Kodak IM5: Θα κυκλοφορήσει Ελλάδα με τιμή έως 299 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στην ελληνική αγορά το Kodak IM5, η πρώτη προσπάθειας της Kodak να εισέλθει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Πρόκειται για ένα οκταπύρηνο smartphone με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, Android 4.4 KitKat και μνήμη RAM 1GB.

Η τιμή του Kodak IM5 στην Ελλάδα αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 250-300 ευρώ.

Kodak IM5: Θα κυκλοφορήσει Ελλάδα με τιμή έως 299 ευρώ, Kodak IM5: Θα κυκλοφορήσει Ελλάδα με τιμή έως 299 ευρώ

Kodak IM5: Θα κυκλοφορήσει Ελλάδα με τιμή έως 299 ευρώ, Kodak IM5: Θα κυκλοφορήσει Ελλάδα με τιμή έως 299 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Ακλαφτο!

ioankav

Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε…

Ευάγγελος

Να δούμε λίγο από κοντά!!!

hadji

Τουλ θα εχει καλη καμερα λογικα….χαχα…!

DrewK

Μα γιατί επιμένουν και βγάζουν κινητά με 1 gb RAM?!?!?!
Είναι πια σχεδόν άχρηστα τα κινητά με τόση λίγη RAM αφού οι εφαρμογές και τα λειτουργικά έχουν “βαρύνει” αρκετά για το 1gb.
…Πάντα μιλώντας για android

Miko

Αν το πάνε για κινητό που απευθύνεται σε camera fans θα πρέπει να έχει φοβερούς φακούς για να συγκινήσει το αγοραστικό κοινό, γιατί με τα specs του και αυτή την τιμή δεν νομίζω να ενδιαφερθεί κανένας.

Dimitris

Ρε παιδιά γιατί τα αρνητικά σχόλια πριν το δούμε?Ενα motorola που είχα με kodak αισθητήρα στο θέμα φωτογραφίας ήταν κορυφή.Αν έχει την τεχνολογία της kodak θα είναι πιστεύω πολύ καλό.Αν κάποιος θέλει να δει φωτογραφίες ας γράψει email να του στείλω να δει ποιότητα.Απο θέμα λογισμικού θα το δούμε στην πράξη.

Rosyps

Ελπίζω τουλάχιστον στον τομέα της κάμερας να είναι ισχυρό και, γενικότερα, να μην είναι κανένα rebranded κινέζικο που απλά φέρει την επωνυμία KODAK.

lneam

@Rosyps
Σχετικα με την καμερα θα ειναι Full Frame 36x24mm.

Υ.Γ.
Παιδια πλακα κανω. Και οι 2 καμερες εχουν διαμετρο οσο το κεφαλη καρφιτσας. Το CCD ειναι το λευκο μικρο εσωτερικο, οχι ο μαυρος κυκλος

Rosyps

@Ineam
Καλά που είπες ότι κάνεις πλάκα γιατί ήμουν έτοιμος να το πιστέψω.

Προφανώς και δεν περιμένω σε καμία περίπτωση η πολύ μικρή κάμερα του κινητού να βγάζει φωτογραφίες “επαγγελματικού” επίπεδου. Απλά λέω πως ελπίζω να μην είναι ένα κινητό που απλά χρησιμοποεί ένα “βαρύ” όνομα για να “παραπλανήσει” τον κόσμο, κάνοντας τον να νομίζει πως αγοράζει κάτι κορυφαίο στο είδος του (KODAK= φωτογραφική), προσφέροντας μια χαμηλή σε specs συσκευή σε υψηλή τιμή.

anergos13

Ειναι σαν να χει Jumbo στην γειτονια…και συ να νομιζεις οτι με το ψιλικατζιδικο σου θα κανεις δουλεια…..

Makis

Film έβγαζε-βγάζει η kodak γιατί να είναι καλό;
Εντάξει έχει και μία αδιάβροχη camera playsport zx 3, (zx 5), την έχω, άντε καλή είναι για 140 ευρώ.

Dimitris

Φίλε Maki η kodak είναι πολύ εμπειρη στον χώρο της φωτογραφίας τον πρώτο ψηφιακό αισθητήρα η kodak τον κατασκεύασε.Οκ δεν έφτιαξε ακριβές DSLR αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να φτιάξει.Μια kodak DX6340 3.1MP η πρώτη μου ψηφιακή είχε μηδέν θόρυβο στις φωτογράφιες και απίστευτα χρώματα.Οι επόμενες ακριβότερες και πιο εμπορικές μηχανές που έχω πάρει με έχουν απογοητεύσει.Μόνο σημερινές DSLR μπορούν στο τομέα καθαρά της φωτογραφίας να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα που είχαν οι παλιές kodak.Παράλογο ακούγεται αυτό που λέω για τους πολλούς αλλά οποιοι έχουν ασχοληθεί με την φωτογραφία ξέρουν ότι έχω δίκιο.

Konstantinosgg

ΠΟΣΑ!!!????? ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!! Γιατί να δώσει κανείς 299 ευρώ για αυτό και να μη πάρει ενα Prestigio Grace που είναι οκταπύρηνο, έχει 2GB RAM, Full HD, 13ΜΒ κάμερα, είναι το ποιό λεπτό τηλέφωνο στην (ελληνική)αγορά στα 5.5χλστ. και που στο κάτω κάτω το δουλεύω και με γάντια!! Prestigio Grace δαγκωτό!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.