iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε Rose Gold [video]

Σε ένα νέο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα φαίνεται πως συγκρίνονται οι Rose Gold εκδόσεις των iPhone 6S και iPhone 7. Θα παρατηρήσετε μόνο το πίσω μέρος των δύο συσκευών αν και δεν αναμένονται αλλαγές στο μπροστινό κομμάτι του νέου iPhone.

Οι διαφορές μεταξύ των δύο είναι εμφανείς αλλά λίγες, αποδεικνύοντας πως το iPhone 7 δεν αποτελεί μια σχεδιαστική επανάσταση.

Τόσο ο μεγαλύτερος φακός, όσο και οι λωρίδες της κεραίας στις γωνίες “προδίδουν” το πολυαναμενόμενο iPhone 7. Επιπλέον, για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η αφαίρεση της υποδοχής 3.5mm jack για ακουστικά. Από εκεί και πέρα, τα δύο smartphones μοιάζουν αρκετά. Οι διαστάσεις τους να είναι παρόμοιες, ενώ και τα πλαϊνά πλήκτρα με τον διακόπτη σίγασης είναι τοποθετημένα στο ίδιο σημείο. Εν ολίγοις, το iPhone 7 δεν εντυπωσιάζει, ειδικά αν έχετε ήδη στην κατοχή σας ένα εκ των iPhone 6 / 6S.

Όσον αφορά το iPhone 7 Plus, εκείνο αναμένεται να είναι σχεδόν ίδιο σχεδιαστικά με το iPhone 7. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει dual-camera και δεν αποκλείεται να ενσωματώνει και Smart Connector. Αυτές θα είναι μάλλον οι δύο αλλαγές που θα το καθιστούν διαφορετικό σε σχέση με το απλό iPhone 7, πέραν φυσικά του μεγέθους του. Απομένουν λιγότερο από δύο μήνες μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα τα νέα iPhones. Μένει να δούμε αν οι διαρροές και οι πληροφορίες έχουν… πέσει μέσα.

Δείτε το video:

iphone 7 rose gold, iPhone 7: Συγκρίνεται με το iPhone 6s σε Rose Gold [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

Μετα την επανάσταση με το SE στο design , τωρα την συνεχιζει με τις 2 γραμμές στην πλατη του 7 που αφαίρεσε, ανυπομονώ να το πάρω αλλα δεν θα βαλω θηκη, για να βλεπουν οι άλλοι οτι το αλλαξα.

Aris

Πιστευω πως η νεα σειρα δεν θα παει καλα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει λογος να αναβαθμισεις. Εχω το 6s plus και θεωρω απο θεμα εμφανισης αστοχο το να αναβαθμισω και κακα τα ψεματα τα features δεν θα ειναι διαφορετικα. Απλα η apple πεφτει στη λουμπα πως οι φαν ειναι πιστοί. Πρωτα την επαθε με τα 6s που δεν επιασαν τις εκτιμησεις και τωρα με αυτο. Βεβαια οχι πως θα καταστραφει απλα θα ειναι ενα μικρο σοκ για να αρχισει να κανει πραγματα οπως το επαθε και η sammy με το s5

ΑΝΔΡΕΑΣ

@petros!! Εύγε!! Έτσι πρέπει!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!! Το innovation πρέπει να εκτιμάται και όλοι θα πρέπει να επιβραβεύσουν την θεά APPLE για την τεχνολογική μαγεία που προσφέρει σε αφθονία στους πιστούς της !!

Jhon

Και κάθε Μέρα που βάζουνε διαφημίσεις από την Apple το μοντέλο της τον φετινό Σεπτέμβριο άπατο θα πάει, Η Apple προσπαθεί να πουλήσει πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άντε γραμμήσου Apple αρκετά με το Hardware σαβούρα που πουλάς της προηγούμενης πενταετίας.

Don mitso mou

Καλά εσυ Jhon αγόρι μου, με το σχόλιο ” με το Hardware σαβούρα που πουλάς της προηγούμενης πενταετίας” μας απέδειξες πως εχεις ξεφύγει πλέον και εχεις περάσει στον φανταστικό κόσμο της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων. Βέβαια όλοι οι όμοιοι σου ενώ ξεσκίσατε την Apple για τη μετάβαση απο 6 σε 6s κάνατε γαργάρα το γεγονός ότι το s7 εχει πολύ λιγότερες αλλαγές απο τον προκάτοχο του απο το 6s.

Αλλα τι λεω τώρα, αυτά απαιτούν κριτική σκέψη.

Chris_BMW

Κ για μένα που έχω 6s δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης .. Όμως η Apple οτι κάνει το κάνει μελετημένα κ πάντα φυσικά με γνώμονα το κέρδος .. Ούτως η άλλος υπάρχει κορεσμός στην αγορά των smartphones. Τι άλλο να δώσεις .. Έτσι λοιπόν σου λέει είναι πόσοι εκει έξω που έχουν συσκευές απο 4s έως 5s .. Απο αυτούς θα περιμένει να αναβαθμίσουν κ να δείτε οτι θα το κάνουν .. Κ του χρόνου πάλι με νέο ντιζάιν κ καινούργιες OLED οθόνες θα τα πάρει απο όλους …

Chris_BMW

Don mitso @ Σε παρακαλώ που δεν έχει αλλαγές το s7 είναι αδιάβροχο κ επέστρεψε (!) η micro sd !!!!! Α.. Ξέχασα τα MP απο 16 ( που εκθειάζοταν μεχρι πρότινος ) γίνανε 12 γαργάρα κ κει …

Τριαντάφυλλος

Για τρίτη συνεχομένη χρονιά θα δούμε το ίδιο τηλέφωνο με διάφορες παραλλαγές. Θα είχαν παραγγείλει πολλά ιδιά καλούπια για αυτό θα το ξαναβγάλουν για 3 φορά. Έλεός… Η στιγμή που κάποιος άξιζε να πάρει IPhone ήταν όταν μέρα το 5s βγήκε το 6.Απο εκεί και πέρα δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να πάρει και το 6s και το 7.H τεχνική αυτή της apple να κατασκευάζει τηλέφωνα γνώμονα περισσότερο το κέρδος από την καινοτομία και την πρωτοτυπία είναι για μένα απαράδεκτο. Αν στο νέο IPhone η διάφορες είναι στις γραμμές της κεραίας, στην αφαιρέσει του jack 3.5mm και στην μεγαλύτερη κάμερα τότε οποίος το αγοράσει ενώ έχει το 6 η το 6s για μένα είναι τύπος που το αφήνει στο τραπέζι στις καφετέριες και δεν φέρει καθόλου τεχνολογικές γνώσεις.

GS

Καλά γελάω με εσάς που έχετε το 6 και 6s
Δίνετε 900 και 1000 ευρώ για τηλέφωνο
Και μετά παραπονιέστε για την κρίση

Chris_BMW

GS@ Επειδή αναφέρθηκες σε κατόχους 6 κ 6s θα σου πω κ γω με τη σειρά μου πως κ γω γελάω με σένα που νομίζεις οτι παραπονιέμαι για την κρίση ..

Makis

GS +1

azriel84

Α ρε GS μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

azriel84

Στα του άρθρου, αν η κάμερα δεν κάνει κάποιο μεγάλο μπαμ, κυριολεκτικά δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης από 6S/6S Plus. Αυτά.

George

Ψαχνετε λογο να πατε απο το 6s στο 7;θα σας πω εγω,κανενας.δε πατε καλα που θελετε κ λογο ενω εχετε περσινό μοντελο κ μαλιστα ανω των 700 ευρω που παει μπαλα.τι ειναι τα τηλ πουκαμισα;που κ πουκαμισο να ηταν το φορας αρκετα χρονια ειδικα αν ειναι καλο κ σου παει.αντε να αλλάξει καποιος το 5s η το 6 γιατι με το a9 chip κ τα 2 γιγα ram δεν συγκρινονται σε αποδοση με το s.επισης το ιδιο ποιος αλλαξε το s6 για το 7;ρε φαγουρα εχετε στις τσεπες;η εταιρεία πονταρει προφανος από πρόπερσι και πίσω για δικους της πελατες κ φυσικα στους καινουργιους που θα ερθουν όπως και κάθε άλλη εταιρεία.

@papaki

Προσθέτοντας αλλαγές στο Design και στα χαρακτηριστικά και στην ασφάλεια του κινητού, μας απογειώνει σε αυτό που θέλει. Ως πρωτοπόρος και φαντασιόπληκτη η Apple θα μας εντυπωσιάζει πάντα με τα κατορθώματά της.Ευχαριστούμε φανταστική Apple.

GS

@Chris BMW άσε καλέ που μια φορά δεν είπες γ… την κρίση
Δεν σε πιστεύω

giorgosgek

@petros δεν εισαι υποχρεωμενος ντε και καλα να το παρεις, αφου εχεις ηδη ενα ,ποιος ο λογος, τα ιδια θα κανει στο κατω κατω , οχι τετοια τυφλη υποταγη ρε π**στη μου , σε καμια εταιρεια , το βλεπεις οτι ειναι χαλια , δεν σου αρεσει και θα το παρεις , οπως και πολυ αλλοι . Περιμενε για το 7αρι η παρε αλλο , παρε το note που θα βγει , γιατι το plus μπακατελα σε ολα του θα ειναι και τσαμπα το 1000ρικο

ozzywalker

Μάλλον το καινούργιο iPhone θα είναι ένα upgrade σε επεξεργαστική ισχύ κ μιας καλύτερης κάμερας. Πάλι θα βρεθεί (εννοείτε) κόσμος να το αγοράσει γιατί…
1: θέλει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. 2: θέλει να αλλάξει το παλιό του iPhone με ένα καινούργιο. 3: θέλει να δείχνει προφανώς το καινούργιο του τηλέφωνο κάνοντας του να αισθάνεται καλύτερα ψυχολογικά. Ισχύει και αυτό δυστυχώς η ευτυχώς. Πάντως δεν σκοπεύω να αγοράσω κανένα iPhone γιατί πιστεύω πως είναι υπερτιμημένα. Από την άλλη δουλεύουν τέλεια και παρέχουν υψηλή ασφάλεια στους κατόχους τους. Σας μιλάει ένας πρώην κάτοχος iPhone 6s, Ο οποίος το κέρδισε με 1 ευρώ το κράτησε 6 μήνες και το πούλησε 470 ευρώ, αγόρασε άλλο τηλ. Κ μπήκαν στην τσέπη 300 καθαρά. Α.. και το SAR που δεν ασχολείστε καθόλου της καινούργιας συσκευής είναι 0.43 head κ 0.34 body ενώ με τα iPhone μιλάς 10 λεπτά κ το κεφάλι σου καίει κυριολεκτικά. Hail Apple!

George

Α ρε apple ιδια και απαραλλακτη εδω και χρονια. Πατωσε το 6s θα πατωσει και αυτο…τα ξαναλεμε στο 7s ή στο 8.

Aseremegale

Δε πα να λετε ότι θέλετε, τα S6 και S7 κάνουν τα iPhone να δείχνουν κινητά προηγούμενης δεκαετίας από κάθε άποψη… Ο άλλος λέει δεν θα βάλει θήκη για να φαίνεται οτι το άλλαξε, κοιτάτε χάλια. Καθαρά οι iPhonακιδες τα παίρνουν για μόστρα επειδή τα fashion guides λένε οτι τα iPhone είναι tres chique και τα χουν και οι celebrities

Στεφανος

@Aseremegale. Πες τα ρε μεγάλε. Όσους ξέρω το έχουν για μαγκια και μας κοροϊδεύουν εμάς με τα κινητά των 100-200-300€. Όμως το Lumia 635 που είχα των 140€ ήταν ταχύτερο ου 5s τότε που ακόμα ήταν super top. Έλεος ρε Apple.

Aργυρης

Ολοι εσεις οι κραχτες εχετε πιασει ποτε iphone στα χερια σας ; δε το νομιζω.Ο αλλος συγκρινει lumia με iphone τι αλλο θα δω εδω μεσα.Ρε παιδια πραγματικα δε πατε να μπειτε σε κανα κουτσομπολιστικο σαιτ να διαβασετε καμια ειδηση; τι τα θελετε τα τεχνολογικα αφου δεν εχετε ιδεα;παντως συνεχιστε γελαω πολυ με τα σχολια σας!

Στεφανος

@Αργυρης Είχα στην διάθεση μου κινητά και από τα τρία λειτουργικά Lumia 635, IPhone 5 και τώρα Moto G 3rd Gen. Με λίγα λόγια έκανα τέστ το 635 με το αιφον 5 και έβλεπα το Lumia σε ταχύτητα να το ξεπερνάει σε διάφορα πράγματα. Δεν λέω ότι τα IPhone είναι μάπα αλλά το να πληρώσει αυτήν την στιγμή το 5S 300€ δεν αξίζει. Κάτω από 200€ παο πάσο.

micr0g

Eιμαι κατοχος S7 edge και πρωην iphone 6s,λογικο να μην αλλαζει design τα παντα ειναι iphone look,η αληθεια ειναι πως αυτη κανει τη διαφορα και ολες οι αλλες εταιριες ακολουθουν,μεχρι και οι κινεζοι βλεπε meizu εχουν καταφερει να αντιγραφουν το iphone πριν καν κυκλοφορησει.
Δεν 8α αναφερ8ω σε 8εμα software,hardware,μονο στο design.

Agnostos13

Βλεπω να γραφετε για ιδιο τηλεφωνο τριτη χρονια…και λιγο παρακατω για τα κοροϊδα που πληρωνουν 1000 για τη μοστρα…
Αλλα για μισο λεπτο αν εξαιρεσεις την οθονη βλεπουμε αλλαγες σε επεξεργαστη, ram, καμερα, touch, αδιαβροχοποιηση, stereo ηχεια, smart connector (ενδεχομενως) και design (εστω και στα σημεια).
Δηλαδη εχουν αλλαξει ολα εκτος απο οθονη(τουλαχιστον απο οσο ξερουμε) και τη σιλουετα της συσκευης.
Αλλα η οθονη και η σιλουετα δεν ειναι μοστρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.