iPhone 7: Τι δείχνουν τα renders από κατασκευαστή θηκών

Κάθε χρόνο τα μη ανακοινωμένα iPhone της Apple τραβούν το ενδιαφέρον των leaks τα οποία προσπαθούν να μας δώσουν μια εικόνα πριν κάνει η Apple τις επίσημες ανακοινώσεις. Φέτος οι διαρροές ήταν αρκετά περιορισμένες και στο εξής ξεκινούν να αυξάνονται.

Πρόσφατα είδαμε μια live φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι ανήκει στο iPhone 7, ενώ σήμερα το GSMArena δημοσιεύει αποκλειστικά renders από την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple. Ισχυρίζεται ότι η πηγή είναι αρκετά αξιόπιστη και τα renders προέρχονται από άτομο που σχετίζεται με τη κατασκευή θηκών.

Τα renders βασίζονται σε πραγματικά 3D τεχνικά σχέδια του iPhone 7. Ωστόσο τα χρώματα και τα υλικά μπορεί να συμπίψουν με αυτά που θα έχει το iPhone, αλλά δεν είναι τα επίσημα. Από τη στιγμή που τα renders βασίζονται στα σχέδια του iPhone, τότε τα κουμπιά, η θέση για την κάμερα και άλλα λειτουργικά κομμάτια, θα πρέπει να είναι στα ίδια σημεία με του τελικού iPhone 7.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι η Apple έχει αλλάξει θέση στις γραμμές γα τις κεραίες, έχουν μεταφερθεί στην πάνω και κάτω άκρη και είναι λιγότερο εμφανείς. Η κάμερα στην πλάτη φαίνεται πως θα προεξέχει και πάλι, στην κάτω πλευρά έχουν τοποθετηθεί δυο ηχεία και λείπει η 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά.

Τα renders συμφωνούν σε γενικές γραμμές με τα όσα έχουμε ακούσει για το iPhone 7, αλλά μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο από την Apple, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

iphone 7 renders, iPhone 7: Τι δείχνουν τα renders από κατασκευαστή θηκών

iphone 7 renders, iPhone 7: Τι δείχνουν τα renders από κατασκευαστή θηκών

iphone 7 renders, iPhone 7: Τι δείχνουν τα renders από κατασκευαστή θηκών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

ωραιες η αναβαθμισεις απο μοντελο σε μοντελο , αλλα δεν αξιζουν 750 ευρω .
Καποτε θα ερθει ο κορεσμος της apple και μετα δεν ξερω πως θα σωθει μιας και πλεον εχει αναπαυθει στις δαφνες της .

Mary

Ποια renders ρε παιδιά; Αυτές οι φωτογραφίες υπάρχουν στο site της Apple. Έχουν πάρει τις φωτό του 6s από το site της Apple, έκαναν Photoshop και τις παρουσίασαν σαν renders? Wtf…

Chris_BMW

Μαιρη@ Συμφωνώ .. Πλην όμως κρατάω τις επιφυλάξεις μου για το leak μιας φωτογραφίας που παρουσίαζε την πλάτη του I phone 7 κ μάλιστα το κάτω μέρος της ήταν υπερβολικά σκιασμένο .. Πιστεύω πως πρόκειται για την πραγματική πλάτη του καθώς η Apple σιγά σιγά θέλει να εμπεδώσουμε πως αυτό θα είναι το τελικό σχέδιο με την μόνη εμφανή αλλαγή της κεραίας που θα μεταφερθεί στο πανω μέρος κ λίγο μεγαλύτερη σε διάμετρο κάμερα ..Η επιπλέων εσοχή δίπλα στην κάμερα κάτω απο το μικρόφωνο -για την οποία εξέφρασες της επιφυλάξεις σου – λέγεται ή μάλλον εικάζεται στα ξένα σάιτ οτι θα είναι το laser auto focus

P

Στο σχεδιασμό , μεγάλη αναβάθμιση θα δούμε στο 8 ( 7s μάλλον δεν θα το πούνε ) . Πιστεύω ότι θα δούμε μια συσκευή εξολοκλήρου από γυαλί ( είχε βγάλει πατέντα για συγκόλληση γυαλιού με γιαλιού) . Τις oled οθόνες τις ήθελε για το γεγονός της ευκαμψίας απλά περιμένει να βελτιωθούν όσο το δυνατό περισσότερο . Όλα τα φυσικά κουμπιά θα φύγουν και θα αντικατασταθούν πάνω στην κυρτή οθόνη με εικονικά … Το power button θα αντικατασταθεί από την τεχνολογία 3D Touch , και θα δούμε και πολλά αλλά με την τεχνολογία αυτή … Πιστεύω το smart connector θα αντικαταστησει την θύρα lighting… Θα έρθει και ασύρματη φόρτιση αλλά όχι επαγωγικά αλλά εξ αποστάσεως . Το Touch ID θα Παρί πίσω από την οθόνη και αν το καταφέρουν σε όλη τότε θα έχουμε και προστασία εφαρμογών αφού θα ανοίγουν μόνο σε εμάς με το δακτυλικό μας αποτύπωμα και σε συνδιασει με το 3D Touch μπορεί να δούμε και άλλες εφαρμογές . Τέλος θα δούμε και αδιάβροχοποίηση … Όλα αυτά που ανέφερα έχουν ειπωθεί διάσπαρτα στο παρελθόν , πιστεύω ότι δίνει για μια ακόμη χρόνια το ίδιο σχεδιασμό γιατί τεχνολογικά δεν ήταν έτοιμη ακόμα … Πάντως πρώτα τα βάζει σιγά σιγά… Συνέχεια »

petros

Φοβερή καινοτομία στο design , απλα βγαλαν τις γραμμες απο την κεραία

tester

Κάθε χρόνο περιμένεις να βγάλει κάτι ελάχιστα πρωτοποριακό και τελικά πάλι, για άλλη μια χρονιά ένα αδιαφόρο σχήμα και κανένα innovation.Μόνο αν είσαι χοντρά μέσα στο IOS (με αγορές παιχνιδιών και μουσικής) συνεχίζεις σε Apple. Πως θα το συγκρίνεις αυτό με το S7 Edge ή το HTC10;
Ακόμα και η Huawei έβγαλε κάτι που δεν το είχαμε δει, την διπλή κάμερα με ασπρομαυρο και έγχρωμο. Η Apple θα αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών, λες και αυτό είναι το πρόβλημα μας. Πριν αρχίζετε να κράζετε, είχα το 3S, 4, και 4S (το καλύτερο για εμένα τηλέφωνο ever σε σχέση πάντα με τον τότε ανταγωνισμό) οπότε μόνο Apple hater δεν μπορείτε να με πειτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.