Δύο νέες τηλεοπτικές διαφημίσεις για το iPhone 5, Η λάμπα πωλείται ξεχωριστά!

Είναι γλυκούλι, είναι έξυπνο, είναι rock, είναι κομψό, είναι το iPhone και καλούμαστε να ανακαλύψουμε τον κόσμο του μέσα από δύο νέες τηλεοπτικές διαφημίσεις της Apple. Οι νέες διαφημίσεις έχουν προσανατολισμό τα διαθέσιμα applications για το iPhone που για τους περισσότερους είναι και το ισχυρότερο χαρτί του.

Apple TV ad, Δύο νέες τηλεοπτικές διαφημίσεις για το iPhone 5, Η λάμπα πωλείται ξεχωριστά!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Στην πραγματικότητα , για τον μέσο χρήστη και τον γενικό μέσο όρο των καταναλωτών/χρηστών , μετράει κάτι άλλο εκτός απο τις εφαρμογές??? και ειδικά όταν το πάντρεμα software-hardware είναι ιδανικό , χωρίς προβλήματα . Το αποτέλεσμα μετράει, όχι μόνο στα κινητά , σε όλα τα πράγματα !!

dimitris

Αδιάφορες πιστεύω…αυτή με τους νόμους της φυσικής είναι πολύ καλύτερη…

tasos

@dimitris
Φίλε μου όταν κάποιος δεν έχει τις στοιχειώδεις γνώσεις από φυσική, του φαίνονται υπερουάου αυτά που λέει. Γενικά η apple ποντάρει και λίγο στο άσχετο κοινό που το νοιάζει μόνο η glamouria για να μπορεί να εντυπωσιάζει με τέτοια κολπάκια. Και αν θες να εξηγήσεις αυτό το “τεράστιο” φαινόμενο που παρουσιάζουν απλά σκέψου λίγο τη θεωρία της σχετικότητας (άσε που δεν πρόκειται και για το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα ένα… IPHONE!!!). Φιλικά πάντα.

dimitris

Φίλε Τάσο το μόνο πού έκανα είναι να συγκρίνω τη διαφήμιση που βλέπουμε τώρα στις τηλεοράσεις με τις 2 νέες διαφημίσεις.Απλά έστω και τυχαία αν την σκέφτηκαν αυτή τη διαφήμιση με την οθόνη είναι ωραία.Οποιαδήποτε εταιρία κινητών να την έβγαζε θα μού άρεσε γιατί είναι απλή και ωραία.Δεν είχα ποτέ Iphone ούτε θα πάρω ποτέ για λόγους όχι τόσο οικονομικούς όσο του ότι δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για το συγκεκριμένο κινητό.Και όσο για τους νόμους της φυσικής, νομίζω οι περισσότεροι τους γνωρίζουμε.

Αποστόλης Ρόδος

Το marketing της Apple ειναι κορυφαίο… Οι συσκευές της αν και υπερτιμημενες ειναι στολίδια. Το AppStore ειναι απαιχτο αν και προτιμώ την προηγούμενη μορφή του. Το iOS δινει οντως σταθερότητα αλλα ειναι πίσω πολυ απο το android.
Για κάποιον που θέλει να κανει τα πάντα στο smartphone του οπως κανει και με ένα laptop και θέλει να το λειτουργεί ελεύθερος απο περιορισμούς… Δεν ενδείκνυται… Κακά τα ψέματα.
Λίγη αλαζονεία λιγότερη απο την Apple και λίγο νερό στο κρασί τους ως προς τις τιμές και τους περιορισμούς θα την εκτόξευσαν και πάλι στην μετα Jobs εποχή… 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.