iPhone 7: Εκτιμάται ότι θα κερδίσει 5-7 εκατ. χρήστες της Samsung

Μετά το φιάσκο της Samsung με το Samsung Galaxy Note 7, το οποίο απέσυρε δυο φορές και σταμάτησε την παραγωγή του, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα επιλέξουν τελικά οι χρήστες, δείχνοντας συσκευές όπως LG V20, Pixel και Pixel XL.

Όμως από την ιστορία του Samsung Galaxy Note 7, δεν θα μπορούσε να μην ωφεληθεί και η Apple. Ο αναλυτής της KGI, Ming-Chi Kuo, εκτιμά ότι έως 5-7 εκατομμύρια χρήστες της Samsung θα πάνε φέτος σε iPhone 7. Αυτό θα γίνει κυρίως χάρη στους χρήστες που χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία λόγω του Samsung Galaxy Note 7 και θα παρουσιάσουν “μια τάση να τους αρέσει το iOS και τα camera features, χαρακτηριστικά που κάνουν το iPhone ελκυστικό”.

Οι παραγγελίες του Samsung Galaxy Note 7 ήταν γύρω στα 12 εκατ. και η KGI εκτιμά ότι τουλάχιστον το 50% των παραγγελιών αυτών θα μετατραπούν σε πωλήσεις για το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, το δεύτερο κυμαίνεται στην ίδια τιμή και ξεχωρίζει για την διπλή κάμερα.

Προς το παρόν πρόκειται για απλές προβλέψεις και το μεγάλο ερώτημα είναι αν και κατά πόσο μπορεί να ωφεληθεί η Apple από την άνευ προηγούμενου περιπέτεια της Samsung. Όταν κυκλοφόρησε το iPhone 7, το οποίο κρατά το design των προηγούμενων μοντέλων και αφαίρεσε την θύρα ακουστικών, η Apple δέχτηκε κριτική. Aπό την άλλη, όταν ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Note 7 ήταν πολλοί αυτοί που το χαρακτήρισαν ως το καλύτερο κινητό και έμοιαζε πολλά υποσχόμενο στις πωλήσεις. Αυτή τη στιγμή η Apple είναι σε καλύτερη θέση απέναντι στη Samsung και οι αριθμοί πωλήσεων θα δείξουν πόσο μπόρεσε να ωφεληθεί.

iphone 7 sales, iPhone 7: Εκτιμάται ότι θα κερδίσει 5-7 εκατ. χρήστες της Samsung
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

59 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiderman

Με αυτό το λειτουργικό που εχει περιμένει να κερδίσει χρήστες !!!χαχαχαχαχαχαχα ούτε με σφαίρες δεν θα πήγαινα σε αυτό το λειτουργικό πού δεν κάνει απολύτος τίποτα, μονο γιατί διάβασμα βρεεεε ουστ απ δω

Λευτέρης 7

Γιατι συνεχίζετε σε καθε αρθρο να χρηιμοποιειτε τη λεξη φιασκο;
Υπερβολικος ορος εφοσον η ολη κατασταση εχει μπει σε τροχια διορθωσης πλεον

vasilist

Δεν θέλω να μειώσω το iPhone γιατί είχα 3gs και 5s και το 7αρι μου αρέσει το plus αλλά ρε παιδιά δεν γίνετε ο χρήστης note να πάει σε iPhone.
Μιλάμε για την μέρα με την νύχτα από πλήρες λειτουργικό επαγγελματικό εργαλείο να πάει στο κλικ email, κλικ κλήση, κλικ ίντερνετ, θα πω απλά υπερβολή αυτό το άρθρο, όποιος δουλεύει note είναι αδύνατον να πάει σε ios εκτός και αν δεν το δούλευε το note και το είχε μόνο για το brand τότε δεν θα καταλάβει διαφορά.

aptalikos

Προσπαθώ να φανταστώ 7.000.000 ανθρώπους που πήραν ή θα έπαιρναν το Note 7 και τώρα θα πάρουν και καλά το iphone … ακόμα προσπαθώ.

Andreas

το σχολιο του Λευτέρης 7 λεει τα παντα!!

Γιώργος αλ

Όταν λέτε ότι το νοτε είναι εργαλείο για την.δουλειά …μου το.εξηγείτε λίγο;;;δηλ τι παραπάνω έχει Από το edge7 όσο αφορά το θέμα Εργασία..

NZ

@vasilist και @Spiderman, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου γράψετε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τις διαφορές των 2 λειτουργικών, όσο αφορά τους επαγγελματίες (μιας και αναφέρθηκε);
Το έχετε κάνει καραμέλα! Τόσο πολύ, που πλέον καταντάει κουραστικό και άνοστο!

Giannis

Αυτο που το note είναι εργαλείο και τέτοια έχω βαρεθεί να το ακούω. Λες και είναι μπαλαντέζα ξερω γω. Έβαλαν ένα πενάκι που ανάθεμα αν το χρησιμοποιεί το 10% των χρηστών (ξέρω αρκετούς με Note, κανένας δεν το χρησιμοποιεί). Τα ίδια πράγματα κάνουν και τα έχουν την ίδια χρησιμότητα ακόμη και σε heavy users αρκεί να ξέρει κανείς να τα δουλεύει όπως πρέπει. Σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι επιταχυντής Cern.

John

Από το καλύτερο και πιο πλήρες κινητό που έχει κυκλοφορήσει ποτέ να πας στο iphone που είναι για να μπαίνεις στο facebook και να πουλάς μούρη (δήθεν) στις κεφετέριες και που δεν έχει ούτε θύρα για ακουστικά! Είναι αυτό που λέμε από δήμαρχος κλητήρας.

Kostas

Να δώσω 1000 € για το κονσερβοκουτι;δε νομιζω,ας ψάξει αλλού για μ…λες ή apple..

VasiliS7Edge

Όποιος θέλει να μάθει την απάντηση στο γιατι το Note ειναι εργαλείο, απλώς να το δοκιμάσει και θα καταλάβει. Δεν χρειάζεται καμία εξήγηση σε όσους δεν το καταλαβαίνουν ή δεν χρειάζονται τα χαρακτηριστικά του.
Επίσης πιστεύω οτι όντως αρκετοί θα πάνε σε iPhone όπως και να έχει αν και θα προτιμούσα να επέλεγαν μια πιο αξιόλογη εταιρεία όπως την Sony πχ.

AristotelesS7Edge

Συμφωνώ με τον @VasilisS7Edge του οποίου πήρα και το user name!

Περίμενα 2 μήνες το note 7, το κράτησα μια εβδομάδα μέχρι που το επέστρεψα.
Η επόμενη επιλογή μου ήταν το s7 edge.
Πρώην κάτοχος note 4, το spen, ήταν μεγάλη βοήθεια και γενικά όλο το κινητό εργαλείο δουλειάς…
δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα οφέλη, είναι πάρα πολλά… Ο επαγγελματίας μπορεί να καταλάβει.

Πάνος

Καιρός να καταλάβετε πως, σε αντίθεση με την τραγική μειοψηφία των φόρουμ, ο περισσότερος κόσμος δεν επιλέγει το Note η το iPhone, με κριτήριο το λειτουργικό του.
Αν ίσχυε αυτό, δεν θα πήγαινε κάνεις στην μηλιά, αλλά θα διάλεγε από την τεράστια ποικιλία του android.
Ο “απλός” κόσμος θέλει απλά ένα καλό smartphone να κάνει δουλειά του και βασίζεται πολύ στο hype και το marketing. Απο τη στιγμή που η Samsung “απέτυχε”, πάει προς apple.
Και δεν νοιάζεται καθόλου ούτε για πενακια, ούτε για κάρτα μνήμης, ούτε για 3.5mm jack.
Άλλωστε αν τους δώσεις ένα Sony η HTC, σιγά μην καταλάβουν ότι κατά βάση τρέχει το ίδιο λειτουργικό με το Note.

George

Αν κ ειμαι sonακιας δε μπορω φανταστώ καποιον που ηθελε το note να παει στο iphone.κ αυτο για εναν λογο τα samsung ειναι android δε μπορει ξαφνικα να πας ios.δεν εχουν αγοράσει ποτε κανενα app;εστω κ λιγο δεν εχουν επενδυσει στην πλατφορμα του android;αν οχι αρα μιλαμε για androidαδες που στο store κοιτανε αυστηρα οτι ειναι free τοτε πως θα παει ο περκεμες στο ios που πληρώνεις εστω λιγο ακομα κ για να κλασεις;αυτα τα αρθρα είναι απλα για τα κλικ κ να μαλωνουμε.κανενας samsungακιας δε θα παει σε apple.η θα περιμενει το s8 ειναι κοντα η θα παει σε αλλο android τοσο απλά.

Παναγιώτης

τόσο πολύ κόσμο δύσκολο…
1,2 μύρια , ναι λογικό.
Το android είναι android. τα κάνει ολα και συμφαίρει

nikolakis

Καταρχας, οσοι λενε οτι το νοτε ειναι εργαλειο, σιγουρα εννοουν οτι ειναι καλυτερη παιχνιδομηχανη απο τα αλλα κινητα,, Εχει πολλα μπιχλιμπιδια για να παιξει κανεις και να κανεις διαφορα, Ενας επαγγελματιας πχ, δημοσιογραφος, μηχανικος, σχεδιαστης, οικονομολογος ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΕΝΑΚΙ για επαγγελματικη χρηση. Υπαρχουν πολυ ομορφα ταμπλετ με πενακια στητιμη αυτη καθως και πολλα λαπτοπ που ειναι τεμπλετ και λαπτοπ μαζι.
Οποτε ξεχναμε τον γελοιο ορο ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
Οσοι τωρα απο Samsung θα πανε σε Apple,,,, θα πανε για εναν και μοναδικο λογο.
<>
Και πολυ καλα θα κανανε, και εγω και ο οποιοσδηποτε μπορει να τα διαθεσει πολυ καλα κανει.

nikolakis

Ο λογος ειναι γιατι θελουμε παντα το καινουργιο το καλυτερο και τιποτε αλλο.

vasilist

Όσοι δεν ξέρετε τι κάνει το note πηγαίνετε YouTube θα δείτε πόσο χρηστικό είναι και θα μάθετε τι εννοώ με το να το λέω εργαλείο.
Γιαυτό αναφέρω πως ο απλός χρήστης που πήρε note μόνο για την φίρμα δεν θα καταλάβει διαφορά αν πάει σε ios.

panos

Χεστηκε ο επαγγελματιας να είναι με ένα πενακι όλη την ωρα. Εδώ τρέχουν όλοι οσοι εχουν επιχειρήσεις να βγαλουν τις υποχρεώσεις περα και ένα σορο άλλα, και ο επαγγελματιας με το …. πενακι στο χερι!!!! Κινητο είναι και όλα κανουν τη δουλεια τους. Εργαλείο και κουραφεξαλα.

AristotelesS7Edge

Πως φαίνεται ότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι εδώ μέσα.

Όταν λέμε επαγγελματίας δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν τις ίδιες ανάγκες. Μιλάμε ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ!
Είχα μια ατζέντα γεμάτη, σε κάθε σελίδα είχα ένα πόστιτ, χτυπούσε το κινητό όταν ήμουν στον ηλεκτρικό και έπρεπε να κάνω ισορροπία, να ανοίξω την τσάντα, να βγάλω την ατζέντα και να γράψω αυτό που έπρεπε, ενώ με το note απλά έβγαζα το πενάκι!
Είμαι στο γραφείο ανοίγω το NFC και συνδέομαι στην τηλεόραση για να προβάλω ένα pdf ή μια παρουσίαση.
Ο δημοσιογράφος απλά θα κρατούσε σημειώσεις κατά την διάρκειας μιας συνέντευξης.

ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ! Είναι ότι ποιο σημαντικό για έναν επαγγελματία να απαλλαγεί απο την ατζέντα του

Ο άλλος λέει ο ότι ο οικονομολόγος δεν θα έπαιρνε κινητό με πενάκι. Το οποίο πενάκι βοηθάει εξαιρετικά στην χρήση του excell γιατί μπορείς να γράψεις απλά τις συναρτήσεις και να βγάλει το αποτέλεσμα.

Δεν σημαίνει ότι τις ανάγκες τις δικές μου τι έχουν όλοι.
Αν οι φίλοι σας έχουν νοτε απλά για να παίζουν σε 5,7” οθόνη τότε ναι, είναι για παιχνίδια.

KnightRider

Δεν θα πάνε σε iPhone – πολύ προπαγάνδα – ποιος Android χρήστης θα πάει σε iOS ???

Θα αναλύσω και για ποιους λόγους δεν θα πάνε σε iphone και θα παραμείνουν στο Android:

– FM Radio
– Υποδοχή ακουστικών 3,5mm jack
– Κλειδωμένο Bluetooth
– USB OTG (να βάλουμε εξωτερικό σκληρό – στικάκι – webcamera – κάρτα ήχου κλπ)
– Stereo ηχογράφηση
– MicroSD κάρτα μνήμης
– Customization – αλλαγή του menu screen
– Ευκολία μεταφορά αρχείων με απλό copy-paste
– Universal βύσμα MicroUSB
– Ποικιλία Android smartphone + χωρίς μεγάλο κόστος

Όπως έχω ξαναπεί και σε άλλα θέματα η apple δεν καινοτομεί – το μόνο που κάνει είναι μόδα και δεν προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο σε features.

Γιώργος Κ.

Καλα ποσο άσχετοι παίζει να είστε μερικοί που δεν ξέρετε καν τι παπάδες μπορούν να κάνουν το spen σε συνδυασμό με την πλατφόρμα touchwiz. Για όποιον δεν το έχει πιάσει ποτε δεν ξέρει κ για οποιον δεν έχει αναλογες ανάγκες δεν μπορεί να καταλάβει. Διαβάστε το ποστ του Aristoteles για να καταλάβετε λίγες μόνο από τις σημαντικές χρησεις του μήπως και βγάλετε τις παρωπίδες που φορατε και συνειδητοποιησετεε πως κανένα άλλο κινητό δεν κάνει αυτά που κάνει ένα note. Εργαλείο με το Ε κεφάλαιο, και λέω ξανά: Μόνο για αυτούς που έχουν σχετικές ανάγκες. Εγω πάντως σε λιγότερο από χρόνο έχω γεμίσει 326 σελίδες σημειώσεων για τη δουλεια μου και όχι μόνο, σημειώσεις που μου έχουν οργάνωσει την κοινωνική αλλα και την επαγγελματική ζωή μου

ChristosT

Και εγώ εκτιμώ οτι σε έξη μήνες θα συμβεί το αντίθετο ή θα ρθεί το τέλος του κοσμου. Αυτό σημαίνει οτι θα γίνει;
Υποκινούμενα άρθρα πληρωμένα για να σπρώξουν κόσμο. Καμία αξία απολύτως. Το Note είναι εργαλείο επαγγελματικό. Όταν βγεί ένα Iphone με τις ίδιες ικανότητες τα ξαναλέμε…έως τότε για face και vibe καλό είναι άν με τα 1000 βολέυεται κανείς με αυτές τις ανάγκες.
Κανείς που έχει γνωρίσει την ελευθερία του android, σοβαρό άτομο και με ανάγκες δεν πάει σε ios επειδή βγήκε μία σειρά ελλατωματική. Αυτά τα λένε όσοι θέλουν να ονειρέυονται με ένα λειτουργικό που μόνο για “τούβλο” κάνει. Με τις αγκυλώσεις και τις εμμονές της apple σε λίγο στο ios, ούτε το ποσοστό της μπαταρίας δεν θα μπορείς να δείς επειδή θα επικαλεστούνε ότι είναι κενό ασφαλείας με το οποίο θα σου χακάρουν την συσκευή.
Καμία τύχη στο λειτουργικό αυτή η εταιρεία πλύν τις αναβαθμίσεις χωρίς ουσία.

GS

Οι μισοί από αυτούς θα είναι κλαρινοποζέρια που θα το πάρουν με δόσεις ή δανεικά απλά για να έχουν να περιφανεύονται ότι έδωσαν 1100 ευρώ (Παναγία μου) για να πάρει το μήλο.

Alex

Επαγγελματίας είναι αυτός που θα αμειφθεί από το έργο ή την υπηρεσία που προσφέρει. Ένας δημοσιογράφος δεν θα γράψει μια συνέντευξη στο κινητό του, ένας μηχανικός δεν θα χρησιμοποιήσει το auto cad σε τόσο μικρή οθόνη, ένας προγραμματιστής δεν θα πληκτρολογήσει τον κώδικά του σε κινητό. Επαγγελματικό κινητό δεν είναι ούτε το iphone ούτε το note. Οι πρόσθετες υπηρεσίες -καλοδεχούμενες- που προσφέρει το spen, δεν καθιστά το κινητό επαγγελματικό, αλλά περισσότερο αφορά τον power-user. Το να βγάλω screenshot την οθόνη μου, να κόψω τη φωτογραφία σε αχλαδόσχημο σχήμα και μετά να γράψω από πάνω “Kostas RuLeZ” δεν με καθιστά επαγγελματία φωτογράφο. Πολλές φορές χρειαζόμαστε μια αλλαγή. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που ανακαινίζουμε χώρους, αλλάζουμε συσκευασίες προϊόντων, παίρνουμε άλλη μάρκα κινητό. Δεν είναι κακό. Ούτε καλό. Είναι απλά επιλογή.

KnightRider

Το θέμα είναι ότι πραγματικά το έχουν παρακάνει με τις ειδήσεις και τις διαφημίσεις της Apple + το spam από τις ιστοσελίδες που βγάζουν μήνυμα “κερδίστε το iphone”

Σκεφτείτε ότι ο μισός κόσμος που πήραν iphone πήγαν σε Android και οι πιο βασικοί λόγοι είναι ότι με το iphone δεν μπορούσες να στείλεις μια φωτογραφία που έβγαλες με την παρέα σου + η σπαστική μεταφορά αρχείων του iTunes από τον υπολογιστή αντί για απλή αντιγραφή-επικόλληση.

vasilist

Καλά μερικοί είναι εντελώς άσχετοι, ευτυχώς έχω δουλέψει και τα δύο os και ξέρω τα καλά και του ios και του Android.
Όσοι λένε τι κάνει παραπάνω το note από το iPhone απλά τραγικό δεν βλέπω καν νόημα να εξηγήσω ακούγετε τόσο κουφό…

Lpsse

Ούτε διαχωρισμούς δεν ξέρετε να κάνετε.
Ο ένας iPhone και ο άλλος Android.

Φίλοι μ το σωστό είναι..
iPhone και Samsung
ΚΑΙ
iOS &. Android

Είμαι χρήστης iPhone 7 και πριν ήμουν κάτοχος S7 Edge.
Παιδιά δεν θα το παίξω έξυπνος γτ δεν θεωρώ ότι δεν είμαι και επίσης κάνει έξυπνος δεν θα καθόταν “τσακώνεται” για γούστα.. Εγώ απλά θα πω ότι αυτά τα οποία συγκρίνεται κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά απλά με διαφορετικό και μας έχουν βάλει όλους εμάς Μα βρισκόμαστε σε αντιλογια για το παραμικρο.. Παιδιά ο καθένας κάτι ότι θέλει, είτε έχει πολλά λεφτά είτε δεν έχει. Από την στιγμή που τα έχει ο καθένας δουλεμένα τα κάνει ότι θέλει και δεν μπορεί να τον κατακρίνει κανείς.

Giannis

Μέχρι στιγμής τα μόνα προτερήματα που ανέφερε ένας είναι το ραδιόφωνο και η κάρτα μνήμης. Έλεος. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ούτε έναν επαγγελματία με πενάκι στο χέρι και γνωρίζω κυριολεκτικά άπειρους. Και μερικούς που ξέρω προσωπικά Και εργάζονται σε σοβαρές εταιρίες στο εξωτερικό έχουν όλοι iPhone. Που είστε κρυμμένοι ρε παιδιά; αφήστε μας με το πενάκι. Όλοι γίνατε καλλιτέχνες.

panos

Ασχετοι είστε και φαίνεστε. Κανενας επαγγελματίας δεν θα κάνει εργασία παρουσιαση ή οτιδήποτε άλλο σοβαρο για την επιχειρηση του στην οθονη ενός κινητου. Είτε λέγεται iphone είτε note είτε ότι θέλει ας είναι. Υπάρχουν τα laptop ή οι υπολογιστες γραφείου για αυτές τις δουλειες. Ελεος τι θέλετε να μας πείτε ότι θα ξεστραβωθεί ο άλλος μεσα στο δρόμο στην οθονη ενός κινητου να φτιάξει ένα project? Πόλλες διαφημισεις βλέπετε. Ο φίλος μας λεει στον ηλεκτρικο ότι δεν θα βγαλει την αντζεντα αλλα το πενακι. Μας δουλευεις. Το ίδιο είναι αν έίσαι ορθιος και το ίδιο καθιστός. Τί νομιζετε αυτά που βλέπετε στις διαφημισεις για να σας πείσουν ότι συμβαινουν εξω στο δρόμο. Αν το πιστευετε αυτό τοτε οι διαφημιστες κανουν πολύ καλη πλυση εγκεφαλου. Τηλεφωνα είναι ξεκολλάτε! Εργαλειο και παπαρια! Για να σκοτώνετε την ωρα σας και να παιζετε με τα πενάκια καλα είναι.

Γιώργος Καπ.

0 από 0 ποσό μας κάνει;;; Λοιπόν χωνέψτε το εξής: δεν έχετε πιάσει, προφανώς, κανένα μοντέλο της σειράς note όποτε δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε, για αυτό και δε σας παρεξηγώ. Το κλασικό και ελληνικό “το χω δει σε φίλο η στην κουνιάδα του σκύλου της θείας μου” δε μετράει. Εγώ ως δημοσιογράφος καταγράφω γραπτώς συγκεντρώσεις κτλ και μετά το κινητο(note 4) το μετατρέπει αυτόματα σε κείμενο. Επίσης όταν συμβαίνει κάτι που πρέπει να ανεβεί στο Ίντερνετ το πενάκι με βοηθά να το ανεβάσω μέσω WordPress στο άψε σβήσε. Και μιλάμε για ένα προγραμμα που θέλει λεπτό χειρισμό , για όποιον ξέρει. Τέλος, φίλος μαθηματικός περνάει στο πρόχειρο ασκήσεις με προβλήματα γεωμετρίας (ναι έχει και τέτοια εφαρμογή το κινητό ) στο s note κι ύστερα τα αντιγράφει από το κινητό στον πίνακα. Κι αυτό χωρίς να χρειάζεται ένα χαρτί κι ένα στύλο συνέχεια. Η σειρά note έχει γίνει δημοφιλής κι επιτυχημένη εξαιτίας του spen και της επαγγελματικής (όπως απέδειξα στα προηγούμενα παραδείγματα) χρήσης του. Αλλιώς η Samsung δεν είχε κανέναν λόγο να συνεχίζει να τη βγάζει κι απλά θα έμενε με τη σειρά s. Και ξεκολλήστε πια με τις παρουσιάσεις και τα ρέστα. Ένα PowerPoint δεν συνεπάγεται αυτόματα και… Συνέχεια »

M.G

Ωραίος panos +1

Πάνος

Το έγραψα και πριν: Η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει πως και η Samsung και η Sony τρέχουν αντροιντ. Είναι όπως πριν από 15 χρόνια που η νοκια είχε “καλύτερο μενού” από την erricsson π.χ.
Οπότε αν δεν θέλουν για χ, ψ λόγους να πάρουν Samsung θα πάνε στον αμέσως πιο γνωστό “αντίπαλο”.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Όσον αφορά το πενακι, ίσως έχουν δίκιο οι (100-200;) υποστηρικτές του. Δεν το έχω δουλέψει και δεν αποκλείω να είναι πολύ βολικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το iPhone είναι άχρηστο σε έναν επαγγελματία. Κάνει κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο απλώς.
Δηλαδή αν η Samsung δεν ξαναβγάλει note θα καταστραφούν επιχειρήσεις και θα κλείσουν σπίτια;
Αστεία πράγματα.

vasilist

Δείτε μερικά από αυτά που κάνει το note μόνο με το S Pen
https://youtu.be/btoITuEIOFA
Δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ καν αλλά μερικοί εκτίθενται χωρίς λόγο, και πείτε μετά ότι εγώ δεν χρειάζομαι τίποτα από αυτά, Ε γιαυτό δεν έχεις note αλλά ένας που τα χρησιμοποιεί δεν μπορεί να πέσει στο iPhone.
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε.

KnightRider

Το γεγονός βρε παιδιά να στέλνετε αρχεία ή έγγραφα με bluetooth ή NFC σε οποιοδήποτε άλλο κινητό ?? Στο iPhone δεν μπορείς ενώ στο Android μπορείς να το στείλεις όπου θέλεις οπότε μην λέτε μερικοί ότι κάνουν την ίδια δουλειά τα Android με το iOS

Mary

Το γεγονός ότι 2016 υπάρχουν άνθρωποι που στέλνουν ακόμη μέσω Bluetooth με ξεπερνάει! Άντε και με υπέρυθρες…

M.G

Τα στέλνεις με viber, whatsapp, όλοι έχουν, τα στέλνεις με email, όλοι έχουν. Καλά αν μιλήσουμε μέσω συσκευών Apple εκεί φεύγουν δεκάδες Mbytes σε δευτερόλεπτα, Airdrop!

KnightRider

Γιατί να πρέπει να εξαρτιόμαστε να έχουμε αναγκαστικά το ίντερνετ για να ανταλλάξουμε φωτογραφίες-μουσική-έγγραφα κλπ ?? δηλ ο άλλος αν δεν έχει MB τότε δεν μπορεί με τίποτα να πάρει φωτογραφίες – γιατί να γίνει αυτό ???

Όσο για την ταχύτητα αποστολής βάζουμε εφαρμογή ShareIt και στέλνεις με WiFi και είναι 4 φορές πιο γρήγορο από ότι το Bluetooth

teros

ρε σεις ειναι πιο τιμιο να πειτε οτι δεν εχετε 1000€ να παρετε iphone παρα να κραζετε το λειτουργικο χωρις να εχετε ιδεα τι παει να πει smooth λειτουργια,και ναι ειμαι ενας απο αυτους που ελεγε να παρει το note αλλα πηρε το iPhone 7 Plus 32GB

dimitris

οσον αφορα τα περι εργαλειου του νοτε δεν θα παρω καμια μερια καθως διαβασα τα περισσοτερα σχολια και καποιοι με καλυψαν με τις απαντησεις τους….ΟΜΩΣ διαβασα οτι απο το note 7 πηγαν στο s7 η s7 edge…μα για το πενακι κυριως δεν πηρατε το note 7???γιατι δεν πατε σε καποιο note 4 η αν καποιος το ειχε, σε ενα lg stylous 2 που ειναι και οικονομικο?απλα μ φενεται περιεργο να παρεις ενα νοτε για την οθονη και το πενακι και να πας σε μηλο η s7 edge h s7!! αν μπορει καποιος να μ δικαιολογησει θα ημουν υποχρεος 🙂

Chris_BMW

Dimitris@ Εύγε αγόρι μου! Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα μεχρι τωρα.. Την απάντηση σου την έδωσε πιο πανω ένας.. γιατι απλα θελουμε το “τελευταίο μοντέλο “Τα υπόλοιπα περί πενακιου κ “επαγγελματικού εργαλείου ” ειναι να χαμε να λέγαμε …

Ιωάννης jb

Γιώργος καπ..??
Είσαι σοβαρός τώρα??
Με τέτοιους μαθηματικούς περιμένεις να μάθουν γράμματα τα παιδιά μας???
Εγώ όταν μεγαλώσει το παιδί μου και το στείλω γυμνάσιο έτσι κ δω κανέναν ίσως να είμαι πιο χαλαρός γιατί μέχρι τότε ποιός ξέρει τι θα υπάρχει.. Αλλά αν σήμερα έβλεπα αυτό το πράγμα θα αισθανομουν πολύ άσχημα…
Εσύ είσαι δημοσιογράφος ε??
Καλά!!

Εγώ επαγγελματικό εργαλείο λέω το bbz30 ή το passport…
Πιο μετά κατατασω τα iphone διότι έχουν υποστήριξη για χρόνια κ συνεχώς… Δεν κολλάνε κ φυσικά είναι τα πιο γρήγορα με μεγάλη διαφορά smartphones εκεί έξω…
Τα note πιο πολύ παιχνίδια για παιδάκια μου κάνουν παρά επαγγελματικά εργαλεία..
Εκεί να κάθονται τα 5 χρόνα να ζωγραφίζουν..
Τα δεκαχρονα να μαλώνουν για το ποιό είναι το καλύτερο στην κάμερα..
Τα 15χρονα να μαλώνουν για το πιο είναι το πρώτο στους αριθμούς..

petros

Ειναι σαν να ειχες την Demi Rose Mawby και πηγαίνεις με την Βίκυ Σταυροπουλου

Γιώργος Καπ.

Ιωάννη jb που όλα τα ξέρεις για κοίτα τον παρακάτω σύνδεσμο, δες ποιος υπογράφει και συνδύασε το αν μπορείς, λέω αν, με το πως υπογράφω εγώ εδώ και ίσως, λέω ίσως, καταλάβεις ότι είμαι και δημοσιογράφος

https://agrinioreport.com/παναγρίνεια-επίδειξη-τοξοβολίας-στι/

Κι όσον αφορά στον φίλο μου μάθε και αυτό : πριν από τέσσερα περίπου χρόνια το κράτος χορήγησε δωρεάν σε μαθητές όλων των γυμνασίων laptops και tablets τα οποία χρησιμοποιουσαν στο μάθημα. Οπότε η τεχνολογία υπεισερχεται σταδιακά στη διδασκαλία και σε λίγο καιρό η τελευταία θα γίνεται αποκλειστικά μέσα από αυτή. Ένας καθηγητής που τη χρησιμοποιεί στον ιδιωτικό τομέα προς όφελος του ίδιου και των μαθητών σε πείραξε;;;;

vasilist

Καλά πολύ πίκρα βγάζουν οι φαν του Μήλου για το Note χαχα,λογικό είναι γιατί για να έχετε iPhone δεν έχετε ανάγκη αυτά που προσφέρει το note
Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι είναι και αρκετοί αυτοί που παίρνουν το note για το brand και όχι για τα features, εγώ έχω φίλο που το χρησιμοποιεί για ασύρματα και βγάζει φώτο τα κτήρια, γωνίες και σχεδιάζει σημειώνει, έχει το 4 και περίμενε πως και πως το 7 αλλά ‘Έσκασε” από την αναμονή χαχα, τι να του πω? Να πάρει iPhone? Θα γελάει μέχρι το πρωί
Αν δεν χρησιμοποιείτε τα features απλά δεν τα χρειάζεστε και δεν είναι για σας το note, μην βγάζετε χολή γιατί μερικοί το έχουν για εργαλείο, τι να κάνουμε μερικοί δεν βλέπουν μόνο mail και κάνουν κλήσεις και fb.
Δείτε κανένα βίντεο στο Youtube θα δείτε τι κάνει αν εσάς δεν σας χρειάζεταi δικαίωμα σας.

Γιώργος αλ

Παιδιά διάβασα όλα τα σχόλια!έχω φίλο που η δουλειά του είναι πάνω στους υπολογιστές!συγκεκριμένη θέση που υπάρχουν 5 στην Ελλάδα!!και πήρε iphone γιατί τον βοηθάει στην δουλειά του και έχει βάλει πράγματα στο λογισμικό που το android είτε δεν τα έχει είτε δεν τα σηκώνει.ακούω και άλλους εδώ που λένε ότι έχουν 300 σελίδες στο κινητό τους και ότι τους βοηθαει στην δουλειά!μιλάτε όμως για νοτε επειδή έχει πένακι και όχι γενικά για android!κανείς δεν με έχει κάνει να καταλάβω τελικά πιο είναι καλύτερα εργαλείο!iPhone ή note? Και αυτοί που είχατε note γιατί πάτε σε άλλο android και δεν μένετε στο 4 αφού το πένακι κάνει την διαφορά?και κάτι τελευταίο!πιστεύω ότι το πένακι 2 στους 20 το χρησιμοποιούν!οι υπόλοιποι λοιπόν γιατί να μην πάνε στο iphone?είχα χρόνια σόνυ και για πρώτη φορά πήρα το edge7. Όκ!δεν έχω τρελαθεί !

petros

Γιωργος αλ@ Τι σε χαλασε στο edge που ειχαν παραπανω τα Sony?

dimitris

μπορει να μην τον χαλασε κατι πετρο απλα τα edge ειχαν τοσο ντορο για το τιποτα η το οχι τοσο τρομερο….συν την τμη

ChristosT

Όλοι οι άσχετοι με το Note ξαφνικά γίνανε και ειδικοί σε αυτό. Μέσα στο tube έχει δεκάδες βίντεο με τις δυνατότητες ενός Note. Η δέ φαεινή ιδέα κάποιου να χρησιμοποιείς laptop ή dekstop στον δρόμο, στο τρένο, στο λεωφορείο, στα ΜΜΜ, καφετέριες κλπ…απλά είναι τελείως άσχετος και δεν ακούμπησε ή δεν ασχολήθηκε ποτε με Note. Φαντασία να έχεις χρειάζεται και όχι ποζεριά…αλλά apple. Τέλος ακόμη και το android Μόνο του χωρίς Note συσκευή πάλι είναι χρόνια μποστά απο τις αγκυλώσεις μίας εταιρείας που θέλει απλά το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ. Το πιό έυκολο το κάνει δύσκολο.Και ναί…και οι υπέρυθρες εξυπηρετούνε για μικρά αρχεία γρήγορα και ανέξοδα και το bluetooth κ.α. Επειδή μία εταιρεία θέλει να σε βάζει στο τρυπάκι της χρέωσης όπου σταθείς και όπου βρεθείς καθώς και να ρημάζει την μπαταρία σου δεν σημαίνει οτι όλοι βαράνε την μούρλα της. Θέλω να έχω το δικαίωμα να κάνω κάτι ΟΠΩΣ και ΟΠΟΤΕ το θέλω εγώ. Αυτό σημαίνει ελευθερία και όχι προβατοποίηση. Μέχρι χθές δεν είχανε οι μηλαράκηδες ούτε κάν save battery επιλογή όταν το android το είχε χρόνια πρίν. Σήμερα μας βγήκανε και επαγγελματίες; Έλεος… Να μην αναφέρω στα samsung την Ultra Save Battery επιλογή η οποία σε σώζει κυριολεκτικά στο να μην… Συνέχεια »

dimitris

christos T καλα τα λες ΟΜΩΣ αλλος ετρεχε να προλαβει το iphone 7 και κατελειξε να κανει μπουμ!!!να τα λεμε κ αυτα

Γιώργος αλ

Πέτρο δεν με χάλασε κάτι!αλλά μια ζωή άκουγα ότι το Samsung είναι πολύ μπροστά σε σχέση με το sony και είπα να δοκιμάσω!δεν με ενθουσίασε κάτι είναι η σωστή απάντηση!εννοείται ότι είναι πολύ καλό κινητό αλλά οι διαφορές που μου έλεγαν δεν τις είδα!ίσως φταίει ότι είμαι κολλημένος ακόμα με τα σόνυ

ChristosT

@dimitris
και πού κολλάει αυτό; Για πόσο καιρό θα το συζητάμε; Εσύ λάθη δεν έκανες ποτέ στην ζωή σου ή όλοι οι υπόλοιποι είναι αλάνθαστοι; Το μέσο όριο ηλικίας τελικά εδώ μέσα…δέν…μα δέν…λογική μηδέν. Να σε πληροφορήσω οτι και η apple στο παρελθόν έκανε εκατομμύρια μαζικές ανακλήσεις στα mac και στις μπαταρίες της, χαλούσαν κεραίες, κουμπιά, ξεφλουδίσανε σάν κινέζικα κινητά των 5 ευρώ, λυγίζανε, chipgates (ευθύνη της apple και άθλιο beta testing) κλπ…αλλά δεν είδα κανέναν να μην έχει σταματήσει να αγοράζει Iphones υπερεκτιμημένα.
ΠΡΟΤΙΜΩ να μου εκραγεί και να μου το αντικαταστήσουν ή να πάρω άλλο παρά να μείνω με ένα χαλασμένο, ξεφλουδισμένο ή λυγισμένο κινητό, υποδεέστερο επεξεργαστή και να καλεστώ να το επιδιορθώσω απο την τσέπη μου.
Να τα λέμε και αυτά…

Spiderman

Χαχαχαχα γελάω με τούς φαν του iphone μα πραγματικά οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τούς γίνετε, ποτε τους δεν έπιασαν νότ στα χέρια τους τουλάχιστον 8 χρόνια πίσω σε λειτουργικό σαν τοτε που έκανε τα πρώτα βήματα το Android ,κάποιος μίλησε για σμούθ χαχαχαχαχα άσε το ειδα το κινητό λαγκ στην κεντρική σελίδα και οταν ακουμπας το κεντρικό κουμπί για να φήγεις από οποία εφαρμογή εισαι υπάρχει λαγκ ,ένα doogee πού έχω για δεύτερη συσκευή εχει 0 λαγκ για να μην πως το s7 edge πού ειναι υποδείγματικο, βαιβαια θα το φτιάξει σε κάποια αναβάθμιση αυτά συμβαίνουν,το θέμα ειναι σαν τα νότ κανένα αυτά που κάνουν αν εξαιρεσω την χωρητικότητα μνήμης τα λάπτοπ δεν τα κάνουν ουτε στα όνειρα τους σε πολλά καί οτι κάνουν δεν τα κάνουν με ταχύτητα,το μόνο που πάω πάσο σε σχεσει με τα λάπτοπ είναι το game εκεί οκ.η ουσία είναι το ios είναι ενα τίποτα μπροστά σε αυτό που λέγεται νότ δεν χρειάζονται εξηγήσεις παραπάνω αν δεν το δουλέψει κάνεις,μου θυμίζετε το πατέρα μου που είναι μαθημένος 65 χρόνια στο χωριό βρε πατέρα πάμε μια βόλτα θάλασσα!!όχι… θα πνιγώ καλά είμαι στο χωριό…έτσι ακριβός συμβαίνει και με τούς iphoneκιδες..το ίδιο πράγμα..

dimitris

chris T κολλαει στο οτι οταν κρινουμε την μηλοεταιρια οτι ειναι πισω και λοιπα να κρινουμε και τος αλλες εταιριες κυριος σαμυ ως την κυριο αντιπαλο επειδη την αντιγραφουν σε καποια πραματα…δεν διαφωνω σε οσα λες και καποια πραματα π ειπες δεν τα ξερα οποτε εμαθα και κατι..ομως ετσι ειναι τα πραματα η μια αντιγραφει την αλλη απλα το ανεφερα γιατι την εκραξες αρκετα, δικαια εν μερη αλλα οχι ομως οτι η σαμυ ειναι καλυτερη..απλα το θεμα με το νοτε δεν ειναι οτι εκανε το λαθος η εταιρια οπωσ πχ βηικε λαθος μετρηση κλπ και αρχισαν τα προβληματα οχι απλα ηθελε να προλαβει το μηλο μεχρι και το ονομα νοτε 6 πηδηξε και η βιασυνα και αντιζηλεια εφερε ολο αυτο..γιατι ηταν λαθος βιασυνης και ελλειπους ερευνας κατεμε..γ αυτο δεν εκραξαν τη apple τοτε γιατι η μηλο δεν ετρεξε να προλαβει κανεναν τοτε..και δεν ειμαι καθολου φαν καμιας λουμια εχω και απο ανδροιδ υποστηριζω μονο nexus και απο μηλο μονο το 5,5s kai 4,4s αυτα

KnightRider

Πως γίνεται μερικοί να λέτε ότι το iPhone είναι επαγγελματικό εργαλείο ????

Εδώ με Android μπορώ να κάνω πολυκάναλη ηχογράφηση με USB κάρτα ήχου ενώ το iPhone δεν μπορεί γιατί δεν έχει OTG που με αυτό συνδέεις ότι και ο υπολογιστής !!!

Πάνος

Το έχετε τερματίσει εδώ έτσι;
Να υποστηρίζεις ότι το Note είναι ανώτερο του iPhone είναι μια άποψη.
Αλλά όταν λες πως ένα λαπτοπ κάνει λιγότερα πράγματα από το Note…
Μιλάμε έχετε ξεφύγει.

AristotelesS7Edge

Δεν λέμε ότι στο λάπτοκ κάνεις λιγότερα απ’ότι στο Note.
Προσωπικά έκανε στο Note ότι έκανα και με το laptop.

Agnostos13

Οι μονοι επαγγελματιες που εχω δει να δουλευουν με πενακι ειναι οι ταβερνιαρηδες…
Και αυτοι γιατι ειχαν συνηθισει με στυλο και μπλοκακι και τωρα επρεπε να μαθουν το pda!
Ισως υπαρχουν και αλλα επαγγελματα που η συνηθεια και η εξαρτηση απο το αναλογικο στυλο δεν σε αφηνει να πας παρακατω (καποιος ποιο πανω ειπε δημοσιογραφος) αλλα η τεχνολογια προχωραει και καλο ειναι να προσαρμοζομαστε (οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι πλεον γραφουν σε πληκτρολογιο)…
Για τους αναχρονιστες υπαρχουν πενακια για ολες τις συσκευες!
Ισως καποιος που χρειαζεται πραγματικα το πενακι να ειναι ενας designer αλλα σιγουρα οχι στις 6″!

Ιωάννης jb

Γιώργο.. Να σου πω κάτι για να καταλάβεις πως έχουν τα πράγματα…
Κι εγώ παίζω ποδόσφαιρο (σε ερασιτεχνικό κ φυσικά αμοιβομαι)…
Κ ο messi παίζει ποδόσφαιρο…
Ποιόν από τους δύο λες σοβαρό επαγγελματία???

Κ εσύ γράφεις στήλες με note..
Και ο δημοσιογράφος του cnn έχει μαζί του bb passport για να μην ανοίγει τις επαφές του κ βλέπει διπλές κ τριπλές..
Για να βλέπει όλα τά e-mail με το κορυφαίο hub…
Κ πολλά ακόμη που δε θα σου τα μάθω…
Για την δουλειά του έχει κάποιο επαγγελματικό μικρόφωνο κ ότι άλλο θα του χρειαστεί για να κάνει αυτό που πρέπει…

Ποιόν από τους 2 λες επαγγελματία…

Κ ένα παράδειγμα για τα 17 χρόνα όλα θα το καταλάβουν…
Επαγγελματίας dj δεν γίνεσαι με 1000 τραγούδια κατεβασμένα από το internet κ ρίχνοντας τα όπως σου έρχεται στο virtual dj…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.