iPhone, προστίθεται 4 ιντσών έκδοση στη νέα σειρά του 2015;

Η Apple ήταν για αρκετά χρόνια θερμός υποστηρικτής των μικρών οθονών για τα κινητά πριν κάνει μια τολμηρή για τα δεδομένα της κίνηση κυκλοφορώντας 2 νέα iPhone 6 με οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών. Η ίδια άλλωστε είχε ισχυριστεί ότι οι μικρές οθόνες είναι πιο εύχρηστες καθώς κάποιος μπορεί με το ένα χέρι να φτάσει σε όλα τα μέρη της οθόνης και να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία.

Την ίδια φιλοσοφία την έχει περάσει και στα νέα iPhone χρησιμοποιώντας όμως το Reachability feature το οποίο φέρνει τα εικονίδια της οθόνης λίγο πιο χαμηλά ώστε να “φτάνει” κανείς με το ένα χέρι.

Παρόλα αυτά, από ότι φαίνεται η Apple σκέφτεται να φτιάξει ένα νέο κινητό το οποίο θα μπορεί κάποιος να το χειριστεί με το ένα χέρι, όχι όμως χρησιμοποιώντας το Reachability feature. Σύμφωνα με νέες αναφορές, το 2015 σκοπεύει να προσθέσει, στην οικογένεια των iPhone, μια νέα συσκευή με διαστάσεις οθόνης τις 4 ίντσες.

Η φήμη προέρχεται από πηγές στην γραμμή παραγωγής της Apple στην Κίνα. Σύμφωνα με αυτές το iPhone των 4 ιντσών θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2015 και θα έχει σκοπό να προσεγγίσει περισσότερο τον γυναικείο πληθυσμό.

Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν σκοπεύει να δημιουργήσει κάτι τελείως νέο ή εάν θα δανειστεί στοιχεία από προηγούμενες συσκευές. Αυτό ίσως έχει σχέση με τα σχέδια της Apple να αποσύρει το iPhone 5c. Τι θα λέγατε για ένα πιθανό iPhone με 4 ιντσών οθόνη;

apple rumored 4 inch iphone, iPhone, προστίθεται 4 ιντσών έκδοση στη νέα σειρά του 2015;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gio

ελατηρια εχουν γινει τα δαχτυλα μας με αυτη την απλ

Τομ

Γιατι οχι αν και υπαρχει το 5s ηδη. Εκτος αν εννοουμε για πιο μετα. Βεβαια οι 4.7 ειναι ιδανικες και πιστευω και για γυναικες μια χαρα μεγεθος ειναι και ας εχουν πιο μικρα χερια

Χρήστος

θα μου αρέσει πολύ αν το κάνει αυτό με τις 4 ίντσες και πάλι. Δε με νοιάζει να έχω τεράστια οθόνη, θεωρώ οτι οι 4 ίντσες είναι ένα κανονικό μέγεθος για ένα κινητό τηλέφωνο να μπορείς μιλήσεις, να γράψεις και που μπορείς να δεις μια ταινία on the go.

Άσε που με τις νέες μπαταρίες και τη μικρότερη οθόνη θα μεγαλώσει η αυτονομία της συσκευής.

nikmour

Μήπως υπάρχει πρόβλημα στον παράδεισο?

Tek

καλά, αυτοί οι πελάτες της Apple, δεν βαρέθηκαν να τους κοροιδεύουν μέσα στην μάπα τους? ειλικρινής και σοβαρή ερώτηση.

tech21man

Οχι και apple reachability. Η sony και αλλοι ειχαν κανει απο καιρο το notification drawer να ερχεται με κινηση απο κατω για παραδειγμα.

Τραγικη.

Και, γυναικεια χερακια στη διαφημιση.

Nio

Οι γυναίκες θέλουν phablet. Ξυπνησαν και αυτές.

qwerty

αναμφίβολα πρέπει να κρατήσει μια συσκευή σε αυτες τις ιντσες, κατα τη γνώμη μου είναι αστεία τα μεγέθη σαν το Plus και τα note σαν τηλέφωνα και νομίζω πως είναι μια τάση που θα καταρρεύσει κάποια στιγμή, φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος

Ioannis.m

Φαντάζομαι θα λέγεται iPhone mini !

pavlos

Μούφα φήμη ….Αφού υπάρχει το 5c και 5s….Αλλά μακάρι να γίνει ….Σαν UFO είμαστε με τις παντόφλες

Panos7GR

Γιατί όχι; Όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές θέλουμε σαν καταναλωτές. Κι από τη στιγμή που κάποια θέλει iOS λειτουργικό, αλλά υπάρχει μόνο μια επιλογή κατασκευαστή, την Apple, τότε καλά κάνει και βγάζει κινητό για όλα τα γούστα.
Ενα “mini” 4 ιντσών, ένα “κανονικό” 4,7 ιντσών και ένα “μεγάλο” 5,5 ιντσών. Ότι πρέπει για να δέσει η “οικογένεια” των smartphones της.

giannisigoum

Μεχρι τωρα ειχε το 5s κ 5c σε αυτες τις ιντσες οσο κ λενε διαφοροι οτι το 5c απετυχε η apple θελει αυτες τις πωλησεις.. θ βγαλει κατι αντιστοιχο νε touce id σε πλαστικο κ σπεκς iphone 6 (περσυνα δλδ)!

keysmith

Μπράβο στην Apple. Κάλιο αργά παρά ποτέ (αν και προσωπικά ποτέ δεν θα αγόραζα apple με κλειδωμένο το ΒΤ).

Βέβαια οι γυναίκες είναι πρακτικά οι πρώτες που ΔΕΝ ενοχλούνται από τις μεγάλες οθόνες καθώς έχουν τσάντες. Εμείς τι κάνουμε που οι 5” δεν χωράνε εκτός από τις τσέπες μας ούτε στις καλοκαιρινές μπανάνες μας (τις κλασσικές polo, γιατί αν το γυρίσουμε σε “τσάντες” μπανάνες είναι άλλο αυτό).

Η παράνοια των μεγάλων οθονών πρέπει να σταματήσει. Μικρά bezel και 4΄΄ με 4.3΄΄ για απλά τηλέφωνα και 4.7΄΄ για μεγάλα και άντε 5΄΄ για phablet is ok.

ahmet

καλη ιδεα οι 4 ιντσες αλα αν δεν μειωσουν αυτα τα κολοbezels δεν γινεται δουλεια παρολο που κ εγω πηρα το 6

inblx

IPhone 6 minus?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.