Η εξέλιξη των iPhones μέσα από speed test [video]

Το iPhone κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007 και από τότε πέρασαν 7 χρόνια και κάθε χρόνο η Apple βγάζει νέα ναυαρχίδα η οποία έρχεται όλο και πιο βελτιωμένη και γρήγορη με αποκορύφωμα τα φετινά iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Με το που κυκλοφόρησαν τα νέα iPhones τα είδαμε να περνάνε από διάφορα τεστ, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να τα δούμε να συγκρίνονται μεταξύ τους.

Στο παρακάτω βίντεο το EverythingApplePro έβαλε και τα 10 iPhone δίπλα δίπλα και τα τεστάρει. Το iPhone 5s κάνει πρώτο boot, ακολουθούν iPhone 6 και Apple iPhone 6 Plus και αμέσως μετά το original iPhone. Το iPhone 4 είναι το τελευταίο. Δεδομένου ότι οι συσκευές τρέχουν την τελευταία έκδοση του iOS που υποστηρίζουν, το iPhone 4 τρέχει iOS 7.

Επίσης, οι συσκευές δοκιμάζονται στο Geekbench test (εκτός από τα iPhone και iPhone 3G).

iphone speed test, Η εξέλιξη των iPhones μέσα από speed test [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Kώστα Βλαχάκη, νομίζω πολλοί θα θέλαμε και τη δική σου άποψη για το “φαινόμενο” των iphones. Με την εμπειρία σου, την οπτική σου γωνιά, τις γνώσεις σου θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να διάβαζα το τι πιστεύεις εσύ σήμερα για τα iphones. Την εξέλιξή τους, τα specs τους, την τιμή τους, ό,τι πιστεύεις…Δε νομίζω ότι είναι κακό να πεις την άποψή σου, ούτε παρακινείς ή αποτρέπεις κάποιος από την αγορά του. Ευχαριστώ.

Sot11

Ωραίο βιντεο αλλα έτσι όπως τα βλέπω μαζι πιστεύω το 6 θα έπρεπε να θυμίζει περισσοτερο τα προηγούμενα, και το 6 plus μου ξενίζει παρα πολυ!! Το ωραιότερο μεχρι τώρα για εμένα ειναι το 5ς.

Κώστας Βλαχάκης

Λεωνίδα, η άποψη μου για τα iPhone είναι αυτή που έχει οποιοσδήποτε φιλος της τεχνολογιας δεν είναι κολλημένος σε μια μάρκα ή ενα λειτουργικό. Μου αρεσουν. Εχουμε κανει review του 5c και hands-on στο 5s και μπορεις να ακουσεις τη γνώμη μας για αυτά εκεί.

Λεωνίδας

Δηλαδή Κώστα, με λίγα λόγια θεωρείς ότι όλοι όσοι δεν έχουν κολλήματα πρέπει να έχουν θετική άποψη για τα iphones…Εγώ ας πούμε δεν είμαι κολλημένος. Αλλά δεν μου αρέσουν. Είμαι εξωγήινος?! Και θα ‘θελα πολύ να δοκιμάσω και τα htc και τα huawei και τα meizu αλλά και windows phones που χρήστες τους λένε ότι “πετάνε”! Κι αν θες, από της apple τα προϊόντα θεωρώ πολύ όμορφα τα ipad mini. Tα iphones όμως μετά το 4s όχι. Πέρα από το ότι τα έχω περιεξεργαστεί λίγο, δεν με κέρδισαν για να βάλω σκοπό να αγοράσω ένα. Και η φιλοσοφία της apple με τους περιορισμούς που θέτει δεν με βρίσκει σύμφωνο. Μία το ότι όλα γίνονται μέσω itunes (λες και αν το διάβαζε σκέτο θα χάλαγε ο κόσμος), μία το ότι δεν παίρνουν κάρτα μνήμης, μία το bluetooth που εγώ ας πούμε συμβαίνει συχνά να ανταλάσσω αρχεία μέσω bluetooth, μία που ποτέ δεν έβαλε fm radio, μία οι μπαταρίες, μία οι τιμές στο Θεό, κλπ. Το εξαιρετικό της marketing στοχεύει να σου πουλήσει ένα προϊόν με το οποίο θα είσαι “ξεχωριστός”. Αλλά στην ουσία η γνώμη μου είναι ότι τελικά σε περιορίζει! Δεν φιλονικούμε, μην παρεξηγηθώ. Απλά βρήκα λίγο “απόλυτη” την άποψή… Συνέχεια »

Κώστας Βλαχάκης

Λεωνίδα, ότι και αν έγραφα ήξερα εκ των προτέρων ότι θα παρεξηγηθεί.

στεργιος

Ο καθενας το βλεπει απο διαφορετικη οπτικη γωνια. Το θεμα δεν ειναι ποια αποψη ειναι η πιο σωστη αλλα ποια τεχνολογια σου αρεσει και σε καλυπτει. Για εμενα τα iphone ειναι προσεγμενα κινητα με γρηγορο λειτουργικο (επειδη ειναι μια μαρκα και το βγαζει μονο για κεινη ,τρεχει απροβληματιστα)τα οποια τα εχουν σε αστρονομικες τιμες για αυτα που μας προσφερουν. Πιστευω πως μια τιμολογιακη πολιτικη γυρω στα 500€ για το iphone 6 θα ανταποκρινοταν στα χαρακτηριστικα του κινητου.
Αλλα με αυτη την αθλια μπαταρια ,την υψηλη ακτινοβολια την μεχρι προτινος μικρη οθονη,το αναγκαστικο σε οτι κανεις itunes, με το κλειδωμενο bluetooth και NFC,καθως και με τον (παρανομα)1 χρονο εγγυησης εντος Ε.Ε…… δεν με ικανοποιουν ουτε στο ελαχιστο.

vasilis

θα συμφωνήσω όντας κάτοχος 3gs και 5s τα iphone είναι υπερτιμημένα και καλά κάνουν δηλαδή αφού υπάρχουν πρόβατα που τα παίρνουν, και εγώ μέσα αλλα το 5s νόμιζα ότι θα φέρει νέο αέρα…τελικά ήταν κοπανιστός για την τιμή του.Στα 500€ θα ήταν λογικό για την prenium κατασκευή του.
Πρόσεξε δεν είναι κακά τηλέφωνα! για έναν που δεν θέλει να πειράζει το τηλέφωνο είναι ότι πρέπει απλά το hardware είναι πολύ πιο ακριβό απο αυτά που προσφέρουν, και προσφάτως μπήκε και η samsung στον χορό της υπερτιμολόγησης…. αλλά έρχονται οι Κινέζοι και με πολύ φόρα μάλιστα 🙂

nick2010

Γιατί ρε γμτ επιμένουν εκεί στην apple να τα φτιαχνουν όλο και πιο μακρόστενα ????

Χάθηκε να κρατούσαν τις ίντσες περίπου στο μήκος του (ήδη μακρόστενου) 5s και να τις έδιναν στο πλάτος ????

Σαν φωτόσπαθο μοιάζει το 6…

Γιάννης

Nexus 5 μοντέλο ενός χρόνου με κόστος 300 ευρώ ΑΝΕΤΑ κερδίζει σε ταχύτητα το iphone 6 στο άνοιγμα εφαρμογών…
https://www.youtube.com/watch?v=hPhkPXVxISY

Pit

Πάντως το σχόλιο για υποχρεωτική χρήση του iTunes δεν ισχύει. Εγω εχω να το χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 3 χρόνια καθότι πλέον υπαρχει το iCloud όπου αποθηκεύω ασύρματα τα αρχεία μου ενώ με προγράμματα – εφαρμογές όπως πχ το simple transfer μεταφέρω ασύρματα καθε είδους αρχει από και προς το λάπτοπ μου. Επιπλέον με το airdrop μεταφέρεις οτι θέλεις μεταξύ iOS συσκευών, ενώ το Apple Store βρίθει απο εφαρμογές με τις οποίες συνδέεται μέσω Bluetooth με άλλους κατασκευαστές για ανταλλαγή αρχείων , απλά εγω όπως και η πλειοψηφία χρηστών iphone σπανίως κάνει κάτι τέτοιο. Τέλος ειναι απίστευτη η διασύνδεση μεταξύ iOS συσκευών ιδίως με το iOS 8, όπου πχ σε καλουν στο κινητό και αντί να ψάχνεις να βρεις το κινητό, απαντάς (έχοντας αναγνώριση κλήσης ) απο το ipad κ.ο.κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.