iPhone concept με καμπυλωτή οθόνη AMOLED [3D render video]

Η Apple έχει καταθέσει πατέντα που στο μέλλον θα τις επιτρέψει να κατασκευάσει ένα iPhone με καμπυλωτή οθόνη AMOLED. Το πόσο κοντά βρίσκεται αυτό το μέλλον δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, γνωρίζουμε όμως σήμερα ότι θα ήταν πολύ ελκυστικό αν μοιάζει με το concept smartphone που δημιούργησαν με την τεχνολογία 3D render τα παιδιά από το αγγλικό T3. Δείτε το βίντεο και πείτε μας γνώμη.

iPhone flexible display concept, iPhone concept με καμπυλωτή οθόνη AMOLED [3D render video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

πιο πιθανο ειναι να δουμε απο κορεα πλευρα κατι τευοιο παρα απο apple..

Panos7GR

Ωραίες οι καμπυλωτες οθόνες, σου δίνουν ωραία εντύπωση, αλλά πέρα από όμορφη εμφάνιση τι παραπάνω θα μπορούν να μας προσφέρουν;
Το μόνο που ξέρω είναι για τα notification, όπου η πλαϊνές μεριές θα σε ενημερώνουν (αντί με ένα LED που εχουν οι περισσότερες συσκευές) και ειδικά σε θήκες τύπου booklet φαίνονται ιδανικές. Ωστόσο η απορία μου παραμένει…

Μπρος-πίσω οθόνη; Fail! Αν το concept είχε αναδιπλουμενη τότε θα μετραγε.

οδυσσέας

ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

JohnWave

Aν το iphone 6 είχε αυτή την τεχνολογία και το όλο design που έφτιαξαν τα παιδιά από το Τ3 τότε θα γινόμουν παιδί της Apple.Πραγματικά υπέροχο αν και δεν πιστεύω πως σε ένα χρόνο θα έχουμε τέτοιο τηλέφωνο.Ας βγούνε πρώτα τηλέφωνα με μηδενικά περιθώρια γύρω γύρω και μετά ας έρθει και αυτή η τεχνολογία.

jimv26

Δεν μπορω να καταλαβω σε τι θα χρησιμευε η μπρος πισω οθονη..Fail..Ας προχωρησει η apple με την ανανεωση του ui της κ ας κοιταξει μετα για αναδιπλουμενες οθονες..

Γιώργος Κου.

Νομίζω και εγώ πως η χρησιμότητα αυτής της τεχνολογίας θα είναι για να παίζεις με το μέγεθος της οθόνης και όχι απλά να έχεις οθόνη μπρος πίσω….αποτυχημένο και για εμένα….

Jason

Κλασσικές οπισθοδρομικές απόψεις ΞΑΝΑ γραμμένες…Οχι να πάρω πλαστικούρα 750 Ευρώ S4.. Μια ζωή στη γκρίνια θα είστε…Aνοίξτε λίγο τους ορίζοντες της φαντασίας, δεν κάνει κακό. Ελεος.

Nick77

Ενταξει.. αν φτιαξει η apple τετοιο κινητο και μαλιστα στο κοντινο μελλον(που προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει καθολου),εγω θα γινω αστροναυτης!!

babis

1 Λέξη. ΑΣΧΗΜΟ.-

kVel

Μου αρέσει που μερικοί λέτε “ΑΝ φτιάξει ποτέ τέοιο πράγμα η  apple…” Δηλαδή την πατέντα γιατί την κατέθεσε??

TasosV83

iPhone 6 με δώρο το παιχνίδι Ναυμαχίες (δεν ξέρω αν θυμάστε το επιτραπέζιο?!!)

Φίλε kVel την πατέντα την κατέθεσε για να μη το φτιάξει κανένας άλλος, κι αν το φτιάξει να του πάρει τα λεφτά και την τεχνογνωσία στα δικαστήρια!! χαχαα! 😛

kVel

@TasosV83 Μορεί να έχεις και δίκιο αλλά δεν σημαίνει ότι θα πάνε να φτιάξουν το ίδιο ακριβώς… ο καθένας θα βάλει την δικιά του πινελιά στο σχεδιασμό του ώστε να το παρουσιάσει σαν δικό του…

AnakinSkywalker

Νομίζω απέχουμε πολύ από μια τέτοια υλοποίηση.

kasiourasg

Μια χαρα εμενα μου αρεσε

Spyros

Δεν μου αρσει

βασιλησ

για τα παιδια τησ apple να ξερουν οτι αυτη η πατεντα ειναι samsung και υπαρχουν και βιντεο που οργιαζουν στο youtube απλα να ξεχωριζουμε ποιοσ φτιαχνει την πατεντα και ποιοσ νομιζουμε οτι την εφτιαξε!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.