Τετάρτη
28/05/2008

K-Touch C800 | Κινητό με 8Megapixels κάμερα και επεξεργαστή Canon

K-Touch C800Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά κινέζικα κινητά τηλέφωνα με εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη τηλεόρασης, δύο οθόνες και διάφορες άλλες καινοτομίες που θα ζήλευαν πολλά κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτή τη φορά οι κινέζοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα κινητό τηλέφωνο με κάμερα 8Megapixels.

To K-Touch υπόσχεται πολύ καθαρές φωτογραφίες ισάξιες εκείνων μου μπορείς να τραβήξεις με την φωτογραφική μηχανή σου. Το εντυπωσιακό όμως στην συσκευή δεν είναι τόσο τα 8Megapixels όσο ο επεξεργαστής DIGIC III της Canon που αναλαμβάνει την επεξεργασία και αποθήκευση των φωτογραφιών με ρυθμίσεις μέχρι 1600 ISO. Αξίζει να σημειωθεί ότι το K-Touch διαθέτει και οπτικό ζουμ 3x.

Δεν νομίζω ότι θα δούμε ποτέ την συσκευή στην ελληνική αγορά, αλλά πολύ θα ήθελα να δώ αντίστοιχες συσκευές από εταιρίες όπως η Nokia και η Sony Ericsson και μάλλον θα τις δούμε σύντομα.

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η costas λέει:

    Το είδα και σε άλλες φωτογραφίες και είναι αρκετά ογκώδες σαν τούβλο. Αλλά είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι φοράει επεξεργαστή από εταιρεία φωτογραφικών!

  2. Ο/Η tasosvel λέει:

    όντως είναι αρκετά μεγάλο αλλά γενικότερα όσα έχουν οπτικό ζουμ είναι αρκετά μεγάλα, όπως το ν93, ν93ι ,samsung g800 .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.