LG G2, Ξεκινάει η διανομή Android 4.4 KitKat την ερχόμενη εβδομάδα… στην Κορέα

Μία αναφορά από Κορεάτικη ιστοσελίδα έκανε γνωστό ότι η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4 KitKat που ξεκίνησε στην Κορέα για το LG G2, ήταν ένα “sampling update”, με την έννοια ότι ήταν δοκιμαστική, και αφορούσε μόνο στο 5% των χρηστών της ναυαρχίδας της εταιρείας σε τοπικό επίπεδο. Αν αληθεύει η αναφορά, τότε η LG πραγματοποίησε μία δοκιμή, ακολουθώντας την τακτική της Motorola στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η διαφορά είναι ότι η Motorola ζητάει εθελοντές για να λάβουν μέρος στην δοκιμή. Στην αναφορά, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η LG δοκίμασε το “δείγμα” χωρίς να εντοπιστούν προβλήματα και έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η διανομή της αναβάθμισης και στο υπόλοιπο 95% των χρηστών που δεν έχουν εγκαταστημένο στο κινητό τους το Android 4.4 KitKat.

Παρόλα αυτά, κάποιοι λίγοι χρήστες ανάφεραν προβλήματα με “draining” στην μπαταρία και κάποια θέματα με τον browser. Η διανομή της αναβάθμισης θα ξεκινήσει κανονικά στους Κορεάτες χρήστες του LG G2 την ερχόμενη εβδομάδα.

LG G2 Android 4.4 KitKat, LG G2, Ξεκινάει η διανομή Android 4.4 KitKat την ερχόμενη εβδομάδα… στην Κορέα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

το optimus g (και το g pro) το έχουν παρατήσει τελείως (λες και δεν υπήρχε ποτέ η συσκευή)

έχει χάρη που το g είναι ίδιο με το nexus 4 (μόνο libs για camera θέλει) και δουλεύουν roms του 4 σε αυτό……. αλλιώς θα λεγα εγώ……

Antonis

Πρωτο σχολιο για το 2014!!! Ειμαι αναμεσα στο να αγορασω το Lg G2 η το Sony Z1, μπορει να βοηθισει κανεις στην επιλογη μου? Τωρα οσων αφορα το αρθο θα συνφωνησω με τον Darth, η Lg βγαζει ωραια κινητα και μετα τα παραταει σαν σκουπιδια.

MANOS

Ευτυχισμένο 2014 με υγεία πάνω από όλα για όλους!

Antonis
Προσωπική μου άποψη αν δεν σε πειράζει τόσο το μέγεθος κ η τιμή να πας ασυζητητί στο Ζ1, είναι ανώτερο στα περισσότερα σημεία.
Ποιότητα(+αδιάβροχο), κάμερα, επεκτάσιμη μνήμη, updates (σε σχέση με την LG)

dimitris

@antonis ως χρήστης σχεδόν όλων των κορυφαίων android συσκευών που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα (3 τελευταίες μου συσκευές ηταν το galaxy s4, HTC one kai to xiami m2s) μπορω με απόλυτη βεβαιότητα να σου πω οτι το g2 είναι οτι καλυτερο εχει περάσει απο τα χέρια μου.

Κάποιοι λένε για το service και το support της lg οτι είναι χάλια, γιαυτό το θέμα δεν έχω εμπειρία και δεν θέλω κιόλας να αποκτησω.

Να σου δώσω να καταλάβεις το εξής, ΑΝ χαλαγε το g2 μου αυτήν την στιγμή και μου χάριζαν οποιαδήποτε συσκευή ήθελα, παλι g2 θα διαλεγα.

Όλα αυτά που σου λέω είναι καθαρά γνώμη μου, κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη.

Καλή χρονιά σε ολους μας.

wer

Και τα 2 εξαιρετικα…..το z1 καλυτερη φωτο και κατασκευη,to lg καλυτερη οθονη κ μπαταρια….

yanni

Καλη χρονια σε ολους! Αντωνη καρφι για Z1 ! Κωστα περιμενουμε πως κ πως Review 1520!

tolkien

Χρονια Πολλα σε ολους.
Δεν ξερω για υποστηριξη, παντως η μπαταρια που εχει , ειναι το σημαντικοτερο ΟΛΩΝ για μενα και ειναι μιλια μακρια απο αλλες συσκευες. Κινηταρα απο χαρακτηριστικα, υλικο πλαστικο (αλλα πολυ πιο ομορφο απο S4).

Χρήστος Παπαβασιλείου

Διαφωνω με ολους σας που του λετε του ανθρώπου να πάρει το z1. Σαν το σχεδιασμό την καινοτομία και την ομορφιά του g2 δεν έχει στο z1.

sosimple

Το g2 εχω. Σαν οθονη ,μπαταρια, λειτουργικο κομμένο και ραμμένο στα μετρα του hardware, το μικροτερο δυνατο μεγεθος με τη μεγαλυτερη δυνατη οθονη κλπ το κινητο δε παιζεται.
Και μονο η τεράστια (σε σχεση με τα υπόλοιπα, οχι οτι δε θα ηθελα ακομα μεγαλυτερη μπαταρια) αυτονομια του, απο μονο του συχνα ειναι αρκετο.
Απο την αλλη στην Ελλαδα υπάρχει μονο το 16αρι (πηρα το 32αρι) που εχει μονο 10 γιγα ελευθερα και δε παιρνει sd. Το gps του ειναι μετριοτατο (εως προβληματικο αναλογα σε τι παρτιδα πεσεις), ενω η κάμερα του εξαιρετική στο φως, αλλα στο σκοταδι εχει ενα θεμα στο να εστιασει σωστα και γρήγορα.
Το z1 με μικροτερη οθονη ειναι τουβλο (και μεγαλύτερο και αβολο σε τσεπη λογω τετραγωνου σχεδιασμου. Προσωπικα το απεκλεισα και μονο απο το πως καθοταν σε τσεπη σε σχεση με το g2). Δεν το εχω, αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι καλυτερο σε φωτο και gps και χειροτερο σε ολα τα υπόλοιπα. Αναλογως τι θεωρείς σημαντικότερο απο ολα αυτά, παιρνεις..

momo

To G2 βέβαια δεν ξέρω γιατι οι ελληνες έχετε τόση μανια με τα xperia.

nord

μακριά από το -παμπάλαια σχεδιασμένο- βαρετό και άχαρο τούβλο Z1 .G2 χωρίς δεύτερη σκέψη φίλε μου με 5.2 οθονάρα να γουστάρεις 😉

anonis

Εκεί που κυκλοφορεί το καλό G2.Δυστυχώς εδώ δεν έφεραν το ίδιο.

axilleas558

Εγω θα επαιρνα το g2 προσωπικα μου αρεσει αυτη η ιδιαιτερη καινοτομια που εχει αλλα ειναι και πανισχυρο τηλεφωνω.
Σχετικα με το service εχει το καλυτερο απο ολους στο
παραλαμβενουν δωρεαν απο το χωρο σου και μεσα σε τεσσερις μερες το εχεις στα χερια σου

kostas

LG G2 χωρις δισταγμο…επαγγελματικο τηλεφωνο με οθονη απο αλλο πλνητη καιπανγρηγορο…αδιαβροχα και καμερες των απειρων μεγαπιξελς ας τα αφησουμε για τις συσκευες που ειναι φτιαγμενες γι αυτα τα πραγματα….τα κινητα (smartphones) ειναι για δουλεια…εργαλεια δουλειας….αν καποιοςτο θελει για το τραπεζι του καφε η για αλλη μοστρα ΟΚ…αλλιως τα εργαλεια….αν προσεχε η lg (marketing) να κανει focus σε εταιρικους πελατες θα ξηλωνε τα μηλα εν ριπη οφθαλμου…αςτο προσεξουν…ειδικα η ”κοκκινη΄΄ (στους εταιρικους) σερβιρει συνεχως μηλα…σε εμας ομωσ…..Α-Λ-Ε-Κ-Ο-Σ

γιαννης

Καλη χρονια σε ολους!Ουτε γκαλοπ να καναμε με το τηλ του φιλου Αντωνη!Εγω θα πω το Sony oxι οτι ειναι ασχημο τηλ το lg,αλλα αν εχετε πιασει στ χερια το z1 θα καταλαβετε τι θελω να πω κ δεν εχει να κανει με μοστρα που λεει ο φιλος πιο πανω.Τη δουλεια σου,τι κανεις εξισου γρηγορα κ καλα οπως με το lg.καλη μπαταρια το sony lg καλυτερη κ το το σημαντικοτερο επεκταση μνημης με ανωτερη καμερα κ αδιαβροχο το z1.Οσο για τα χρωματα πιο φωτεινη του LG πιο ρεαλιστικα κ πλουσια του Sony με Ελαφρως καλυτερη γωνια το LG.Υποκειμενικα ειναι ολα παιδια κ τα δυο ειναι σουπερ.ξεχασα να πω το μεγαλο πλαισιο του Sony στ μειον κ τις οχι καλες αναβαθμισεις LG.Κατοχος g pro.

fotis

LG G2 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SMARTPHONE ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ.

Μανώλης

Δεν υπάρχει το τέλειο κινητό όπως δεν υπάρχει το τέλειο αυτοκίνητο. Εξαρτάται τι θέλεις από ένα αυτοκίνητο.. Θέλεις να πηγαίνεις στο βουνό; Θέλεις να πηγαίνεις στη δουλειά σου; Ή θέλεις να στρίβεις με 220 χλμ; Να ξέρεις ότι το αυτοκίνητο που είναι κατασκευασμένο να στρίβει με 220 χλμ δεν μπορεί να πάει στα κατσάβραχα και αν πηγαίνεις με αυτό καθημερινά στη δουλειά σου ,θα σου είναι ασήμφορο.
Επίσης δεν θα έχει και αρκετό χώρο αποσκευών. Με το αυτοκίνητο που πηγαίνεις στα βουνά αν δοκιμάσεις σε δρόμο να στρίψεις με 200 χλμ το πιθανότερο είναι να πας ευθεία.. Υπάρχει και το αυτοκίνητο γενικής χρήσης (δηλαδή κάνει λίγο απ’ όλα) αλλά δεν είναι ούτε το τέλειο τζιπ ούτε το τέλειο σούπερκαρ ούτε κα ότι καλύτερο για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη. Προσωπικά έχω lg g2 και για την δουλειά που το έχω (χρηματιστηριακές πλατφόρμες) είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου!

Darth

G2 32 gb όμως γιατί 10 gb έκδοση που πουλάνε Ελλάδα δεν φτάνει ούτε να κλάσεις………

αν δεν βρεις την 32 τότε z1 καθαρά και μόνο για αυτό αρχικά (και camera)

Antonis

Ευχαριστω πολυ παιδια και να εχετε ολοι μια ομορφη χρονια! Μαλον θα παρω το G2 μονο και μονο επειδη εχει μακραν καλυτερη οθονη απο το Z1 ( τα εχω βαλει διπλα διπλα και με εντυπωσιασε το G2), την εκδοση με τα 32gb την εχω βρει. Λεω να δωσω αλλη μια ευκαιρια στην LG.

Stavros

Κώστα και λοιποί επειδή με ενδιαφέρει το κινητό έχω μερικές ερωτησούλες: Εάν πάρω το 32g θα καλύπτεται από την εγγύηση της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα δοθέντος ότι αυτή εισάγει μόνο το 16g;Εάν ναι θα καλύπτει η εγγύηση τα πάντα (π.χ. και αντικατάσταση) ή μόνο επιδιόρθωση; Τα 16g μνήμης και συγκεκριμένα όσα μένουν ελεύθερα παίζουν ρόλο στην εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών που έχουν π.χ. απαίτηση για πολλά giga μνήμης; Εάν πάρεις κάποια θήκη που καλύπτει και την οθόνη χρειάζεται προστασία οθόνης (ζελατίνη) δοθέντος ότι έτσι μόνο τα δάκτυλα μπορούν να επιφέρουν γρατσουνιά; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

sosimple

Στο θεμα της εγγυησης εχουν γραφτει 100αδες σελιδες. Αλλος γραφει γιατι ειναι παρανομο να μη σε καλυψει, αλλος πως καταφερε και τον καλυψε τωρα ή στο παρελθον με αλλα μοντέλα.
Η ουσια ειναι μια. Η lg επισημως εχει βγει και εχει πει: Δεν σε καλύπτω. Και πολοι που ειχαν προβλημα οντως ΔΕΝ τουςκαλυψε. Αλλους ομως με απειλες για δικαστήρια κλπ τους καλυψε.
Μενουν 11-12 giga ελευθερα. Ποια εφαρμογη υπάρχει που να ειναι τοσο μεγαλη ωστε να έχεις προβλημα? Το μονο προβλημα που θα έχεις ειναι οτι καποια στιγμη θα τελειώσει ο χωρος. Τιποτε αλλο.
Παντως υπαρχει και αυτη η λυση https://www.meenova.com/st/p/m3r.html Το περιμενω. Εχω παρει και μια 64αρα microsd. Αν κανεις και root μπορεις πχ μεγαλα game να τα εγκαταστάσεις εκει. (Πηρα και αυτο ενω εχω το 32αρι) Περίπου. 10€ βγαινει με τα μεταφορικα.

Jimmok

Λοιπόν,έχω άποψη για τα smartphones γιατί έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ολα τα ”μεγάλα”….galaxy s3,iphone 5,htc one,g2,note 3 κτλ κτλ…
Πιο πολύ απ’όλα με εντυπωσίασε το note…αλλα εκει παμε αλλου…η γνωμη μου για το lg:
Ειναι ενα πολυ καλο κινητο με πολυ καλή καμερα,τέλεια οθόνη,η αυτονομια του με εντυπωσιασε…τα πισω κουμπια με βολεψαν αρκετα οπως και το μεγεθος του…

nexusiastis

Παντως με το nexus 4 που πηρα λιγο κατω απο 300 ευρω εχω kit kat απο περυσι!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.