Η Samsung δίνει νέο παρατσούκλι σε όσους έχουν iPhone: “Wall Huggers” [video]

Αφού είδαμε την HTC να κοροϊδεύει το διάτρητο πλαστικό καπάκι του Samsung Galaxy S5 που μοιάζει με hansaplast, την κινεζική Gionee να «γελά» με την πλαστική κατασκευή του S5, ήρθε η ώρα να δούμε και τη Samsung να ασκεί επιθετικό marketing στη νέα της διαφήμιση.

Στη νέα της διαφήμιση για την αποσπώμενη μπαταρία και το Ultra Power Saving Mode του Samsung Galaxy S5, δεν απευθύνεται σε κάποια από τις δυο παραπάνω εταιρείες, αλλά στην Apple. Μάλιστα κάνει ευθεία σύγκριση με το iPhone όπου οι χρήστες του πρέπει να είναι συνεχώς κολλημένοι σε κάποιον τοίχο δίπλα σε μια πρίζα για να φορτίσουν το κινητό τους. Το νέο παρατσούκλι που δίνει είναι «Wall Huggers».

, Η Samsung δίνει νέο παρατσούκλι σε όσους έχουν iPhone: “Wall Huggers” [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

82 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nGavoun

Η κατάσταση που είδα στην διαφήμιση ισχύει. Όταν είχα iPhone 5 σε όλα τα αεροδρόμια έτσι ήμουν . μετά πήρα nexus 5 και; και μια από τα ίδια. Η λύση σε όσους έχουν κινητό με χάλια μπαταρία είναι ένα power bank

tasos

1)Εξακολουθεί να είναι ένα κοματι πλαστικό και 2)η Samesung θα τη φάει καλά τον Σεπτέμβριο. 3)Δεν μπορεί να περηφανεύεται την ώρα που η LG/HTC κάνουν ποιοτικότερες συσκευές.

Λευτέρης

Τάσο ετοιμάσου…Note 4!!!

wrangler10

Και ενω ήμουν έτοιμος να κραξω την samsung θυμήθηκα πόσες φορες ήμουν διπλα σε μπριζα με το 3G ανοιχτό και μου πέρασε.Ακομα κουβαλάω μαζί μου φορτιστή και καλώδιο.(και ενα power bank :p )

tasos

@Λευτέρης Το Note 4 ανήκει σε ξεχωριστή κατηγορία κινητών.

Ante_Geia

Παιδιά καθίστε στους τοίχους τώρα και μην κράζετε για να κράζετε. Η Samsung πέρα από το σχεδιασμό των συσκευών της και πέρα από τι σας αρέσει και τι δεν … έχει καλές μπαταρίες σε όλες της συσκευές της (χώρια από την ultra power saving mode). Και όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω … απλά κι εγώ περιμένω να βγει το Note 4 … τα note είναι οι καλύτερες συσκευές (πάλι είτε σας αρέσει είτε όχι) όποιος τα έχει δοκιμάσει ξέρει. Τώρα όλοι οι άλλοι απλά κράξτε για να κράζετε. Και στην τελική δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πειράζει το πλαστικό. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το θέμα και γραφικό πλέον.

tasos

@Ante_geia okay αν η Apple βγάλει το iPhone 6 με παρόμοιο design που έχει τώρα….μη πας και κράξεις, όπως δε θες να κράζουν για το πλαστικό. Επίσης το λεω και πάλι, το Note ανήκει στην κατηγορία των phablets.

Iakovos80

Το να μιλάει το Android για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας είναι τουλάχιστον αστείο. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα iPhone, 2 μέρες και ήμουν κομπλε με τη μπαταρία, με κανονική χρήση. Μόνο τα Note 3 και LG G2 που είχα σα δεύτερες συσκευές, κρατάγανε πάνω από δυο μέρες. Το θέμα της μπαταρίας είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσουν όλοι οι κατασκευαστές ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Darth

αν και δεν την πάω την apple (ούτε την samsung)…….. για τους ίδιους λόγους χοντρικά……….

είχα για μια εβδομάδα ενα iphone 5s (αν και δεν με κάλυψε σαν λογισμικό….. αυτό είναι άλλη ιστορία) σαν αυτονομία έβγαζε οριακά μια μέρα, πρέπει να είσαι κανας καμένος η κολλημένος με το κινιτο για να είσαι κρεμασμένος στον τοίχο γιατί μόνιμα ξεμείνει από την μπαταρια………

από την άλλη ίσος και να έχει δίκαιο η ακατανωμαστη…. γιατί έχω δει μπόλικα άτομα να περπατάνε στο δρόμο σαν zombie και να είναι με τα μούτρα στο κινιτο………..άλλη μια τραγική εικόνα……. κάθονται στην καφετερία 6 άτομα και τα 6 με τα μούτρα στο κινιτο και λες και δεν υπάρχει ο διπλανός τους………………….

Δημήτρης

ναι ναι τα Samsung έχουν τις καλύτερες μπαταρίες …

Μετά από ένα S4 mini κι ένα S3 πήρα Iphone 5C και είδα το φως το αληθινό . Εκεί που με τα Samsung και τη χρήση που έκανα έβγαζα με το ζόρι 14-17 ώρες τώρα βγάζω 18-20.

Ναι ναι ας συγκρίνουμε το Iphone Με το Note 4 … και μετά ας Συγκρίνουμε το Note 4 με το Ipad Mini Retina 4g … Ποιο είναι καλύτερο ????

Λοιπόν σταματήστε να είστε τόσο φανατισμένοι όλοι. ο καθένας βολεύεται και παίρνει αυτό που θέλει και του αρέσει.

ΜΑΝΟΣ

Εγώ πάλι ένα θα πω. LG G2. 1,5-2 μέρες με 3g, gaming, Και internet surfing. Και καθίστε οι άλλοι να σκοτωνεστε.

Giannis

Τάσο το note3 είναι phablet εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά και το G3
που όλοι το θεωρείτε σαν το καλύτερο κινητό του κόσμου είναι phablet, εντάξει είναι καλό αλλά η οθόνη του πάνω από 5 ιντσών. Στη περίπτωση του s5 που το καπάκι του είναι από πλαστικό (καλής ποιότητας) ακόμα και το iphone 6 σύμφωνα με τις φήμες θα είναι από πλαστικό. Γι αυτό μην κραζετε τη Σαμσουκγκ, βγάζει καλά κινητά και είναι πρώτη σε πωλήσεις.

Someone

Μιας που το θέμα είναι οι μπαταρίες, τα Windows Phone πώς τα πάνε; Έχουν καλύτερη αυτονομία από τα Android?

george

@Λευτέρης μην κάνεις και πολλά όνειρα ότι το Note 4 θα πουλήσει τρελά.Ακόμα και η ίδια η samsung το ξέρει,μόνο και μόνο ότι για τους περισσότερους χρήστες είναι τεράστιο το κινητό.Απλώς το βγάζει για να συμπληρώσει.Η μόνη ναυαρχίδα που περιμένει να πουλήσει είναι η σειρά S.Τέλος επειδή εσένα σου αρέσει αυτό το κινητό δεν σημαίνει ότι θα κάνει θράυση.

giwrgos

@Δημητρης τo note 4 δεν βγήκε, τι συγκρίνεις δλδ;?;?;?…. η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας έτσι γτ ο καθένας πετάει οτι θέλει και νομίζει οτι ειναι tech γκουρού.

george

Αυτή η samsung κατάντησε αηδία πια!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!Κάθεται και ασχολείται με την κάθε εταιρία και δεν κάθεται να δει να χάλια της.Ποιος ξέρει πόσο χάλια πάνε οι πωλήσεις της και αντί να βρεί μια γρήγορη λύση κάθεται και ασχολείται με χαζομάρες.Τη πάει να κατακρίνει τις μπαταρίες με 1400-1500 ενώ η ίδια έχει τις διπλάσιες?

ΜΑΝΟΣ

Παιδιά note, g3 Και άλλα τέτοιου μεγέθους και πάνω είναι PHABLETS! Δεν γίνεται να τα συγκρίνετε με κινητά, εξυπηρετούν τελείως άλλες ανάγκες!

kwstascifi

( Εγώ θα αφήσω αυτό εδώ: https://www.phonearena.com/phones/benchmarks όπου μπορείτε να δείτε το Battery Life στις αντίστοιχες δοκιμές)
Το ότι τα iPhone έχουν τραγική αυτονομία είναι δυστυχώς γεγονός. Το ότι θα βρεθούν μηλαράδες να προσπαθήσουν να .. υπερασπιστούν την τραγική αυτονομία των iPhone είναι επίσης γεγονός, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την πλύση εγκεφάλου που έχουν δεχθεί

kwstascifi

@george
Να βάλει και η Apple διπλάσια μπαταρία. Τι ήταν αυτό που πέταξες? Προφανώς αυτό κατακρίνει η Samsung στην διαφήμιση, ότι δεν βάζει μεγάλες μπαταρίες η Apple.

tiamat

ειναι isheeps!.. και 100mΑh μπαταρια να εχει το iphone6 αυτα θα τρεξουν κ θα το παρουν..!!

μπεεεε!!!!.

Zach

Καθεστε και αναφερετε νοτε4 g3. Ρε αυτα ειναι τεραστια και παλι η μπαταρια τους για το μεγεθος τους ειναι μετρια. Ο κοσμος παιρνει άιφον γιατι είναι ΜΙΚΡΟ, υπεργρηγορο, πανεμορφο, σου προσφερει κυρος και εχει άπειρες αξιόπιστες εφαρμογες και ειναι και πανευκολο στην χρηση. Τα περισσοτερα υπερτουμπανα αντρόιντ μου φαινονται ότι ειναι για γκατζετακιδες

killbillgr

Αλλα παρόλα αυτά καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα μπαταρίας με ουσία από καμία εταιρία, εξακολουθούμε και καίμε κάρβουνο ακομα όταν κοστίζουν οι ναυαρχίδες τους από 600€-900€. Και κάποιοι πίνετε νερό στο όνομα των εταιρειών αυτόν. Άρα λοιπών οποία εταιρία ασχοληθεί πολύ σοβαρά με το λύσιμο αυτού του προβλήματος που λέγεται “μπαταρία” θα είναι και ο πραγματικός νικητής , γιατι σήμερα το ξέρουμε καλά είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που έχει φτάσει να είναι και σχεδόν αδιάφορο για κάποιες εταιρείες. Λοιπόν πιος θα λύσει τον γόρδιο δεσμό?

prank

Παιδια να ρωτησω σαμσουνγκ η αππλε και γιατι? Θελω επιχειρηματα οχι απλα έτσι.ποια ετερεια είναι καλυτερη? :p βοηθηστε με

tiamat

@Zach αυτο που λες δε παιζει, γιατι οσο μεγαλυτερη οθονη εχει ενα κινητο,τοσο μεγαλωνουν οι απαιτησεις ενεργειας. ασε που τα android παιζουν και σε πολυ μεγαλυτερες αναλυσεις απο τα iphone και παλι ομως τα πατανε στην αυτονομια…!

ΘΕςκαι μικρο android που ριχνει στα iphone? z1compact ..!!!

Λευτέρης

@george σημασία δεν έχουν οι πωλήσεις του κινητού.Σημασια έχει το πόσο καλό είναι.Διοτι αν είχαμε κριτήριο τις πωλήσεις τότε ένα αυτοκίνητο μεσαίας τάξης θα ήταν καλύτερο από Ferrari κτλ.Οταν δοκιμάσετε ένα κινητό από τη σειρά Note τότε θα καταλαβαιτε περί τίνος πρόκειται.Φιλικα.

nikos

@prank οποιαδήποτε άλλη εκτός από αυτές της 2 γιατί έχουν καβαλήσει το καλάμι!Α και Sony λόγο προβληματικών συσκευών.Μην γίνεσαι θύμα του μάρκετινγκ,υπάρχουν καλύτερα κινητά σε καλύτερες τιμές από άλλες εταιρείες!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μόλις κάποιος πάει να αγοράσει κινητό το πρώτο που σκέφτεται είναι ποια εταιρεία είναι πιο διάσημη και όχι ποια έχει καλύτερο κινητό!

killbillgr

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν καταντήσει σαν τα γρήγορα αυτοκίνητα όπου έχουν πάνω 500hp+ δλδ. Έχεις ένα δυνατό γρήγορο αμάξι αλα μόνο για κόντρες σχεδόν.διότι άμα θες να πας μακριά να κάνεις χιλιόμετρα θα πηγαίνεις σαν την κότα. Το στροφόμετρο δεν θα ξεπερνά τις 3500 στρ/ανα λεπτό. Έτσι λοιπόν είναι τα κινητά τούμπανα χαρακτηρίστηκα και απόδοση ενέργειας απογοητευτική. Για μένα δεν υπάρχει καλό κινητό. Στο θέμα που ρωτάς ποια είναι καλή εταιρία δεν είναι το κριτήριο μόνο ένα έχει πολύ καλή συσκευή στα κριτήρια πρέπει να συμπεριλαμβάνετε και η υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών. Το θέμα εδώ όμως είναι το θέμα “ενέργειας” οπου είναι αμέτοχοι και μάλιστα εδώ και αρκετά χρονιά οι εταιρείες όπου στο παρελθόν έχουν λήθη τα προβλήματα αλλά δεν βλέπουμε να αλλάζουν την τεχνολογία επάνω στην μπαταρία και μένουμε αρκετά χρόνια πίσω. Ενώ τα κινητά έχουν αλλάξει η μπαταρία έχει μινη σχεδόν ίδια και πολύ πίσω γιατην εποχή που βρισκόμαστε.

prank

@nikos να παω αλλα δεν μου ειπες γιατι καο εσυ απλα λες πηγαονε σε αλλη γιατι ετσι ποια ακριβώς ετερεια αν και το θεμα ειναι samsung vs apple για πες ππια προτινεις και ποια απο τις δυο ετερειες θεωρεις εστω καλυτερη…. βοηθηστε ρε παιδια 🙁 :p

george

@kwstascifi δεν αντιλέγω με αυτό που λες αλλά δεν γίναιτε να μιλάει για ένα κινητό που είναι αρκετά μικρότερο καθώς όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να βάλει η apple μια τόσο μεγάλη μπαταρία σε τέτοιο κινητό.Όταν βγεί το iphone 6 στις 4.7 τότε ας πει ότι θέλει,παντώς ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία.

prank

@tiamata πες ρε γιγαντα ππιο προτινεις apple or samsung. Αν και o darth ειναι καλυτερος να μου απαντησει. @darth βγες εξω δεν τρωω baycon :p

Akn

@prank η γνώμη μου είναι να είσαι μακριά απο το samsung εγω μετανιώνω που πήρα samsung για την αππλε δεν εχω ιδέα δεν το έχω δοκιμάσει καν αλλα θα σου προτιμήσω το huawei ascend p7
Πρωσοπικη μοθ γνώμη. .

tiamat

prank δεν ανοιγω συζητησεις με ασχετους μυρωδιαδες που σκανε μυτη σαν κομητες. να μπαινεις techblog να μορφωνεσαι αγορι μου! θες πολυ διαβασμα εσυ…!!

andophon

Εδω κ τρια χρονια ακουω οτι η samsung κουρασε, οτι θα…πατωσει, θα…πεσει, θα θα και ολο γιγαντωνεται και πουλαει εκατομμύρια συσκευες. Αν δεν αρεσει σε κάποιους απο εμας και ειναι πρώτη σε ολο τον κοσμο δε λεει κατι?

Γιάννης σε λέω

Το note 4, τρομερό και πανάκριβο βέβαια, δεν είναι smartphone, είναι phablet.. Kαι αν μεγαλώσει κι άλλο η οθόνη του, θα είναι tablet. Άξιζε πάντως το γιουχάρισμα η Samsung για το τσιρότο S5.

Γιάννης σε λέω

@prank αναλώγος τη σου αραίση… πάραι apple ίνε καλήτερω όνωμα, θα ίσε πιο ιν όταν βγένης έξο και πιο ουάου!

dimitris

το galaxy s5 στο τελος, αν το προσεξετε εχει πολυ μικρα bezels

george

@Λευτέρης έχω δοκιμάσει τα note 2-3.Μόλις βγήκε το 3 έλεγα ότι θα είναι τέλειο αλλά μόλις το έπιασα κατάλαβα ότι έκανα λάθος.

Akn

@dimitris φίλε μου αυτοί περνουν τα καλυτερα κιν και αφήνουν σε μας τα άχρηστα Αλλα ίσως και να είναι το galaxy f ..

VaggD

Attention whore…. Δεν πάνε καλά τα πράγματα ας βγάλουμε διαφήμιση… Θέλω να δω τι θα κάνουν από του χρόνου που θα βγει το premium nexus (silver) εκεί είναι που θα κλάψουν και όχι μόνο η Samsung. Για το hardware του iPhone μπορούμε να πούμε πολλά άλλα όταν έρχεται η κουβέντα στο ios ας ήμαστε λίγο ρεαλιστές και να παραδεχτούμε την υπέροχη του σας λογισμικό! Samsung galaxy s2 & note 10.1 έχω για να μην λέτε ότι είμαι iPhonenakias…!

Zach

@Tiamat η οθονη δεν παει αναλογικα με την μπαταρια, στα άιπαντ κραταει 3 μερες. Δεν ξερω πως θα το χειρειστει η απλ αλλα ολες τις οι συσκευές εκτός άιφον έχουν απίστευτη αυτονομία.. Πιστεύω θα κανει το μπαμ σύντομα

minas

Ακόμα προσπαθούν οι iphone lovers να μας αποδείξουν πόσο καλύτερο είναι το ios…
Αυτό που βλέπω 3 χρόνια τώρα είναι το android να τρέχει και το ios ακολουθεί καταιδρωμένο!!!
Γιατί ρε παιδιά δεν παραδέχεστε οτι αγοράζετε ένα κινητό των 750 ευρώ όχι για το λειτουργικό αλλά για το look και το…πουλ μουρ?? Κακό?? Όχι βέβαια, απλά μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την αγορά με άσχετα επιχειρήματα…

prank

@tiamata(ειναι το σωστο) θελω την γνωμη σου και μονο. Γιατι θυμωσες τι ειπα? Πες μας τωρα ελα και θα σου παρω ενα γλιφιτζουρι 😉 deal? Thanks για τις απαντήσεις any way guys αλλα θελω να ειμαι ιν και trendy και θελω πολλοι εδω μεσα να βαλουν λιγο μυαλο νσ καταλάβουν ποτε γινεται ενα αστειο και πότε οχι (δεν παει για σενα tiamatouli 😉 )

Georgos

Η διαφήμιση ισχύει , με το iphone 5 που είχα ξεκινούσα το πρωί με 100% και το απόγευμα ήμουν σχεδόν άδειος και με λίγη σχετικά χρήση (20-30 λετπά ομιλία , μερικά email κτλ). Τραγικό δηλαδή και μάλιστα εφόσον έχει και μικρή οθόνη. Ευτυχώς το Note 3 που έχω τώρα κρατάει 2 ημέρες με την ίδια χρήση και έχω πάντα και εφεδρική μπαταρία για ώρα ανάγκης.

Λευτέρης

@george τι να πω τότε φίλε,γνώμες είναι αυτές!

P
P

Φτάνουμε στο 99% της εικόνας του iPhone 6 …. Όλα τα αλλά … Παραμύθια ..
https://9to5mac.com/2014/07/03/latest-iphone-6-renders-compare-potential-gold-space-gray-and-silver-colors-gallery/

Sot11

Ναι η samsung με φοβερές μπαταρίες είπε να κοροϊδέψει κι ολας…

Erevos
LeTak

Παιδια καλημερα. Εχει καταντήσει κουραστικό και γραφικό να υπαρχουν ακομα fans εταιριών. Όσοι είστε πάνω απο 20-22 ετών και συνεχίζετε να ακολουθείτε τυφλά εταιρίες είστε για κλάματα και δεν θα έπρεπε καν να λέτε τη γνώμη σας σε τεχνολογικά sites απλα να κάθεστε και να διαβάζετε τι λενε οι άλλοι που δεν τρώνε κουτοχορτο. Ας προσπαθούμε να ειμαστε αντικειμενικοί στις συγκρίσεις μας και να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. Για να συγκρίνουμε εταιρίες τα πράγματα ειναι αρκετά σύνθετα. Πρεπει να δουμε ποιος καινοτομεί συχνότερα, ποιος υλοποίησε καλύτερα τα όνειρα των χρηστών, ποιος σέβεται τους πελάτες περισσότερο, ποιος έδωσε σημασία στα σημεία (εμφάνιση, μπαταρία, οθόνη, ταχύτητα, αξιοπιστια), ποιος εχει καλυτερη εξυπηρέτηση πελατών κτλ…δεν θα τα αναλύσουμε σε αυτο άρθρο αλλα θα μιλήσουμε καθαρά για συσκευές. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συγκρίνουμε καν τα iPhone με τα galaxy s5 και note 3 γιατι το μεν ειναι smartphone και τα δε ειναι phablets ξεκάθαρα. Πάνω απο 5 ίντσες ξεφεύγει το κινητό κι αυτο το ξέρει η τσέπη και το χέρι. Για πηγαίνετε για τρέξιμο με το note η το s5 σας κι ελάτε μετα και σχολιάστε εδω περα για το ποιο ειναι ΚΙΝΗΤΟ. Βεβαια εσείς που κάθεστε όλοι μερα και έχετε το κινητό… Συνέχεια »

Enzo

Note 3 και τα μυαλά στα κάγκελα! Φουλ χρήση, με όλα ανοιχτά +χρηση gps και όταν τελειώνει η μέρα έχω μπαταρία 35%!

Και βέβαια, εφόσον η μπαταρία ειναι αποσπώμενη, στα ταξίδια (που βλέπω και ταινίες από το κινητό) απλά βάζω την 2η μου μπαταρία (που την αγόρασα με 25 ευρώ!).

Όλα αυτά ειναι όντως ανήκουστα για τους χρήστες iphone……

tsikalos

Μόνο note 3 παιδιά από όταν το 3 μήνες τώρα συνεχίζει να με εκπλήσσει με την αυτονομία του!!! 🙂

Alexandros

Εχω note 3 κοντα τους 5 μηνες και η αυτονομία του αρχίζει και με ξενερωνει. Απορω με αυτα που διαβαζω περι φοβερης μπαταρίας και τα λοιπα. Αν δεν παιξει custom rom δεν γίνεται κατι αλλα απο την αλλη εχεις και το knox. Καταραμενο 4.4

Erevos

@LeTak
Μια χαρά κινητά είναι όσα έχουν 5″ όπως το S5 , το G2, το M8 κτλ. απλά επειδή είναι τραγικά πίσω η αλεπού (Apple) τα βγάζει κρεμαστάρια (για να πούμε για phablet 5.5″ τουλάχιστον και πάνω). Το Note 3 είναι επαγγελματικό εργαλείο και όχι για δήθεν/ψώνια/μοδάτους που είναι συνήθως Apple fans.

Απόστολος

Θέλετε μπαταρία που διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί? Lenovo p780. Χρησιμοποιώ το κινητό από το πρωί ως το βράδυ με Wi-Fi ανοιχτό. Παιχνιδάκια, mail, skype και ότι αγαπάει η ψυχή σας. Ξεχνάω να το φορτίσω. Βέβαια δεν εχει απίστευτα χαρακτηριστικά όπως η Samsung η LG κτλ.Αν το θέμα λοιπόν είναι η μπαταρία υπάρχει λύση. Αν τώρα τα θέλουμε όλα…… πρέπει να περιμένουμε οι μεγάλες εταιρείες να μας πιουν το αίμα με τις συσκευές με τα 700-800 ευρώ και μετά ίσως να μας δώσουν όλο το πακέτο. Με σεβασμό προς όλους τους φίλους….

ΜΑΝΟΣ

Ρε παιδια τα note δεν ειναι κινητα, ειναι phablets! Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε; Κινητα με κινητα, phablets με phablets και tablets με tablets. Δεν γινεται να συγκρινεις ανομοια πραγματα που ειναι φτιαγμενα για τελειως αλλος σκοπο. Επισης, το note δεν εχει καλη αυτονομια, μην λετε ο,τι θελετε για να θεοποιησετε την συσκευη σας και το λεω απι προσωπικη πειρα.

P

Επιτίθεται αυτός που φοβάται .. Για την μπαταρία από που να αρχίσω .. Ότι συγκρίνει το iPhone 5s με μπαταρία 1500 όταν βάζει 2500 .. Ότι έβγαλε μια εφαρμογή που στην ουσία σου κλείνει τα πάντα για να σου δώσει αυτονομία … Ότι πήγα πέρυσι στο αεροδρόμιο της Λισσαβώνας και είχε σταντ της Samsung για να φορτίσεις το κινητό ;;; και σου δίνει πόσο ;; 2-3 ώρες παραπάνω ; Για κανονική χρήση .. Κάτι τρέχει .. Όσοι λέτε για 2 μπαταρία .. Υπάρχουν παρόμοιες λύσεις και για iPhone .. Οπότε για μένα άκυρη η σύγκριση …

cjgeorgio

Με galaxy s4 δεν μπορώ να πω ότι είναι μεγάλο και άβολο.
Έχω 2 μπαταρίες και μου φτάνουν για όλη την μέρα.
Δεν είναι και το πιο ωραίο να κουβαλάς έναν φορτιστή μαζί σου συνέχεια.
Το ζούσα όταν είχα iPhone 4s.

LeTak

Erevos είπαμε να μιλάμε με επιχειρήματα…πού ακριβως ειναι πισω η apple? για δες λίγο ποιος εχει κανει πρώτος απο τους δυο τους τα πιο πολλά και ποιος μια ζωή αντέγραφε (παντα μιλάμε μεταξυ των samsung apple και επίτηδες δεν αναφέρω μεγάλους καινοτόμους οπως η nokia και η sony Ericsson )…εχει γινει πολλες φορες αυτή η κουβέντα…διάβασε λίγο στο ιντερνετ την ιστορία των smartphones δες τις αποφάσεις των δικαστηρίων και στο κάτω κάτω αν δεν σε νοιαζουν ολα αυτα απλα αγόρασε αυτο που σου αρεσει χωρις να χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα χαρακτηριστείς I sheep η shamsung sheep. Είπαμε να μην λέμε κι οτι θελουμε…η ιστορία εχει γραφτεί και υπάρχει για όποιον θελει να τη διαβάσει! Ακομα και να μην θέλω να πάρω iPhone 5s γιατι για εμενα πχ ειναι πολυ μικρό, μεταξυ αυτού και του s5 θα έπαιρνα το iphone για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω. Α και επισης η apple ποτε δεν έκανε κρέμασταρια, άλλοι βγάζουν διαφημίσεις που περιέχουν νόθο λόγο εις βάρος της apple και των καταναλωτών της ! Κόμπλεξ εχει παντα αυτος που αισθάνεται κατώτερος , εγω ετσι ξερω! Αν θες να πείσες τον καταναλωτή οτι εισαι καλύτερος, βγάλε κατι που να βλέπεται πρώτα και… Συνέχεια »

pantzos

Παιδειά εγώ είμαι με το SAMSUNG ATIV S με κανονική χρύση στο τέλος της μέρας έχω ακόμα 50 %

Enzo

@Le Tak
Εγώ με την apple γενικότερα έχω την καλύτερη σχέση και για εμένα σε επίπεδο υπολογιστών αποτελεί μονόδρομο (τα τελευταία χρόνια πήρα macbook pro, imac και προσφατα mini mac το οποίο ειναι συνδεδεμένο με την tv).

Όμως το iphone με όλες τις γνωστές ελλείψεις που έχει σε σχέση με τα android κινητά αποτελεί μια πραγματικά τραγική επιλογή. Γι αυτό ο κόσμος σας λέει πρόβατα. Γιατί ενώ ξέρετε ότι αγοράζετε κάτι πολύ κακό και μαλιστα ακριβά, συνεχίζετε να το αγοράζετε μονο και μόνο για να λέτε ότι έχετε iphone.

Erevos

Οθόνη μικρή , ανάλυση οθόνης κακή , κάμερα μέτρια , μπαταρία μικrή , κλειδωμένο λειτουργικό και σπαστικό itunes κτλ κτλ. Για να μην αρχίσω για την CIA και την NSA που έχουν όλα τα προσωπικά στοιχεία όλων των isheep. Όσο για τα fanboy κτλ. μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια , το επόμενο κινητό μου μόλις κυκλοφορήσει θα είναι το LG G3.

Ιωάννης

Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί σοβαροί εδω μέσα όπως π.χ ο LeTak
Αυτά περι αυτονομίας των iphone ειδικά για το 5s είναι απλά αναλυθή
Τραγικό το νέο σποτάκι τις samsung!!! πόσο γελοίοι μπορεί να είναι δηλαδή εκει στην samsung???
kwstascifi τι μας παρέθεσες ρε φίλε πας καλά?? σοβαρά τώρα…
Αυτό μας δειχνει τον χρόνο αναμονής ομιλίας σε 3g!!! Και δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλα προσπαθείς να πεις ότι τα phone έχουν τραγική μπαταρία και να ψαρώσουν με αυτό που θα δούνε οι φαν του iphone!! Δε καταφέρνεις τίποτα απο τα 2 απλά γελιοποιήσαι
Ακου μόνο τι συσκευες περνάει το 5s (και σκέψου και το πόσο τεράστιες μπαταρίες εχουν απο πίσω τους) s4, s3, z, z1,find 7, lumia 920
και μια τελευταία συμβουλή αλλαξε όνομα κατεπειγώντος.. χαχαχαχα

Erevos

Περαστικά Ιωάννη και να περνάς από το techblog μπας και μάθεις και κάτι…
SAMSUNG GALAXY S5 7h 38 min (Excellent)
HTC ONE MAX 7h 27 min (Excellent)
MOTOROLA MOTO G 7h 12 min (Excellent)
HTC ONE (M8) 7h 12 min (Excellent)
LG G2 6h 48 min (Good)
APPLE IPHONE 5S 5h 2 min (Average)
Όλα τα στοιχεία από το phonearena.

Ιωάννης

Erevos τι λες ρε φίλε?? Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν??
Οθόνη μικρή ε?? άποψη σου, δε μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό!!!
Αλλα τα υπόλοιπα που λες είναι τα καλύτερα!!!!!
Δηλαδή οθόνη με 326 ppi είναι κακή! Τι άλλο θα ακούσουμε????
Η κάμερα των 8mp με διπλό true tone flus είναι μέτρια! Εντάξει εμένα πάντως η κάμερα μου φαίνεται πολύ καλή και όχι μέτρια!! η μπαταρία τον 1560 mAh αν σου φαίνεται μικρή τότε ένα είναι σίγουρο ότι έχεις επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό απο τις μπαταρίες των 3000 που κυκλοφορούν σε άλλα κινητά!! Τα itunes και το όπως λες κλειδωμένο λειτουργικό (πράγμα στο οποίο φυσικά και διαφωνώ) είναι δικαίωμά σου να μην σου αρέσουν όμως αυτό είναι υποκειμενικό τα υπόλοιπα που λες είναι βγαλμένα μάλλον απ το μπερδεμένο σου μυαλό!! Ποιος είσαι ρε φίλε ο James Bond??? χαχαχα

Dimitrinho

@Iωάννης αστους να λενε αυτα τους ειπε η samsung να πουν και αυτα λενε σαν καλα προβατα.

Panais

@Ιωάννης
1. Η οθόνη είναι μια από τις μικρότερες της αγοράς αλλά μην ακούς εμάς, άκου την apple που το Σεπτέμβριο θα σου μιλήσει για το νέο “σωστό μέγεθος”
2. 326 ppi δεν είναι κακή αλλά οι χάλια αναλογίες του τηλεφώνου το κάνουν να μοιάζει σαν διασταύρωση τηλεκοντρόλ με windows 98
3.”true tone”, “retina” και κάτι τέτοιες ονομασίες τις ξέρει μόνο η apple. Οι υπόλοιποι επαγγελματίες της πληροφορικής, τις αγνοούμε τι σημαίνουν… Και το flush να το πατάς πάντα μετά.
4. Μπαταρία 1560 mA κάνει μόνο για αυτοκινητάκι από τα Jumbo (μικρό, γιατί τα μεγάλα έχουν 1700mA).
5. To iTunes είναι web site άντε και πρόγραμμα διασύνδεσης, λειτουργικό πάντως δεν είναι. Τα iphone τρέχουν κάποια δικιά τους έκδοση BSD…
6. Έχεις iphone, ή μιλάς για του μπαμπά σου;

george

@LeTak @Ιωάννης +452435436565767

Enzo

Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω!
isheeps Ιωάννη, Dimitrinho! Μόνο να ξέρατε τι χάνετε!

kVel

@erevos μιλάς για το ios και αναφέρεις NSA CIA και για στοιχεία των isheep την ωρα που όλοι ξέρουμε ότι η NSA έγραψε μέρος του android…

νικ

@erevos’ ξεχασες’ να βαλεις για το νο1 του phone arena το z2… κινηταρα ε?

Erevos

Ναι έχεις δίκιο έχει 8h 10 min , αλλά κάνει 212 λεπτά (3 ώρες δηλαδή!) να φορτίσει οπότε χαλάνε οι καλές εντυπώσεις->
https://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z2-battery-life-test-indicates-great-longevity_id56253

Ιωάννης

Enzo κατ αρχάς η συσκευή μου δεν είναι πολύ ακριβή και δεν έχω iphone! Οπότε σε λάθος άνθρωπο λες τι χάνει γιατί απλά δε το νοιάζει να έχει το τελευταίο super duper ouaou smartphone! Και αυτό γιατί δεν είμαι κανένα πρόβατο τον χαζοεταιριών που θα τις κάνει πλούσιες αγοράζοντας κάθε χρόνο νέα συσκευή! και να σου πω και κάτι ακόμα σιγά και τι χάνω!!! πες μας λίγο τι χάνουμε έτσι να γελάσουμε λίγο

ΜΑΝΟΣ

Κοιτάξτε, παιδιά. Το κάθε λειτουργικό και το κάθε κινητό εξυπηρετεί άλλες ανάγκες. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, υπάρχει ποιο εξυπηρετεί τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Αντί να είστε γραφικοί υπερασπίζοντας το κάθε λογισμικό σαν γνήσια ΠΡΟΒΑΤΑ, σκεφτείτε ότι ο διπλανός σας δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις με εσάς από ένα smartphone. Το Android Είναι καλύτερο για developers Και για άτομα που θέλουν παραμετροποιησιμα λογισμικά και το ios Για άτομα που θέλουν ένα πιο stable περιβάλλον. Το καθένα έχει τα αρνητικά του, αλλά και τα θετικά του. Κανένα από τα δύο, όμως δεν είναι το τέλειο λογισμικό!!! Σταματήστε επιτέλους να επηρεαζεστε από τις εταιρείες που θέλουν να σας προβατοποιησουν Και να θυμάστε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

LeTak

Φίλε Ερεβος θεωρείς το g3 κινητό οποτε δεν εχει νόημα να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε. Καλα τα λες γενικά αλλα διαφωνώ στο οτι με αποκαλεσες isheep ενώ εχω δηλώσει παραπάνω οτι δεν εχω καν iPhone.να διαβάζεις πιο προσεκτικά πριν κακοχαρακτηρισεις κάποιον. Εχω ασχοληθεί με rootαρισματα σε android, ειμαι αρκετά διαβασμένος καταναλωτής και θέλω να αντιμετωπιζομαι ως τέτοιος. Περα απο αυτα, αν σου αρεσει να εχεις στην τσέπη και στο χέρι phablets δικαίωμα σου.υπαρχουμε κι εμεις ομως που θελουμε κινητό και δυστυχώς αυτή τη στιγμή η αγορά των high end comoact συσκευών ειναι πολυ μικρή με ελάχιστες επιλογές, κορυφαίες εκ των οποίων ειναι το 5s και το xperia z1 compact. Και πάνω σ αυτο δεν νομίζω οτι μπορεις να διαφωνήσεις παλι.

Erevos

Aν δεν είναι καλή η οθόνη και είναι της πλάκας (4′ με 1136×640) τότε το κινητό δεν θεωρείται hi-end. Παραδέξου το ότι σου αρέσει το iphone απλά λόγω μάρκας (θεωρείς λανθασμένα ότι με Αpple θα ανέβει η χαμηλή αυτοπεποιθηση σου) να τελειώνει το θέμα.

ΜΑΝΟΣ

@Erevos, συμφωνω οτι τα iPhone δεν ηταν ποτε hi-end κινητα(συμφωνα με την περιοδο που εβγαιναν στην αγορα), απλα τα προωθουσαν και τα προωθουν τα ΜΜΕ και οι διασημοι γιατι ειναι trend(οπως το SWAG :P). Ομως, σκεψου οτι δεν ψαχνουν ολοι ενα hi-end κινητο, δεν ειναι ολοι hardcore users. Τους περισσοτερους τους νοιαζει να εχουν ενα ωραιο(μουρατο) κινητο που να μπαινει Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, etc ικανοποιητικά καλα. Το οτι μπορεις να βρεις κινητο πολυ καλυτερο απο το iPhone με τιμη 2-3 φορες μικροτερη, ειναι σωστο. Ο καθενας, ομως, εχει αλλα κρητιρια και αλλη τσεπη. (Δεν εχω iPhone).

Nio

Με τέτοια bezel που θα έρθει το αιφον6 phablet θα είναι. Και μάλιστα τύπου τηλεκοντρόλ. Χαχαχαχαχαχα….

LeTak

Έρεβος με το τελευταίο σου σχόλιο απέδειξες οτι εισαι 16 ετών οποτε δεν εχω λόγο να συνεχίσω να μιλάω μαζι σου. Αν απο αυτα που εγραψα κατάλαβες αυτο ,καλα κρασιά….σταματάω εδω να σχολιάζω. Τελείωσε το σχολείο και έλα παλι να τα πουμε! Συγγνωμη στους υπόλοιπους που αναγκαστηκατε να διαβάσετε αυτο το διάλογο! Καληνυχτα!

Τσου ρε Λάκη

Νομίζω πως η Apple πρέπει να βγάλει παρατσούκλι για την Samsung (plastic lovers)

alexis

Τι να πω δε ξερω.Ναι το iphone5 που ειχα ηταν καλυτερο εμφανισιακα απο galaxys5 που εχω τωρα.Αλλα με το μηλο τρομαζα μη πεσει κατω και κανει σιμαδι επειδη εχει αλουμινιο.ευκολα τσμπουκαλευεται ενο το σαμη οχι τοσο ευκολα.Για μπαταρια το μηλο5 ηταν για κλαματα.Αν το χρησιμοποιουσα για παιχνιδι ιντερνετ μουσικη ισα με δυο φορες τη μερε στη καλυτερη το φορτηζα.Με το σαμηs5 μεχρι τωρα ειμαι υπερκαλημενος απολες τις αποψεις

Alexboom

Δεν είανι όλα τα αλουμινοειδή ίδια….το iphone δεν έχει την ποιότητα του HTC π.χ…..
Παρόλα αυτά, εαν προχωρήσει πραγματικά σε 5.5” συσκευή η Αππλ, τότε με μια καλή τιμή θα λέει αρκετά….προς το παρόν δεν αξίζουν τα προιόντα της ούτε με 30% έκπτωση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.