Jony Ive: Εξηγεί γιατί δεν θα δούμε μεγαλύτερη μπαταρία στα iPhone

Μπορεί το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που κοιτά το 73% των χρηστών σε ένα κινητό να είναι η μπαταρία, όμως οι κατασκευαστές δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα. Αντιθέτως η μπαταρία θυσιάζεται για χάρη του λεπτού design.Το έκανε η Apple με τα ακόμη πιο λεπτό iPhone 6 φέτος, το ίδιο και η Samsung με τα 6.8 χλστ. των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, και θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Οι κατασκευαστές αυτό που προσπαθούν να κάνουν πιο γρήγορη την φόρτιση και διάφορες τροποποιήσεις μέσω λογισμικού για να διαρκεί η μπαταρία περισσότερο. Πάνω στο φλέγον ζήτημα της μπαταρίας τοποθετήθηκε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Jony Ive σε συνέντευξη που έδωσε στους Financial Times.

Αν λοιπόν βαρεθήκατε να φορτίζεται το iPhone 2 φορές την ημέρα, η Apple δεν πρόκειται να κάνει κάτι γι αυτό. Ο Jony Ive υπερασπίζεται το λεπτό design που έχει επιλέξει η Apple ακόμη και αν αυτό σημαίνει μικρότερη μπαταρία. Επιπλέον, συμπληρώνει ότι η Apple δεν πρόκειται να φέρει μεγαλύτερη μπαταρία διότι αυτό θα κάνει τα κινητά της πιο δύσχρηστα και λιγότερο ελκυστικά.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά για την συχνή φόρτιση που χρειάζεται το iPhone, ο Ive απαντά ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κινητό είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ, που μας κάνει να το χρησιμοποιούμε περισσότερο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξάντληση της μπαταρίας: “it’s because it’s so thin and light that we use it so much and therefore deplete the battery”.

jony ive, Jony Ive: Εξηγεί γιατί δεν θα δούμε μεγαλύτερη μπαταρία στα iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anergos13

apple fans…..Δεν υπαρχει σωτηριαααααα…Μπαλαντεζαααα!!!

Anima mundi

Τρομερό επιχείρημα,thin and light.
Οτι να ναι!

Miko

3 λαλούν και 2 χορεύουν…
«it’s because it’s so thin and light that we use it so much and therefore deplete the battery».
Δεν πρέπει να έχω ακούσει μεγαλύτερη παπάρα απο αυτό… Θα μπορούσε να δώσει 100 άλλες εξηγήσεις και είπε τέτοια κοτσάνα;
Ο λόγος που χρησιμοποιούμε τα κινητά μας είναι καθαρά τεχνολογικός και κατά πόσο έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, φίλε Jony Ive… και όχι επειδή σαν design διάλεξες να το κάνεις 6.8 χλστ. και 130 γρ. …. Λες και τα 8 ή 9 χλστ. και τα 150 γρ. είναι τρελή διαφορά και ο κόσμος βαριέται να τα χρησιμοποιεί.
Ούστ!

GiorgosM

@anergos13…σωστός!!! Χαχαχαχα

Doc77

Αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο και ισχύει για όλους σχεδόν τους κατασκευαστές …..αλλά όταν το αγοραστικό κοινό επενδύει μια περιουσία για την απόκτηση των προϊόντων τους καλά κάνουν ….προσωπική μου άποψη η ανάγκη για χρήση τεχνολογίας ξεπερνά πολλές φορές ακόμα και τις εξελίξεις στις έν λόγω εταιρίες.ελπιζω κάποια στιγμή οι μπαταρίες να είναι ανάλογες των επιδόσεων των smartphones….και φυσικά ακόμα φτηνότερες προς όφελος δικό μας….

9gag

JONY and the iSheeps.

δλδ ρε μεγαλε το σκισες…και αντε αυτος τα λεει…και οι αλλοι καραγουσταρουν..δλδ δεν ξερω ποιος ειναι ο πιο τραγικος.

βριζουν τα androidboys για lag και τα δικα τους τα ξεχνανε.

υπερασπιζοταν με νυχια και με δοντια την μικρη οθονη και τωρα που μεγαλωσε – “αχ μια χαρα μεγαλη οθονη..βολευει πολυ”

οπου να ναι ερχεται και το 2GB ram και θα λενε “πωπω σφαιρα το κινητο..οχι πως χρειαζοταν..αλλα ναι σφαιρα!!! (και συνεχιζουν το τροπαρι) καθιστε εσεις με τους 16 πυρηνες σας”

θα σκασει μυτη και η αδιαβροχοποιηση και θα ξεχασουν τι σημαινε σειρα Ζ απο Sony αλλα και S5 – samsung…

αν και ποτε δεν περνω κανενος το μερος…αλλα αυτη την φορα δεν γινοταν.

απλη και ξεκαθαρη ξεφτιλα!

iSheep

Είδα την κόκκινη κάλτσα και την ερωτεύτηκα , άραγε θα βρω στα Apple stores να αγοράσω ένα ζευγάρι και εγώ?

Ιωάννης jb

Είναι κ αυτό ένας λόγος!!!! Καλά λέει ο άνθρωπος όλοι αμέσως να κράξετε μη χάσετε..
Εγώ τους περισσότερους χρήστες iphone που ξέρω δε το αφήνουν σε ησυχία ούτε λεπτό

Στεφανος

Πως μπορούμε να είναι κάποιοι fan της apple? Το iPhone 6 έχει 859€ με διπύρηνο επεξεργαστή 1.4 GHz κάμερα 8mp ram 1gb δεν περνει micro SD χαμηλή μπαταρία κλπ. Το Lumia 640 έχει 150€ με τετραπυρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz κάμερα 8mp ram 1gb περνει micro SD και έχει καλή μπαταρία. Τι είναι αυτά; Τα apple είναι πανάκριβα και δεν αξίζουν. Με αυτά τα χρήματα περνεις κάτι πολύ καλύτερο.

Alexis

Νιωθω οτι υποτιμανε την νοημοσύνη μου. Λυπάμαι πραγματικά τους πελατες αυτης της εταιρίας.

inblx

«it’s because it’s so thin and light that we use it so much and therefore deplete the battery»

Χαχαχαχαχαααχαααχαχαχααχα…!!!!!!!!!!!!!

Όχι, η μπαταρία δεν φεύγει γιατί δεν ειναι μεγάλη, όχι, δεν φεύγει γιατί το software δεν κανει κάτι γιαυτό, όχι, δεν φεύγει γιατί όταν παίζουμε ενα game τηγανίζουμε αυγό απο πίσω, φεύγει απο την πολύ χρήση λογο του design. Εντάξει, τώρα τα άκουσα όλα.

Δηλαδή μια εταιρία, μεγάλη όσο η Apple, όταν έχει τόσο μεγάλο κοινό, και υπάρχουν πολλά εκατομύρια κομάτια απο ενα προϊόν της, αν οι χρήστες έχουν ενα πρόβλημα δεν το φτιάχνει αλλα το προσπερνάει και το κάνει μεγαλύτερο. Συγκεκριμένα μικροτερο…
Αντί να βάλει μια μεγαλύτερη μπαταρία, η μια μπαταρία άλλης τεχνολογίας (Silicon) για παράδειγμα, θα αφήσει την ίδια η θα την κανει μικρότερη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ive.

Στο επόμενο iPhone προβλεπω:
Την ίδια οθόνη
Το ίδιο design, μπορεί να ειναι λεπτότερο στα 6.5mm για να μπει στο S6
Νεο επεξεργαστή στα 14nm και αναμενόμενα γραφικά
Και μπορεί μια καλύτερη κάμερα. Αυτά.

AMPELELE

Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ …ΚΑΛΤΣΑ ,ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η APPLE META STEVE JOBS ΕΠΟΧΗ , ΦΙΛΕ inblx ΑΝ ΒΑΛΕΙ SILICON ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ….ΛΥΓΙΖΕ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΕ ΤΟ IPHONE 6 ΤΟ …6S ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΙΧΛΑ!!!!!

Ιωάννης jb

Είναι να απορεί κανείς πως γίνεται να έχει τις περισσότερες πωλήσεις απ όλα και να το κράζουν εδώ στο techblog όλοι!!!
Στεφανος τι συγκρίνεις ρε φίλε έλεος δλδ!!!!!!
800 κάνει το iphone 6 plus 64gb… και 700 το iphone 6 64gb…..
Πέρνεις ένα απο τα δύο και για 2-3 χρόνια είσαι κομπλέ!!!!!

vaskor

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο γίγαντας! Πολύ λεπτό λέει γι’ αυτό ασχολείσαι πιο πολύ μαζί του!
Μιλάμε για θράσος. Ε, αφού του τα σκάνε χοντρά….

Darth

άντε να έλεγε ότι δεν θα αλλάξει κάτι επειδή δεν θέλει να μεγαλώσει σε πάχος το κινιτο…….. ναι μέσα………. αλλά αυτό το παραμύθι όποιος το πιστεύει είναι μόνο για τέρμα ηλίθιους……………

Κόμης Donaculas

Ρε γμτ φοραει μακρυα μανικια και δεν μπορω να δω αν φοραει το βραχιολακι της porhub. Κριμα να πηγαινουν χαμενες τοσες μ&^@%/3ς… Αυτοκινητο φορτιζει αυτος εδω…

edd

Γατάκια, κρύβεται η αλήθεια απο πίσω. Έρχεται συνεργασία pornhub-apple. Στυλ, οικολογία και γυμναστική. 😉

Miko

@Ιωάννης jb:
Μας κάνεις πλάκα έτσι;
Εσύ, αν υποθέσουμε οτι έχεις iphone(αλλά αυτό ισχύει για όλα τα κινητά, όχι μόνο για του μήλου), δεν ξεκολλάς απο πάνω του επειδή είναι ελαφρύ και λεπτό; Αυτός είναι ο λόγος που έχεις στα χέρια σου όλη την ώρα το κινητό σου; Είπαμε, δικαιολόγησε την χαμηλή μπαταρία λόγω του λεπτού design και vise-versa (που λένε και στο χωριό μου) αλλά ως εκεί…
Και όσο για το οικονομικό… δηλαδή εσύ πραγματικά πιστεύεις οτι με ένα κινητό τύπου π.χ. 1+1, LG G3 δεν θα είσαι κομπλέ για τα επόμενα 2 χρόνια, μόνο και μόνο επειδή κάνουν τα μισά και λιγότερα λεφτά απο το μήλο;
Πραγματικά η λογική σου με ξεπερνά…

Nio

Πραγματικά το μόνο που τον καίει είναι πώς να παντρευτεί άλλον άντρα. Εδώ 5 χιλιοστά κινητά έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες. Αλλά γιατί να αγοράσει μεγάλες και ακριβές μπαταρίες? (μεγιστοποιηση κερδους) Ααα μην χρησιμοποιείτε το κινητό σας. Είναι μόνο για μοστρα αυστηρως.

Γιάννης

Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Βλέπει ότι πουλάει αμέτρητα φύκια για κορδέλες (βέβαια, το φύκι μια χρησιμότητα την έχει σε σχέση με το iphone), οπότε γιατί να αλλάξει κάτι; Εν τω μεταξύ, ξέχασα προχθές ανοιχτό το 3g (+ data) στο OnePlus One μου όλο το βράδυ. Σ’αυτές τις 7 ωρίτσες, έχασε μόνο 3%. Δεν το περίμενα, όταν σε λειτουργία πτήσης, που το βάζω συνήθως, καίει 1-2% όλο το βράδυ. Όταν τους φάνε οι Κινεζοκινέζοι θα είναι αργά. Ή μήπως είναι ήδη;

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Αν εβαζαν 1000αρα μπαταρια παλι θα το αγοραζαν! Θα εβγαζαν ενα powerbank σχεδιαστικα ιδιο και ετσι θα “ειχες” 2 iphone… πανω στο τραπεζακι του καφε….
Ρεκορ Γκινες Παγκοσμιου Υπνωτισμου!

MKV

Αντιθέτως φυσικά ο κοσμος θα ενδιαφέρονταν μόνο και μόνο για την μπαταρία αφού το άρθρο λεει οτι το 73% των χρηστών ενδιαφέρεται για την μπαταρία!!!!!

j

Iphone 6+ —–> 2.915 mAh
Galaxy s6 —–> 2.550 mAh

Για να μην λέμε μόνο οτι μας συμφερει

Eddiedimitris

Προσωπικα το 6ρι μου βγαζει ανετα τη μερα.Βεβαια δεν παιζω παιχνιδια,η καταναλωση ειναι σε messenger,κλησεις,συγχρονισμος 5 mail και λιγο χαζεμα σε instagram και twitter.
Με αυτη τη χρηση στις 11 το βραδυ το βαζω για φορτιση καπου στο 45%.
Το plus απο οσο εχω ακουσει ειναι πολυ καλυτερο.
Παντως και το note 3 που ειχα στην ουσια διαφορα δεν υπηρχε.Απλα τοτε αντι για 45 το εβαζα το βραδυ για φορτιση και ειχε το πολυ 60% υπολοιπο.
Για να πεις οτι υπαρχει πραγματικη διαφορα θα πρεπει να τερματιζει η μερα με πανω απο 70% πραγμα δυσκολο ισως το z3 να το καταφερνει και αυτο δυσκολα.
Επισης εχω μαζι ενα power bank 2000mah αλλα να σας πω την αληθεια δυο μηνες που το χω ποτε δεν το εχω χρησιμοποιησει.
Γενικα μη φανατιζεστε παιδια…

θανος

Αν και δεν εχω κολημα με την apple. Θα ελεγα πως οι συσκευες τις ειναι αξιοπιστες και εχει δυκιο ο σχεδιαστης.οσο πιο γρηγωρα το κατανοήσετε τοσο καλυτερα.
Εσυ φιλε και κατι αλλοι περιεργοι τυποι που ρα βλεπετε ολα ισα χωρις διαφορες αλλα με παραλογες τιμες για σας και λετε π.χ
Νοκια lumia τετραπυρινο 1.2 με 8 mp ,4,7ιντες και μπαταρια πιο μεγαλη, μη ξεχνατε οτι το iphone δεν ειναι μονο αυτα.
Προσφερει
Ενας εξερετικο ταχυτατο επεξεργαστη Διπύρηνο στα 1.4
64bit
19nm αρχιτεκτονική επεξεργαστη
Φοβερη GPU
Μια οθόνη retina απο Ζαφιρι
Μια απιστευτη καμερα με φοβερο σταθεροποιητη και τρομερα οπτικά μερη
Ενα touch Id
Εναν εσωτερικο ενησχιτη ηχου της bang & olufsen που επισης κατασκευαζει και τα earpods
Και φυσικα ολα αυτα κρατιούνται απο το φοβερο και διθεν λυτο ios ..αλλα για να κανεις ενα λογαριασμο στο app store απετει πιστωτικη καρτα χωρις να σου προσφερει παρεβλεψη..να λεμε και τα κακα…
Να μη μπορεις να το χρησημοποιησεις χωρις sim
Η να σου κλειδωνει το icloud …

Εγω ειπα .δεν ειμαι λατρεις της apple αλλα σε καπια πραματα την θαυμαζω γιατι αφηνει τα android πισω το ιδιο και τα android την apple σε καπια αλλα.

Sot11

Α καλά τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Αυτές τις βλακείες κανει η Apple και ακολουθούν και οι υπολοιποι κατασκευαστές!
Υ.Γ η κόκκινη καλτσα ειναι ολα τα λεφτά!

Theo

@j galaxy s6 –> 5.1 ίντσες
iphone 6+ –> 5.5 ίντσες
Δεν βάζω καν διαστάσεις γιατί σε βλέπω ζορίζεσαι. Αναλογικά το 6+ είναι τεράστιο μπροστά στο s6 οπότε φυσιολογικό.

almir

Αν προσέχουμε λίγο λεπτομερώς τη παραπάνω φωτογραφία του Mr. Ive κ το αλαζονικό του ύφος, μπορούσε κάλλιστα να εννοεί:
<>
Μαλλον ε :):)

almir

Το ξαναγράφω γιατί το κατάπιε 🙂
John Ive :
What the f…k are you saying, it’s because it’s so light and thin…!!

Miko

Μερικοί σαν τον @θάνος πάτε εκτός θέματος και ξεκινάτε πάλι την αμπελοφιλολογία περί μήλου και android…
Το θέμα δεν είναι τι σου προσφέρει το iphone 6… το θέμα είναι η παπαριά που είπε ο θεούλης για να δικαιολογήσει την χαμηλή μπαταρία στο κινητό…
Θα μπορούσε κάλλιστα να πει οτι π.χ. δεν χρειάζεται παραπάνω γιατί με αυτά τα mAh μας καλύπτει ξέρω γω… Αντιθέτως δικαιολογεί τις επιλογές τις εταιρίας με κάτι τελείως οτι να’ ναι…
Οτιδήποτε κινητό και να έχει ο καθένας, ο λόγος που του βγάζουμε τα μάτια δεν είναι ούτε το βάρος του, ούτε το πόσο λεπτό είναι και με την καμμία δεν καθορίζει το πόσο πολύ το χρησιμοποιούμε…. αν μην τι άλλο, αυτή η δικαιολογία υποτιμά την νοημοσύνη των πελάτων της Apple.

Χρήστος

μόνο το δικό μου iPhone 6 αντέχει 2 ημέρες και 14 ώρες με 8 ώρες χρήσης;

Franky

Καλά είναι σοβαροί ? Αν αυτά είναι τα μεγάλα μυαλά της Apple τότε τι να πω ρε παιδιά…..
( Για να σας προλάβω, είμαι apple fan από το 2007 🙂 )

παπαροκας tiamat

Ειδαμε και τη samsung κωλοτουμπα που τοσο καιρο κοροιδευε για wall hugging και τελικα εβγαλε το s6 με μικροτερη μπαταρια και απο s4!

Oλα αυτα απλα για να μοιασει λιγο στην apple και απότι φαινεται ακολουθει και η sony πιστα!

Ωξο προβατινες ολες!! Lenovo ,huawei ,thl με 4000 5000 μπαταρια και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

JohnGR

Δεν φταίει η μικρή μπαταρία, φταίει ότι το χρησιμοποιείτε.

You are holding it wrong all over again.

pavlos

Και 40 μέρες να κρατάει η μπαταρία του πάλι θα εχουμε κάτι να λέμε…εγω εχω και το ONE MINI με ιδια μπαταρία σε χωρητικότητα και του 6 αριόύ η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο με ιδια χρήση

killerchris

κατά τη γνωμη μου το κινητο δεν δινει κατι ειδιαιτερο το να είναι λεπτο οποτε η apple είναι αδικαιλογιτη

edd

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, η αλήθεια είναι οτι ουτε τερατώδης μπαταρίες είναι λύση ουτε να κουβαλαμε τσαντακι για κινητό, powerbank κλπ κλπ. Καλύτερη διαχείρηση είναι η λύση. Π.χ. απο προσωπικής εμπειρίας στο android, δε βρίσκω λογο να ξυπνάει ο επεξεργαστής για fb, gapps κλπ, χωρίς να έχω επιλογή να το απενεργοποιησω εντελώς. Υπαρχουν οι μεσοβεζικες λύσεις όπως το stamina και το greenify, αλλά δεν λύνεται το προβλήμα. 3000mah είναι ηδη παρα πολλά. Εκτός αν βρεθεί άλλο υλικό για τις μπαταριες.

George

Πήρα το LG G3 στα 330 και γελάω με τα κορόιδα που δίνουν 700 ευρώ για το iphone με τα 8 MP κάμερα και την μπαταρία που δεν κρατάει ούτε μια ημέρα.

Μακης

Νομιζω οτι δε ξέρουμε τι θελουμε τελικά …εντυπωσιαζόμαστε όταν το κινητό εχει το πάχος τσιγαροχαρτου , θελουμε να εχει και μηδενικά μπεζελ (μάθαμε και τα μπεζελ τρομάρα μας) και να πιάνουμε μονο οθόνη. Που στο καλό να παει μετά η μπαταρία ;;
Ο Johnny εχει δίκιο εν μέρη , αφου υπάρχει αυτή η τάση στην αγορά αναγκαστικά θα παει προς τα εκει και η Apple .
Εγω με το g3 που εχει τόσο μεγάλη μπαταρία και το φορτιζω κάθε βραδυ οποτε δε παίζει τόσο ρόλο η χωρητικότητα αλλα η διαχείρηση και το ios κάνει πολυ καλή διαχείρηση της μπαταρίας.

tolkien

ΧΑΧΑΧΑΧα.
Οτι να ‘ναι ο τυπος με το σχολιο του.

nrallakis

Τι βλάκες που είναι….

Zαch

Παιδιά ο Τζόνι Ιβ είναι_ότι θέλει λέει και δεν τον ενδιαφέρει.

Αντωνης

Παιδια διαβαζω τις ενστασεις σας σχετικα με την διαρκεια της μπαταριας. Σωστες λαθος δεν μπορω να κρινω….!!!…Γελαω πραγματικα ομως με οσους απο σας λενε τι θα μπορουσε να ειχε πει ο επικεφλαης σχεδιασμου της apple.
SOS : ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑPPLE = ο ανθρωπος στον ο οποιο η εταιρεία ανεθεσε τον σχεδιασμο προιοντος που φερνει οχι εκατομμυρια αλλα ΔΙΣ στα ταμεια της εταιρειας και ως εκ τουτου δεν ειναι καποιος τυχαιος. Προφανως δε κατι παραπανω ξερει απο σας. Δεν λεω καλη η κριτικη αλλα για να εχει μια σωστη βαση καλο ειναι να γινεται εφοσον λαμβανονται υποψη και σταθμιζονται ολοι οι παραγοντες προωθησης ενος προιοντος.

Περαστικος ημουν

Πέραν απ τις μπουρδες του Ive που κατακρινω..γενικα περι της κοντρας apple-android θα παραθεσω ενα γεγονος. Εχω το iphone 4s(16gb) (μεταχειρισμενο απο φιλο,οχι οτι παιζει ρολο) απο το 2013(ετος κυκλοφοριας κινητου : 2011)..φετος εχουμε 2015 και το κινητο εχει την πιο προσφατη εκδοση λογισμικου της apple, δεν εχει κολλησει μεχρι στιγμης ουτε μερα και μπορει να τρεξει ενα 90% των σημερινων εφαρμογων του store.Θεωρητικα παντα, με τα σημερινα δεδομενα πιστευω οτι βγαζει 2 χρονια ακομα ή τουλαχιστον αυτο θα επιδιωξω. Θελω να μου βρειτε μοντελα αλλων εταιριων που πετυχαν το ιδιο ακριβως αποτελεσμα με την ιδια ακριβως εξυπηρετηση προς τον πελατη. Παραλληλα περασαν και καποια low-mid range κινητα δικα μου και φιλων(150-250 euro) απο τα χερια μου ,android, αλλα μετα απο καποιο διαστημα σε ολα εβγαινε το γνωστο προβλημα που αρκετοι ηδη φανταζονται, οι εφαρμογες σιγα σιγα βαρυναν,κινητα με 512 ram android πλεον ειναι μονο για πολυ πολυ βασικες εφαρμογες. Ακομη πολλα απο αυτα ειτε δεν αναβαθμιστηκαν ποτε, ειτε μια φορα αλλα οχι σε σημειο που να τα κανει λειτουργικα σημερα . Οπως ξερετε το 4s εχει αρκετα χαμηλα specs : <>. Αντιστοιχα κινητα android(δεν αναφερω κινητα με windows γιατι δεν ειχα ποτε,οποτε ας με διορθωσει καποιος θεωρει οτι ειναι… Συνέχεια »

johnM

George όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…Περισσότερο με ενοχλεί η πατάτα στο design με την προεξέχουσα κάμερα

Καλτσολαγνος

Το ντύσιμο του ανθρώπου δείχνει και την αίσθηση του γούστου του.. Το γούστο του συγκεκριμένου ανθρώπου φαίνεται στο iPhone 6.. Τώρα με την κόκκινη καλτσουλα δεν ξέρω τι πήγε στραβά….

Αποστόλης Ρόδος

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά για την συχνή φόρτιση που χρειάζεται το iPhone, ο Ive απαντά…….. ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κινητό είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ, που μας κάνει να το χρησιμοποιούμε περισσότερο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξάντληση της μπαταρίας:

«it’s because it’s so thin and light that we use it so much and therefore deplete the battery».

ΑΤΑΚΑ. ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ “ΧΑΜΗΛΆ IQ “….. και ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ….. 😉
Ώ ΝΑΙ …. είναι Ο ΙΔΙΟΣ που έβαλε εκατομμύρια Apple Fans να πιστέψουν πως δεν χρειάζονται μεγαλύτερη οθόνη γιατί δεν θα την φτανει ο αντιχειραςς τους.

Ρε σας κοροϊδεύει στα μουτρα σας ρε ….. ΕΛΕΟΣ.

arislp

@Περαστικος ημουν

τα iphone ειναι high-end κινητα..οποτε το δικαιο θα ειναι να το συγκρινεις με αντιστοιχα high end του android…εγω εχω galaxy s4 και πιστεψε με και την τελευταια εκδοση του ανδροιδ θα παρει(προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι εκδοσεις) αλλα και το κινητο δεν κολλαει καθολου μα καθολου…στα ιδι αλεφτα που πηρες το iphone μεταχειρισμενο θα μπορουσες να παρεις ενα lg g3,s4,galaxy alpha και πολλα αλλα τα οποια θα σου ηταν υπεραρκετα για χρονια… 🙂

Drinos

Αντι να πει..”Οποιος θελει μεγαλυτερη μπαταρια να παρει το iPhone 6Plus….που εχει την καλυτερη μπαταρια απ´ολα..” Λεει χαζομαρες…..!

Agnostos13

Ο τυπος ειναι designer και κανει το κομματι του! Σου λεει ετσι ειναι designατο, ετσι το κανω! Δεν ασχολειται με το hardware και τα specs, αυτη ειναι δουλεια αλλων… Αν στις διαστασεις που σχεδιαζει χορεσει μπαταρια 10000mah δεν νομιζω οτι δεν θα μπει! Απο κει και περα μην ξαχναμε οτι η Apple εχει full support απο κατασκευαστες αξεσουαρ, που κατασκευαζουν battery cases και power banks. Οποτε ο καθενας (με το αζημιωτο) μπορει να συνδιασει τη συσκευη του αναλογα με τις αναγκες του…

takaros31

με τέτοια κάλτσα δεν πας πουθενά…

VERDE

Ηθικό δίδαγμα….

δεν μας νοιάζει τι θέλει ο πελάτης….. Όσο υπάρχουν πρόβατα που αγοράζουν ότι τους πουλάμε , θα τους κατευθύνουμε εκεί που θέλουμε εμείς….

και αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους κατασκευαστές(ελάχιστες εξαιρέσεις)….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.