Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς

Ο μεγάλος σεισμός που έπληξε την Κεφαλονιά την περασμένη Κυριακή έχει προκαλεσει μεγάλες ζημιές σε κατοικίες και δημόσια κτήρια επιφέροντας τόσο οικονομική όσο και ψυχική αναστάτωση στις ζωές των κατοίκων. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας COSMOTE και WIND – περιμένουμε και τις δηλώσεις της Vodafone – συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στην ανακούφιση των σεισμοπλήκτων.

Update: Προστέθηκε η ανακοίνωση της Vodafone.

Vodafone
Η Vodafone στέκεται κοντά σε όλους τους συνδρομητές της που ζουν στην πληγείσα από το σεισμό περιοχή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και τους παρέχει:
Για τους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες:
• Δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, 1.500 γραπτά μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και 1500 ΜΒ Μobile Ιnternet.
• Ισχύει για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, από 1/2/2014 και για ολόκληρο το Φεβρουάριο, επιπλέον της ενσωματωμένης χρήσης που έχουν στο πρόγραμμά τους
Για τους συνδρομητές καρτοκινητής:
• Δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, 1500 γραπτά μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και 1500ΜΒ Μobile Ιnternet.
• Ισχύει για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής, από 1/2/2014 έως 8/2/2014, επιπλέον οποιουδήποτε πακέτου ή bonus έχουν πιθανά ενεργοποιημένο. Επιπλέον, η Vodafone σταματάει τη διαδικασία φραγής εξερχομένων ή εισερχομένων κλήσεων στους συνδρομητές συμβολαίου μέχρι και τις 28/2/2014.

COSMOTE
Η COSMOTE διευκολύνει τους συνδρομητές της στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους:
• Παρέχει δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής, προσφέροντας καθημερινά 1500΄λεπτά επιπλέον χρόνου σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου από σήμερα 29/01/14 έως και τις 4/02/14.
• Παρέχει δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής, προσφέροντας καθημερινά 1500΄λεπτά χρόνου ομιλίας σε όλους τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής για το ίδιο χρονικό διάστημα.
• Παρέχει δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής, προσφέροντας καθημερινά 1500΄λεπτά χρόνου ομιλίας στους εταιρικούς πελάτες από τις 31/1/14 έως 6/2/14.
• Παύει τις διαδικασίες φραγής μέχρι και τις 28/2/2014.

WIND
• Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η WIND βρίσκεται κοντά στους συνδρομητές της, στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης από την πρώτη στιγμή, έχοντας εγκαταστήσει τοπικό κλιμάκιο υποστήριξης για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων εξαιτίας των φυσικών φαινομένων, του δικτύου της Σταθερής Κινητής και internet.
Παράλληλα, για τους κατοίκους – πελάτες συμβολαίου WIND, η εταιρεία προσφέρει Δωρεάν το πάγιο του επόμενου μήνα. Αντίστοιχα, στους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q από σήμερα 29/01/14 έως και τις 4/02/14 προσφέρεται δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας 1500 λεπτών.
• Επιπλέον, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εξερχομένων ή εισερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και τις 28/2/2014.
• Σημειώνεται τέλος, ότι το κατάστημα WIND στην Κεφαλονιά (Λ. Αντώνη Τρίτση και Χοιδά, Αργοστόλι τηλ. 2671025572) είναι στη διάθεση όλων, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών των συνδρομητών που έχουν πληγεί από τον σεισμό της προηγούμενης Κυριακής.

, Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.