iPhone 8: Έρχεται το 2017 με ριζικές αλλαγές στο design

Μπορεί τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus να έχουν ανακοινωθεί εδώ και λίγες μέρες, η Apple όμως φαίνεται πως στρέφει ήδη τα νότα της στους διαδόχους που θα δούμε τον επόμενο χρόνο. Οι φήμες θέλουν τα iPhone του 2017 να φέρουν αρκετές αλλαγές ως τα επετειακά μοντέλα, αφού θα έχουν συμπληρωθεί 10 χρόνια από τότε που ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο iPhone.

Σύμφωνα με υπάλληλο της Apple ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, το Cupertino φαίνεται πως ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο iPhone που, σύμφωνα με τον ίδιο, θα ονομάζεται iPhone 8. Ο ίδιος αναφέρει πως θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές στο design της συσκευής, ενώ οι κάμερες θα αποτελέσουν επίσης μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα.

Αν το iPhone του 2017 είναι τόσο διαφορετικό και βελτιωμένο από τους προκατόχους του, είναι λογικό η Apple να προτιμάει την ονομασία “iPhone 8”, διότι το “7S” θα υποδηλώνει πως πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο smartphone, βασισμένο στο προηγούμενο μοντέλο.

Να σημειωθεί πως ο υπάλληλος εργάζεται στην περιοχή Herzliya (κοντά στο Τελ Αβίβ) του Ισραήλ. Ο Tim Cook έχει δηλώσει στο παρελθόν πως εκεί βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Apple. Γενικά η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται ένα τεχνολογικό και οικονομικό κέντρο για το Ισραήλ. Είναι πιθανό λοιπόν ο συγκεκριμένος εργαζόμενος να μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες, για τις οποίες βέβαια θα περιμένουμε σχεδόν έναν χρόνο μέχρι να εξακριβωθεί η αυθεντικότητα τους.

Πρόσφατα φήμες ήθελαν την Samsung να κατασκευάζει κυρτές AMOLED οθόνες για τα iPhone του νέου έτους. Αν όντως αυτό ισχύει, τότε η Apple έχει πολλές πιθανότητες να εκπλήξει τους καταναλωτές. Εν ολίγοις, όλα υποδεικνύουν πως του χρόνου το Cupertino θα παρουσιάσει ένα smatphone που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Προς το παρόν, το iPhone 7 ξεκινάει την πορεία του στην αγορά και αναμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα από την Apple. Το σίγουρο είναι πως το iPhone 8 έχει αρχίσει να γίνεται από τώρα αντικείμενο συζήτησης στον τεχνολογικό κόσμο…

iPhone 7 Plus
iPhone 8 redesign 2017, iPhone 8: Έρχεται το 2017 με ριζικές αλλαγές στο design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Φήμες που ακούγονται εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως τελικά να έχουν κάποια βάση. Επίσης έλεγαν πως το iPhone 8 θα παρουσιάζονταν τον Ιανουάριο του 2017 στα 10α γενέθλια του iPhone αλλά μαλλλον αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

petros

Κατι ακουγεται οτι στο 8 εκτός απο τα ακουστικά , θα αφαίρεση και την κάμερα , θα σου δινει extra με Bluetooth στα 1200 €

Chris_BMW

Τι να πω .. είδωμεν .. Για να πω την αλήθεια όσο κ αν θεωρώ πολυ ολοκληρωμένη την φετινή πρόταση της apple (ακόμα το σκέφτομαι για το Τζετ Black ) δεν νομίζω πως κάποιος με 6s αξίζει να αναβαθμίσει .Κ αυτό γιατι πρώτη φορά φέτος το προηγούμενο μοντέλο έχει ακριβώς οτι έχει κ το καινουργιο. Δεν μιλάω για αδιαβροχοποιηση κ στέρεο ηχεία 🙂 Μιλάω για χειροπιαστά πραγματα σε λειτουργικό χρήση κ ταχύτητα .Οποτε η λογική λέει (κ με βάση τις φήμες για ολοκληρωτική αλλαγή ) να περιμένουνε ..

Cons

Amoled οθόνη να έχει και το τσίμπησα… Ως τότε, long live the king Lumia 800.. (smrtphone 5ετιας πλέον)

James

Το λειτουργικό θέλει μία γερή αναβάθμιση

ChristosT

Αλλαγή και στο Design και στο λειτουργικό(from ice age). Θα έλεγα και στις απαράδεκτες πολιτικές app store αλλά αυτή είναι η apple. Πρώτα αρπάζει και μετά ξηλώνει.
Μέχρι Ιανουάριο δύσκολο έως ανέφικτο. Το 6s δεν περπάτησε πολύ όπως ούτε και το 7 θα περπατήσει. Χρειάζονται πολλές αλλαγές και το ξέρουν. Αλλιώς η κατηφόρα έρχεται…και δεν θα το ήθελα για καμία εταιρεία. Καλύτερες ναί, κλειστές όχι.

Chris_BMW

Christos T@ Ποιο ακριβώς δεν περπάτησε ;;; Το 6s ;;; Αδιάβαστο σε πιάνω κ εισαι κ απο τους πρώτους που σχολιάζουν σε άρθρα της Apple … Ανέτρεξε λοιπόν στο αγαπημένο σου techblog κ ψάξε το άρθρο που αναφέρεται στο 6 s σαν το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις… Αυτά. Μη γράφουμε κ οτι θελουμε . Το οτι υπάρχει μια γενική πτώση στις πωλήσεις smartphone ειναι δεδομένο κ αυτό με τη σειρά του επηρέασε κ τις πωλήσεις I phone όχι οτι πάει απο το κακό στο χειρότερο .

Nikos

Ο άλλος λέει δεν περπάτησε το 6s, ρε φιλε το 6s έκανε ρεκόρ πωλήσεων για κινητό γενικως. Κ για την apple

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Chris_BMW θα με σκάσεις !! Ακόμη να αναβαθμίσεις σε Jet Black ? Πάλι πτώση θα έχουμε δλδ? Σε εσένα στηριζόμουν να είσαι εδώ με το διαστημικό νεο iphone, και να προμοτάρεις την θεα apple!! Πάει θα μου τον πεθάνετε όπως πάτε τον Κύριο Κουκ. Από συνέντευξη σε συνέντευξη τρέχει και σχολιάζει τους κατιμάδες της Google-Msft (Μπλιάχ) για να χαλαρώνει!
@James ελπίζω να μην ειρωνεύεστε ως συνήθως και να σταματήσετε επιτέλους τα καρφιά σας για το ios! Το τέλειο ,πόσο πιο τέλειο να γίνει δλδ? Εύκολο είναι? Μη κοιτάς που εσείς με τα android είστε 10 χρόνια πίσω , ε και όλο και κάτι διορθώνεται στο χάος ,ειδικά στα nexus..

Chris_BMW

ΑΝΔΡΕΑΣ@ Κάτσε πρώτα να έρθει ντε !!Δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα … απαπα..πάτο θα πιάσει κ το 7! Σαν το 6s ένα πράγμα……

Knight Rider

Είδαμε και τις ωραίες αλλαγές που έκανε το iphone 7

james

@Chris_BMW δεν υπαρχει γενικη πτωση στις πωλησεις smartphone. Η κατηγορια κινηθηκε ελαχιστα ανοδικα, σχετικα με περυσι, και περιμενουν σταθεροποιηση τα επομενα χρονια. Το 6s εκανε τις καλυτερες πωλησεις γενικα, αλλα λιγοτερες σε σχεση με το 6. Αυτο φανταζομαι εννοει οτι δεν περπατησε.

@ΑΝΔΡΕΑΣ πανε τα nexus φιλε Ανδρεα. Περιμενω τωρα να γινουν καλα τα iphone, να αξιζουν τα λεφτα τους για να παρω και εγω ενα, μην παθει τιποτα και ο κυριος Κουκ

Agnostos13

Αν δε βαλουν φαρο απο πανω να αναβοσβηνει και να βλεπει ολη η καφετερια οτι εχω το καινουριο δεν το παιρνω! Κοντεψαμε να την πατησουμε και φετος με το 7αρι που δεν κανει μπαμ ουτε απο το διπλανο τραπεζακι (εν αντιθεση με το Note 7) οτι ειναι νεα συσκευη! Ακομα και το 3d touch home button μοιαζει με το μηχανικο στο ματι!
Apple μαθε μπαλιτσα απο τους σχιστοματιδες και βαλε λαμπακια και στην πλατη να φαινεται απο παντου οτι σκασμαε 1000αρικο!
Ααμ…πως;!

ChristosT

Ειμαστε σιγουροι 13 οτι μολις βγει τετοιο iphone οτι θα το παρεις…χαχα…το innovation θα ειναι να σου εξασφαλιζεται θεαση απο το φεγγαρι να σε βλεπουν και οι εξωγηινοι μπας και χτυπησεις καμια με χλιδατο διαστημοπλοιο;)
Οι περιουσιες σας θα ενωθουνε…

Agnostos13

Κανει τετοια και το Note σου;

ChristosT

Οχι βρε…το δικο μου ειναι φθηνιαρικο. Δεν εχει περαση στις εξωγηινες που μαθανε απο επιστημων GalaxyDoctor (κοιτα να δεις συμπτωση) οτι ενα μηλο την ημερα τον γιατρο τον κανει περα.
Γαλαξιακη γκομενα χτυπας στο χιλιαρικο. Εγω το πηρα στα μισα. Ειμαι πιο προσγειωμενος στην γηινη πραγματικοτητα. Χαλια μαυρα…μην τα συζητας.

Agnostos13

Σωστα…δεν εχεις και Note 7!

Λακης

Αλλαγές στο design Όπως κλασικά μας έχει συνηθίσει η Apple

ChristosT

Το Note 7 είναι ασήμαντο μπροστά στον Άρχοντα του GalaxyAntutu.
Ο Άρχοντας παίζει αστρικά βαρυτικά παιχνίδια με 178,397 έτη φωτός μπροστά απο όλους.
Το Note 7 τί να σου κάνει; Ούτε οι πυροτεχνουργοί δεν το θέλουν γιατί δεν εκρήγνυται σωστά.
Μπορείς να κάνεις κλήση τηλεφωνική; Μπορείς να μπείς στο νέτ; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Viber; Καλά για Facebook…τί είναι αυτό; Ούτε ξέρουν οι κορεάτες που χρησιμέυει. Μήπως βγάζει καμιά σωστή φωτογραφία; Τί να σου κάνουν τα 12 mp dual pixels με το πιό αργό focus στον κόσμο;
Ούτε καμήλα δεν μπορεί να φωτογραφήσει στα 2 μέτρα…

Οπότε καλά λές…1000άρικο Iphone-άρα με backlight και ειδική επίστρωση να κολλά στα τραπεζάκια. Θα σου την πέφτουν και εξωγήινες τύπου Kim basinger…θέλεις και άλλα;
Άμα έχεις και καλή φορολογική δήλωση…οι εξωγήινες θα προσκυνάνε το νέο είδος θεότητας.

Mary

Εντάξει φτάνει με την διαφημιση της samsung για σήμερα. Μέχρι και η ίδια η Samsung άμα σε διαβάζει θα σε έχει σιχαθεί…

Agnostos13

Mary μην λες τετοια και χασει το ποστο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPhone 8

iOS 17: Ποια iPhone δεν θα το πάρουν φέτος

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό iOS 17 στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της WWDC, με πολλές αξιοσημείωτες μικρές βελτιώσεις.

Software Apple iOS iPhone 8

Κυκλοφορία iOS 16: Έξι νέες δυνατότητες που αξίζουν την προσοχή μας

Από το iPhone 8 και έπειτα, όλες οι συσκευές της Apple λαμβάνουν από σήμερα το iOS 16, το οποίο περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.