Έρευνα: Τι θα έκανε χρήστες iPhone να πάνε σε Galaxy S6;

Είναι γνωστό ότι οι χρήστες της Apple είναι πολύ πιστοί στην εταιρεία και συνηθίζουν να αλλάζουν το παλιό τους iPhone πηγαίνοντας σε ένα πιο καινούριο. Στην πρόσφατη ανακοίνωση του Apple Watch, το Tim Cook είχε αναφέρει ότι οι ικανοποίηση των χρηστών του iPhone 6 φτάνει στο 99%.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης MWC 2015 και η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Samsung Galaxy S6 στο οποίο έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και έτυχε θετικής αποδοχής. Τι θα μπορούσε όμως να κάνει τους κατόχους iPhone να κάνουν την αλλαγή και να πάνε στην φετινή ναυαρχίδα της Samsung;

Σύμφωνα με την έρευνα της ecoATM, ο νούμερο ένα παράγοντας είναι η τιμή. Το 24% απάντησε ότι θα έκανε την αλλαγή μόνο αν το Samsung Galaxy S6 ήταν δωρεάν και το 16% είπε ότι θα άφηνε το iPhone στην περίπτωση που το Galaxy S6 ήταν πιο φθηνό. Βέβαια έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο καθοριστικός παράγοντας είναι η τιμή, από τη στιγμή που τα κινητά της Apple κάθε άλλο παρά οικονομικά είναι.

Άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο για να γίνει η αλλαγή από Apple σε Samsung, είναι η μπαταρία (21%), το 18% απάντησε θετικά στην μεγαλύτερη οθόνη και το 3% θα έκανε την αλλαγή αν έβλεπε κάποιον celebrity να κρατά το κινητό της Samsung. To 16% των κατόχων iPhone απάντησε ότι δεν θα έκανε την αλλαγή σε άλλο κινητό γα κανέναν λόγο.

Στο ερώτημα ποιοι είναι οι λόγοι που τους αποτρέπουν από το να κάνουν την αλλαγή, οι χρήστες απάντησαν 30% επειδή οι φίλοι και η οικογένεια χρησιμοποιούν iPhone, 21% επειδή έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και το 19% απάντησε ότι χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα της Apple.

Πότε αλλάζουν κινητό; Το 38% περιμένει να λήξει το 2ετές συμβόλαιο άσχετα με το πόσο καλό μπορεί να είναι το νέο μοντέλο. Το 23% περιμένει μέχρι να χαλάσει το προηγούμενο κινητό, το 16% απάντησε ότι θα πάρει το νέο κινητό μέσα στους 6 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του και το 13% κάνει την αγορά μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας. Υπάρχουν και εκείνοι που θα αγοράσουν το νέο iPhone την πρώτη μέρα κυκλοφορίας (6%) και το 4% που κάνει προ-παραγγελία.

iphone αλλαγή σε Galaxy s6, Έρευνα: Τι θα έκανε χρήστες iPhone να πάνε σε Galaxy S6;

iphone αλλαγή σε Galaxy s6, Έρευνα: Τι θα έκανε χρήστες iPhone να πάνε σε Galaxy S6;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

81 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mouta

αααα καλο εεεε το iphone εχει( καλυτερα )χαρακτηριστικα απο το S6….
σκεφτειτε τι βοδια σε γνωσεις, κατοχους εχει η apple …..ρε πιανετε…!!! η Samsung ο πρωτεργατης των χαρακτηριστικων….??? Που πατε ρε κακομοιρα που τα περισοτερα εντωστια των iphone ειναι της Samsung κσι της Lg

viel

καλα mouta μην αμφιβαλεις…. διαβασε για το cyclone ποσα instruction per cycle εχει. επισης ολη η δυναμη ειναι στο μονο πυρηνα και τι αυτος βγαζει! εφαρμογες για υποστήριξη multithreading δεν υπαρχουν οποτε οι πολλοι πυρηνες ειναι αχρηστοι

baggelis pap

@mouta πως τα χαρακτηριζεις εσυ τα καλα χαρακτηριστηκα φιλε μου?

kostasmpl

το ιφον εχει καλυτερα χαρακτηριστικα αχαχαχ! και μετα απορουν δηλαδη γιατι τους λενε ολοι isheeps!

baggelis pap

το να εχει 8 πυρηνες και πολλα μεγαπιξελ καμερα και αλλα πολλα που μονο μαρκετινγ ειναι δεν το κανει να εχει καλυτερα χαρακτηριστηκα

Topdim

Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά, αφού είναι γνωστό ότι τα παλικάρια αγοράζουν ότι τους πασάρει η Apple. Μιλάμε για ουγκα μπουγκα!!!

baggelis pap

εγω ειχα iphone στο παρελθον αλλα ειμαι χρηστης note apo to 3-4 και δεν βλεπω τραγικες διαφορες σε ταχυτητεσ και καμερα και αλλα πολλα με το iphone με αυτην την τεραστια διαφορα στα specks τουσ για να καταλαβhs δεν εχω καμια αλλη συσκευη της αππλ

Γιάννης

Είτε samsung είτε apple εχουν χαράκτηριστικά(δεν αναλυω) τα οποια μας προσφέρουν καλα κινήτα, γρήγορα, με πολύ καλές επιδοσεις. Απλα σκέφτομαι. Αφου θα δώσω που θαδώσω 750+ ευρώ γιατί να μην κοιτάξω να εχει και οτι περισσοτερο μου δινει μία εταιρεία? ακομα και πιο πολλα megapixel.. Και πολλες εταιρείες εκτος την apple( που τονίζω οτι και παλι θεωρω πολυ καλα τα κινητα της) σου προσφερουν πιο πολλα. Ακόμα και η σαμμυ. οπως καλυτερη μπαταρια, αδιαβροχοποιηση ( καμια φορα) κ.α.

baggelis pap

νομιζω ο φιλε γιαννη τα λες σωστα τα πραγματα

Spyros

Πάνε τα isheeps και αγοράζουν ο,τι τους πασαρει η Apple. Κινητά των 800€ χωρις αποσπωμενη μπαταρία κ χωρις microsd slot. Ουπς…

FUBAR

Ουγκα Μπουγκα και βοδι οποιος αγοραζει iPhone. Απλούστατα πράγματα.
Τι [..] να τον κανεις τον 8πυρηνο ?? την ιδια στιγμη που ακομα και οι υπολογιστες εχουν 4πυρηνους επεξεργαστες. Αυτο ειναι το marketing που ακολουθει η samsung, παρε κοσμε πυρηνες και RAM. Αμα εχεις τεχνογνωσια φτιαχνεις 2πυρηνο και αντιμετωπιζεις στα ισα 8πυρηνο. Αυτο λέγεται τεχνογνωσια. βλ. Intel και AMD, οπως και να το κανουμε οι 4πυρηνοι της INTEL ταπεινωνουν τους αντιστοιχους 6+πυρηνες της AMD. To αντιστοιχο μεταξυ Apple – Samsung (και οποιαδηποτε samsung που εχουν μπει στη λογικη των 8πυρηνων κινητων)
Και οποιος δεν φοραει παροπιδες θα συμφωνησει.
Κατωχος samsung s4 και PC με FX-8350. Ειναι φτηνότερα απο τις μαρκες του ανταγωνισμου αλλα οχι απαραίτητα καλύτερα.

FUBAR

Και για να ειμαι ontopic, αν ηθελα iPhone 6 θα επαιρνα iphone 6, Οχι samsung s6. Απογοητευση απο samsung. Εκανε κινησεις σπαζμοδικες γιατι ειχε πανικοβληθει μετα την αποτυχια του S5, και αυτο που αντιπροσωπευε το εγκατελλειψε “μεσα με μια νυχτα” και ολοι ακολούθησαν. Τι και αν κραζαμε Apple για battery, sd card, για την τιμη. Τωρα πλεον εχουμε design. Aντε να βγει το one plus two.

Σπύρος

@FUBAR φιλε μου εισαι ο πιο σωστός! Δεν ισχυει παντα το bigger the better τωρα οι αλλοι νομιζουν οτι ειναι true octa core αλλα πολλοι δεν ξέρουν οτι λειτουργούν ταυτοχρονα οι 4 πυρήνες… Επισης αν δεν κανω λάθος ο a9 της apple εχει την καλυτερη απόδοση ως προς single core! Αυτο λεει πολλά καθώς οι εφαρμογές για κινητά χρησιμοποιούν πιο πολυ τον ενα πυρήνα! Το παραδειγμα με amd και intel λεει πολλά! Καλος ο 8350 οκταπυρηνος αλλα δεν συγκρίνεται ουτε καν με καποιο i7 ο οποιος ειναι τετραπυρηνος!

Wolf

Ρε παίδες καμία σχέση το ios με το Android…! Είναι σαν να συγκρινεις σπορ αυτοκίνητο με τζιπ 4×4…! Εγώ είχα iPhone στο παρελθόν και για να καλύψει τις ανάγκες μου έπρεπε να του κάνω jailbreak, δηλαδή δεν ήταν για μένα αυτή η συσκευή…! Από την άλλη υπάρχουν χρήστες όπως η κοπέλα μου και η αδερφή μου που δεν τους αρέσει το Android γιατί έχουν συνηθίσει την απλότητα και τις λίγες δυνατότητεWς του ios…! Το θέμα είναι τι γίνεται με αυτούς που αγοράζουν iPhone λόγο design και ποιότητας κατασκευής…. και είναι πολλοί αυτοί..! Aπό αυτούς ότι τσιμπήσει η Samsung…! Τέλος η γνώμη μου είναι ότι το s6 θα σκίσει σε πωλήσεις, γιατί ο κόσμος ζητούσε συσκευή samsung με design και ποιότητα κατασκευής ανάλογη του iPhone. Όπως ακριβώς και το iPhone6 που πούλησε σαν τρελό γιατί ο κόσμος βασικά ήθελε ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη…!

kostasmpl

χαρακτηριστικα πας μονο διαμετρο φακου! λιθογραφια επεξεργαστη την οθονη κλπ κλπ! τι προσφερει η αππλε απο το ιδιο με περιση λιγο καλυτερο! που σε σχεση με σαμσουνγκ κανει αλματα απο το προηγουμενο μοντελο και δινει τεχνολογια δεν δινει αναβαθμισεις!

ανδρεας

Να ξεκαθαρησω κατι για αρχη ειμαι φανατικος samsungakias ομως αυτο δε με εμποδιζει να δω τα πραγματα αντικημενικα.
Καταλαβαινω οτι πολλοι που ξερουν απο τεχνολογια υπερασπηζονται την εταιρια που υποστηριζουν με ντοκουμεντα!!!
Αλλα ειναι δυνατον να μου εχει σαν κυρια δικαιωλογια οτι αφου το εχουν οι φιλοι μου και η οικογενεια μου θα παρω κι εγω iphone νομιζω οτι αυτα τα ατομα θα επρεπε να μην ξανα πιασουν ποτε smartphone στα χερια τους γιατι μιλαμε για ηλιθια ατομα!!
Πες ρε φιλε οτι εχει 64bit λογισμικο πες οτι εχει δικο της λογισμικο πες οτι σου αρεσει η κατασκευη!!! Υπαρχουν πραγματα που μπορεις να πενευτεις, και λενε οτι αφου το πηραν οι αλλοι θα το παρω κι εγω…
Κατι αλλο τωρα που ενοχλησε ειναι οτι πολλοι υποστηρικτες της samsung μπαινουν και λενε ( το s6 ειναι καλυτερο γιατι εχει το ενα και εχει το αλλο) αμα ασχολιωσασταν με την τεχνολογια δεν θα μπαινατε καν στον κοπο να γραψετε εδω μεσα, χαλαρωστε λοιπον και μη φανατιζεσται με εταιριες που σας βλεπουν σαν πορτοφολι!

παναγιωτης

“το 3% θα έκανε την αλλαγή αν έβλεπε κάποιον celebrity να κρατά το κινητό της Samsung”
Αυτό λέει πολλά για το τι είδους χρήστες μιλάμε…

Γιαννης

Όσο χρησιμοι ειναι οι 8πυρινοι επεξεργαστες της samsung τοσο χρησιμος ηταν και ο 64bitος επεξεργαστης που μας ζαλισαν επειδη πρωτοεβαλαν στην APLPE. Ξαναλεω βεβαια οτι υποστηριζω οτι και οι 2 βγαζουν καλα κινητα. Αλλα πειτε την αληθεια, και οι 2 (βασικα ολοι) πλασαρουν κατι ανουσιο ως κατι πολυ καλο για τους περισσοτερους καταναλωτες οι οποιοι οι δεν εχουν πολλες γνωσεις η δεν ασχολουνται . Οπως αναφερεται πολυ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.. Ειτε ειναι 8μυρινος επεξεργαστης , ειτε 64bit επεξεργαστης , είτε edge οθονη ειτε να φτανει το δαχτυλο σε ολη την οθονη(apple Πριν 1μιση χρονο). κατοχος σονυ xperia.

Vasilis

Αντρέας , φαίνεται ότι εισαι ημιμαθής σε σχέση με το οικοσύστημα της Apple. Φίλε μου το ότι έχουν οι φίλου τους κλπ Iphone σημαίνει ότι μοιράζονται αν θέλουν ίδιες αγορασμένες εφαρμογές, έχουν FaceTime, iMessage κλπ…επικοινωνούν μεταξύ τους μια χαρά λόγω του ενιαίου οικοσυστήματος. Γιατί λοιπόν αρπάζεσαι;;

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, παρακαλω μην χρησιμοποιειτε προσωπικους χαρακτηρισμους. Πειτε τη γνωμη σας χωρις να προσβαλλετε τους αλλους φιλους.

ανδρεας

+vasilis δεν αρπαζομαι και ναι ειμαι ημθμαθεις γιατι ποτε δεν εχω κανει σοβαρη χρηση σε iphone πιστευω ομως οτι οι λογοι για να πενευτεις οτι εχεις iphone ειναι και οχι αυτοι και επισης αυτο που ειπα ειναι οτι δεν χρειαζεται να φανατιζομαστε για κατι απο το οποιο δεν εχουμε οφελως ουτε εγω θα σε πησω να παρεις galaxy ουτε εσυ εμενα να παρω iphone κι αυτο γιατι οι αναγκες καθε χρηστη ειναι διαφορετικες… (φιλικα παντα)

ανδρεας

Κωστας βλαχακης
Ποτε θα κανεις hands on σε galaxy s6?

Νίκος ΔΑΜΙΓΟΣ

Εγω παλι θα συμφωνήσω με τον φίλο wolf αυτό που έκανε εμενα να φύγω απο την Apple κ να πάω σε android ηταν το κλειστό τους iOS που έκανα jailbreak πριν το παρω στα χέρια μου καλα καλα για πολυ απλα πράγματα όπως παραμετροποίηση κ δεν γυρίζω πίσω έφυγα όταν ανακοινώθηκε το iOS 8 που είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά με διέψευσαν κ δεν άντε να άλλος φανατικός τους μέχρι τότε απο το 3G κ το τελευταίο ηταν το iPhone 5 τωρα κανω οτι θελω περνάω οτι εφαρμογή θελω!!!κατοχος lg g3 κ μάλλον αργότερα που σίγουρα θα πέσει μέχρι το καλοκαίρι η τιμή θα παρω το Samsung s6 Apple πολυ δύσκολα θα ξαναπηγαινα!!!

NZ

Η κάθε εταιρία προσφέρει διαφορετικά πράγματα, οπότε είναι λογικό να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ χρηστών διαφορετικών λειτουργικών-συσκευών.
Ήμουν κάτοχος iPhone 4 (τώρα στο 5). Έχουν περάσει 3 χρόνια και δεν το αλλάζω. Με έχει βολέψει σε υπερβολικό βαθμό, αυτά που μου προσφέρει με καλύπτουν, οπότε δε θα προχωρήσω σε αγορά νέου. Ο ευχαριστημένος χρήστης δε θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις διαφορές μεταξύ iOS – Android – WP. Αγοράζει σύμφωνα με τα θέλω του, τις ανάγκες του και με αυτά που του προσφέρει η εταιρία (εγγύηση, τεχνική υποστήριξη κλπ). Οπότε όλοι αυτοί οι παράγοντες παίζουν ρόλο.

Γιάννης σε λέω

Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα σε τάξη… Το IOS είναι ελαφρύτερο λειτουργικό και δε χρειάζεται τρελά specs για να λειτουργήσει καλά. Συμφωνώ στο θέμα της κάμερας ότι καλό θα ήταν η apple επιτέλους να ξεκολλήσει από τις 8άρες και να βάλει έστω μια 13άρα. Όπως και να χει, καλό θα ήταν οι Android χρήστες να καταλάβουν επιτέλους ότι αυτοί είναι τα μεγαλύτερα καταναλωτικά θύματα στον χώρο των smartphone και όχι οι χρήστες των windows phone ή των i-phone. Ίσως οι τελευταίοι είναι λίγο ψώνια απλά, γιατί ένα μεγάλο ποσοστό που επιλέγει IOS το κάνει επειδή θα διαφημίσει στην καφετέρια το μηλαράκι και όχι επειδή ξέρει από τεχνολογία.

Νίκος

Γιατί μαλώνετε…

ότι γίνεται τώρα με την Apple και Samsung…. θα γίνεται σύντομα και μεταξύ Samsung και επώνυμες Κινέζικες μάρκες (Xiaomi, Huawei, Lenovo και κτλ.)….

Γιάννης σε λέω

Στο θέμα μας τώρα… Αν αποβάλλουν την τάση για ψωνιλίκι και εφέ οι χρήστες των i-phone, τότε και μόνο τότε θα περάσουν σε κάτι άλλο.

Υ.Γ. Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι το θέμα είναι καθαρά για διαφήμιση της Apple και της Samsung. Μέσα από την κόντρα που δημιουργεί κρατάνε και οι 2 εταιρίες τα sheeps τους και διαιωνίζουν το όνομά τους.

Sot11

Θα πω κάτι πολυ απλό -δεν υπερασπίζομαι την Apple γιατι κανει και τις μαλ@@@ς της αλλα- θέλω ένα κινητο όμορφο σε κανονικές διαστάσεις που να μην κολλάει ποτε(!) και να έχω και σιγουριά για το προϊόν που έχω στα χέρια μου! Και κακά τα ψέματα με τα μόνα προϊόντα που ειχα σιγουριά ηταν Nokia και apple! Και όταν λέω σιγουριά εννοώ ταχύτητα και ΣΩΣΤΗ υποστήριξη στο πέρασμα του χρόνου! Τελος να πω ότι όπως είπαν και κάποιοι πιο πάνω οι περισσότερες εφαρμογές χρησιμοποιούν τον ένα πύρινα και όπως και να το κανουμε στην απόδοση του 1 πύρινα δεν την πιάνει κανείς την Apple! Αυτα.

Agnostos13

@Γιαννης

Βασικά οι 64bit-οι επεξεργαστές της Apple δεν είναι πλεον εφε καθώς απο τον Φλεβαρη του 2015 υποχρεωνονται ολοι οι developers να φτιαχνουν τις εφαρμογες και στα 64bit! Αντιθετα η Samsung συνεχιζει να διαφημιζει 8-πυρινους Exynos που δεν λειτουργουν σαν 8-πυρινοι αλλά σαν 4-πυρινοι…

ΝΖ

https://blog.ecoatm.com/post/112171668538/survey-says-new-samsung-features-may-not-be Σε αυτό το link αναφέρονται τα αποτελέσματα της έρευνας που δεν έχει να κάνει καθόλου με χρήστες iPhone και γενικά με την εταιρία Apple. Αναφέρεται γενικά σε χρήστες που ερωτήθηκαν και απάντησαν όσα βλέπεται στο στρογγυλό διάγραμμα. “With a Samsung event on the horizon, rumors are swirling about the expected Galaxy S6 unveiling. What new features will be included on the device – mobile payments? Curved edges? Intelligent camera? We are always interested in learning more about what smartphone design or technical elements are most appealing to consumers, so we asked over 1,000 smartphone owners what would make them upgrade. Surprisingly, the survey found that fancy new features might not provide enough motivation. In fact, over one quarter (26%) of respondents said none of the rumored features would encourage them to upgrade from their current smartphone. However, the rumored features that would motivate people to ditch their old devices and purchase the new Galaxy S6 include: Lower price point (22%) Longer battery life (21%) Wireless charging (12%) Nicer camera (10%) More internal storage (6%) Mobile payment feature (only 3%) Despite the attraction to shiny new gadgets, the survey found that only 6% of device owners purchase new smartphones on… Συνέχεια »

PM7

Το ακουσαμε το ανεκδοτο της ημερας ο sot11 δεν υπερασπιζεται την αππλε…

djs

Το επιπεδο συζητησης εδω μεσα εχει φτασει στο 5ο υπογειο…
Πονανε τα ματια μου απο τις χαζομαρες…
Να χαιρεστε τις αποψεις σας και τιποτα αλλο…
Site τεχνολογιας σου λεει…

Sot11

PM7 με ξέρεις και απο χθες;
Υ.Γ μπορείς να ψάξεις τα άρθρα να δεις που την έχω κράξει και την Apple! Και αν δεν γνωρίζεις να μην αναφέρεσαι σε εμένα!

Topdim

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά μόλις έπιασα τα δυο νέα Galaxy S6 και είναι πολύ εντυπωσιακά, ιδίως το Edge!!! Μπράβο στην Samsung.

NtinosMD

Αυτη η διαμαχη μας «εχει πρηξει τα μεζεα του στεατοπυγικου μας υποσυστηματος».
Ουτε iphone , ουτε s6 ρε… Arirang smartphone και ξερο ψωμι.

Theodore.

Κάτσε να δουν το Edge,και θα σου πω εγώ πόσοι θα αλλάξουν στρατόπεδο…

NikolasS.

Ναι,πολύ καλύτερα τα iPhone από τα Galaxy S…

dim

Δέν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά κάθεστε και τσακώνεστε για πράγματα που δε σας αφορούν στην ουσιά. Η έρευνα μιλάει για χρήστες με “2ετή συμβόλαια” και που χρησιμοποιούν iphone γιατί αυτό έχουν οι “φίλοι και η οικογένεια”. Δέ χρειάζεται να διάβασω κάτι παραπάνω, μιλάμε για Αμερικανους. Τι είναι το iphone στον υπόλοιπο κόσμο; Ενα σχεδόν τίποτα. Μόνο εκεί είχε χρόνια το κάθε κοριτσάκι iphone για να μιλάει με τις φιλενάδες και τον μπαμπά. Γιατί εκεί ισχύουν και άλλα πράγματα. Παίρνεις εδω πέρα iphone με 99ευρώ ακόμη και με συμβόλαιο; Δεν νομίζω. Απο αυτή τη μεριά οι περισσότεροι έπαιρναν για μούρη. Ε τώρα θα παίρνουν το ακριβό apple watch απο τη στιγμή που και τα κινητά των άλλων εταιριών κοστίζουν τα ίδια λεφτά. Ο κύριος λόγος που μιλάμε κάν για iphone είναι ακριβώς επειδή έχει βάση στην Ην. Πολιτείες και εκεί είναι και σχεδόν τα πάντα όλα απο media. Βλέπεις αμερικάνικες σειρές, βλέπεις youtube, διαβάζεις τα αμερικανικα μεσα,τι θαχει ο Αμερικανος.. iphone. Ο ίδιος λόγος είναι και ο οποιός πληρώνουμε full price (ανεξαρτήτου πλατφόρμας) αλλά σε πολλά πράγματα κοιτάμε τι ΘΑ μπορούσε να κάνει το κινητό ΑΝ μέναμε και είμασταν στην Αμερική. Θα έρθει η Κορτάνα στο Androiod και στο iOS και… Συνέχεια »

gio

παιδια απλα δειτε αυτο και θα καταλαβετε πολλα ΘΕΙΚΟ
https://www.youtube.com/watch?v=dAuB0konzzQ

Τάσος

Εχω πάρει κατα σειρα iphone 3, 3GS, 4, 4s , 5 αλλα τωρα επειδη μετα απο 10 λεπτα κλήσης καίει το αυτί απο το υψηλό sar , αποφάσισα για lg g3.

Theodore.

Κόντεψα να πνιγώ ρε συ.Το άλλο όμως,που δείχνει το Χίτλερ να μαθαίνει ότι το iPhone 6+,λυγίζει,το έχεις δει; Κοίτα μόνο να μην τρως,γιατί θα πνιγείς σίγουρα.
https://www.youtube.com/watch?v=5y2ij-Vlcd4&feature=youtu.be

Than

Η μόνη περίπτωση να αλλάξω το iPhone ειναι να μου ερθει μεγάλη επιδότηση, να το παρω και κατευθείαν να το πουλήσω!!! Το iOS δε ξεπερνιεται όσο καλα χαρακτηριστικά και αν εχει ενα Samsung!!!

Μιχάλης

Από ότι βλέπω πλησιάζει ο καιρός που θα ακούσουμε στις ειδήσεις “τον/την σκότωσε επειδή του προσεβαλε το κινητό του” δεν πάμε καλά

alexis Touba

Ειχα και iphone5 μετα galaxys5 μετα lg g3 32 gb και τωρα εχω mate7.Το mate ειναι πολυ πιο γρηγορο αποσα ειχα μεχρι τωρα.η καμερα που ειχε το galaxy δε παιζοτανε.Εχω πιασει και iphone6 και δεν ειδα καμια τεραστια διαφορα με το iphone5.καλα τα iphone αλλα οχι οπως αυτα που ανεφερα.Η μπαταρια τους ειναι για κλαματα.τα mpixels στα κηνητα γιατι δε παιζουν ρολο?ποιος ταποφασησε ρε σαινια.σιγουρα οχι καθοριστικο αλλα οχι οτι δε παιζει ρολο.Βγαλε φωτο με iphone και με σαμυ βαλτα διπλα διπλα και δες ποιο σε προσφερει καλυτερη λεπτομερεια αναλυση ζουμ κτλπ.Και οσο για τους πηρηνες φορτοσετα με πολλες εφερμογες ταυτοχρονα multitasking και αλλα και δες ποιο ανταποκρηνεται καλυτερα.Ταχητατα τα iphone δε λεω αλα μη συγκρηνουμε ανωμοια πραματα

Telis

Τρελό τρολάρισμα έχει πέσει με τα τελευταία προϊόντα της apple , μιλάμε ότι γελάει και ο κάθε πικραμένος με τις υπερτιμημένες μπαρούφες όπως το macbook με 1 usb>>
https://www.youtube.com/watch?v=9ByImp-Hy6o
https://www.youtube.com/watch?v=okvqjGMiApU

Theodore.

Τέλη,αυτά δεν είναι τίποτα.Δες αυτό να ξεραθείς στα γέλια.Μόνο κοίτα να μην τρως και πνιγείς…
https://www.youtube.com/watch?v=KHZ8ek-6ccc#t=22

9gag

φανταζομαι ολοι οι χρηστες iPhone (αν τυχαινει να ειναι pc users και κυριως gamers) ειναι ακομη με core2duo ε? και νοων νοειτω! (και μην αρχισετε τις μπουρδες “αλλο pc και αλλο smartphone.. το παραδειγμα το πιασατε!)

manitu

κατοχος lg g3 32gb …παιδια δν λεω η samsung exei fovero hardware οπωσ και η lg αλλα η apple κερδιζει γτ εχει κλασεις ανωτερο software τι να κανεισ 50 πηρινεσ οταν 1 κανει ολη την δουλεια …..samsung lg sony πρεπει να κοιταξουν software αυτο ειναι το μυστικο …..και μεγαλο ρολο παιζει και το απιστευτο μαρκετινγ τησ apple …..οπωσ και να εχει κανει κουμαντο πολλα χρονια στην αγορα (ipod) και μπραβο της ……

Γιάννης σε λέω

H Apple έχει απίστευτο software ε?? Φυσικά και έχει, αφού δεν πούλησε το λειτουργικό της αλλού να το κόβει και να το ράβει η κάθε εταιρία παραγωγής smartphone όπως θέλει. Το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο θα ήταν..??? Μα lag φυσικά και γιατί όχι..?? Επανεκινήσεις χωρίς λόγο κάποιες φορές! Τι σας θυμίζει..?? Android, android, android! Να γιατί λοιπόν το Android είναι τόσο δύσκολο να δουλέψει εντελώς καλά αρκετές φορές. Η κάθε σαχλοεταιρία βάζει τη δική της πινελιά στο λειτουργικό, και ορισμένες φορές το κάνει περισσότερο βαρύ ή δεν κάνει τελείως σωστή δουλειά με αποτέλεσμα αρκετές συσκευές να λαγκάρουν.

Νίκος

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός αλλά από τα δικά μου ματιά βλέπω αυτή την κατάσταση να επικρατεί…Σας πασαρουν κάτι με δυνατότητες ένως Android τάξης 250 €(Οκ έχει αρκετή διαφορά το λογισμικό αλλά δεν είναι θέμα να δώσεις +500 για αυτό, προσωπικά δεν μου αρέσει κιόλας) και δίνουν τόσα λεφτά για να το παίξουν πιο λεφτά δες, συνήθως θα είναι με το κινητό στο χέρι ακόμα και όταν τρώνε Οκ το οικονομικό αλλά και από αυτά που έδειξε η έρευνα πιος λογικός θα αγόραζε ένα κινητό γιατί το έχει ένας διάσημος,δεν είναι ούτε για γέλια αυτά τα άτομα, η ξαδέρφη μου η Λίστα πήρε iPhone και το παίζει ντίβα στο σχολείο ας πάρω και εγω τι πιο πολλά λεφτά από εμένα έχει; Δεν λέω και εγω το κινητό htc m8 δεν το πήρα τζάμπα αλλά δωστα κάπου που να αξίζει, είμαι τις απόψεις ότι αξίζει να τα σκασεις για κινητό μιας και που 3 χρόνια δεν είναι λίγα αλλά είπαμε όχι και έτσι

Panagiotis

Χρήστης Samsung Ativ S. Εμένα η γνώμη μου ειναι ότι ναι μπορεί ένας 4 πύρινος επεξεργαστης να ειναι καλύτερος από έναν 8 πύρινο. Τώρα για το πια συσκευή ειναι καλύτερη ειναι θέμα γούστου του κάθε ενός. Εμένα π.χ δεν μου αρέσει το ios ειχα το iPhone 4 παλιά παρόλα αυτά μου αρέσει το design της Apple τρελενομαι από την άλλη με τα Lumia και τα androin. Ένας άλλος μπορεί να έχει αλλά γούστα.

παναγιώτης

Σας παρακαλώ αλλάξτε αυτη την φωτογραφιά στο άρθρο… αγχώνομαι όταν βλέπω αυτή την φάτσα !!!
Ευχαριστώ .

chaos

θεμα πρεστιζ μοστρας και ψωνιου ειναι τα iphone.
Σε θεμα ομορφιας σχεδιασμου και ποιοτητας υλικων ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.
Επιπλεων το ios ερχεται να απογειωσει την συσκευη σε σχεση με μια το android που ειναι
αρκετα ποιο βαρυ. Και τελος οτι και αν κανει η samsung δεν προκειται να κερδισει πελατες της apple για το λογο και μονο οτι στο πισω μερος τυης συσκεης δεν εχουν το μαγικο μηλο.

Theodore.

Από τη στιγμή ου η τιμή του S6,είναι ίδια πια με του μηλόφωνου,δεν είναι απίθανο να κάνουν την αλλαγή,μια; και από εμφάνιση,το Edge,είναι μακράν καλύτερο.
Και έχει και ακόμα πιο μακράν καλύτερη φωτογραφική και σέλφι.

dimitrios

Τα εχω δοκιμασει και τα δυο …android ios κτλ κτλ…

καλο το android αλλα στις low end συσκευες ειναι για μαπες.
θες να σπασεις κινητο ταμπλετ τα παντα.

επισης εχει χαμηλοτερου επιπεδου εφαρμογες και παιχνιδια και το playstore ειναι χαλια δομημενο.

ναι ειναι ανοιχτος κωδικα και παραμετροποιησιμος αλλα ταυτοχρονα αυτο το κανει και δυσχρηστο.

απ την αλλη το Ios και oi συσκευες της ipad iphone κτλ ειναι αφρος.
αλλα πανακριβος αφρος.

Αν τα εχεις τα σκας και στα Iphone και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
αν δεν τα εχεις κανεις πειραματα.

Νίκος 31

Ακόμα και ο Ρομπέρτο, iPhone έχει, τέλος! Αυτός ξέρει!

https://igcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t51.2885-15/10261103_1610541222494227_1100395563_n.jpg

Προσωπικά εάν είχα στην κατοχή μου iPhone (είχα κάποτε μεταχειρισμένο 4 και έχω χειριστεί για 1 εβδομάδα το 5 δανεικό) δεν θα το άλλαζα για κανένα άλλο κινητό, πόσο μάλλον Samsung. Δεν ξέρω τι λένε οι παραπάνω Haters για τα Specs του Samsung, αλλά εγώ προσωπικά εάν ήμουνα Samsung, θα ντρεπόμουνα τα 8πύρηνα στα 2.8 με τα 3GB μνήμης να τρέχουνε πιο βαριά απο τα 2πύρηνα της Apple με τα 512 μνήμη. Κατά την άποψη μου το Samsung είναι τηλέφωνο για τα πρόβατα. Δεν θα αγόραζα βέβαια ούτε iPhone σε αυτά τα χρήματα, αλλά τουλάχιστον το iPhone σε σχέση με το Samsung, θα σου βγάλει και το 2020. Με το S6 με 2 το πολύ χρόνια θα θέλεις καινούριο τηλέφωνο, πάγεια τακτική Samsung – Google.

Νίκος 31

Έχει πολύ πλάκα πάντως να βλέπεις πρόβατα που αγοράζουνε Samsung, την μόδα της εποχής δηλαδή, να μιλάνε σαν υπεράνω χρήστες που ξέρουν τι θέλουνε, ότι είναι κουλτουριάριδες, ανωτάτου επιπέδου, γαλαζοαίματοι κτλ κτλ κλτ. Έχουνε πολύ πλάκα τα σχόλια τους και γενικά το δούλεμα που τους ρίχνουμε και γελάμε!

Και όπως είχε πεί και ο Γεωργίου κάποτε στο καφενείο, “δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, απο το να είσαι …. και να μην το ξέρεις”.

X

Καλύτερο Store από το Appstore (που δεν παίζει) πιο Smooth λειτουργικό (που επίσης δεν παίζει) – Τι τα θέλουν και τα ρωτάνε…

realman1

παιδια με επιχειρηματα η της apple υποστηρικτες παρακαλω. μας βγηκανε τα ματια με τις κοτσανες σας

Theo

Οι απόψεις διίστανται. Κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει iphone αλλά δεν συγκινήθηκα. Βέβαια ξέρω να λέω και τα αρνητικά του αντρόιντ και της σάμσουνγκ. Δεν γίνεται ναυαρχίδα σου του 2012 και να κολλάει περισσότερο από ένα low end αντρόιντ κινητό. Δεν γίνεται να παρουσιάζεις ναυαρχίδα σου για το 2013 το s5 να το κοστολογείς 759 ευρώ για το 16άρι και να είναι εμφανησιακά για τα μπάζα. Θα δείξει πως θα τα πάει το s6 αν και από εμφάνιση και τα 2 μοντέλα είναι πανέμορφα και ειδικά το edge ο ορισμός της τεχνολογίας. Βέβαια ακούγονται πολλά θετικά για το λογισμικό του s6 και s6 edge αλλά σαν να άργησε θεωρώ. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω να μην βάλουν τα χέρια τους κάτω και να επαναπαυτούν αλλά να δώσουν τον καινούριο tw και στις προηγούμενες ναυαρχίδες κι όχι να το πουλάει σαν νέο χαρακτηριστικό στα καινούρια μοντέλα γιατί κι εμείς στάξαμε τα 800άρια στο ταμείο τους οπότε δεν το θέλουμε απλά αλλά το απαιτούμε !!!

Νίκος 31

Η πλάκα πάντως με τους πουθενάδες της Samsung και του Android, είναι ότι μιλάνε μόνο για τα 8πύρηνα με τους 3 γίγα επεξεργαστές και τα 3-4GB μνήμης και κάνουνε και συγκρίσεις με κινητά, που με 512 ράμ και 2 πυρήνες τρέχουνε γρηγορότερα απο αυτό. Σαν ρε παιδί μου, να έχεις τώρα μια φερράρι των 600 αλόγων, να σου ρίχνει 4 δευτερόλεπτα στον γύρο μια BMW για πλάκα, και να βγαίνεις και να υπερηφανεύεσαι για τα άλογα που έχεις…

Τους έχει προβληματίσει ποτέ άραγε, ότι τα χαρακτηριστικά ενός Galaxy Note 4, τα τετραπλά χαρακτηριστικά που έχει απέναντι απο ενα παλιό μεταχειρισμένο iPhone 5, δεν το βοηθάνε όχι μόνο να το περάσει σε απόδοση, αλλά απεναντίας σε λειτουργία, σε Smooth και σε ταχύτητα είναι το λιγότερο υποδεέστερο; Εμένα θα με προβλημάτιζε αυτό και κατ επέκταση η επιλογή που έκανα…

ΥΓ.Έχω ξαναπεί πολλές φορές σε αυτό εδώ τον ιστότοπο. Η διαφορά ενός χρήστη Windows Phone – Apple σε σχέση με έναν του Android, είναι ότι οι πρώτοι 2 έχουνε περάσει απο τα χέρια τους το δεύτερο, ενώ αυτοί με τα Samsung, ιδέα δεν έχουνε του τι θα πεί καλό, σοβαρό, γρήγορο και αξιόπιστο κινητό και μιλάνε χωρίς να γνωρίζουνε.

Theo

@Νικος 31 Μίλησέ μας παντογνώστη. Θα μας τρελάνεις; Ξέρεις καλύτερα από εμάς που έχουμε χρησιμοποιήσει σαμσουνγκ κινητά; Και μη συγκρίνεις την …… με την βούρτσα. Μάντεψε τι από τα 2 είναι το iphone 5. Έπιασες στα χέρια σου note 4 και εκφέρεις γνώμη. Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια να μας τα πρήζ*** με την ταχύτητα και το smoothness του ios. Το note 4 και κάθε σάσμουνγκ ναυαρχίδα κάνει 10 πράγματα ταυτόχρονα έναντι του ενός του ios οπότε η σύγκριση είναι το λιγότερο αστεία. Εγώ μπορώ να σου πω αρνητικά του tw όπως ανέφερα πιο πάνω, μάθε κι εσύ τα αρνητικά του ios.

Telis

@Νίκος 31
Nexus 6 vs. iPhone 6 vs. Note 4 Speed Test>>https://www.youtube.com/watch?v=DV2X51kAVfc

Τελευταίο το iphone 6 , τελικά όσοι έχουν apple μάλλον δεν έχουν ιδέα δεν έχουνε του τι θα πει κορυφαίο κινητό και μιλάνε χωρίς να γνωρίζουν.

Νίκος 31

LOL Γράφω μόνο μερικούς μήνες, βέβαια εσύ ωσάν Ιησούς Χριστός που είσαι, τα έκανες χρόνια, σαν τα ψάρια, σύμφωνα με το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον Κεφάλαιο 6: Ἔστι παιδάριον ἓν ὧδε ὃς ἔχει πέντε ἄρτους κριθίνους καὶ δύο ὀψάρια· ἀλλὰ ταῦτα τί ἐστιν εἰς τοσούτους; 10 εἶπεν δὲ ὁ Ἰησοῦς· Ποιήσατε τοὺς ἀνθρώπους ἀναπεσεῖν· ἦν δὲ χόρτος πολὺς ἐν τῷ τόπῳ. ἀνέπεσον οὖν οἱ ἄνδρες τὸν ἀριθμὸν ὡσεὶ πεντακισχίλιοι. 11 ἔλαβε δὲ τοὺς ἄρτους ὁ Ἰησοῦς καὶ εὐχαριστήσας διέδωκε τοῖς μαθηταῖς, οἱ δὲ μαθηταὶ τοῖς ἀνακειμένοις· ὁμοίως καὶ ἐκ τῶν ὀψαρίων ὅσον ἤθελον. 12 ὡς δὲ ἐνεπλήσθησαν, λέγει τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ κτλ… Ναι, δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το note 4, βασικά το κρατάω θέλω δεν θέλω καθημερινά λόγο δουλειάς και μόνο, δεν έχω άλλη επιλογή απο το να υποστώ αυτό το μαρτύριο. Εάν πάλι θέλεις και εσύ να το δείς απο κοντά, να βγάλεις και τα συμπεράσματα σου, ας μας φέρει μέσω Email ο διαχειριστής σε επαφή, να έρθεις απο το μαγαζί να τραβήξεις και εσύ μια βρομερή τζούρα Galaxύλας. Όταν λές κάνεις 10 πράγματα ταυτόχρονα; πχ παίζεις ταυτόχρονα Dungeon hunter 1,2,3,4, και το καινούριο 5 που κυκλοφόρησε; Έλα ρε, ουάου που λέει και ο Γιάνης με ενα ν.… Συνέχεια »

Νίκος 31

Fanboy απο πάνω, όλη αυτή η τρελή διαφορά του 0.0000001 Sec ανα άνοιγμα για υλικό της τάξεως των 2.8GHz με τους 8 πυρήνες και τα 3GB Ram; Τρίτη φορά, ουάουυυυυ! είστε τρομεροί εσείς τελικά λέμεεεεεεεεεεεεε! Θα σας κάνουμ Βλαχάκιδες στην θέση του Βλαχάκη να μας κάνετε Previews καθημερινά να παίρνουμε τζούρα Galaxύλας να φτιαχνόμαστε!

Νίκος 31

Άντε, στο Galaxy S7 με τον 32πύρηνο επεξεργαστή στα 4.5GHz και τα 64GB μνήμης Ram, ίσως εξαλείψετε και το τρελό αυτό Lag που διακατέχει τις άθλιες συσκευές σας.

Μπέεεεεεεεεεεεε

Theo

@Νικος 31 Δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά πιστεύω να βλέπεις ποιος γελοιοποιείτε !! Μάγκα εσύ που κάνεις όλα αυτά που προανέφερες στην iphonάρα σου.

Νίκος 31

Ξανά LOL Πρίν απο μια ώρα είπες ότι με διαβάζεις χρόνια, και τώρα δεν ξέρεις ότι είμαι πρώην κάτοχος πολλών σάπιων Android Samsung – Alcatel, ότι κράζω επίσης iPhone για την υψηλή του τιμή και ότι είναι νύμ κάτοχος και υποστηρικτής του κορυφαίου λειτουργικού που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά; 1 μέρα να με ήξερες θα ήξερες και τα κινητά που έχω στην κατοχή μου. Άρα το ποιός γελοιοποιείτε άστο στην άκρη καλύτερα. Το ερώτημα λοιπόν του παρόν τόπικ δεν είναι αν θα αγοράσουμε iPhone ή όχι, αλλά αν θα παρατούσαμε το iPhone και ενα αντίστοιχο Samsung, και η απάντηση μου είναι ξεκάθαρα όχι. Δεν νομίζω να ανέφερα κάπου, ή τις προηγούμενες ημέρες, βδομάδες, μήνες, ότι σκοπεύω να αποκτήσω. Γελοιοποιείτε θα έλεγα ο φίλος απο κάτω που μας πόσταρε βίντεο με “υποκειμενικό” και αμφιβόλου αξιοπιστίας τέστ, και χωρίς να γνωρίζουμε πολλούς παράγοντες, όπως φόρτιση μνήμης, πόσες εφαρμογές έχει κατεβάσει στο κάθε τηλέφωνο, πόσο βαρύ είναι κτλ και μας το παρουσιάζει σαν αποδεικτικό στοιχείο με μια ανύπαρκτη κυριολεκτικά διαφορά σε επιδόσεις. Και όλα αυτά την στιγμή που το ενα τηλέφωνο τρέχει με 4πλάσια σε δύναμη χαρακτηριστικά απο το iPhone. Και το ερώτημα μου είναι το εξής, πόσο σοβαρό και άξιο… Συνέχεια »

Νίκος 31

Αν επεμβαίνω στην συζήτηση, η οποία και δεν με αφορά φυσικά, αυτό έχει να κάνει με το ότι δίχως να έχετε σοβαρό κινητό τηλέφωνο και αξιόπιστο στα χέρια σας, την πέφτετε σε όποιον τολμήσει να φέρει αντίθετη άποψη απο την δική σας, και να την αμφισβιτήσει. Εσείς οι Galaxάκιδες, η μισαλλοδοξία σας είναι τέτοια, που εάν είχατε μπροστά σας άτομο με iPhone στην κατοχή του, θα τον λιντσάραρε ωσάν Βαγγέλη Γιακούμακη μόνο και μόνο επειδή τολμάει να αμφισβητεί τα “δήθεν” πρωτία σας. Η μισαλλοδοξία και ο εγωισμός σας, φτάνει στα όρια του φασισμού. Πραγματικά υπάρχουνε άτομα εδώ μέσα, που με αυτά που διαβάζω, σε ενα για παράδειγμα Meeting, δεν θα τολμούσα να βγάλω έξω το κινητό μου να το αφήσω στο τραπέζι, γιατί το λιγότερο που θα με φόβιζε, θα ήτανε η απώλεια του τηλεφώνου και τα χρήματα που δαπάνησα για να το αποκτήσω. Και μάλιστα όλα αυτά χωρίς να έχετε, όχι το καλύτερο τηλέφωνο, αλλά έστω ενα αξιοπρεπές λειτουργικό. Αντιθέτως, ο χρήστες – κάτοχοι iPhone, ούτε μιλάνε, ούτε απαντάνε, ούτε ασχολούνται με σκοπό να προσπαθήσουνε να πείσουνε – να αποδείξουνε στούς άλλους ότι έχουνε όντως το καλύτερο τηλέφωνο, γενικά η διαφορά στο επίπεδο των 2 χρηστών, είναι η μέρα… Συνέχεια »

Νίκος 31

Σόρρυ για τα ορθογραφικά, προσπαθώ να γράφω γρήγορα για να αφιερώνω λιγότερο χρόνο στο ίντερνετ.

Theo

@Νίκος 31 Φίλε μου note 4 έχω και ξέρω το κινητό τί κτήνος είναι. Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα. Αντιθέτως εσύ κατηγορείς τα σάμσουνγκ κινητά, δικαίωμά σου καλά κάνεις( δεκτό), αλλά κατηγορείς κι όσους είναι κάτοχοι σάμσουνγκ κινητών, εδώ δεν έχεις το δικαίωμα. Δεν με ενδιαφέρει το χρειάζεται κάθε λογισμικό για να τρέξει σωστά, εμένα με ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Πίστεψέ με αν κολλούσε όπως λες το note 4 θα ήμουν από τους πρώτους που θα το πετούσα από το μπαλκόνι. Αντίθετη γνώμη έχω με τους κατόχους σάμσουνγκ κινητών που όπως λες είναι φανατισμένοι και μόνο κοροϊδεύουν τους ios users. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, δεν έχω γνωρίσει κανέναν μέχρι σήμερα με iphone που να ξέρει κάποιο άλλο τηλέφωνο πέρα από το δαγκωμένο μήλο. Η ασχετοσύνη στο μεγαλείο της. Πολλές φορές μάλιστα με έχουνε φέρει σε δύσκολη θέση λέγοντας ότι λεχω μάπα κινητό, παντόφλα και ότι το iphone τα πατάει όλα κάτω και δεν ξλερω κι εγώ τι. Φυσικλα δεν ασχολούμαι και δεν πρόκειται να μαλώσω, τη στιγμή που αυτός που με κορόϊδευε πήγε πήρε το 6 plus μόνο και μόνο επειδή λέει είναι iphone. Ε αυτό τα λέει όλα. Τόσα χρόνια ακούω το ίδιο και το ίδιο. Ε… Συνέχεια »

manitu

Παιδια η σαμσουνγ βγαζει καινοτομίες αλλα ειναι αχριστεσ νοτε πενακι γιατι 10 δαχτιλα τι να κανω το πενακι και πραγματικα δν εχω δει ενα να το χρησιμοποιεί τωρα οθονες στο πλαι ρε μαγκεσ κινιτο ειναι οχι διαστημοπλοιο το s6 το απλο πεταει αυτο με τισ οθονεσ πλαι μ φενετε πολυ αβολο.

Tsou re

Κλασικά άρχισαν όλοι την μονομαχία εξυπνάδας… Φιλαράκια και τα iphone και τα Samsung και κάθε άλλο smartphone με δυνατότητα χαρακτηριστικά κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα.. Κάθεστε και γράφετε εκθέσεις και καντιλια για να βγάλετε ο ένας τον άλλο πρόβατο και στην τελική είστε ποιο πρόβατο από όλους όταν το κάνετε αυτό.. Όλα τα smartphone εν έτη 2015 σε όλες τις τιμές καλύπτουν τον μέσο χρήστη με το παραπάνω τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

παπαροκας tiamat

Εμενα η κοπελα μου εχει iphone 5 και την εχω συγχωρέσει γιατι το ειχε πριν με γνωρισει. Ασε που ηταν δωρο γονεων. Σιγουρα παντως το επομενο της κινητο δε θα της επιτρεψω να ειναι iphone.

Και μια φορα παλιοτερα μου αρεσε πολυ καποια απο fb και μολις μου πε οτι χρησιμοποιει μονο ipad και iphone και δε της αρεσει η samsung (παντα ρωταω τι κινητο εχει καποια) ενιωσα τοσο μεγαλη αηδια και απόκρουση για εκεινη που δε της ξαναμιλησα ποτε ξανα .
Την θεωρησα πολυ κατωτερου επιπεδου απο μενα και ξενερωσα ολοκληρωτικα μαζι της

Συνοπτικα ,το ios ειναι για ατομα που δε κατεχουν καθολου την τεχνολογια των smartphones οποτε και δε μπορουν να αξιοποιησουν τις απλετες ,απεριοριστες δυνατοτητες που αυτα δινουν με android operating system !

X

Ρε παιδιά το ερώτημα είναι τι θέλει ένας υπάρχον χρήστης Iphne (πχ. εγώ) για αν αλλάξει και να πάει σε Android και το ερώτημα αυτό απαντήθηκε από εμένα και από άλλους – όλοι οι υπόλοιποι είσαστε εκτός θέματος Sorry κιόλας 😉

ανδρεας

Εχετε πολυ πλακα και εσεις οι υποστιρικτες τις apple γιατι απο οτι φαίνεται αγοράζεται 1000 ευρώ τηλέφωνο για να μην κάνει τίποτα απολύτως. Έχω μιλήσει με φανατικούς χρήστες iPhone οι οποίοι κανουνε αντικείμενικη συζήτηση και η φρασεολογια τους είναι κάτι παραπάνω από ( πρόβατα της Samsung ) όπως είπαν πολλοί σωστά και κάποιοι χρήστες από πάνω για να κρατήσεις ένα iPhone πρέπει να το κάνεις jailbreak για να έχεις ελευθερία κάτι που προσφέρει το Android χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις το λειτουργικό και επειδή σαν λειτουργικό είναι πιο βαρύ από ios γι αυτό χρειάζεται 8πυρηνο επεξεργαστή τώρα για το ποιος είναι πρόβατο φαίνεται από τα επιχειρήματα που βάζει και από το λεξιλόγιο που χρεισιμοποιει σε ένα δημόσιο forum, αν θέλετε να υπερασπιστιτε την εταιρεία από την οποία αγοράζεται κάντε το αλλά με επειχηρηματα και δεν μιλάω για τους χρήστες iPhone που μπορούν να σου ετοιολογησουν την άποψη τους μιλάω για άτομα περιορισμένη αντίληψης που μπαίνουν και κάνουν σαρκαστικά σχόλια για φαν της Samsung το ίδιο ισχύει και για τους fan της Samsung που κράζουν τους fan του iPhone . Αν θέλει κανείς να κάνουμε όμορφη συζήτηση ναι αλλά κόψτε τα σχόλια εσύ είσαι πρόβατο γιατί αγοράζεις από ….. δε βγήκαμε… Συνέχεια »

δημητρης

Να αφήσω την apple για το samsung; για κανένα λόγο φυσικά. Γιατί για να έχω ένα λειτουργικό θεοβαρο που μου τρώει το 1.2 από τα 1.5 GB της μνήμης μου με το Skype το viber το google plus το hangout και τις άλλες 100 προεγκατεστημενες εφαρμογές που τα σκανε στην google; νταβατζη στο κινητό μου θα βάλω την google για να μην μπορώ να διαγραφω τις άχρηστες προεγκατεστημενες εφαρμογές της; αυτή είναι η ελευθερία που σου δίνει η google; ρε ουστ από εδω!

Νίκος 31

Theo, δεν κατηγορώ ποτέ και κανέναν, απλά απαντάω που και που εδώ μέσα, σε όλους αυτούς που έχουνε Galaxy, και νομίζουνε ότι έχουνε πιάσει τον παππά απο τα μέζεα του στεατοπυγικού του υποσυστήματος. Εγώ είμαι ουδέτερος και λογικά για πολύ καιρό ακόμα στα WP που τα θεωρώ τα καλύτερα σε βάση απόδοσης τιμής. Εάν δεν ήτανε τα Lumia, ακόμα το 1GB Ram θα το βλέπαμε στα 400 ευρώ. Αλλά καλώς ή κακώς, η Apple έχει δεκαετίες τώρα το καλύτερο και πιο σταθερό λειτουργικό στην ιστορία της τεχνολογίας και καλώς κακώς, όλοι το έχουμε λιγουρευτεί και θέλουμε κάποια στιγμή να το αποκτήσουμε. Και επειδή έχω γνώσεις επί του θέματος και είμαι και τις στατιστικής, δεν υπάρχει περίπτωση σε κατάστημα που θα ανοίξεις και θα βάλεις Apple, όλοι οι πελάτες που θα μπούνε μέσα, να μην σταματήσουνε για μερικά λεπτά να θαυμάσουνε τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Και η ερώτηση που συνοδεύει πάντα την επίσκεψη των πελατών, αν υπάρχει φθηνότερη εναλλακτική πρόταση απο αυτά που έχεις στο ράφι. Ε δεν θα έρθουνε τώρα οι κατόχοι Samsung Note, να μας βγάλουνε άχρηστο το iPhone μπροστά στο “μεγαλείο” του Android Lollipop. Ντάξει, καλό χρυσό το Note 4, άντε και 5-6 μοντέλα με 3+ GB μνήμη (τα… Συνέχεια »

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Θα σας πω εγώ!!!

1)Έχει bluetooth που έχει ανακαλυφθεί και εξελιχθεί εδώ και μια δεκαετία.
2)Έχεις ΔΩΡΕΑΝ μουσική δίχως itunes!
3)Συνδέετε άνετα με συσκευές μέσω usb μεταφέροντας αρχεία σε διάρκεια ενος δευτερολέπτου.
4)Τεχνικά είναι ΕΤΟΙ φωτος καλύτερο από το διπύρηνο iphone με περισσότερες λειτουργίες και βελτιώσεις και με τέλειο design.

Άντε γειααα

fotislgg3

Αυτό το 21% με έκανε και ξεράθηκα στα γέλια. ..

JIM

Παιδια,τα apple δεν εχουν Bluetooth?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.