Τελικά αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S IV;

Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν από την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S IV… και την αλήθεια! Από την αρχή της εβδομάδας με τις διαδοχικές διαρροές φωτογραφιών, βίντεο, φωτογραφιών και νέων βίντεο “χορεύουμε” στους ρυθμούς κινέζικου forum που έχει στα χέρια του ένα δίκαρτο μοντέλο με κωδική ονομασία GT-I9502.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε δεί ότι έχει κυκλοφορήσει στο ίντερνετ και έχετε διαβάσει οποιαδήποτε φήμη έχει κυκλοφορήσει. Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του Galaxy S IV, αυτό πιστεύετε ότι θα είναι;

Galaxy S IV, Τελικά αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S IV;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panides

Αν ειναι αυτο ισως για μερικους να ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωρισουν την ζαμζουγκ,αλλα για αυτους που εχουν στην κατοχη τους το s3 και παρουν αυτο τοτε λυπαμαι……
Φυσικα η τσεπη τους καθενος ειναι δικαιωμα του που θα πεταει το στεναχωρημενο το ευρουλακι του…

AnakinSkywalker

Αν είναι αυτό πάντως, θα έχουν πολλοί που αγόρασαν το S3 έναν πολύ καλό λόγο να το κρατήσουν άλλον ένα χρόνο.

Diogenis

Αυτό θα είναι. Βάζω και στοίχημα. Πάντως ωραίο παιχνίδι παίχτηκε από τον τύπο, με ή χωρίς την συνδρομή της Samsung.
Πολύ μεγάλο. Καλύτερα το HTC One. Το είδα ήδη στα MediaMarkt Γερμανία (αφού εδώ μένω). Πωλείται 600 ευρώ. Πολύ καλό παιδιά.

nick

Εμένα μαρέσει το S4 αν είναι αυτο κάτοχος S3 LTE και γουστάρω πλαστικό στις συσκευές μου θα το παρώ σιγουρά οταν βγεί.

Δεν ειναι υποχρεομενος κανεις να το παρει αφου κολλατε στα πλαστικα.
Να δω τι θα λετε αν ξεσκυστει να πουλάει οπως το S3 ειμαι περιεργος….

Λεωνιδας

εγω δεν εχω θεμα με τα πλαστικα αφου και ατσαλινο να παρω παλι πλαστικη θηκη θα του φορεσω οποτε..

Sakis

Δυστυχώς αυτό θα είναι. Να πω ψέμματα ότι μ’αρέσει; Οχι. Ξενερωσα αφάνταστα. Μακαρι να είναι διαφορετικό αλλά δεν το νομίζω. Και μετά απο πρόβλημα με το S3 μου με sudden Death, μάλλον θα πάω σε htc One.

MEDS

Αυτό δεν είναι το S4, είναι το δίκαρτο και φαίνεται αρκετά καλό, αλλά μοιάζει κατά 95% με το SIII.
Το S4 όμως δε θα είναι έτσι, τουλάχιστο στο πάχος, για τα υπόλοιπα ποτέ δε ξέρεις…
Αλλά ας αφήσουμε μια φορά τα παράπονα και στη τελική, οι κάτοχοι του SIII ας μη το πάρουν το S4, δε λέει η Samsung και η κάθε Samsung να αγοράζετε κινητά κάθε χρόνο.

vangtsog

Απ’ότι φαίνεται μάλλον θα δούμε ένα GS3s,αυτό όμως δεν είναι και απαραίτητα κακό. Φαντάζομαι είναι δύσκολο για τον καθένα μας να αλλάζει κινητό κάθε χρόνο οπότε οι κάτοχοι του GS3 έχουν επιπλέον ένα χρόνο για να μην το αλλάξουν. Η samsung μάλλον αρχίζει να δυσκολεύεται στο να φέρει σχεδιαστικά νέες προτάσεις οπότε δίνει βάση σε τεχνικά χαρακτηριστικά και καινοτομίες στις λειτουργίες του τηλεφώνου. Πάντως αν έχει τις ίδιες διαστάσεις με το GS3 και 5άρα οθόνη τότε εμένα προσωπικά (αν και δεν είμαι κάτοχος GS3) δεν θα με χάλαγε.

Nikos S.

Δυστυχώς αυτό θα είναι..η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε κάτι ριζοσπαστικό από την samsung (πχ αυτοί που ήλπιζαν ότι θα αντικαθιστούσαν την πλαστικούρα παραήταν αισιόδοξοι)αλλά όχι και το ΙΔΙΟ ακριβώς με το S3.Ειλικρινά σαν κάτοχος S3 δεν βρίσκω κάποιον πραγματικά καλό λόγο για να δώσω 700 ευρώ(τόσο θα κάνει, θα το δείτε) για ένα λίγο πιο δυνατό τηλέφωνο από το δικό μου.Καλύτερα να πουλήσω το s3 μου και να δώσω 150 ευρώ να πάρω το i9305 (μια και η αχίλλειος πτέρνα του απλού S3 είναι η μνήμη ram, άντε και η έλλειψη lte, οι 8 πυρήνες δεν θα βελτιώσουν για μένα την εμπειρία χρήσης και η κάμερα του S3 είναι αξιοπρεπέστατη για κινητό.Άσε που όσον αφορά το μέγεθος, το S3 είναι για μένα το τελευταίο “ανεκτό” όριο

MEDS

Πάντως, μιας και ακούστηκαν οι φήμες ότι θα παρουσιάσει και κάποιο ανανεωμένο SIII η Samsung σήμερα, τι θα λέγατε αν αυτό εδώ στα βίντεο και στις φωτό, είναι το SIII-DUAL? Και στο καπάκι μετά από αυτό, θα μας παρουσιάσει και το S4, έτσι για να γουστάρουμε.

Sakis

Πες σε έναν αλκολικο να μην πιει….Μπορεί; Το ίδιο είναι και ένας gadgetακιας.Εγω προσωπικά κάθε χρόνο αλλάζω κινητό.Και όχι δεν έχω για πέταμα τα λεφτά μου.Αλλα μου αρέσει η τεχνολογία και η εξέλιξη αυτής.Αρα την ακολουθώ.Ως εκεί που με περνάει.Κανω οικονομία κάπου αλλού για να τα δίνω σε κινητά.

MEDS

Σύμφωνα με τη SAMMOBILE:
According to our insider who gave us the first info on the Octa-Core and the PHOLED screen this is not the real deal. This is just one of the prototypes flying around and we know there are a few flying around of those. He told us to trust him. We will know if he was right tonight!

βασιλης

+1 nick
μια χαρα ειναι σε οποιον δεν αρέσει να παρει το htc one …

Ioannis

Το άσπρο του είναι πραγματικά σούπερ άσπρο με διαφορά ή ήταν η ιδέα μου;

Panides

Διαβαζω μερικους που γραφουν..

(Να δω τι θα λετε αν ξεσκυστει να πουλάει οπως το S3 ειμαι περιεργος….)

Λες και εχουμε ανταγωνιστικη εταιρεια και θα μας κανουνε ζημια στα εσοδα…

Ε Λ Ε Ο Σ.

Ante_geia

Κώστα ζαλίστηκα !!! Δεν μπορώ άλλο !!!!!!! Είναι αυτό ?… ΔΕΝ είναι αυτό?… τα λέμε το βράδυ !

Λεωνίδας

Βασικά, αν είναι αυτό, το κεντρικό κουμπί είναι πολύ πιο καλοσχεδιασμένο από του 3. Και το πίσω μέρος το θεωρώ πολύ ωραίο. Eίναι σαν ένα μικρότερο ΝΟΤΕ2 και αρκετά όμοιο με το grand 9082 με πιο αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά βέβαια. Και το δίκαρτο θα ‘ναι πολύ βολικό για όποιον χρειάζεται 2 κάρτες. Κρίμα που δεν βλέπω να κυκλοφορεί Ευρώπη. Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πάντως ότι 1η φορά μία εταιρία έχει τραβήξει τόσο πολύ όλα τα βλέμματα πάνω της, όσων φυσικά ενδιαφέρονται για αυτά. Στη 01:00 πάντως θα ξέρουμε!

Τριαντάφυλλος

ΦΟΒΕΡΟΟΟ!!!Μεγάλη αλλαγή στο s4 βλέπω.Η μόνη διαφορά είναι οτι λεχει μεγαλώσει λίγο και ότι το καπάκι φαίνεται και καλά σαν ανθρακονημάτινο. Αλλά πιστέυω οτι είναι απλό πλάστικο. Η διαφορές απο το S3 θα 0,2 ίντζες οθόνη,και τιποτα αλλο εντυπωσιακο.

Panos

Πιστεύω πως η Samsung έχασε το παιχνίδι των εντυπώσεων γιατί δεν θα έχει τίποτα να μας δείξει!!! Αν όντως είναι αυτό νέο Galaxy μάλλον πρέπει να το ονομάσει Galaxy S3s… Κρίμα έπεσε και αυτή θύμα του μάρκετινγκ…

Konstantine X

MEDS ελπίζω να ίσχυει αυτο που λέει η samsung γιατί είναι κρίμα για τη σειρά galaxy. htc one και xperia z είναι πολύ πιο εντυπωσιακά σε εμφάνιση από αυτό. Κακά τα ψέματα, ούτε το galaxy s3 έχει κάποια ριζοσπαστική εμφάνιση αλλά πούλησε όσο κανένα άλλο android κινητό. Ίδωμεν…!

AndroGen

Ρε παιδιά, και πως θα πουλήσει τα 100.000 κομμάτια που ειπανε;

Σίγουρα δεν είναι τούτο ΑΥΤΌ που περιμένουμε. Λίγη υπομονή ακόμη…

Nick77

Ευχομαι να μην ειναι αυτο το κινητο,αν και ολα δειχνουν το αντιθετο!!

AndroGen

edit: Ah sorry, 100.000.000 είχαν υποσχεθεί

MEDS

@Konstantine X
Μια διευκρίνηση, δε το είπε η Samsung, η SAMMOBILE το γράφει, δεν είμαι σίγουρος για το ποια η σχέση τους, αλλά έγκυροι φαίνονται. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε! 🙂

P@NOS

Aκομα έχω μια μικρή αμφιβολία αλλά τι να πω δεν ξέρω, τζάμπα πούλησα το S3!

GREG

Ακόμη αμφιβάλλετε ότι δεν είναι αυτό; Μα προφανώς είναι αυτο!
Δεν υπάρχει κανένα κινεζικό κινητό που να κάνει τα κόλπα που βλέπουμε στα βίντεο. Είναι ίδιο και με τη σκοτεινή teaser εικόνα πού δημοσιοποιήθηκε. Άρα είναι αυτό 100%. Δεν πρόκειται να αλλάξει σχεδίασή η Samsung γιατί η εμφάνιση αυτή είναι το σήμα κατατεθέν των Galaxy. Όπως και το σχέδιό των iPhone εδώ και λίγα χρονιά. Είναι κάτι σαν trade mark.
Το κινητό είναι κορυφαίο αλλά λεφτά δεν υπάρχουν για να το πάρουμε…

Κωνσταντίνος

Ναι!

Αποστόλης Ρόδος

Ευελπιστώ να μην ειναι τελικά ο κλωνος του S3… και εχω ενα προαισθημα πως δε θα είναι.
Αν είναι ομως… εχω φύγει με 1000 για Xperia Z χωρις ιδιαίτερη σκεψη.
Λίγες ωρες έμειναν… μας περιμένει μια πανέμορφη νύχτα… ότι και αν δούμε τελικά.

antonis

κοιταξτε να δειτε.. αν οντως ειναι αυτο, οκ, θα ειναι ενα καλο κινητο ετσι κι αλλιως.. απλα τοσο μυστηριο με διαφημιστικα και σχολεια τυπου απιστευτο κτλ, με τον μικρο jason, και ολο το μαρκετινγκ που χει πεσει, και δηλωσεις οτι θα πουλησει οσο ολα τα προηγουμενα μαζι, μονοι τους ανευαζουν το πυχη πολυ ψηλα και θα απογοητευσουν εμας που περιμενουμε μεγαλα πραγματα αποψε.. οποτε εκει μπορει να την πατησουν..

Dimos

Παιδιά χαλαρώστε, δεν είναι αυτό..Είναι απλά ένα πρωτότυπο δοκιμαστικό…Έλεος με τις κινεζιές που μας πασάρουν για GS4…

spyros

Θα βγαινετε στο δρομο και θα βλεπετε iphone με πλαστικη θηκη και s4 με μεταλλικη. Χααχαχαχα

Ανδρέας

Παιδια ειλικρινα πιστεύετε ότι αυτο ειναι το νέο galaxy? αποκλείεται για εμένα πάντως! Τουλάχιστον θα δούμε στις 1! Πάντως δεν νομίζω η Samsung να έπαιζε σε γήπεδο της apple να έριχνε τόσα λεφτα στις διαφημίσεις γιατι μιλάμε για τρελή διαφήμιση, για να παρουσιάσει μόνο αυτο… Επίσης η Samsung στην έκθεση CES μην ξεχνάμε μας παρουσίασε και τις οθόνες youm! Γιατι να μην τις χρησιμοποιήσει στο S4? πέρσι τα ίδια είχαν γινει και με το S3 αλλα τελικα κανείς δεν κατάφερε να το πλησιάσει και ο λόγος ειναι γιατι η Samsung δούλεψε σκληρά για να κρατήσει μυστικό αυτο που κατασκεύαζε!

Johntsia84

Παιδιά αν το ψάξετε λίγο υπάρχουν site που πουλάνε back case για το sgs4 και μοιάζει με το s2,
1: https://www.trait-tech.com/catalog/Samsung-Accessories/I9500-GALAXY-S4-Cases/
2: https://dx.com/s/i9500 θα δούμε τελικά το βράδι ποιο είναι και θα μας φύγει η αγονία.

Billys

Η samsung δε τα χει δει τα βιντεο και τις φωτο αυτες ? Γιατι δεν μιλανε ??? Τους ξεφτυλισε ενα κινεζακι , ετσι απλα ! Περιμενω αποψε να ακουσω τι θα πουνε για ολο αυτο το τσιρκο ! Ντροπη τους ! Και μπραβο στα Κινεζακια αν οντως το τσιμπησανε απο μονοι τους και ειχαν ακρες . Αλλιως αν τους το δωσε επιτηδες η samsung , τοτε στο καλο κυρα samsung ! Τετοιο δουλεμα να κανεις στους πιστους σου ! Καλη χρυση , τη στηριξαμε γιατι μεχρι τωρα ηταν πολυ καλη , αλλα αν εχει κανει τετοιο παρασκηνιο , τερμα ! Δυσφημιση και μονο δυσφημιση !

Rostropol

Σήμερα πήρα το s3 lte στα 430 σφραγισμενο και κάτι μου λέει πως δεν έκανα λάθος.
Σίγουρα όπως και να είναι το S4 θα μοιάζει πολύ με το S3 και σιγουρα εώς το καλοκαίρι θα κοστίζει 600+ σταθερά.

Julian

σε όλο το πλανήτη, αυτός ο κινεζακίας μας έξι σιχηση με αυτά τα φωτο και βίντεο,καπξος να τον σκοτώση τον π@@τη.

Billysss

Και αν όλο αυτό είναι κόλπο της Samsung;Πάντως αν είναι αυτό θα είναι απογοήτευση για εμένα σε σχέση με αυτά που περίμενα. Και η όλος αυτός ο ενθουσιασμός μου προήλθε απο την ίδια την εταιρία.

Ziarkas

Πως δεν γίνεται να έχει επένδυση τόσο στη διαφήμιση και τελικά να είναι αυτό?Άλλωστε πάνω από όλα η Samsung έχει τρελό marketing. Όλες αυτές οι τεχνολογίες που μας πασάρει δεν είναι marketing?Κοιτάς λέει και δεν σβήνει η οθόνη.Πέρα του ότι δουλεύει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες τώρα σοβαρά,ποιος θα κάτσει σε ένα σχόλιο πχ να το κοιτάει ώστε να μην σβήσει η οθόνη?Αφού θα κανείς scroll πάλι δεν σβήνει.Η αυτό που έλεγε πως θα σερφαρεις με τα μάτια..Θα τα κουνάς πάνω κάτω για να scrollαρεις την οθόνη.Σύγχρονος όμως θα κουνάς και δεξιά αριστερά τα μάτια ώστε να μπορείς να διαβάζεις την πρόταση μετά από 2πλο ανοιγοκλειμα (double-click) τον ματιών για μεγέθυνση (δεν νομίζω να μπορούμε να διαβάσουμε ένα κείμενο χωρίς μεγενθυση) και κρατοντας τα κλειστά θα κάνει και screenshot.. Και τώρα σοβαρά,οκ ας πούμε ότι σκρολλαρει με τα μάτια,που νομίζω θα είναι κουραστικό,δεν θα πρέπει να αγγίξουμε την οθόνη για ζουμ άνοιγμα η αναπαραγωγή?Πια η ουσία λοιπόν πέρα από το marketing όλου αυτου? “κοίτα,έχω eyescroll,εσύ δεν έχεις”..Όπως θεωρο και marketing το blinkfeed της HTC.κανείς δεν θα το δουλέψει αλλά όλοι θα λένε εγω εχω blinkfeed..Σορρυ αν κούρασα,δεν τα είπα κακοπροαιρετα,απλά κάποια στιγμή να καταλάβουμε πλέον γιατί πραγματικά κάνουμε το οτιδήποτε. Και… Συνέχεια »

Λεωνίδας

Eγώ θα ‘λεγα ό,τι κι αν παρουσιάσει σήμερα η Samsung να περιμένουμε να το δούμε κι από κοντά. Να το πιάσουμε στα χέρια μας, να παίξουμε λίγο μαζί του. Γιατί είναι πολλά τα τηλέφωνα που από το ιντερνετ κι από φωτός φύσαγαν κι όταν τα είδα από κοντά έπαθα πλάκα με το πόση “φτήνια” σου άφηναν σαν αίσθηση πέρα από ένα γρήγορο software.

xaris

παιδια ποιος ο λογος να εμφανιστει το κινητο πριν το event δε βρισκω καποιο σοβαρο λογο..αν ειναι ετσι ειμαστε 100% σιγουροι πως θα ειναι εμφανισιακα και δε μπορω να καταλαβω γιατι να δωσει το κινητο σε καποιον και να το παρουσιασει πριν γινει το event..και επισης δε νομιζω να παιρνει 2 sim..παντως αν ειναι ετσι σαν κατοχος s3 δε θα επαιρνα ενα μεγαλυτερο s3 μαλλον θα παω για note 3 οταν βγει..υπομονη 3 ωριτσες

xristos

Στα πρωτα benchmarks που διερευσαν παντως, ο exynos 5octa ερχεται δευτερος πισω απ τον snapdragon 600 του htc

Dimdim
τασος

ρε παιδια…..αυτο παιζει να ειναι το galaxy premier….σιγα να μην ειναι ετσι το σ4…..ειναι αυτη επιδωση???? με την οθονη να κανει 3 χρονια για να ανοιξει??? και ο browser να κολαει πιο πολυ και απο το galaxy mini???? εγω δν πιστευω τπτ πριν δω το live σε 2 ωρες…..

giorgio

Όντως, αν είναι αυτό το S4, τότε δεν υπάρχει λόγος για κάποιον που έχει το S3 (εγώ, πχ) να το πάρει. Επίσης, η αγορά πλέον ενός τόσο ακριβού κινητού καταντά επένδυση.
Εκτός κι αν μας “την φέρει” η Samsung απόψε, βλέπω μόνο software αναβάθμιση και στα χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά η συσκευή παραμένει η ίδια.

kostas

Γιατι ρε παιδια εσεις που εχετε s3 σας χαλάει να ειναι ετσι το s4? Πρεπει ντε και καλα να αλλαξετε κινητο; μακαρι να ναι ετσι να μη πεσει η αξια του s3..

Darth

@Dimdim aideeeeeeeee εδω ο τυπάς έκανε πλήρες παρουσίαση ακόμη και camera samples

tasos1994

τωρα οπως το βλεπω ωραιο ειναι κι δεν νομιζω οτι μοιαζει απολυτα με το 3…αντιθετως το θεωρω κραμα του 2 κι του 3 ειναι μερικως τετραγωνισμενο…κι το λεω εγω ενας εχθρος της σαμμυ!τελος παντων παλι επιτυχια θα εχει…δυστυχως η ευτυχως…παντως σε θεμα υλικων δεν θελω να σχολιασω…

you

ότι lagarei μέχρι και στο κλείδωμα ξεκλείδωμα δε μας λέει κάτι ε???

Billys

Τους ξεβρακωσαν οι Κινεζοι τους Κορεατες . Αντε γεια !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.