Τρία νέα μοντέλα iPhone για το 2013; [φήμες]

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας China Times η Apple ετοιμάζει τρία νέα μοντέλα iPhone για το 2013, δύο από τα οποία θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο με το τελευταίο να κυκλοφορεί αργότερα μέσα στο έτος. Συγκεκριμένα, το ένα από τα δύο μοντέλα του Απριλίου θα είναι η έβδομη γενιά iPhone, το οποίο θα κυκλοφορήσει με την ονομασία iPhone 5S ενώ την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και μία “μεγαλύτερη” έκδοση με οθόνη διαγωνίου 4.8 ιντσών.

Τα εν λόγω μοντέλα θα έχουν κάμερα 8 Megapixel με φακό της εταιρείας Largan Precision, ενώ αναφέρεται πως ήδη η εταιρεία έχει παραγγείλει 8 εκ. φακούς και για τα δύο smartphones. Αργότερα, λίγο πριν τη γιορτινή περίοδο του 2013, η εταιρεία, σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αποκαλύψει μία νέα έκδοση iPhone, με την μοναδική διαφορά που γνωστοποιήθηκε να είναι η ενσωμάτωση κάμερας 12 Megapixel.

iphone 5s, Τρία νέα μοντέλα iPhone για το 2013; [φήμες]

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

χμμμμμμ. 4,8 θα είναι σαν αληθινό τηλεκοντρόλ

MichalakisS

τα μεγαλώνει έχετε προβλημα, τα αφήνει μικρά έχετε πρόβλημα, τι στο καλό ? 😛

χρειάζεται αλλαγές στο iOS, εκει πρεπει να ποντάρει, όσο και γρήγορα και ποιοτικά να ειναι και τα γουσταρω πολύ θέλει α ν α ν ε ω σ η το λειτουργικό, ας παραμείνει κλειστό αλλά ας αλλάξει

jonjon

4.8 στην ίδια συσκευή θα είναι κάπως αν το πλάτος αλλάξει θα είναι μια χαρά πού όμως σημαίνει πιο φαρδύ θέλεις αλλά dockstation, βάσεις κτλ και θα αρχίσει στα μπλογκ η γκρίνια

Chris

Ε να σταματήσει να αντιγράφει πια. Κάποτε μας είχε συνηθίσει με καινοτομίες το τελευταίο καιρό το μόνο που κάνει είναι να ντύνει με ακριβά υλικά , μάρκετινγκ και από ουσία …

Το λειτουργικό χρειάζεται ανανέωση άμεσα

Seba

Να κανει με 4,80 οθονη θα γινει πανικος θα δειτε !!!

Ακόμα δε το είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε…

Αποστόλης Ρόδος

Εφόσον η οθόνη έχει πραγματικές διαστάσεις 4,8 όπως το SGS3 και φυσικά εφόσον ανανεωθεί πλήρως το iOS τότε θα τα σπάσει.
Εχω ξαναπεί σε πολλά ποσταρίσματα μου πως η διαφήμιση με τον αντίχειρα θα είναι η μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχουμε δει… 😉
O κόσμος θέλει να βλέπει πολλά σε ένα smartphone και ιδιαίτερα σε ότι αφορά το internet και τα παιχνίδια βεβαίως.

Mike

Δυστυχώς η εμμονή της στις μικρές οθόνες και η μη ουσιαστική εξέλιξη του iOS εδώ 6 χρόνια, έχουν το τίμημά τους. Ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια. Ελπίζω να αλλάξει άμεσα νοοτροπία και να επανέλθει σύντομα με καινοτόμα προϊόντα. H γκάμα iPhone χρειάζεται διεύρυνση και προς τα κάτω με κάτι αισθητά φθηνότερο (iPhone mini;) και προς τα πάνω στις 4,5-5” (iPhone pro;) ώστε να δίνει περισσότερες επιλογές και σε κάθε περίπτωση με δραστικά ανανεωμένο iOS. Αλλιώς…

Αποστόλης Ρόδος

Νομίζω Mike τα έχουν πάρει τα μηνύματα στο Cupertino και θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν τις μεγαλύτερες ίντσες και φυσικά καλά θα κάνουν.
Δεν είναι δυνατόν όλες οι εταιρείες να βγάζουν 4,5 4,8 ή 5 ιντσες και αυτοί να παραμένουν στάσιμοι.
Δεν είναι στραβός ο γιαλός … αυτοί στραβά αρμενίζουν… 😉

Δημήτρης Κ.

Εγώ συνεχίζω να λέω πως είναι φήμες made in china :///

Billys

Πρωτη πατατα με το ipad 3 το οποιο το ανανεωσε μεσα σε 6 μηνες και τωρα με το iphone ?? Δηλαδη στο λεει ξεκαθαρα !! Εισαι ενα τεραστιο θυμα που πριν 6 μηνες εδωσες 700++ για να παρεις το Ι5 και τωρα επειδη ξερω οτι και παλι θα τα βρεις για να τα δωσεις , σου προσφερω το Ι5S αυτη τη φορα λιγο πιο ακριβο ομως γιατι ειναι 0.5% καλυτερο και 0.1% λεπτοτερο και 0.02% γρηγοροτερο . Προνομιακη τιμη για την τελευταια λεξη της τεχνολογιας , την οποια ο ανταγωνισμος τη διαθετει εδω και 3 χρονια , στα 799 ευρωπουλακια για το 16αρι !

@Δημήτρης Κ. , το ελπιζω !

Panos

Χαχαχαχαχα! η apple είναι αυτή που στο διαφημιστικό του iphone 5 εξηγεί ποιές είναι οι ιδανικές διαστάσεις για ένα smartphone και τώρα θα βγάλει 4.8 ιντσες ! η apple για μένα ήταν μπροστά μέχρι και το μοντέλο 3gs…απο τότε δεν μπορεί να παλέψει εύκολα με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές της…λέει και αντιλέει!!

ziarkas

Η apple κατά τη γνώμη μου αν φύγει από την μια συσκευή και πάει σε “επιλογές” περισσότερων τότε σίγουρα θα πάει ακόμα χαμηλότερα.
Θέλει ανανέωση λογισμικού και εδώ που τα λέμε θέλει και ανώτερο hardware.Δεν με νοιάζει αν δεν το χρειάζεται όπως όλοι λενε!
Ακόμα και να μην το χρειάζεται δεν μπορεί κάποιος με 500 ευρώ να περνει 4πυρηνα,32 gb (πολλές φορές και επεκτασιμα) και η apple με 700 να μην στα δεινει.Και μην ακούσω για ποιότητα υλικών γιατί τα 5αρια ήδη ξεφλουδιζουν.
Πέρα από όλα αυτά το 5αρι είναι ίσως το ομορφότερο κινητό εμφανισιακά..

makis88

Δεν ξέρω τι λέτε για το ξεφλούδισμα στο iphone5 στηριζόμενοι σε ένα άρθρο που είχε βγεί παλιότερα, υπάρχουν κάτοχοι ξεφλουδισμένων iphone5 να το επιβεβαιώσουν αυτό? Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας οτι βγαίνουν γρήγορα νέα μοντέλα για όσο η apple δίνει updates και σε παλιότερα μοντέλα για πολύ καιρό, πολύ περισσότερο απο κάθε κατασκευαστή android!
Τώρα το ios θέλει μια μικρή αισθητική ανανέωση, ίσως ένα πιο ποζέρικο multitasking με geastures και τέτοια και άλλα 2 iphones παράλληλα. Ένα φθηνό και ένα παντοφλέ για να πλαισιώνουν το κλασικό.

nikmour

παιδιά είναι φήμες και θα παραμείνουν φήμες. Είναι τα απιχνίδια των εταιρειών για να παραμένουν στην επιφάνεια όταν το όνομα τους δεν ακούγεται ή δεν πάνε όσο καλά θέλουν στις πωλήσεις ( όπως κάνει εδώ το μήλο). Μην μασάτε πάμε για το 5s και τίποτα παραπάνω.

Panagiotis

Νέο iPhone τώρα με 4.8 ίντσες οθόνη και τιμή που σκοτώνει: 16GB 1000 ευρώ
32 GB 1190 και 64 GB 1390 μόνο. ευχαριστώ αλλά θα μείνω με το Xperia Z

alexis

ποσο πολυ μπορει να θελω ενα iphone με 4.8 oθονη;;;;;;;;;;

A

Εγώ αναρωτιέμαι εαν η Apple θα καταφέρει να παρουσιάσει ενα σωστό προϊόν μέσα σε 4 μήνες. Όσο γρήγοροι σε εξέλιξη και παραγωγή να ειναι, σημαίνει οτι για να παρουσιάσουν Απρίλη, απο Μάρτη πρέπει να έχουν τελειώσει εξελέλιξη, να έχουν ετοιμάσει γραμμή παραγωγής κλπ κλπ .. που σημαίνει οτι μέσα στο Φλεβάρη πρέπει να έχουν κλειδώσει εξέλιξη άρα η Apple πρέπει να έχει σήμερα σχεδόν έτοιμο hardware και software…
Συμφωνώ απόλυτα οτι η Apple πρέπει να παρουσιάσει ενα τηλέφωνο με μεγαλύτερη οθόνη και με έστω κάποιες ανανεώσεις στο λειτουργικό. Ο χρόνος όμως για τόσο μεγάλες αλλαγές μέχρι Απρίλη, νομίζω, οτι είναι ελάχιστος… Εκτός εαν παρουσιάσουν μια ντεμι-σεζόν κατασκευή που θα βλάψει παραπάνω την εταιρία (και τη μετοχή της.. χεχε..)..

Μακάρι το 5αρι να ήταν μεγαλύτερο και ανανεωμένο μιας και ειμαι πια χωρις smartphone (κάηκε μητρικη στο 4) και θα καλόβλπεπα μεγάλες οθόνες σε συσκευες Σαμσουνγκ ή Νόκια, αλλά άντε που δε θέλω να περάσω ουτε 1 λεπτό για να συνηθίσω / μάθω νέα λειτουργικά και συσκευές και τελικά μάλλον θα παω στο 5 λίγους μήνες πριν βγει το 5S (έστω και εαν ειναι απλά πιο μεγάλο που δε με πολυχαλάει …)

Γιάννης

@makis88,
Εγώ προσωπικά έχω δει ένα ξεφλουδισμένο μαύρο iPhone 5 από κοντά (μάλιστα σε κάποια reviews προτεινόταν το λευκό χρώμα ως λιγότερο επιρρεπές στο ξεφλούδισμα), έχω δει iPod με χιλιοχαραγμένη πλάτη κ τέλος, ως κάτοχος ενός iPod nano & iPod classic, δηλώνω ότι το χρώμα φεύγει ακόμα κι αν δεν τα έχω βγάλει ΠΟΤΕ από τη θήκη τους!

Γενικά, δεν ξέρω για ποια ποιότητα κατασκευής κάνουν λόγο εκεί στην Apple όταν:
α) Είναι τόσο ευπαθή και εύθραυστα όσο κι ο ανταγωνισμός
β) Τα τόσο premium υλικά τους (αλήθεια, πόσο ακριβότερο είναι πια το γυαλί απ’το πλαστικό;) χρειάζονται οπωσδήποτε προστασία για να τα χαρείς.

Λευτέρης

χρησιμοποιω εναμισι μηνα iphone 5 μαυρο. του εχω θηκη την οποια του φοραω σπανιοτατα γιατι μ αρεσει να κραταω τα χρηματα που πληρωσα κι οχι τη θηκη των 15€ το εχω συνεχεια στην τσεπη του τζιν-μπουφαν-φορμας. Δεν εχει παθει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ. αμα δεν το χεις μαζι με τα εικοσαλεπτα και τα κλειδια στην τσεπη δεν ξεφλουδιζει καθολου. και μιλαμε για νορμαλ χρηση, πολλα βαλε βγαλε σε στενες τσεπες και ειναι σαν καινουριο. απλα το προσεχω οπως καθε συσκευη που ειχα. δεν πετας ετσι οπως οπως 750+ €

Billys

Εγραψε ενας φιλος πιο πανω για το hardware και συγκεκριμενα για καρτες μνημης και 4πυρινα . Αυτο δεν ειναι απολυτα κατακριτεο . Πεστο καφριλα , πεστο alternative αλλα γι’ αυτες τις hardco-ριες θα διαλεξεις προιοντα της apple . Υπαρχουν ατομα “πιστοι της apple” που κατεκριναν το γεγονος οτι η apple αρχισε να βαδιζει στην πεπατημενη ( αναφερομαι συγκεκριμενα σε ενα παλιοτερο αρθρο με θεμα εναν φανατικο οπαδο και κατοχο πολλων συσκευων apple που τους εκραζε επειδη εβαλαν εξοδο sd καρτων στα MacBooks ) με αποτελεσμα να τους ξενερωσει η πολιτικη της εταιριας να θυσιασει τον alternative χαρακτηρα της για τον οποιο πολλοι την λατρεψαν , στο βωμο της εμπορικοτητας και του κερδους . Και γι’ αυτο το , καλυτερα να μην βγαλει αλλες επιλογες οσον αφορα τα iphone ! Το iphone πρεπει να μεινει ενα και με ενα καινουριο μοντελο καθε χρονο . Ως εκει ! Ισως το software να θελει λιγο βελτιωση και πιο συγκεκριμενα , να μπει δυνατοτητα δημιουργιας φακελων αρχειων ! Να μπορω να βαλω ενα pdf ή ενα doc μεσω του pc και να το ανοιγω οποτε θελω κανονικα ! Οχι μεσω email! και να βλεπω τα τραγουδια μου σαν αρχεια χωρις να χρειαζεται να ανοιξω… Συνέχεια »

Δημήτρης Κ.

Εμένα προσωπικά θα με βόλευε πολύ άμα υπήρχε ένα μηλόφωνο στην τιμή ενός μεταχειρισμένου 3gs με τα σπεκς του 4 κ το casing του 3gs…κ φυσικά mass storage device στο ios παιδιά αχχ ναι όνειρο ζώ Apple είναι αυτή δεν αλλάζει :PP

Panos

@Billys αυτά τα άτομα που λες οτι γουστάρουν τον εναλλακτικό χαρακτήρα της apple δίχως την επεκτάσημη μνήμη κλπ είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν το iphone είτε είναι το 4 είτε το 4ς είτε το 5 μόνο και μόνο για να κάνουν check-in στο facebook και για να πουλάνε μούρη ή στην καλύτερη περίπτωση επιχειρηματίες που τα πήραν με εταιρική επιδότηση και δεν τους νοιάζει…όσο για το 5 μια αλουμινένια λεπτομέρια δεν φαίρνει την ανοιξη…το κακό με αυτά τα κινητά είναι οτι πληρώνεις πολύ ακριβά το όνομα όπως στην Sony τα λάπτοπ…το μόνο που αναγνωρίζω και παραδέχομαι στην εταιρία ειναι τα απίστευτα χρώματα στις οθόνες !

MichalakisS

αυτο που νομίζετε ότι τα 4πυρηνα ειναι πιο γρήγορα απο όλα τα 2πυρηνα με ξεπερνα :O
είχατε διαβασει το άρθρο του Κώστα απο το anandtech, έλεος. τούμπανο ειναι και ο α6 και ο α6χ. Μια χαρά ειναι το hardware 😉 το λειτουργικό θέλει ανανέωση.
Α και η οθόνη των iphone+htc ειναι οι καλύτερες

MichalakisS

@ Billys

ποιος σου είπε ότι δε μπορείς να ανοίξεις pdf ή ενα doc πέραν του email σου ?

ziarkas

makis88 αυτά που λέω δεν τα έχω διαβάσει σε κανένα άρθρο γιατί πολύ απλά δεν βρίσκω ενδιαφέρον για την συσκευή.
Το έχω δει με τα μάτια μου όπως έχω ακούσει από κατόχους iphone πως έχουν ξενερωσει πολύ γιατί περίμεναν περισσότερα από το 5αρι.
Αλλά να ξεφλουδιζει είναι μεγάλο μείον για μια εταιρεία που υπερηφανεύεται για τα υλικά και την ποιότητα κατασκευής.

Billys

@Michalakis
Πως το κανεις ? εγω στο 4αρι μου δε μπορω . Μονο στο galaxy . Δεν εχω κανει jailbreak ουτε θελω . Μονο ενα 3GS ειχα δει που ανοιγε pdf με adobe reader αλλα ηταν σπασμενο και ειχε ολα τα αρχεια σε φακελο . Αλλα και παλι για να τα βαλει εκει τα εστελνε μεσω email. Δεν μπορουσε απευθειας με συνδεση στο pc .

MichalakisS

τα pdf ανοιγουν με το adobe και τα word με διαφορες εφαρμογές που είτε τις πληρώνεις είτε όχι. Όχι ρε ποιο jailbreak ? 😛

seykant

Ειμαι κατοχος απο το 2008 iphone και καθε φορά που εβγαζε καινούριο το επαιρνα κ θα συνεχίσω να παίρνω, δεν το αλλάζω με τπτ… το λειτουργικό του μπορεί να ειναι το ιδιο τοσο καιρό με λίγες και χρήσημες αλλαγές που έκανε αλλα το θέμα ειναι δεν το βαριέσε και δεν κολλάει οσες εφαρμογλες και να εχεις. πήρα android προσωπικά δεν με ικανοποίησε, ενα μηνα το κράτησα και τώρα είναι στο συρτάρι μου… Το μήλο σκεφτεται διαφορετικά…

Sotiris

πω πω..φαγομαρα!!!!..εγω πριν 2 χρονια εγινα κατοχος του Ι4..ομολογω να πω πως με ειχε μαγεψει σαν τηλεφωνο..και ακομα δεν το εχω βαρεθει ουτε προβλημα μου εχει βγαλει..απο κει και περα και το 6 και το 7 να βγαλει η καθε apple και η καθε samsung δεν ξαναπεταω τα λεφτα μου σε αυτα..εχουμε πεσει ολοι στο ρυθμο της βιομηχανιας και ξεχναμε αλλα πραγματα…οταν και αν καποια στιγμη το τηλεφωνο μου τα παιξει τοτε θα αποφασισω τι θα παρω..προσ το παρον οτι και να εχουν βγαλει ολες οι εταιριες συμπεριλαμβανομενου και του Ι5 δεν με ενθουσιαζει..με την εννοια του οτι δεν με ενθουσιαζουν πχ αν ανοιγουν οι ρυθμισεις η οι ιστοσελιδες καποια κλασματα του δευτερολεπτου γρηγοροτερα και αν θελω μεγαλυτερη οθονη δοξα το θεο εχς το λαπτοπ μου..ενα τηλεφωνο πλεον το θελουμε να ειναι αψογη φωτογραφικη μηχανη, να ειναι παιχνοδοκονσολα, να ειναι υπολογιστης..ελεοσ πια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.