JCB smartphones, Τα δοκιμάσαμε σε μπετονιέρα! [IFA 2012]

TechblogTV. Τα JCB smartphones έχουμε ακούσει το πόσο στιβαρά και ανθεκτικά είναι, όμως αυτή τη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι τις δυνατότητές τους. Στο παρακάτω βίντεο η όμορφη κοπέλα με τα απαλά χέρια και κίτρινο προστατευτικό κράνος τα πετάει μέσα σε μια μπετονιέρα και μετά τα ξελπένει στο νερό. Δείτε το βίντεο.

, JCB smartphones, Τα δοκιμάσαμε σε μπετονιέρα! [IFA 2012]

, JCB smartphones, Τα δοκιμάσαμε σε μπετονιέρα! [IFA 2012]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

χαχα Θεος ! not even 2nd hand!!!

taseas

Ειναι Caterpillar ομως, όχι JCB.

Apo_delirium

Σαν να σε βλεπω Κωστα με ενα χαμογελο …Χαχαχαχα…

Ισίδωρος

Όπως πάντα θεός! (y)

Mixalis

Πες την αλήθεια ρώτησες πότε σχολάει να πάτε για ποτάκι …. εεε? το κινητό που παρουσιασε ασήμαντο σε σχέσει με το νουμεράκι της 😛

kostas

το γιαπι το πυλοφορι το μυστρι!!!χαχαχαχαχχα!!!και πετσετουλα κολατσιου με amstel!!!xaxaxaxaxxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MANOLIS

Μανάρι μου…εσύ δέν είσαι για νά χτίζεις….για νά γκρεμίζεις σπίτια είσαι!!!

Δημήτρης

Μπα παραήταν στατικό, έπρεπε να είχαν κοπέλα περισσότερων κυβικών, εξάλλου Caterpillar είναι αυτή (!!!), το θηλυκό με εφαρμοστά και χρήση όχι μπετονιέρας (με αυτό το ξέπλυμα, καλά τόσο χαλίκι είχαν στρώσει κάτω, χάθηκε ο κόσμος να ρίξουν λίγο μέσα, και λίγη άμμο, και μια ιδέα ασβέστη, ε και λιγουλάκι τσιμέντο… LOL) αλλά κομπρεσέρ, έτσι να μείνει μία μόνιμη δόνηση στο κεφάλι καθώς θα παρακολουθούμε τα… κινητά!!!

Άρε Κώστα τα τυχερά του επαγγέλματος, αυτά μας κάνεις και μετά ούτε να ακούσουν οι γυναίκες μας για εκθέσεις!!! looooool

Dami

Καλά ολα αυτα…but will it blend? 😛

Δημήτρης

Will it blend, not bloody sure, but its gona bleed for sure!!! 🙂

If it isnt Sammy and there isnt a Scotty around its kinda hard to get beam up and probably its gona end beat up!!! lol

Kostas

Caterpillar είναι τα κινητά (εξου και το “CAT”) όχι JCB.

Frou-frou

Έλα Κώστα πές την αλήθεια. Για την κοπέλα πήγες και όχι για τα κινητά…:)

Γιαννης

Android για τον μπετατζη με NFC για έλεγχο του τσιμέντου!

Okman

Μπετόν αρμέ; αμέεε!
Η σιδερένια ή πλαστική τραγιάσκα!!! της κοπελιάς γράφει cat και αυτή woman, είναι η catwoman;! και ο Κώστας ο batman! Αυτή την δουλειά της δώσανε της ωραίας κοπελίτσας να κάνει συνέχεια; Μπράβο! μέχρι να την τελειώσει προβλέπω να έχει χτίσει κανά ουρανοξύστη!!!

Παναγιώτης

Χαχαχα! Αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος. Πετσετούλα κολατσιού με μία Amstel… Θεός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.