου εφοσον το αποτελεσμα ειναι καλαισθητο.

Mike M.

MaxPower71 … μπράβο το πλησίασες σε ποιότητα, άμα είχαν και iOS ίσως ήταν καλύτερα, παρά τα πλείστα όσα άλλα και απαράδεκτα προβλήματά τους… Η ιδέα πάντως της απόκτησης ενός Sony, ίσως είναι καλή, γιατί μπορεί να έχω ένα συλλεκτικό κομμάτι σε λίγο καιρό, τώρα που σιγά-σιγά πάει για φούντο το τμήμα mobile της εταιρείας…

Jonathan

Πανέμορφο ακόμη και εάν δεν είναι τόσο κοντά η τελική του έκδοση.

chris

@Mike M. η δεν εχεις τα σιγκεκριμενα κινητα η εχεις στο κινητο σου battery doctor lazy swip du speeder cm security και καμια 10 τσοντες γιατι τα εχω και τα δυο και δεν μου κολλαει κανενα!! οσο για τα i phone δεν λεω καλα χρυσα αλλα δεν εχουν κατι που να δικαιολογει την υπερβολικη κοστολογιση τους και πριν κραξετε ειχα το 6 για 1 μηνα και δεν καλιψε σχεδον πουθενα

george

Μια αηδία και μισή! να μην βγει καθόλου.. SAMSUNG S6 ADGE FOR EVER

Panosha

Περιμενω πως και πως το νεο iPhone. Μπππεεεεεεεεε

ΚΝ

Πρωτοποριακός σχεδιασμός και προσωπικά εμένα μου αρέσει (εξάλλου υποκειμενικό είναι). Μακάρι να υπάρξουν και άλλες προτάσεις γενικά για κινητά σε θέματα αισθητικής. Προς το παρόν κάτι διαφορετικό παρουσίασε η Samsung με το Edge (γενικά όμορφο), καθώς και Lg.
Αναμένουμε το μέλλον και τις δυνατότητες για νέου τύπου αισθητική.

Γιώργος

Καλύτερα να μην βάλουν διπλή κάμερα γιατί θα είναι άσχημο σε εμφάνιση και επίσης να ενισχύσουν τα Mpixels, να ενισχύσουν τον χώρο μνήμης, να είναι 100% μεταλικό, να επενεργοποιειθεί το Bluetoth και τέλος να παίρνει κάρτες MicroSD

Makis

@ Φώτης…υπάρχει αυτό που λες, αλοίμονο…

@ alexis touba και 0.5 Ghz ταχύτητα να έχει ο επόμενος (Α9) θα ρίχνει ξύλο σε οτιδήποτε κυκλοφορεί για κανά χρόνο τουλάχιστον. Ενημερώσου…δεν έχουν να κάνουn μόνο τα Ghz.

Χρήστος

αν δε κάνω λάθος, έχουμε το 6S για τον Σεπ/2015. Δηλαδή μιλάμε για ένα σχεδιασμό ενός iPhone (7 κατά παράδοση ονόματος), που πιθανόν θα κυκλοφορήσει τον Σεπ/2016.

Δεν είναι λίγο νωρίς για renders; Που βασίζονται στο πουθενα; 🙂

Αποστόλης Ρόδος

Το συγκεκριμένο design ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!!!! …. μακάρι να βγει κατι τέτοιο….

Mike M.

chris αγοράκι μου, μην κρίνεις εξ΄ιδίων… και μην αμφισβητείς τα πάντα σαν κλασικός, κομπλεξικός και κακοπροαίρετος νεοΕλληναράς… το μόνο που σου λέω είναι, ότι ο μεγάλος μου γιος πρέπει να είναι μεγαλύτερος από εσένα και ότι είμαι Πτυχ. Μηχαν. Μηχ. του ΕΜΠ. Θέλεις μήπως καμιά κόντρα σε γνώσεις ή μήπως θέλεις σεμνά και υπάκουα κανά σεμιναριάκι να μάθεις κι εσύ κάτι σωστό. Αμέσως… στην πικρόχολη απάντηση όλοι…

Τελης

Apple χωρίς bezels είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Άρα αποκλείεται να είναι έτσι , σε λίγο θα διαβάσουμε και άλλα απίθανα όπως ότι θα βάλουν κάμερα 10 Mp ( δεν γράφω 13 ή 16 γιατί είναι too much) και ότι η ανάλυση οθόνης θα είναι HD.

radiohead

Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αν πάντως είναι έτσι, βλέπω την apple να παίζει μονοπώλιο με 70% της αγοραστικής πίτας, ενώ τα androids καταιδρωμενα θα προσπαθούν μάταια να εντυπωσιάσουν με 10πύρηνους και 20πύρηνους επεξεργαστές, και UltraQuardupleSuperHD ανάλυση με 10000ppi, που θα λειτουργούν μόνο κοντά σε πρίζες.

provokator

μερικοί από εδώ μέσα πρέπει να πήγανε σύνταγμα χτες δεν εξηγείτε !!!!

έχει μπέζελ είναι άσχημο δεν έχει μπέζελ είναι εύκολο να πάθει ζημιά εκτός και αν έχεις το edge οπότε θα βγει ένας νίντζα να το σώσει (άτιμο σύνταγμα) έχει home button είναι αηδία εκτός και είναι samsung !! δεν έχει home button αντιγράφει

έχει τρελή ανάλυση σς χαλάει η μπαταρία έχει λογική ανάλυση δε βλέπεται
έχει αποσπώμενη μπαταρία είναι μούφα γιατί είναι χοντρό έχει ενσωματωμένη είναι ακριβή η αλλαγή της εκτός αν είναι S6
έχει smooth λειτουργικό σας χαλάει η λίγη μνήμη που έχει λες και θα κάνετε aytocad με το κινητό
έχει πολύ μνήμη απλά μάει αλλ’αείναι τίγκα στα bloat !!!

ρε τί πίνετε να μου δωσετε και εμένα γιατί μερικές φορές δεν σας πιάνω !!!

NZ

Κάποια στιγμή η μη ύπαρξη bezels στα smartphones θα είναι πραγματικότητα αφού ήδη κυκλοφορούν δυνατές και ανθεκτικές οθόνες. Πάντως ο συγκεκριμένος επανασχεδιασμός είναι πανέμορφος! Όπως επίσης ακόμα επιμένω ότι οι ιδανικότερες διαστάσεις οθόνης δεν πρέπει να ξεπερνάνε τις 5 (το πολύ 5,2) ίντσες.

chaos

Οπως και να το κανει θα ειναι πανεμορφο.

Βαγγος

Παιδες παιδεςςςς ….αν δεν απελευθερωσει το λογισμικο της η apple δεν θα ενδιαφερονται καταναλωτες android κτλ.Οι iphonaκηδες θα πηγαινουν ετσι κι αλλιως ασχημο ή οχι Γιατι θεωρουν υποτιμητικο να κανουν την αλλαγη απο το μηλο σε καποια αλλη εταιρια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.