Κινητά για μικρά παιδιά hands-on [Japan]

Είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία στη ζωή μας. Μου αρέσει κάθε τι περίεργο και αρέσκομαι στο να τα δοκιμάζω όλα, όμως δύο πράγματα πιστεύω ότι δεν θα έκανα σαν γονιός, να ανεβάζω φωτογραφίες των παιδιών μου στο facebook και να τους πάρω κινητό πρν κλείσουν τα 14-16 τους χρόνια. Δείτε παρακάτω τι υπάρχει διαθέσιμο από κινητά για μικρά παιδιά.

, Κινητά για μικρά παιδιά hands-on [Japan]

, Κινητά για μικρά παιδιά hands-on [Japan]

, Κινητά για μικρά παιδιά hands-on [Japan]

, Κινητά για μικρά παιδιά hands-on [Japan]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης

Επικυνδινη υπερβολή … Εώς απαράδεκτα Επικυνδινη υπερβολή.
Απο την άλλη βλέπω τον 7χρονο γιο μου να κάνει άνω κάτω SGS2 &3, iPad2, PSP, PS3.
Κάπου η εξέλιξη μας τρομάζει ΓΙΑΤΊ βάζουμε τους εαυτούς μας στη θέση τους και το τι κάναμε ΕΜΕΊΣ στην ηλικία τους. Οι εποχές αλλάζουν και ΕΜΕΊΣ κυνηγάμε τις εξελίξεις.
Προσωπικα θυμάμαι ποσο εκστασιασμένος ήμουν στην ίδια περίπου ηλικία, μέσα της δεκαετίας του 70 όταν επαιξα το πρώτο Atari που είχε ΈΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙ με 2 παβλες, μια τελιτσα και ΈΝΑ μονότονο ηλεκτρονικό ήχο.
Μάθαμε να παίζουμε έξω στις αλάνες και εκει πρέπει να επικεντρωθούμε στο ΠΑΙΧΝΊΔΙ των παιδιών.
Φυσικα και να ασχολούνται με την τεχνολογία αλλα με μέτρο και συγκεκριμένες ώρες την εβδομάδα.
ΜΕΓΆΛΗ συζήτηση αυτη. Συμφωνω πάντως με το κείμενο στη γενική του κεντρικη ιδέα.

jonjon

αποστολή +1 εγώ έκανα το λάθος να δείξω στις δίδυμες πού είναι 20 μηνών το fruit ninja και γίνεται χαμός και όταν τους παίρνω το τηλ ψάχνουν τίς μαμάς δυστυχώς για εμάς πού τρέχαμε σε μια αλάνα όλη μέρα αυτα πια δεν υπάρχουν οι εποχές αλλάζουν με τρομακτικούς ρυθμούς.

Panos

Σωστός ο Κώστας…κινητό στα παιδιά σαν μέσο επικοινωνίας μετά τα 14-15 γιατί πιο πριν δεν έχουν την ωριμότητα (καλά ούτε και μετά την έχουν) για να το χειριστούν.
Όπως και facebook account επίσης, ακόμα και στο σερφάρισμα θέλουν διακριτική επίβλεψη και καθοδήγηση.
Όσον αφορά τις φωτό στο FB, σαν γονιός έχω βάλει της κόρης μου, ωστόσο επειδή σε κάνει add πολύς κόσμος που δεν τους ξέρεις και όλους και να τους ξέρεις όμως ακόμα, δεν τους ξέρεις καλά, υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα, να ορίζεις είτε τις συγκεκριμένες φωτό να τις βλέπουν μόνο οι φίλοι, είτε μόνο οι φίλοι με εξαίρεση τους “γνωστούς” (εκεί μπορείς να βάλεις όσους είναι απλά γνωστοί και όχι πραγματικά φίλοι), είτε να είναι ορατές σε μια συγκεκριμένη μόνο ομάδα πχ οικογένεια…και τέλος!

spyros

Το επομενο βημα προοδου,θα ειναι κινητο για βρεφη.Θα διαθετει πιπιλα,και θα ειδοποιει ποτε το μωρο,θελει γαλα και αλλαγη πανας…

pilotsd

Είμαι λάτρης της τεχνολογίας αλλά είμαι αντίθετος στη χρίση κινητών από παιδάκια για λογούς Ηγίας Πάνο από όλα .

iceman(the original)

σαν γονιος συμφωνω απολυτα με την απαγορευση των κινητων οποιαδηπωτε μορφης σε παιδια κατω των 16 ετων. δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο για την ακτινοβολια των κινητων σε ενηλικες, ποσο μαλλον σε παιδια…., οσο αφορα το φατσοβιβλιο και αλλα τετοια μεσα, γενικα εχουν αποξενωσει τους ανθρωπους, τους εχουν κολησει μπροστα σε ενα υπολογιστη και συνεπως πρεπει να μενουν μακρια τους ανηλικα παιδια

keysmith

Τα δικά μας τα “μωράκια” δεν παίρνουν αυτά τα κινητά ως τα πρώτα τους. Αντίθετα παίρνουν το SII του μπαμπά μιας και αυτός τώρα πίρε το SIII. Είναι απίστευτο τι κινητό κυκλοφορεί πολλές φορές στα δημοτικά ακόμη (άσε τα γυμνάσια, λύκεια). δεν λέω πως είναι κανόνας λέω ότι κυκλοφορεί πολύ πράγμα. Πάντως αυτά μάλλον είναι για προσχολική (νήπια) οπότε πάλι μπροστά είναι.

Δημήτρης

Είμαι 15 και αυτή την στιγμή δεν εχω κινητό εδω και 1-2 μήνες(σε μερικές μέρες θα πάρω το mls iqtalk).Πρώτο κινητό πήρα στα 11(αν θυμάμαι καλα).
Συμφωνώ με το οτι δεν είναι σωστο τα μικρά παιδιά να χρησιμοποιούν κινητα αλλά όταν φτάσουν τα 13 πιστεύω ότι δεν είναι κακό να έχουν κινητο.Πολλές φορές το κινητό είναι χρήσιμο εργαλείο της καθημερινης μας ζωης και μας την κάνει πολύ πιο εύκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Gear China Chip Japan

ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των κινέζικων τσιπ

Μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας, όπως οι ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία βάζουν περιορισμό των εξαγωγών ορισμένων προηγμένων μηχανημάτων κατασκευής τσιπ στην Κίνα.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.