Karbonn Titanium X, Τετραπύρηνο με οθόνη 5 ιντσών Full HD

Η εταιρεία Karbonn, που δραστηριοποιείται κυρίως στην αγορά της Ινδίας ανακοίνωσε το Titanium X, το κορυφαίο της smartphone. Το Karbonn Titanium X διαθέτει οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,5GHz, οπίσθια κάμερα 13 Megapixel με dual LED flash και υποστηρίζει NFC.

Στην πρόσοψη υπάρχει επίσης μία κάμερα με αισθητήρα 5 Megapixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2300mAh και “τρέχει”Android 4.2 Jelly Bean. Το Karbonn Titanium X αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος του.

Karbonn Titanium X, Karbonn Titanium X, Τετραπύρηνο με οθόνη 5 ιντσών Full HD

Karbonn Titanium X, Karbonn Titanium X, Τετραπύρηνο με οθόνη 5 ιντσών Full HD

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

Το σίγουρο είναι ότι αυτός που σκέφτηκε τι bacround θα βάλει στο κινητό για να διαφημίσει το (Χ = 10 φανταζομαι θα εννωεί) σίγουρα δεν έχει επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα, Αλλα και να την έχει επισκευτεί δέν υπάρχει περίπτωση να έχει οδηγήσει στο κέντρο της Αθήνας !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple India

Η Apple ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής στην Ινδία

H Apple σχεδιάζει την επέκτασή της σε ολόκληρο τον πλανήτη και η Ινδία, που αποτελεί μία σημαντική αγορά αναμένεται να αποκτήσει σύντομα το πρώτο κατάστημα λιανικής.

Smartphones Apple India iPhone

Apple: Σοβαρά ζητήματα στην επέκταση παραγωγής στην Ινδία

Η Apple αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις στο εγχείρημά της να αυξήσει την παραγωγή των προϊόντων της στην Ινδία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Financial Times.

Business Amazon India

H Amazon παρουσιάζει αεροπορική υπηρεσία μεταφοράς εμπορευμάτων στην Ινδία

Μία νέα αεροπορική υπηρεσία, μέσω του δικού της στόλου αεροπλάνων εγκαινίασε στην Ινδία η Amazon, μέσω της Amazon Air, επιδιώκοντας να μειώσει ριζικά τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων της.

Business Apple India

Apple: Ανοίγει τεράστιο κέντρο ανάπτυξης στην Ινδία

Ο CEO της Apple, Tim Cook, βρίσκεται σε ταξίδι στην Ινδία και αργά εχθές ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του θα ανοίξει ένα πολύ μεγάλο κέντρο ανάπτυξης για τα Maps, iPhone, iPad, Mac και τα Apple Watches.