“Τυφλή υποταγή” από χρήστες iPhone

Όσοι παρακολουθείτε άρθρα που αφορούν την Apple μπορεί και να μην πέσετε από τα σύννεφα διαβάζοντας το άρθρο, όμως η αλήθεια είναι πως όλο και περισσότεροι χρήστες iPhone δηλώνουν «τυφλή υποταγή» στην Apple. Κάτι παρόμοιο δεν αποκλείεται να συμβαίνει και με το Android, όμως οι χρήστες iPhone αποτελούν αναμφισβήτητα την ομάδα που το εκφράζει πιο ένθερμα.

Μια νέα έρευνα λοιπόν έρχεται να μας ενημερώσει ότι οι περισσότεροι χρήστες iPhone όχι μόνο δηλώνουν «τυφλή υποταγή» στην Apple αλλά δεν φοβούνται και να το παραδεχτούν, ενώ όταν πρόκειται να αναβαθμίσουν την συσκευή τους, δεν ενδιαφέρονται καν για το τι άλλο υπάρχει στην αγορά.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το SIMOnlyContracts σε δείγμα 2.000 χρηστών. Περίπου το 60% των συμμετεχόντων παραδέχτηκαν ότι έχουν «τυφλή υποταγή» στην Apple, εννοώντας ότι δεν σκέφτονται ούτε στο ελάχιστο το ενδεχόμενο να αγοράσουν μία νέα συσκευή αν αυτή δεν έχει πάνω της το μηλαράκι της Apple. Επιπλέον, το 78% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ούτε καν να φανταστεί στην κατοχή του ένα διαφορετικό τηλέφωνο. Αν κοιτάξουμε όμως βαθύτερα μέσα στην έρευνα και στα νούμερα, τότε καταλαβαίνουμε τι σημαίνει η «τυφλή υποταγή».

Ενώ το 78% δεν θα μπορούσε να αγοράσει άλλη συσκευή εκτός από iPhone, μόνο το 52% από αυτούς αισθάνονται πραγματικά εντυπωσιασμένοι από την χρήση του. Ακόμα, μόνο το 10% από τους συμμετέχοντες έχουν iPhone 5s ή 5c, 52% iPhone 5, 29% 4/4s και 9% χρησιμοποιούν ακόμα ένα 3G/3GS.

Παραδόξως, αν και το 60% παραδέχθηκε την «τυφλή υποταγή», μόνο το 54% αγόρασε iPhone αναβαθμίζοντας κάποιο προηγούμενο μοντέλο της σειρά. Το 28% υποστήριξε ότι το iPhone ήταν η καλύτερή συσκευή για αυτούς την περίοδο που το αγόρασαν ενώ το 37% είπε ότι ήταν εξοικειωμένοι με το περιβάλλον του. Τέλος, ένα 25% το αγόρασε επηρεασμένο από κάποιον άλλο χρήστη, μέλος της οικογένειας ή φίλο.

Ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε για το αποτέλεσμα της έρευνας, αν αυτή γινόταν σε μεγαλύτερη κλίμακά και περιελάμβανε όλους τους κατασκευαστές κινητών συσκευών Σκεπτόμενοι την δημοτικότητα των Samsung συσκευών, πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις θα ήταν περίπου οι ίδιες, ακόμα κ αν οι χρήστες δεν παραδέχονταν την «τυφλή πίστη» τους.

, “Τυφλή υποταγή” από χρήστες iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

71 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

ζουν ανάμεσα μας !!

με το δίκιο τους που τους έχουν βγάλει και το παρατσούκλι πρόβατα isheep να μήν το μεταφράσω και στα Ελληνικά και κάτσει βαρύ

panosha

Κάτι παρόμοιο αποκλείεται να συμβαίνει με το Android, αφού το Android δεν είναι εταιρία που παράγει προϊόντα.

Dimitrinho

Σημερα ειναι η ημερα των ερωτευμενων για αυτο χρονια πολλα σε ολους τους apple και samsung fanboys και σε αλλα fanboys πολλες επικες μαχες και κραξιματα ευχομαι :p

azriel84

Η τυφλή υποταγή θα μπορούσε να μεταφραστεί και σαν ικανοποίηση πελατών, αναλόγως την σκοπιά που το βλέπει κανείς και αυτό λέει πολλά για μια μόνο εταιρία.

obi

Βrand loyalty λέγεται,
και μπράβο στην Apple που πετυχαίνει καλύτερα αυτό που αποζητούν όλοι οι κατασκευαστές υλικού και λογισμικού μηδενός εξαιρουμένου/-ης.

cghera

Πριν αγοράσω το iphone είχα συνεχώς συσκευές Nokia. Με είχα βολέψει σε γενικές γραμμές αν και είχα και κάποια παράπονα (όπως και με το iphone). Σε κάθε αλλαγή συσκευής όμως διάλεγα από συσκευές Νοκια μόνο για να μπορώ να μεταφέρω όλο το περιεχόμενο επαφές εικόνες κ.λπ εύκολα χωρίς να γίνεται μετά μπάχαλο μέσα στο τηλέφωνο. Πέραν αυτού είχα συνηθίσει σε μιά εμπειρία χρήσης και ένα μενού που μου άρεσε. Με την ελευση του iphone όλα άλλαξαν γιατί πήγα σε smartphone αλλά και πάλι αν αλλαζα iphone θα έπαιρνα για να κάνω τη μετάβαση γρήγορα και απλά. Τώρα αν θέλετε με λέτε πρόβατο, στεναχώρια μου να πω και την αλήθεια, εγώ θέλω να κάνω τη δουλεία μου εύκολα και χωρίς προβλήματα. Έχω iphone 4 παρεπιμπτόντως.

makismali7

Ελεος πια αυτα τα isheep…

JohnWave

Αν έκανα μια κατάταξη τυφλής υποταγής και φανατίλας τότε κατά σειρά θα έβαζα : 1.Οπαδοί Apple 2.Οπαδοί Samsung 3.Oπαδοί Nokia ( Lumia ) 4.Oπαδοί Sony 5.Oπαδοί LG,HTC,Huawei και λοιπών εταιριών. Από τους 3 πρώτους έχουν προκύψει τα παρακάτω όλο αυτόν τον καιρό που γράφω στο techblog : – O ανθρώπινος αντίχειρας χειρίζεται άνετα οθόνες μόνο μέχρι τις 4 ίντσες.Φέτος ίσως να μπορέσει τις 4.7… :p – H Apple μπορούσε να δημιουργήσει πρώτη μικρά bezels και δεν το έκανε γιατί απλά δεν το ήθελε…( πςςςςςςς μαγκιά ! ) :p – Aν το android κάνει lag σε ένα Galaxy τότε αυτόματα αυτό σημαίνει ότι το android λαγκάρει σε όλες ανεξαιρέτως τις android συσκευές κι ας μην τις έχεις δοκιμάσει. – Aν θαυμάζεις το μέταλλο τότε είσαι κρυφό στέλεχος της Apple…( μην σου πω και ο ίδιος ο πρόεδρος ) – Το Windows store είναι ισάξιο των αντίστοιχων τoυ iOS και του android και του λείπουν μόνο κάτι ανούσιες εφαρμογές…Όποιος πιστεύει το αντίθετο τότε είναι κρυφός οπαδός της Samsung. – To Galaxy Note III έχει το ιδανικό μέγεθος οθόνης κι αν διαφωνείς τότε απλά είσαι παιδάκι και όχι ένας super ψαγμένος business man. ΥΓ : Πιθανή σκέψη από τους φανατισμένους οπαδούς της Apple,… Συνέχεια »

GiannisMix

“- H Apple μπορούσε να δημιουργήσει πρώτη μικρά bezels και δεν το έκανε γιατί απλά δεν το ήθελε…( πςςςςςςς μαγκιά ! ) :p – Aν θαυμάζεις το μέταλλο τότε είσαι κρυφό στέλεχος της Apple…( μην σου πω και ο ίδιος ο πρόεδρος ) – Το Windows store είναι ισάξιο των αντίστοιχων τoυ iOS και του android και του λείπουν μόνο κάτι ανούσιες εφαρμογές…Όποιος πιστεύει το αντίθετο τότε είναι κρυφός οπαδός της Samsung. – To Galaxy Note III έχει το ιδανικό μέγεθος οθόνης κι αν διαφωνείς τότε απλά είσαι παιδάκι και όχι ένας super ψαγμένος business man.” Φιλε @johnwave κανεις δεν εχει πει κατι απ αυτα… ΥΓ Μαρεσει η σειρα Lumia γιατι προσφερει οτιδηποτε χρειαζεται ο μεσος κ ανω χρηστης και ειναι η πιο γρηγορα αναπτυσομενη πλατφορμα αυτη τη στιγμη με πολλες υποσχεσεις. καθως επισης και ειναι μονοδρομος για ανθρωπους που εχουν ψονιο με τη φωτογραφια ή θελουν τους nokia drive δωρεαν offline η θελουν το office που λυνει τα χερια. απ εκει κ περα iphone=κοινωνικο στατους και μονο (σε μενα δε περναει βεβαια) και η σειρα nexus λυνει τα χερια σε καποιον που ασχολειται εστω κ σαν χομπι με το αντικειμενο του developer. οτιδηποτε αλλο ειναι απλα κατωτερο των ανωτερο… Συνέχεια »

kVel

@GiannisMix Aν εσύ προτιμάς Nokia για τους λόγους που ανέφερες αυτό δεν κάνει τα iOS και android, status symbol ή χόμπι για developer που λες… Είσαι σαν αυτούς που περιγράφει ο Johnwave από πάνω…

GiannisMix

@azriel84
αν ηταν απλα ικανοποιηση πελατων τοτε υπαρχει ακομα μεσα στους ανθρωπους το αισθημα του να βρω κατι καλυτερο…
επισης επειδη η apple ικανοποει τους πελατες της δε σημαινει οτι δε το κανουν και οι αλλοι.
οπως οταν παρεις μια φεραρι και θες να την αλλαξεις κοιτας και τις λαμποργκινι και αλλες αμαξαρες οχι μονο φεραρι ετσι και εδω θα μπορουσαν να κοιταξουν και τα υπολοιπα.
Ωστοσο αυτο δε συμβαινει. προτιμουν τη σχεση cocacola με πελατη που χωρις να εχει δοκιμασει pepsi λεει εγω θελω cocacola και δε το συζηταει.
αυτο λεγεται προβατισμος στη λαικη γλωσσα.
στο μαρκετινγκ λεγεται Βrand loyalty και ειναι ολοκληρη επιστημη και το κατεχει καλα η apple! μπραβο στους ανθρωπους που δουλευουν για αυτο. ειναι απ τους καλυτερους στη δουλεια τους.
ΥΓ δε θελω να προσβαλλω κανεναν, αλλωστε το κανω και εγω σε καποια προιοντα αυτο οπως πχ στο τσιγαρο που καπνιζω και αρνουμαι να δοκιμασω οποιαδηποτε αλλη μαρκα.

JohnWave

Φίλε μου τα έχουν πει όλα αυτά οι τυφλά υποταγμένοι ( όχι όλοι φυσικά ). Αν ανατρέξεις στα πικάντικα θέματα όπου έχουν γίνει διαμάχες εδώ μέσα θα τα διαβάσεις.Δυστυχώς.

GiannisMix

@ kVel
δε ξερω αν με καταλαβες τι θελω να πω. στο iphone ειμαι καθετος. δε προσφερει τιποτα παραπανω απ οτι προσφερει ενα οποιοδηποτε κινητο με 300+ ευρω.
ωστοσο στο android αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανει παπαδες και αξιζει πραγματικα. αλλα αν δεν τους κανεις τους παπαδες σου ειναι αχρειαστο.
αυτο θελω να πω εγω.
αν ασχολιομουν με rootαρισματα κτλ nexus θα ειχα ασυζητητη.
οι αναγκες μου δεν ειναι αυτες ομως.
ειναι αλλες και αυτες μεχρι στιγμης τις προσφερει μονο η nokia. γι αυτο και ειμαι ικανοποιημενος με ενα lumia 920.

vkrd

Ίσως να υπάρχει κρυφό λογισμικό που παράγει υπόηχους και υπνωτίζει τους κατόχους των συσκευών…..Ωχ, γαμώτο άργησα πάλι για δουλειά!

Dimitrinho

@JohnWave αν και υποστηριζω φανατικα apple σου βγαζω το καπελο για αυτα που εγραψες σημερα εισαι μορφη μεγαλε.

obi

Επειδή κάποιοι λέτε για iSheeps, sammySheeps, NokiaSheeps κλπ.

Λοιπον γουστάρω windows phone και Nokia,
αλλά παραπάνω έγραψα μπράβο στην apple που πετυχαίνει καλύτερα αυτό που όλοι οι ανταγωνιστές της προσπαθούν και θέλουν, το brand loyalty.
Ταυτόχρονα έχω να πω πολύ καλά λόγια για το OS που εγώ χρησιμοποιώ καθώς επίσης και ότι σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το WP store.
Όλα αυτά με καπνουν πρόβατο της ms/nokia; Δε νομίζω.
Απλα τη γνώμη μου λέω συπμφωνα με τα γούστα μου.

Μπράβο στην Apple!
Αν μπορούσαν ας το κατάφερναν κι οι υπόλοιποι.

υγ: η αλήθεια να λέγεται, η apple παράγεται πολύ προσεγμένα προϊόντα

George E.

JohnWave τα είπες όλα…. Όλοι λίγο-πολύ έχουμε τις προτιμήσεις μας, αλλά το θέμα είναι να μην είμαστε απόλυτοι! Και εγώ δηλώνω fan της Sony, αλλά σε κάθε γκάφα της, θα την αποδοκιμάζω.

machineman

Johnwave ξεχασες και αυτο 6 οπαδοι nexus

azriel84

@GiannisMix

Δεν θα διαφωνήσω 100%, αλλά θεωρώ ότι σου διαφεύγει το εξής. Καλώς ή κακώς δεν είναι όλοι τόσο παθιασμένοι με την τεχνολογία όσο πιθανό να ήμαστε εμείς. Οπότε όταν κάποιος παίρνει iPhone και του αρέσει σαν συσκευή και του καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες, τότε ακολουθεί τον απλό κανόνα “αν δουλεύει δεν το πειράζεις/αλλάζεις”. Γι’αυτό υπάρχουν ακόμα τόσα άτομα και με 3GS, 4, 4S. Από την άλλη, όποιος μπορεί και έχει το μικρόβιο, κάνει και την ψακτική του. Και εγώ πήρα το Nexus 5 αλλά το 5S με κάλυπτε περισσότερο σε κάποια σημεία κλειδιά που ήθελα εγώ τουλάχιστον. Το ίδιο ισχύει για την γυναίκα μου από την ανάποδη. Πήρε κάποια στιγμή ένα δίκαρτο Samsung και από τότε έχει κολλήσει με τα δίκαρτα Samsung ο κόσμος να χαλάσει. Όσο της δουλεύει και την καλύπτει, δεν πρόκειται να κοιτάξει παραπέρα ή πιο απλά, δεν την νοιάζει να κοιτάξει παραπέρα. Αυτό πρωτοπήρε, αυτό συνήθισε, αυτό της αρέσει και τέλος, ούτε brand loyalty ούτε προβατισμός ούτε τίποτα.

GiannisMix

@azriel84
σωστο αυτο που λες. υπαρχει αυτη οι μεριδα ανθρωπων. οκ. αλλα θεωρω οτι αυτους αν τους ρωτησεις δε θα δηλωσουν «τυφλή υποταγή» που λεει το αρθρο. θα πουν ακριβως αυτο που ειπες εσυ αλλα οχι οτι δεν κοιταω τιποτα αλλο ο κοσμος να γυρισει αναποδα! τσπ! καλη καρδια και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν 😉

JohnWave

@obi, αν αναφέρεσαι σε μένα, είπα ξεκάθαρα “όχι όλοι”. Τυφλά υποταγμένοι είναι όσοι έχουν πει τις φράσεις που είπα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ότι το κάθε λογισμικό και το κάθε κινητό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. 1) Αν μπορώ άνετα να χειρίζομαι 4.7 οθόνη και γουστάρω τις μεγάλες οθόνες, θα αγοράσω iphone; Όχι. 2) Αν κύριο κριτήριό μου είναι το design με τα μικρά περιθώρια, θα αγοράσω iphone; Όχι. 3) Αν κύριο κριτήριό μου είναι το appstore και κάποιες συγκεκριμένες βασικές εφαρμογές θα αγοράσω windows phone; Όχι γιατί πολύ απλά δεν τις διαθέτει ακόμα. 4) Αν κύριο κριτήριο μου είναι το ελαφρύ πολύ smooth λογισμικό , θα αγοράσω android κινητό; Όχι.Θα αγοράσω ένα iphone ή ένα lumia. 5) Aν κύριο κριτήριό μου είναι το παραμετροποιήσιμο λογισμικό , θα πάρω iphone ή lumia; Όχι. 6) Aν κύριο κριτήριό μου είναι η κάμερα τι θα αγοράσω; Lumia. 7) Αν κύριο κριτήριο μου είναι η μπαταρία ; LG G2. 8) Αν γουστάρω μέταλλο, θα πάρω Galaxy S4; Όχι. Αν λοιπόν πχ ήμουν ο κολλητός σου και σου λεγα ότι γουστάρω παραμετροποίηση , οθόνη γύρω στις 4.7 ίντσες και ότι ήθελα συγκεκριμένες εφαρμογές που δεν είχε το windows store και… Συνέχεια »

tasos
fdxgg11

Θα ήταν ενδιαφέρων, να υπήρχε στην έρευνα ηλικία κ’ φύλο των ερωτηθέντων κατόχων ιphone.

Αν και δεν χρειάζεται γιατί λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι μας απο τον περίγυρό μας, την ηλικία, το φύλο και την ”τεχνολογική κατάρτιση” που έχουν οι κάτοχοι-loyals της apple.

Nickolas

Γεια σας. Ο Ο/Η JohnWave με κάλυψε σχετικά με το ποιος ειναι πρόβατο. (Χρήστης iPhone 5s)
Βάζεις κάτω το τι θέλεις σε ενα smartphone και διαλέγεις αυτό που σου ταιριάζει.

Akis_P

Brand loyalty είναι ουσιαστικά η έκφραση της ανασφάλειας καποιου, προκειμένου να πείσει τους αλλους, έχοντας πρώτα πείσει τον εαυτό του μέσω της αυθυποβολής, ότι έχει κάνει σπουδαία αγορα. Όσο πιο ανασφαλης είναι κάποιος τόσο πιο πολύ βρίσκει αυτός ο όρος εφαρμογή σε αυτόν.
ΥΓ. Πρώην κάτοχος iPhone, νυν κάτοχος Samsung note 3… και στη επόμενη αλλαγη, θα ψάξω τι θα καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες μου

Τριαντάφυλλος

Ο όρος υποταγή παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις και είναι παραπλανητικός, κε Βλαχάκη.

Αυτό που μάλλον εννοείτε (και εγώ πιστοποιώ σαν “Mac-ας”) είναι η “τυφλή” μας ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στα προϊόντα της Apple. Με την έννοια ότι ξέρουμε ότι αυτό που θα αγοράσουμε έχει σχεδιαστεί σωστά, έχει υλοποιηθεί με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και το “όλο πακέτο” είναι καλά μελετημένο (well engineered, well implemented and well integrated).

Μπορεί να είναι “μονολιθικοί” σε κάποιες επιλογές τους, αρκετές από τις οποίες δεν μου αρέσουν σαν consumer, από την άλλη όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι καμία άλλη εταιρεία δεν μελετά και σχεδιάζει τα προϊόντα της τόσο καλά, και δη η Samsung.

(και βέβαια υποψιάζομαι ότι όταν βγει το iWatch, θα γελάσουμε ΠΟΛΥ με όσους βιαστήκαν να είναι first-to-market με smartwatches, να μη λέμε ονόματα…) (και μετά θα γελάσουμε ακόμα περισσότερο, γιατί για να κοπιάρουν αυτό που θα βγει, θα χρειαστεί αυτοί οι ίδιοι να κάνουν δικό τους research… ε ρε γέλια)

manos.d
Billias

Γεια χαρά σε ολους και χρόνια πολλα στους εορτάζοντες!!

Είναι το πρωτο μου σχόλιο εδώ αλλά παρακολουθώ συχνά το site και τι καινούργιο προσφέρει!
Αυτό που έχω να πω είναι πως ο καθένας απλως έχει ό, τι του αρέσει, δίνει τα λεφτά εκεί που θέλει και τίποτα περισότερο πέραν αυτου!! Και πιστεύω είναι καιρός να πάψουμε να θεωρουμε τους ανθρώπους ως ταμπελες.. Τι θα πει isheep και τι θα πει Nokia sheep… Ας σοβαρευτουμε καλύτερα μεγάλοι άνθρωποι και να δουμε τα πραγματα ως έχουν!

Συγνωμη για απότομο σχόλιο μου, αλλά κάποια ατομα ίσως πρεπει να σκέφτονται περισότερο πριν απευθυνθούν σε άλλους!

obi

Brand loyalty είναι καθιερωμένη στο μάρκετινγκ ορολογία,
δεν είναι προβατολαγνεία.

Brand loyalty σημαίνει ότι αγαπάω τη Νοκια και ξαναπαίρνω πάλι από τη Νοκια.
Αν δε με καλύψει η Νοκια, φεύγω και το έχασε από μένα το brand loyalty.

Πάω στην apple και δοκιμάζω κι εκεί. Αν μου αρέσει , θα ξαναπάρω το επόμενο μοντέλο της apple και η apple θα έχει κερδίσει σε μεπνα στο brand loyalty.

Τόσο απλά και καμία σχέση με οπαδισμόύς ή φανατισμούς.
Αγοράζεις και ξαναγοράζεις ή δεν ξαναγοράζεις από το όριο μαγαζί.
αναλόγως αν έμεινες ευχαριστημένος.

Μανώλης

καταρχήν όποιος γράφει για πρόβατα είναι καθαρά ηλίθιος! Επειδή κρίνετε αρνητικά και με χυδαίο τρόπο την επιλογή κάποιου-κάποιας όσο καλή ή κακή και να είναι. οπότε τα “πρόβατα” και τα iSheep μακρυά από εδώ και εκεί που σας παίρνει!

Φανατικό κοινό έχουν και τα Blackberry, είναι πρόβατα κι αυτοί;;;;;;

όλα είναι θέμα γούστου και ευκολίας χρήσης. Εγώ π.χ. απορρίπτω το iPhone αυτή τη στιγμή σαν συσκευή αλλά ξαναγυρίζω στο iPhone 4 που το έχω σαν δεύτερη συσκευή για να το χρησιμοποιήσω καμιά φορά.

geov

Φυσικά και είναι επιτυχία για την Apple, αξιοθρήνητο όμως γι αυτούς που δηλώνουν υποταγή!

Sot11

Συγνώμη τώρα αλλα αυτο το άρθρο γιατι γράφτηκε; Για να δημιουργηθεί τσακωμος;
Επίσης θα ήθελα να πω σε ορισμένους ότι δεν βρίσκονται στο δημοτικό για να χωρίζονται σε στρατόπεδα…. Άντε στις εκλογές ψηφίστε την αγαπημένη σας εταιρεία, χτυπήστε την και ένα τατουάζ να δείξετε πόσο ανωριμοι είστε…. Έλεος, έχετε να τσακωθειτε για τίποτα πιο ανούσιο;;
Όλοι αγαπάμε την τεχνολογία αλλα με ένα μετρό! Μην μας κάνουν και πλύση εγκεφάλου!!!

Matt

Κακώς μαλώνετε.
Κάθε εταιρεία έχει τους υποστηρικτές της. Προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα iPhone γιατί δεν με βολεύουν.
Πάντως, δεν νομίζω ότι όλοι είναι πρόβατα. Όπως αναφέρθηκε και σε κάποια σχόλια παραπάνω η δύναμη της συνήθειας, καθώς και η πρακτικότητα μιας συσκευής που γνωρίζεις καλά και είσαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτήν για ό,τι ζητάς δεν σου αφήνει περιθώριο αλλαγής.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Οπότε αν οι ανάγκες κάποιου ικανοποιούνται από ένα iPhone (περί ου ο λόγος) ή από οποιαδήποτε συσκευή γιατί να την αλλάξει???
Κάποτε έπαιρνα μόνο adidas παπούτσια και δεν ήθελα να ακούσω για άλλο brand διότι με βόλευαν. Τελεία. Δεν ήταν γιατί οι άλλες εταιρείες έβγαζαν άσχημα παπούτσια, απλά με βόλευαν τα adidas.
Σκοπός είναι να αναβαθμίζεις τη συσκευή σου γιατί η καινούρια έχει να σου προσφέρει κάτι το οποίο θα ικανοποιήσει μια ανάγκη σου, η οποία ΔΕΝ πρέπει να είναι ο υπερκαταναλωτισμός.
Αλλιώς, ναι, αυτό το θεωρώ προβατοποίηση.

Matt

Υ.Γ. Εύγε για την φωτό από τη διαφήμιση της Nokia, που χλευάζει Samsung και Apple.
Πολύ γέλιο!

Denis

Η όλη ιστορία ειναι σαν τους 15 νοματαίους που σκοτώνονται για το ποιος εχει δίκιο. Κάπως έτσι ειναι το περιβάλλον ενός τεχνολογικού site όπως αυτο.
Οποιοδήποτε χόμπι καταλαμβάνει χρόνο περισσότερο απο το σημείο που παύει να αποκαλείται χόμπι αλλα εμμονή , πρέπει να μετριαστει αν όχι να εξαληφθει αφου καθίσταται επικίνδυνο να αντικαταστήσει την πραγματική ζωη “εκει εξω”.
Όταν της οποιας μορφής κολλημένο μυαλά καταλάβουν ότι το χόμπι τους δεν ειναι η ζωη τους κ ότι όλοι αυτοί που μοιράζονται το ίδιο χόμπι ειναι σταγόνα στον ωκεανό με τους υπόλοιπους ανθρώπους που δεν ομαδοποιούνται σε “κάστες” με βάση την ετικέτα του κινητού τους τοτε ίσως αντιληφθούν τη λούμπα στην οποία επεπεσαν κ την δουν “ΑΛΛΙΩΣ”…
Εώς τοτε η αξία του κάθε επισκέπτη σε τέτοια σάιτ θα κρίνεται με βάση τη μάρκα του κινητού του..
Δε με ενδιαφέρει να διαφωνήσει κάποιος με τα παραπάνω
Θα με χαροποιησει/εκπλήξει αν τουλάχιστον τα αντιληφθεί αν όχι κατανοήσει..

tiamat

.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ “ΤΥΠΟΙ” ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) …”ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ..” 1)Δεν έχεις κινητό, έχεις iPhone. 2)Κοιμάστε μαζί στο κρεβάτι, ξυπνάτε μαζί στο κρεβάτι. 3)Δεν αλλάζεις το iPhone σου. παρα ΜΟΝΟ για ένα καινούριο iPhone. 4)Όταν σου έχει κλείσει από μπαταρία νιώθεις λίγο σαν να έχεις πάθει μερική παράλυση. 5)Η οθόνη του είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καρδιά σου. Όταν ραγίζει η μια, ραγίζει και η άλλη. 6)Δεν πετάς ποτέ το κουτί της συσκευασίας. Είναι έτσι ωραίο ορθογώνιο. Θες να το έχεις. 7)Ένα iPhone είναι το καλύτερο δώρο. Στον εαυτό σου και ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 8)Κοιτάς την οθόνη. Βλέπεις το σήμα του 4G. Του χαμογελάς σαν να του την πέφτεις 9)Δεν το κλείνεις ποτέ. Ούτε στο αεροπλάνο. Γελάς σατανικά και τα βάζεις σε Flight Mode. 10)Θεωρείς ότι η δική σου θήκη είναι η καλύτερη από όλες κι ας είναι άχρηστη και την έχεις πληρώσει 90 ευρώ. 11)Το κοιτάς κάθε τέσσερα λεπτά να δεις αν είναι καλά. 12)ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ όποιον έχει οποιοδήποτε άλλο κινητό λεγοντας του την ατάκα.. “δεν ξέρεις” 13)Βαριέσαι να κάνεις Sync 14)Νιώθεις γνήσια απορία όταν μπαίνεις σε ένα γραφείο/ σπίτι και δεν έχουν φορτιστή iPhone να σου δανείσουν. 15)Κάθε 1% που… Συνέχεια »

ΑΡΗΣ

Ενα μεγα μπραβο απο εμενα στις γνωμες – μυαλο των:
JohnWave- -Sot11 και Denis που τα ειπαν σχεδον ολα κ ετσι εγραψα λιγοτερα!
Υ.Γ. συγνωμη αν δεν εγραψα το ονομα καποιου αλλου που επισης εχει το μυαλο για σκεψη κ
δεν εχει αναγκη να ανηκει σε καποιο club-ΕΤΑΙΡΕΙΑ για να νοιωσει οτι ειναι κατι σπουδαιο…….

yorgaraz

εντάξει ρε παιδιά και εμένα μου άρεσε το htc one και το πείρα και γενικώς μου αρέσει η htc σαν εταιρία αλλά δεν θα προσκυνάω κιόλας. Για να πω την αλήθεια περιμένω το s5 να είναι καλύτερο από το m8.

Το θέμα είναι πως αυτός ο φανατισμός έχει προχωρήσει στο απροχώρητο όσο αφορά την apple. Και @johnwave πόσες φορές έχω ακούσει από πολλούς ifans αυτό με τις ίντσες και με την οθόνη :P. Θέλω να δω αν η apple ανεβάσει τις ίντσες τι θα βρουν να πουν.

Darth

δεν έχει σημασία αν είναι φανατισμός προς apple η προς οτιδήποτε….. φανατισμός είναι ότι χειρότερο υπάρχει καθώς δείχνει πολύ χειρότερα πράγματα

kasidiaris

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ Ο STEVE JOBS ΖΕΙ!!!!ΖΩ για την στιγμή θα είμαστε τόσο φθηνοί, που τα iPhone θα κατασκευάζονται στην Ελλάδα και θα τα παίρνουμε δωρεάν…. (να κατι θετικο απο την τροικα)

Costas Socrates

οι κλεψες του κλεψαντος google & apple μιας και για αυτους αναφερομαστε.Ειμαι καταναλωτης λατρης της τεχνολογιας και της τσεπης μου,μου,μου,μου,μου.
Οσοι ειναι φανατικοι οπουδηποτε ειναι οι μεγαλυτεροι χαμενοι.Εχω Huawei g 615 και εχω πολυ περισσοτερα μπαταρια ποιοτητα κλπ.απο τον κραχτη απλα κραχτη της σαμσουν με €600 & € 700 ευρω.Ολα με αποδειςξεις και οχι λογια.
Οσο για τα μηλα,ουτε καταδεχομαι να με πιανω ο ιδιος εμενα κοροιδο για ενα κινητο που το πουλανε μαυρο χαβιαρι δεν σου προσφερει τιποτα παραπανω απο το πιο φτηνο αντροιτ.
Και οι δυο εταιριες κοιτανε το συμφερον τους,αλιμονο απο τα κοροιδα που νομιζουν οτι επειδη αγορασαν το μηλο η το αντροιτ οτι πηραν και τις εταιριες μαζι.
Συγκριση τιμων και η ολικη κατασκευη και οτι με συμφερει παιρνω.Τα γουστα του καθενος σεβαστα αλλα οχι και απαραιτητα αποδεκτα.Μιλανε σαν καποιοι και ειδικα οι μηλαραδες λες και πιασανε τον παππα απο τα ….γενια και κατα την γνωμη μου παντα ειναι τα μεγαλυτερα κοροιδα.Του τα χαιδευουνε του παππα και μετα γυριζουνε πλατη και καυχιονται.Εκει βεβαιως με εκνευριζει ,δεν την μπορω την μ@λ@κι@,διοτι ο ηλιθιος ειναι πραγματικα αηττητος.

Xristos

Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτη φορά γράφω και διαβάζω καθημερινά σχεδόν ολα τα άρθρα και μετά τα σχόλια όλων.
Όσο αφορά γενικά την Apple και τα προϊόντα της και επειδή τυχαίνει να είμαι τεχνικός σε μεγάλη αλυσίδα, πως και δεν έχει ποτέ αναφερθεί το after sale της και ειδικά όταν το προϊόν είναι εκτός εγγύησης;
Δεν έχει τύχει σε κανέναν να χαλάσει το “μήλο” του;
Βέβαια μερικές φορές της δίνω πολλά συγχαρητήρια αλλά λίγες φορές.
Κάποια στιγμή πρέπει να γραφτεί κάτι και για αυτό.

Είχα iphone 4 και πλέον galaxy s3 με cyanogenmod (η rom της Samsung δε παλευόταν).

Nio

Παιδια στα 360 ευρω πλεον παιρνεις το G2…
Στα 313 ευρω το xperia Z.
Τιμουλες που δεν θεωρεισαι κοροιοδο για να αγορασεις κατι καλο.
Τωρα οι “χρηστες” που πληρωνουν τα 16gb μνημη 120 ευρω ειναι πραγματικα τυφλοι….!!!
Σωστος ο τιτλος…!!
τυφλη υποταγη λοιπον…. οχι υποταγη κατα βουληση….
Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στην apple κ στους μισθοφορους της..!!!!! (που της φερνουν μισθους..)

Υ.Γ. Μακαρι παντα να υπαρχουν apple funboys για να μπορω εγω να χαιρομαι σε καλες τιμες 5ιντσα θαυματα……… (G2 <3)

Nikolas Diamadis

Είμαι ένας απο αυτούς και δεν βρίσκω λόγο για να μην είμαι!!!

Sot11

Nikolas diamadis το λες και καμαρώνεις;; Αυτο αγγίζει τα όρια της παρανοιας… Κοιτά που έγινε της μόδας να είσαι θύμα…..

Χρήστος Παπαβασιλείου

Ο σωστός καταναλωτής που χρησιμοποιεί την αγορά και όχι η αγορά αυτόν δεν κάνει δηλώσεις τύπου “εγώ απο το android δε φεύγω” ή “μόνο iPhone και τίποτα άλλο” και παρόμοιες. Δε ξέρουμε τι θα κυκλοφορήσει το επόμενο 6μηνο. Σαν καταναλωτής αγοράζει αυτό που θες και χρειάζεσαι. Σε διαφορετική περίπτωση πέφτεις θύμα.

Κακά τα ψέματα το iPhone έχει γίνει μόδα από τους ποζεραδες κάθε ηλικίας και φύλου. Αυτό δε λέει κάτι για το προϊόν αλλά αν το αγοράσει επειδή το κάνουν και οι άλλοι τότε ναι τότε πέφτεις θύμα και γίνεσαι πρόβατο, ακόλουθος των υπόλοιπων αγοράζοντας κάτι που άκουσες ότι είναι καλό.

Χρήστος Παπαβασιλείου

Και προσωπικά αν είχα τα λεφτά για iPhone θα τα έδινα για να πάρω δυο nexus 5

keysmith

@JohnWave
Καλά τα λές έτσι είναι.. χωχωχωχωωω…

Πάντως προτιμήσεις έχουμε όλοι. Λίγο “οπαδισμός” είναι στην ανθρώπινη φύση τελικά. Μας αρέσει να ανήκουμε κάπου.. Είναι η “αγέλη” που θα έλεγε ο froid (ή όποιος το λέει).

Προσωπικά είμαι επί-“κριτικός” σε όλες τις εταιρίες από λίγο αλλα περισσότερο στα κλειστά λειτουργικά (ios) που μόνο σκοπό έχουν να σε αρμέξουν. Νταξ καπιταλισμό έχουμε αλλα αυτοί το “παρακάνουν”. Δεν ανέχομαι λογισμικά στο pc μου τύπου itunes (zune και άλλα γραφικά) για να περάσω ένα mp3 στο “έξυπνο” τηλέφωνό μου ούτε τα κλειδωμένα ΒΤ, για αυτό μου αρέσει περισσότερο το android/symbian. Αλλά εγώ είμαι εγώ, ελευθερία έχουμε και ΟΛΟΙ στην τελική έχουν βάλει το λιθαράκι τους στη πρόοδο των κινητών και της τεχνολογίας… Σίγουρα και το iphone.

Όπως και να έχει η Apple δεν πρέπει να ακολουθήσει τόσο πολύ την τακτική του “κλειστού”/”κλειδωμένου”, γιατί σταθερά θα χάνει μερίδιο. Νομίζω το έχει καταλάβει απλά το καθυστερεί.

Beowolf

Κάποτε έλεγχαν τις μάζες με την Θρησκεία, μετά με τα κόμματα, υστερα με το ποδόσφαιρο, σήμερα με το iphone.

O tempora o mores…

Fanis

αυτό που λέμε υποταγή σε κάποια εταιρία ή λειτουργικό μπορεί να μεταφραστεί άνετα σε συνήθεια
του καταναλωτή τουλάχιστον για την πλειοψηφία των χρηστών.
Πχ άμα ένας είχε ένα iphone και έχει συνηθίσει και το λειτουργικό και δεν ασχολείται τόσο με “τα νέα της τεχνολογίας” δεν θα καθίσει να μάθει ένα καινούργιο λειτουργικό επειδή το κινητό θα είναι 50€ φθηνότερο ή είναι πιο γρήγορο.

Υ.Γ.Δεν είμαι χρήστης iphone και δεν θα γίνω(τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 LG και ένα SONY )

sokel

“μην φτιάχνεις ψεύτικους θεούς” αλλά ο Θεός είναι ένας άλλωστε οι άνθρωποι αρέσκονται να γίνονται κοπάδια να γίνονται αποδεκτοί για αυτό άλλωστε έχουμε Θρησκείες,Ομάδες,πολιτικά κόμματα και τελευταία εταιρίες που πουλάνε εκμεταλλευόμενοι ακριβός αυτό “τα κοπάδια των ανθρώπων”
οι εταιρίες φτιάχνουν προϊόντα καλά ή άσχημα είναι θέμα του καθενός αλλά “μην φτιάχνεις ψεύτικους θεούς”το κατσαβίδι είναι εργαλείο για να ξεβιδώνει βίδες και όχι να σου αντικαθιστά αυτό που σου λείπει.

marios

Καλημέρα δεν μπόρεσα να βρω ανάρτηση σχετικά με iPod touch οπότε κανω την ερώτηση εδω κ οποίος γνωρίζει απαντά. Έχω ενα iPod touch 2 generation έχω φτιάξει λογαριασμό στο app store. Τα μόνα πράγματα που υποστηρίζει το σιγκεκριμενο είναι κατι αθλεiες ταπετσαρίες για όλα τα αλλά μου ζητά ios 6. Το iPod2 είναι στην 4 κ δεν περνει αναβάθμιση. Όσο για σπάσιμο# έχω προσπάθεισει αρκετές φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα!!! Υπάρχει τρόπος να φανεί σε κάτι χρήσιμο αυτό το τούβλο που έχω? Ευχαριστώ.
ΥΓ: αν είχα κάτι παρόμοιο σε androit δεν θα είχα κανένα πρόβλημα!

Λευτέρης

Το 50% των κατόχων Iphone δεν ξέρουν για ποιο λόγο το έχουν αγοράσει.Επειδη έγινε της μόδας και επειδή αν δεν έχεις Iphone είσαι κατώτερος! Κομψά όμορφα τηλέφωνα αλλά ως εκεί ακόμα και να είχα τα χρήματα για το 5s δεν θα το αγόραζα.Κατοχος galaxy s4.

Parastas

Πλάκα έχει η εικόνα που είναι από διαφήμιση της Nokia…. Χαχαχαχα φοβερή διαφήμιση!

dimosthenis

καλησπέρα μάριε, μπές εδώ και θα αναθεωρήσεις για την χρησιμότητα του 2g σου. https://www.whited00r.com/ υποστηρίζει νομίζω και την συσκευή σου. Όσο για τα πρόβατα κτλ κτλ μάλλον 15-25 οι ηλικίες αυτών των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτές τις ειρωνίες κτλ. όποις ξέρει παίρνει ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του. εκεί τελεώνουν όλα, ούτε πρόβατα ούτε τίποτα, είσαι γκατζετάκιας παίρνεις όλη την ώρα τελευταία τεχνολογία κτλ. αν είσαι χρήστης που απλά δεν σε ενδιαφέρει το διαφορετικό δεν το βρίσκω λάθος να ακολουθείς μια εταιρία για την σιγουριά που σου παρέχει. εγώ που θέλω κάτι εξεζητημένο στα pc αγοράζω ακριβά, επειδή όμως δεν είμαι φίλος των κινητών και δεν με ενδιαφέρει έχω ένα iphone 3g εδώ και 4,5 χρόνια. αν μου χαλάσει δεν θα άλλαζα εταιρία απλά και μόνο γιατί μου έχει βγεί σαν κινητό (ποτέ σέρβις, άπειρες τούμπες και σκυλί μαύρο). αν είχα νόκια πάλι νόκια θα έπαιρνα. απλά έτυχε τότε αυτό να κινείται και με κέρδισε αυτή η εταιρία. όσο για τους τύπους που αγοράζουν σαν τρελοί ότι τελευταίο και μάχονται μεταξύ τους για την αξιοπιστία κτλ κτλ να έχουν στα υπόψιν τους ότι η εμπειρία χρήσης είναι το Α και το Ω. και αυτήν η εταιρία με… Συνέχεια »

Νέρων

Εσύ Λευτερη γιατί αγόρασες το S4?

Μήνας

Η ιδιοι που με ρώταγανε πώς θα κάνουν κάποια πράγματα στα pc Η ιδιοι έχουν i phone καλός η κακός υπάρχει τυφλή υποταγή.. Εγώ Κρινω από γνωστούς μου που απλά χωρίς λόγο μου λένε πάρε ένα iphone να βρεις την υγειά σου..

Μιχάλης Φ.

Μιλαμε για αντικειμενα, τα οποια τα χρησημοποιουμε για να κανουμε ποιο απλη την ζωη μας. Με τον τροπο ομως που τα αντιμετωπιζουμε, τα κανουμε να δειχνουν ποιο εξυπνα απο εμας, ενω δεν εχουν εμφυια! Την πορωση ομως την εκμεταλλευονται καποιοι ανθρωποι πραγματικα ποιο εξυπνοι απο εμας, για να ζουν μια πλουσια και ανετη ζωη! Προσωπικα δεν με ενδιαφερει η μαρκα, με ενδιαφερει αυτο που θα παρω να καλυπτει τις αναγκες μου και να ανταποκρινονται στα στανταρ που θετω. Απο εκει και περα σιγουρα σημαντικο ρολο παιζει και το after sales και δυστυχως λιγες εταιρειες ανταποκρινονται σωστα σε αυτον τον τομεα.

obi

Συγνώμη δεν υπάρχουν SammySheeps ή ΑAndroidSheeps;

Μόνο appleSheeps υπάρχουν που με κλειστά μάτια λεν ότι έχουν φοβερό κινητό;
Μην πάμε μακριά, στο άρθρο για το samsung s5,
δεν έγραφε το techblog με σιγουριά ότι το Samsung galaxy s6 (!) θα… είναι τούμπανο όταν κάποτε παραχθεί
(ότι κ καλά αν το s5 δε θα ειίναι πολύ τούμπανο, φταίει που η Samsung συνηθίζει να βγάζει τούμπανα τα galaxy εναλλάξ με λιγότερο τούμπανα galaxy)
(ξέρω θα σβηστεί το σχόλιό μου)

Αποστόλης Ρόδος

Είναι θλιβερό να είναι κάποιος “υποταγμένος” και συμφωνώ με τον συγκεκριμένο όρο στις περιπτωσεις όχι μόνο της Apple αλλά και άλλων εταιρειών. Δεν μου κάνεις εντύπωση που αναφέρονται ως πρώτοι οι υποταγμένοι της Apple.
Το ζουμε καθημερινά σε κάθε ευκαιρία εδώ μέσα.
Ότι και αν βγάλουν κάποιες εταιρείες είναι σωστό και καλο για κάποιους. Δεν υπαρχει ούτε ίχνος ερευνας … Πιστοι όπως οι σκύλοι στον άνθρωπο. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει…
Οντως ο όρος iSheep είναι ότι πιο πετυχημένο έχει κυκλοφορήσει… Και θα πρόσθετα και τον όρο S-sheep, για να είμαστε δίκαιοι… 😉
ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ αλλά και διασκεδαστικό θα έλεγα… 😛

ΥΓ … Ξεκινάτε κάποιοι να μεγαλώνετε το νύχι στον αντίχειρα… 😛

Αγγελος Τριγυρης

Το καλο με τα android κινητά ειναι οτι Εχεις αρκετες επιλογες οχι οπως η apple που δεν ειναι αξια ουτε 2η ναυαρχιδα να βγαλει ετσι για την αλλαγη

pantel1s

εχω iPhone 4(αρχαιο),και galaxy core..Πηρα και 1 Windows phone για την αλλαγη..
Τρελα με IOS δεν εχω τοσο σιγα…,με το ΑNDROID πολύ ουδετερο,ουτε καν…το WIN PHONE(lumia) ομως δε το αλλαζω με κανενα

Nio

Τυφλη υποταγη πουθενα κ σε κανεναν. Τυφλη υποταγη δηλωνουν μονον οι αδυναμοι ανθρωποι χωρις χαρακτηρα κ αποψη κ θελουν καποιον να τους καθοδηγει. Σαν τους οπαδους ομαδων (οχι φιλαθλοι) ενα πραγμα ή σαν τα κομματοσκυλα. Αηδια κ μονο μου ερχεται . Η apple κ τις γυναικες τους να βιαζε θα τραβαγαν με την καμερα…. αθλιο…. puny humans….

forneverarrow

Παρακολουθώ τη συζήτηση από την αρχή και τελικά θέλω να συμμετάσχω. Απλά από αγανάκτηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κάτοχος ενός Χ κινητού πρέπει να επιβάλλει την δική του άποψη και προτίμηση δε όλους τους άλλους? Εγώ γούσταρα και πήρα Galaxy S4 γιατί μου αρέσει να το κρατάω και να το βλέπω στην τελική. Εφόσον μου παρέχει τα βασικά (Internet, social media, τηλεφωνία) και τα πιο εξεζητημένα (productivity, χαλαρό gaming, και multimedia on the go) γιατί να μην το πάρω? Χέστηκα αν το G2 είναι πιο καλό (αλήθεια, ποιος το ορίζει αυτό? Το μέγεθος οθόνης και τα benchmark?) ή αν το Nexus 5 φοράει kit kat. Το Android το θεωρώ πολύ μέτριο σε σχέση με το iOS. Αλλά επίσης, θεωρώ κοροϊδία το iPhone σε τέτοια τιμή και τέτοιο μέγεθος.

Όσο για την υποταγή, τι ζόρι τραβάτε? Μπορεί ο άλλος να θέλει iPhone ή οτι άλλο επειδή τον ευχαριστεί. Δεν έχει το δικαίωμα? Για όνομα του θεού δηλαδή! Επειδή κάποιοι την έχουν δει geek και μάγκες με τα tabletοφωνα πρέπει όλος ο κόσμος να ασπαστει τα πιστεύω τους?

Αυτά με κάθε σεβασμό και εκτίμηση στους συνομιλητές, αλλά ας είμαστε περισσότερο ανοιχτοί στις απόψεις του άλλου!

panos81

Κι εγώ εδώ και 4,5 χρόνια ήμουνα πιστός οπαδός iphone μεχρι που τυχαια έπεσε στα χέρια μου το xperia z1 compact και συνηδητοποιησα οτι είναι τετραπήρυνο και όχι διπύρηνο όπως το iphone πολύ καλύτερη κάμερα, απείρως καλύτερη νυχτερινη ληψη,πολύ καλύτερη μπαταρία και πολύ πιο φθηνό…ένιωσα πολύ χαζος..

techman

Ισχύει απόλυτα…γι αυτό η samsung με την apple εχουν τόσο ακριβά κινητά γιατι εκμεταλλευονται τους οπαδους της…..Η sony στα κινητά της είναι πολύ πιο φθηνή και με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικα…..κυριως το xperia z compact δεν συγκρίνεται με κανενα απο τα υπόλοιπα και σε απειρως καλυτερη τιμη

ddr2

@panos81 μαλλον νομιζεις οτι ειμαστε εμεις χαζοι…
αιφον 4s ειχες πριν?

lazkov

Τα πράγματα είναι απλά,όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση
Έχουμε λοιπόν τις εξής κατηγορίες:
1.iPhone και τα υπόλοιπα ”smartphone”
2.Mac και τα υπόλοιπα ”pc”
3.iPod και τα υπόλοιπα ”MP3”
4.Harley και τα υπόλοιπα ”μηχανές”
Ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει και του αρέσει και καλά κάνει,προσωπικά δεν αρέσκομαι στα ”υπόλοιπα” για διάφορους λόγους.

Costas Socrates

έχουμε τις εξής κατηγορίες:
1 ανθρώπους
2 και τους υπόλοιπους ανθρωποειδείς.
κοιμάσαι με τα παπούτσια γιαυτό είσαι και αήττητος.

machineman

forneverarrow +1 απο μενα ετσι ειναι τα πραγματα !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.