iPhone 5, Βίντεο που διαρρέει δείχνει το πίσω μέρος του [φήμες]

Οι φήμες για το iPhone είναι λογικό να αποτελούν πάντοτε ένα ενδιαφέρον θέμα. Οι πιο πρόσφατες έχουν να κάνουν με το design της συσκευής και συγκεκριμένα με το πίσω μέρος της. Η διαρροή ενός video που δείχνει το πίσω μέρος της συσκευής ήταν αρκετή για να ξεκινήσει πάλι η φημολογία για το πώς θα είναι το επόμενο iPhone.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την παρουσίαση του πλαισίου του iPhone 5, το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το 4S, ενώ η προσωπική μας άποψη είναι ότι το νέο κάλυμμα είναι όμορφο και μας δείχνει ότι έχει δοθεί αρκετή προσοχή στην εικόνα του νέου κινητού της Apple.

Μερικές από τις διαφορές είναι το μικρότερο dock connector και το επανατοποθετημένο audio jack. Εμείς εδώ θα τονίσουμε ότι όλα αυτά παραμένουν φήμες και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, αλλά αξίζει να δείτε το video για να πάρετε μια εικόνα του πώς θα είναι το iPhone 5, ή μάλλον πώς θα μπορούσε να είναι, για να είμαστε πιο ακριβείς.

, iPhone 5, Βίντεο που διαρρέει δείχνει το πίσω μέρος του [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

ποσες φημες θα δουμε ρε παιδια μεχρι να βγει η τελικη μλκι@??

moisis xperia

@kostis +1 χχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχααχχαχα 😀

alexsaer

εχω ακουσει για 4 ιντσες οθονη και 7,9 χιλιοστα παχος

paris

αναμονή μέχρι κάποιος να το “ξεχασει” σε κανένα μπαρ..

Teo

Nα δω όλους αυτούς που λέγανε ότι είναι το ιδανικό μέγεθος οι 3,5″ του μήλου τώρα..μάλλον δεν θα πάνε να τα σκάσουν εε?

tainia

@Teo χωρίς παραξήγηση αλλά το ιδανικό μέγεθος οθόνης εξαρτάται ΑΜΕΣΑ από την χρήση που του κάνει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης του… Δηλαδή τι να το κάνεις το Note με τις 5″ όταν η μόνη χρήση του θα είναι για τηλεφωνικές κλήσεις;;;; έτσι οι 3,5″ για κάποιον που θέλει να συνδυάσει επικοινωνία – πλοήγηση στο ίντερνετ – μικρό μέγεθος συσκευής είναι ότι πρέπει…

Αν τώρα οι ανάγκες σου είναι αποκλειστικά πλοήγηση – email – chat τότε και οι 5″ είναι λίγες!!!!

🙂

paylos

Θα τα σκασουν, ακομα και αν δεν εχουν δουλεια, γιατι με το iphone αισθανονται καποιοι απεναντι στους αλλους….. μιλαμε για μεγαλο καλαμι !!!!!

Ηλίας

H καμερα ειναι διαφανες???Το λεω γιατι φαινεται απο πισω το backround της φοτογραφιας!

john

ειμαι περιεργος να δω ποσα ppi θα εχει η retina του iphone 5.

takis1994

Oταν θα βγει στην φορα το chip του GPS φωναξτε με..

Demis

Τηλεχειριστήριο μήπως για apple tv είναι? τόσο μακρουλό που είναι

costas

να μην ειναι παντοφλοειδες οπωs το s3

kostis

και αλλος kostis??? τι γινεται ρε παιδια? ΒΛΑΧΑΚΗ???

Bill

paylos φυσοκάλαμο έπαιξαν ποτέ; Η σου έμειναν απωθημένα;

stelios GR

ομολογω οτι το περιμενα χειροτερο, επειδη ακουγα οτι θα ειναι πολυ μακροστενο…. ομως εκπλησσομαι ευχαριστα… ειναι πολυ ομορφο και στυλατο ετσι οπως το βλεπω… ειδικα το χρωμα….

Θεόφιλος

Είμαι κάτοχος του 4s. Περίμενα κάτι διαφορετικό. Αν είναι έτσι οπως στο βιντεάκι ….. δεν μου λεει και πολλά για να πω την αλήθεια.Σαν το προηγούμενο σχεδόν λιγο ποιο μεγάλο. Από τεχνικής άποψης δεν ξέρουμε οπότε δεν μιλάμε ακόμη. Σε αναμονή λοιπόν. Όσον αφορά την σχεδίαση πάντος με έχει κερδίσει η SONY……Φίλε paylo να διαφωνίσω μαζί σου.Μη θεωρείς πως έχουν καβαλήσει καλάμι όσοι απέκτησαν κάτι που δεν αρέσει σε εσένα. Όπως και εγώ δεν θα κρίνω εσένα αυτό που εσένα σου κάνει κέφι. Η προσωπικότητά μας κρίνεται έξω από εδώ φίλε. Στα δύσκολα. Όχι απο τι κινητάκι χρησιμοποιούμε όλοι μας. Σήμερα στα δύσκολα δεν χωράνε τα καλάμια ανάμεσά μας.

giorgos

sgs3 με διαφορα.

makis88

Εντάξει δεν φαίνεται και κάτι ιδιαίτερο αλλά καλό είναι. Θα ξεκινάει απο κανα 700αρι σε 16GB και θα φτάνει κανα 1000άρικο. Όποιος τα έχει και νομίζει οτι αξίζει να δίνει καθε χρόνο τόσα λεφτά για τηλέφωνο για να έχει το καινούριο iphone καλορίζικο.

Aris

μαλλον το μηλο εχει καβαλησει το καλαμι! Ειναι δυνατον τοσα λεφτα για ενα κινητο που στην ουσια δε στοιχιζει πανω απο 400 Ε?Δηλαδη δεν πληρωνεις τη συσκευη που υποτιθεται αλλαζει ριζικα τη ζωη σου, το οτι ειναι apple πληρωνεις.ελεος!επρεπε να ρθει οικονομικη κριση για να ξεστραβωθουμε?Νταξει ωραιο κινητο και προσωπικα δε θα με χαλουσε αλλα οχι να μου πιασουν και τον κ****!!!

ΘΑΝΑΣΗΣ

Εμενα προσωπικα, δεν μου αρεσει καθολου ο σχεδιασμος του. Ειδικα απο πισω που εχει δυο χρωματα, μου θυμιζει το πρωτο iphone.

τασος

ΛΟΙΠΟΝ Η APPLE ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΑ.ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΑΠΟ ΤΟ SIII Γ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΩΘΟΝΕΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 4 ΙΝΤΣΕΣ.Γ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ…..

τασος

Γεια σου ρε αρη!!!!!!!!!!! Τωρα ειδα το σχολιο και συμφωνω απολυτα μαζι σου! Πεστα!!!!

Γιάννης Τ.

Φιλε Aris συμφωνα με ενα αρθρο που ειχα διαβασει το iphone στοιχιζει στην apple 190 δολαρια για την κατασκευη του.Οποτε θα μπορουσαμε με αλλα λογια να πουμε οτι μας τον πιανουν κανονικα τον κ**ο τη στιγμη που πωλειται στα 649 δολαρια στην Αμερικη και μας τον πιανουν ακομη περισσοτερο στην Ελλαδα με 669 ευρω!!! ΥΓ:Παρολα αυτα θα συμφωνησω οτι ειναι ενα πολυ ωραιο τηλεφωνο με μοναδικο μειονεκτημα κατα τη γνωμη μου το αρκετα υψηλο SAR!!!

Aris

@Γιαννησ Τ. , @τασος χαιρομαι που επιτελους καποιος βλεπει τι γινεται γυρω του!!!Κι αυτο το λεω εγω που για μια περιοδο ειχα τρελο κολλημα με το iphone και μαζευα λεφτα.Ευτυχως που με προλαβανε!! Αν το καλοσκεφτειτε το κινητακι δεν υπερεχει και τοσο απο τα υπολοιπα απλα το design και οι πρωτες υλες ειναι αρκετα καλες.Τελος παντων το καταλαβαινω απολυτα το να αγοραζει κανεις ακριβες συσκευες για να κανει το κομματι του ως γνησιος gadgetakias, αλλα η apple ξεφτιλιζει τον καταναλωτη.Δειτε video του youtube που κρατανε μαυρο iphone 4S και μολις βγηκε το λευκο (ουτε μηνα αργοτερα)ολοι αλλαξανε!Ποσους hipster να αντεξει ο πλανητης?!?!?!?!?

paylos

Bill οταν θα μαθεις αρθρωση και συντακτικο ωστε αυτα που γραφεις να βγαζουν νοημα … τα ξαναλεμε. Εκτος απο κινητα διαβασε και κανενα βιβλιο, καλο θα σου κανει….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Φημες λενε οτι το νεο iphone 5 θα έχει καμερα 50mp (μεχρι στιγμής υπαρχει κινητο με 40mp αλλα η apple το έχει ξεπερσει), οθόνη 8Κ (μεχρι στιγμής ολοι γνωρίζουμε τις 4Κ αλλα η apple εχει ανακαλύψει το 8Κ), επεξεργαστη 12 πύρινο 4ghz στα 8nm που θα καιει σαν 200mhz (κ αυτο αλλη μια καινοτομια που έχει πατενταριστει ειδη) , ram 8gb quad channel (δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο πραγμα αλλα η apple το έχει ανακαλύψει) και μπαταρία 6000mah (ειναι απο tablet αλλα η apple έχει καταφέρει και την έχει συμιέσει ωστε να χωράει σε κινητο).

Ολα αυτα τα βρηκε ένα-ενα ξεχωριστα και τυχαια, ο τυπος του παραπάνω βίντεο , οπως βρήκε και το καπάκι μονο του… Τωρα τα συναρμολογει και θα ανεβάσει βιντεο με ολοκληρο το iphone… :ppp

paylos

xaxa!!! egrapseeeees . Ξεχασες να αναφερεις οτι τα υλικα που θα χρησιμοποιησει η APPLE θα ειναι απο τον πλανητη ΑΡΗ, μεσα ιουνιου επιστρεφει το διαστημοπλοιο ΚΑΙ οτι ο αριθμός SAR της συσκευης ειναι 8,7….. οποτε εχει αποκλειστικο app συνομιλιας με τον αλλο κοσμο….

Provatopoulos

Δν υπαρχει περίπτωση αυτο να ειναι το iPhone 5 ή 6…….
Το νέο iPhone πιστεύω θα ειναι ενα μικρο iPad 3 με οθόνη 4 ιντσες στο μέγεθος του iPhone 4s.
Θα ειναι γεμάτο καμπύλες και η apple θα μας ζαλίσει τα @ για το ποσο πιο λεπτο και άνετο ειναι.
Απο hardware κρατάτε μικρο καλάθι οπως παντα.

Constantine

Εχω κουραστεί να βλέπω κινητά – παντόφλες που δεν χωράνε καν στην τσέπη του παντελονιού μου και κοστίζουν πλέον όσο 2-3 μισθοί . Και όλα αυτα για να έχεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τάχα δήθεν σε ενα λογισμικό απο το οποίο χρησιμοποιείς μόνο το 10-20% , για να εχεις την νεα φανταχτερή συσκευή που σε ενα χρόνο θα σου πούνε πως ειναι ξεπερασμένη ωστε να πάρεις την επόμενη κτλ κτλ κτλ και εσυ να πέφτεις θύμα και να δίνεις , να δίνεις και ποτέ να μην χορτάινεις και στο τέλος εκει που θα το χρειαστείς , δηλαδή να παρεις ενα τηλέφωνο ανάγκης, επαγγελματικό , προσωπικό κτλ να σου τελειώνει η @@@@ μπαταρία σε 1 μέρα γιατι η τέλεια νεα οθόνη των δισεκατομμυρίων pixel και ανάλυσης και ο 10πύρηνος επεξεργαστής που αντιδρά πιο γρήγορα απο οτι μπορώ να γράφω (λες και μερικά νανοδευτερόλεπτα κάνουν την διαφορά στην ζωή μου ) …. καιει πολύ ρεύμα η @@@@ !!! Προσωπικά πάνω απο 200-300 ευρώ δεν δίνω για κινητό ,το οποίο θα κρατήσω και για 3 χρόνια χαλαρά , διάστημα που πραγματικά η τεχνολογία εχει κανει βήματα και δεν πληρώνεις τα ενδιάμεσα νταβατζιλίκια ωστε να θεώρησε πιο cool που εχεις την τελευτάια έκδοση… Συνέχεια »

stefanos

παιδια τι παραπανω μπορει να εχει το iphone 5 απο το galaxy s3 ..??περιμενω σοβαρη απαντηση απο εναν που να ασχολείται πολυ με αυτα και να ξερει!!!

τασος

Φιλε στεφανε μην περιμενεις και καμια μεγαλη διαφορα.το μονο που μπορει να ειναι καλυτερο το i phone απο το siii παιζει να ειναι η οθονη.οχι σε χρωματα αλλα σε ppi δηλαδη στη συμπιεση των pixel.λογικα θα εχει τετραπυρινο επεξεργαστη και καλυτερα υλικα κατασκευης απο το siii.δεν πεειμενω τιποτα το ιδιαιτερο παντος κρινοντας και απο περυσι που η apple για να περασει λιγο το sii χρειαστηκε να βγαλει το 4s…. Α! Και για να το αγορασεις θα θες δυο μισθους.

stefanos

οταν λες 2 μιοσθους φιλε μου τασο ?πωσο στο περιπου?

Tsili:D

M αρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Γιάννης Τ.

Παιδια αν και δεν ειμαι fun των iphones(λογω αισχροκερδιας),πιστευω πως το iphone 5 θα εχει κατι το παραπανω απο τα υπολοιπα κινητα(ελπιζω οχι και SAR).Αυτο το λεω γιατι αν κρινω απο την πορεια της apple,μετα το πολυ καλο για την εποχη του 3G βγηκε το 3GS(τιποτα το ιδιαιτερο ) και μετα το 4(επισης πολυ καλο για την εποχη του) βγηκε το 4S(επισης τιποτα το ιδιαιτερο).Αρα το iphone 5 θα ειναι κι αυτο με τη σειρα του πολυ καλο για την εποχη του(οταν θα βγει).Αυτο που δε θα ειναι τιποτα το ιδιαιτερο(και το λεω με σιγουρια)παιδια,ειναι το iphone 5S.Ποσο μπροστα μπορει να ειμαι ο π*****ς!!!!!!!!!!!

john

@stefanos η διαφορα του iphone απο τα αλλα τηλεφωνα ειναι το λειτουργικο του,αυτο ειναι που το κανει να ξεχωριζει γιατι ειναι πολυ smooth γρηγορο και παρα πολλες εφαρμογες,πολλες εφαρμογες τις πληρωνεις αλλα υπαρχει και το jailbreak οπου εχεις οποια εφαρμογη θες,μην κοιταζεις τα spec σε ενα κινητο αλλα το λειτουργικο του και αμα προσεξεις σε βιντεο στο youtube το 4S ειναι πιο γρηγορο απο τo S3 σε πολλες εφαρμογες και ο λογος ειναι το ιος.

paylos

Το λειτουργικο του iphone με αφηνει εντελως αδιαφορο και το βαριεμαι αφανταστα (προσωπικη αποψη). Για την εποχη του οταν πρωτοβγηκε εκανε τη διαφορα, ομως η τεχνολογια προχωραει και ευτυχως υπαρχουν επιλογες….

parasense

Αυτό το πράγμα που όποτε βγαίνει μια συσκευή και βγάζετε τα απωθημένα σας εδώ για λεφτά, τι να πω. Όμορφο το βρίσκω αν είναι όντως έτσι και αν έχει πολύ διαφορετική λειτουργικότητα από το 4s -όχι 80 πυρήνες κτλ απλά νέες υπηρεσίες- θα το πάρω, ναι θα δώσω τα λεφτά που έχω για να το πάρω, εσείς αν δεν έχετε μη δώσετε, πάρτε κάποιο φθηνό android αλλά μη μας τα πρήζεται άλλο, γραφικοί πια..

Γιάννης Τ.

Οταν λεω τιποτα το ιδιαιτερο για το 3GS και το 4S, εννοω συμφωνα με τους προκατοχους τους και τον ανταγωνισμο(ναυαρχιδες εταιριων).Δεν ηταν πολυ μπροστα απο ολα.Το iphone σιγουρα ειναι κατι το διαφορετικο(λειτουργικο) και απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο.Παντως να μη ξεχναμε οτι το διαφημισαν πολυ το τηλεφωνο,τοσο πολυ που καποιοι θα το αγοραζαν ακομη και χαλασμενο!!!!!!!!

paylos

Οχι αγαπητε θα παρουμε ενα ΑΚΡΙΒΟ ANDROID Ή WP. Και αν ενοχλήσε απο τα σχολια ”τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια” και παρε και ξυδακι μαζι θα σου χρειαστει. Περιττο να σου πω, πως το τι κινητο θα αγορασει ο καθενας παντελως αδιαφορους μας αφηνει ολους εδω, τις αποψεις μας λεμε…… ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΕΕΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ…

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ μην τσακώνεστε…

paylos

Και κατι ακομα εκτος απο τα λεφτα που θα δωσεις για το iphone παρε και ενα λεξικο για να μαθεις οτι το ”πρηζεται” ειναι δευτερο πληθυντικο και γραφετε με ”ε” ΠΡΗΖΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εκτος και ρωτησεις το SIRI……….

parasense

φίλε Παύλο μου θυμίζεις κομουνιστή με τις απόψεις σου, το blog είναι για την τεχνολογία, όχι για τα λεφτά ούτε για τις android συσκευές μόνο, μαζί με το πανάκριβο android σου πάρε και εσύ ένα λεξικό να μάθεις τονισμό, αν θες βέβαια ρώτα και τη Siri πως τονίζονται οι λέξεις, αλλά επειδή δε μπορείς δοκίμασε με το s voice. Και ναι είσαι γραφικός, πολύ γραφικός.

τασος

Συγνωμη ρε παιδια.γιατι να παρει καποιος κινητο που δεν υποστηριζει flash player? Δεν θα επερνα ποτε i phone. Θα ηθελα να δω την apple να φτιαχνει ενα νεο ios που ομως να εχει ui …….homescreen δηλαδη και να μπορεις να βαλεις τα widgets που θες …και θελω να δω μετα αν θα ειναι τοσο smooth οσο τωρα!!

τασος

Α και επειδη εχω ακουσει καποιους που λενε οτι το sii κολαει σας λεω οτι με την official rom και ακομα καλυτερα με costum το κινητο παει σφερα και οι οθονες αλλαζουν με μηδενικο lag..

Γιάννης Τ.

Παιδια δε χρειαζονται τσακωμοι(εστω και λεκτικοι).Ο καθενας αγοραζει αυτο που του αρεσει και αυτο που καλυπτει τις αναγκες του.Παντως ολες οι εταιριες τα τελευταια χρονια εχουν ανεβασει ψηλα της τιμες στις “ναυαρχιδες” τους και οχι μονο!!! Ο πραγματικος λογος της αυξησης των τιμων δεν ειναι λογω κοστους κατασκευης(το οποιο οντως μεγαλωσε)αλλα για να εχουν μεγαλυτερο κερδος.Για να τελειωσω αυτο εχει επιτευχθει σε μεγαλο βαθμο με τη δικη μας βοηθεια(ξερω πολλους που περιμεναν και περιμενουν το HTC one X ή το galaxy SIII ή το iphone 5)!!!!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια λυπάμαι αλλά δεν θα επιτρέψω τσακωμούς και άσχημες συμπεριφορές. Τα σχόλιά σας έχουν σβηστεί και θα συνεχίζουν να σβήνονται όσο αυτά δεν συμορφώνονται με τους όρους χρήσης! https://techblog.gr/disclaimer

stefanos

σε ευχαριστω john για την απαντηση και σημφωνω με αυτα που λεει ο Γιαννης γιατι και εγω ο ιδιος ετσι την πατησα!!!

Aris

Φιλε parasense αφου εισαι τοσο οικονομημενος μαγκια σου να παρεις ο,τι θελεις.Κι εγω αν μου δινανε τα λεφτα στο χερι μπορει και να το παιρνα.Απο κει και περα ομως τα fanboys τα ξερουμε….καλο η κακο το κινητο παντα τελειο ειναι γι αυτους.Το θεμα δεν ειναι η apple αλλα η καθε apple!Kαι στο κατω κατω αφου στα πρηζουμε εδω παντα υπαρχει και το next topic.Ο καθενας μπορει απλα να πει τη γνωμη του χωρις να επικρινει τα σχολια των αλλων.Προς το παρον Δημοκρατια τη λενε!!!!

alexis

περι αισχροκερδιας:η apple,η samsung και ολες οι εταιριες που παραγουν προιοντα ανα τον κοσμο δεν ειναι Φιλανθρωπικες,ειναι κερδοσκοπικες.δεν γινεται να κοστιζει κατι στην παραγωγη 190 ευρω και να το παιρνουμε 195.σσχετικα με τις συγκρισεις με s3 και λοιπα:θα ειναι φτιαγμενο απο υλικα που τουλαχιστον σε αισθηση θα ειναι κλασεις ανωτερα απ οτιδηποτε και θα ΔΟΥΛΕΥΕΙ οσους πυρηνες και να εχει και δεν θα εχει αναγκη απο custom rom,root,και αλλες μπουρδες οπως οποιοδηποτε ανεξαιρετως android.επισης,το ποιος θα το παρει στην τιμη του ειναι δικο του θεμα και δεν αφορα κανεναν.αν δεν σας αρεσει παρτε την πλαστικη mitsuko της samsung που κοστιζει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια.τελος,μπορει να σας φταιω εγω,ο αλλος,το iphone,η πολλη ζεστη,η οτι αλλο θελετε και ειναι δικαιωμα σας.δεν σας φταιει ομως σε τιποτα η ελληνικη γλωσσα.μαθετε ορθογραφια.ειναι τουλαχιστον γελοιο να βλεπει οποιος μπαινει,post του τυπου:ωσι περνουν αιφον ηνε βλακες και πρωββατα κε αιγο ημε ω αιξιπνως που πιρα mitsuko

Theopoula

Αντε παλι τα ιδια …παιδια το θεμα μας ειναι το πισω καπακι του iphone χαχαχα

Γιάννης Τ.

Alexis σίγουρα όλες οι εταιρίες είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα όμως η Nokia για παράδειγμα που το lumia 900 τις στοιχίζει 209 δολάρια το πουλάει 450 δολάρια στην Αμερική τώρα αν στην Ελλάδα θα το πληρώσουμε 600ευρώ αυτό είναι άλλο θέμα(βρίσκουν μ*****ς).Για τη Samsung δεν έχω μάθει πόσο κοστίζει το SIII,σίγουρα όμως το κέρδος θα είναι μεγάλο(να μη ξεχνάμε όμως ότι το iPhone έχει και κανένα οκτάμηνο που βγήκε).Επίσης το νέο iPhone λογικά θα είναι κανένα κατοστάρικο πιο ακριβό(λόγω μεγέθους και επεξεργαστή).Όσον αφορα το root και τις custom Rom για τα android να σου θυμίσω το jailbreak των iPhones. Τέλος για την ορθογραφία νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο ανεκτικοί γιατί όλοι πρέπει να έχουν Θέση στο tecblog(γνώμη μου).Όλα τα παραπάνω αποτελούν δική μου άποψη και δε θέλω να τα πάρεις σαν προσωπική επίθεση(κουβέντα κάνουμε).Theopoula έχεις δίκιο όπως πάντα ξεφύγαμε από το θέμα μας.Εμένα πάντως μου αρέσει το νέο iPhone(αν είναι αυτό)θα προτιμούσα όμως να είναι λίγο πιο φαρδύ!!!

Mr. Smooth

Μην ακουω οτι το iphone ειναι οτι πιο σμουθ και εχει και πιο ωραιο design.
Λumia 800 παιδες.

Θανασης

Δεν παιζει για κανενα λογο να ειναι αυτο το καπακι του iphone 5 διοτι δεν ειναι λογικο η θυρα που εχει η apple να φορτιζει το κινητο ή να συνδεεται με αλλες συσκευες να γινει micro USB.

A

Θανάση όρκο δε παίρνω αλλά απο πληροφορίες που έχω αυτό ειναι το καπάκι. Μάλιστα κάποιο διάστημα πιο πριν μου είπαν οτι το μεσαίο κομμάτι θα ειναι μεταλλικό ενω τα πανω-κατω φιλέτα γυαλί όπως το 4.
Εδώ όμως εμφανίζεται οτι ειναι ενα ενιαίο μεταλλικό κομμάτι με διαφορετικές υφές.
Απο όσω ξέρω τα CAD σχέδια του τελικού τηλεφώνου ήδη κυκλοφορούν επι πληρωμή σε διάφορες εταιρίες στην Ασία που κατασκευάζουν αξεσουάρ.

Δημήτρης

Ξυπνα χωριάτη ελληανααααα ορεεεεεε. Ποιος παίρνει iPhone για μόστρα ποια απο τη στιγμη που το κινητο έχει γίνει σούπα και στην Ελλάδα? ….επειδη μένω Αγγλία σας λέω ότι πάνω απο το μισο πληθυσμό στις ηλικίες 25-40 έχει iPhone. Πήγα Δανία για δουλεια αυτο το σκ και πραγματικά το 80% έχει iPhone’s k iPads. Τα δίνουν με συμβόλαιο 200€ και πάγιο 15€ το μήνα με unlimited calls Kai 1 gbyte Internet. Αυτο το…έχω iPhone για μόστρα δεν υπαρχει πουθενα εκτός απο εδω. Για μένα είναι πραγματικά διανοητικά καθυστερημενος οποίος ακόμα το πιστεύει. Αν εσύ έλληναρα μου δεν έχεις λεφτα η δε θές να δώσεις 650€ για να πληρώσεις το brand name της apple δε σου φταίει αυτός που έχει η δεν έχει και κάνει οικονομία για να το αγοράσει. Δλδ το να δώσεις 700€ να πάρεις το Samsung galaxy s3 σημαίνει ότι είσαι ψώνιο?. Η νομίζεις οτι το S3 έχει υψηλότερο κόστος απο το iPhone? και εκει πληρώνεις το όνομα galaxy και το τρελο marketing πίσω απο αυτο. Τέλος…. Εμένα οσοι φίλοι μου έχουν τόσο ακριβά κινητα κανεις δεν είναι φραγκατος. Απλα κάνανε τρελές οικονομίες για να τα πάρουν γιατι γουστάρουν τεχνολογια. Ακόμα πιο τέλος….πιστεύω ότι θα γίνει αυτο….το iOS τα… Συνέχεια »

Θανασης

Φιλε Α υποθεσεις κανω, κανεις δεν ξερει με σιγουρια 100% πως θα ειναι τελικα το iphone 5 ή οπως αλλιως το ονομασουν 🙂

Apostolis

Αν δεν υπάρξει γενναία ενημέρωση και εξέλιξη του iOs 6… να πλησιάσει το android όσο γίνεται περισσότερο, μη περιμένετε πολλα πράγματα.

Αγγελόπουλος Σπύρος

Όταν θα βγει το iPhone 5 μετα θα μας πριξουν με το 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.