Ladies Talk: Hands-on στο LG Nexus 4 και σύγκριση με Galaxy S III και One X

Ladies Talk. Με χριστουγεννιάτικη διάθεση η Μάρα σχολιάζει το LG Nexus 4 που έχουμε στα χέρια μας και το συγκρίνει με το λευκό Samsung Galaxy S III και το ανθρακί HTC One X. Μέσα από αυτό το hands-on θα προκύψει και μια άτυπη κόντρα στην ποιότητα της οθόνης των τριών smartphones. Ποια είναι η γνώμη της Μάρας; Δείτε το βίντεο!

, Ladies Talk: Hands-on στο LG Nexus 4 και σύγκριση με Galaxy S III και One X

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λορέντζος

Αγαπάμε Μάρα 🙂

antonis

καλα η μαρα σε ολα ειναι μεσα! εμφανιση htc οθονη samsung και lg γιατι δεν ειναι παντοφλε οπως τα αλλα δυο! και τα τρεια μαζι κανουν το ειδανικο κηνιτο πιστευω!! :p

Dimitris

Πολύ καλή προσπάθεια, αλλά η κοπέλα δεν το χει… Βέβαια είναι πολύ ενδιαφέροντα τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς για το τι κάνει το μαρκετινγκ!

zak91

Το μάτι του ΕΤ!!! χαχαχαχα έλιωσα!! Πεθαίνω για Μάρα :ρ

Sakis

Κάνει μπαμ πάντως ότι το nexus είναι το πιο φρέσκο απ’ όλα!!!
Ακόμα ζωντανό είναι. Γι’ αυτό όλο κουνιότανε και δεν κάθεται σε μια μεριά!!! 😛

βασιλης

κλασική αναποφάσιστη γυναικα….εγω προσωπικα δεν κατάλαβα ποιο θέλει 😛
κωστα καλύτερα να κανει μικρα βιντεακια hands on παρα να κανει comparison videos

Γιώργος

Εμένα μ’αρέσει πιο πολύ η οθόνη του One X , θέλω πιο φυσικά χρώματα! Καλά το Nexus είναι ζωντανό , αυτό φαίνεται από την κίνηση του… 😛
Το design του lg nexus 4 είναι 10x πιο ωραίο , αρκεί να φαίνεται πίσω κανονικά(αν καταλαβαίνετε τι εννοώ). Άσε που έχει και καλύτερα χαρακτηριστικά… Μπράβο στη Google , αλλά η LG το σκότωσε με την τιμή της!

sotiris

καλα πως γλιστραει ετσι το νεξυς.. αυτο θα αφηνεις το πρωι στο σαλονι και μεχρι το βραδυ θα χει φτασει στο μπανιο!!!

Θανασης

Φανταστείτε η Μάρα να θέλει να πάρει καινούργιο οχι-Apple κινητό, θα ακούμε για μαζικές παραιτήσεις υπαλλήλων σε καταστήματα κινητών :-P.

Vangelis

Η Μάρα τι συσκευή έχει;

Λορέντζος

όχι άλλο iphone………….

Γιώργος

@Vangelis Ο Κώστας έχει πει σε άλλο βίντεο πως έχει ένα Sony Ericsson Xperia Neo V …
Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει , δεν ξέρω!!!!!

md03582

3.32, 5.02 καλα καλα.. την καλύτερη απεικονιση την εχει το one x.. ημαρτον δηλαδή..

το γυαλι δεν της αρεσε στο lg αλλα με μηλο απο πισω ειναι φοβερο (2.50 γιατι ειναι γυαλι?? τι εξυπηρετει??)
το ματ του one x της αρεσε αλλα το ματ του 8x οχι
το 8x ηταν παντοφλε, αλλα μας αρεσει η μεγαλη οθονη (6.06) σε αυτο το βιντεο
τελικα επιλεγω το htc της apple παντα (το μπλε)

Θανασης

@Vangelis
H Μάρα δηλώνει σε όλα τα βίντεο με εξαίρεση αυτό, ότι της αρέσουν τα iPhone και μερικά βίντεο πριν λέει ότι της έκαναν δώρο το iPhone 4S.

venisk

@Θανασης
Κάνεις λάθος..και σε αυτό προς το τέλος ρωτάει γιατί δεν υπάρχει συσκευή της apple και thumps up.

venisk

Το έχει ξανά αναφέρει ο Κώστας ότι η Μάρα έχει το Sony Ericsson Xperia Neo V και ότι της το έχει προτείνει κ ο ίδιος μάλιστα 🙂

Nickolas

Παιδιά μπράβο πολύ καλό το βιντεάκι πολύ γέλιο η Μάρα. Όσον αφορά την οθόνη πάντως επειδή εγώ έχω το S3 και ο κολλητός μου One X, πιστεύω οτι το δεύτερο έχει καλύτερη οθόνη και πιο φωτεινή. Απλά στις φωτογραφίες έχει ένα δίκιο η Μάρα όταν είπε για τη λεπτομέρεια, ενώ το One X έχει καλύτερη οθόνη στην εφαρμογή των εικόνων κάνει downscale τις φωτογραφίες από μόνο του γι αυτό φαίνονται με μικρότερη λεπτομέρεια απ’οτι το S3. Αν βάλει κάποιος άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες θα δει μεγάλη διαφορά πιστεύω.

Conx

hahahahaha αγαπάμε Μάρα και hands on από Μάρα!!! 😀

nikos

Κωστα, η οθονη του Nexus 4 ειναι τοσο απογοητευτικη οσο φαινεται στο βιντεο ή απο κοντα ειναι καλυτερη?

Ender

@cvlachakis,

δεν εχω ξαναχολιασει τα των ladies talk, μονο διαβασε αν θες την ειλικρινη μου γνωμη.

ΔΕΝ “τραβαει” αυτο το ειδος βιντεο ως σταθερη ενοτητα, κουραζει και δεν εχει ενδιαφερον ως κατι επαναλαμβανομενο.

ασχετως με τη “Χ” Μαρα-φιλη-γνωστη-σχετικη-ασχετη-επαγγελματια-ερασιτεχνη.

ειναι υπερβολικα βαρετο μοτιβο για συνεχομενα “mara hands on”.

Καντε κατι αλλο.

θυμιζει κακεκτυπο της δηθεν εκπομπης που ησουν μαλλον ο μονος διασωθεις.

κ η Μαρα εχει κανει τηλεοραση κ θα καταλαβαινετε και οι 2 τι εννοω.

φιλικα παντα.

Ender

Να σαι καλα και συ Κωστα, προφανως και εσυ κρινεις τα της τακτικης σου!

Καλο βραδυ.

dimitris91

Πρώτη φορά ακούς γυναίκα “μ’αρέσει δεν είναι πολύ μεγάλο” :S
Κώστα τι λογική έχει αυτό που κάνεις με την Μάρα??

Wolf

Εγώ πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερη η παρουσίαση άμα είχε και λίγο show από τη Μάρα… λίγο γυμνό με λίγο αισθησιακό χορό η τίποτα τέτοιο…! Επίσης καλύτερα θα ήταν να μην μιλάει αφού έτσι και αλλιώς το ίδιο μας κάνει,σαν τον βουβό κινηματογράφο ένα πράμα…! Χαχαχα…! Εντάξει πέρα από την πλάκα, έχει τρομερό ενδιαφέρον πού βλέπουμε πώς ένα τόσο δυνατό καταναλωτικό κοινό όπως οι γυναίκες επιλέγουν συσκευή…!!

Γιάννης

@cVlachakis εγώ δεν θα σχολιάσω αν αυτή η ενότητα έχει να προσφέρει κάτι στο site ή όχι. Δεν νομίζω πως έχει σημασία να προσθέσω και εγώ ακόμα μία γνώμη όπως κάναν και οι υπόλοιποι.
Αυτό που θέλω να πώ όμως είναι ότι είσαι φάουλ κλειδώνοντας τα σχόλια στο youtube. Κράζουμε την apple που το κάνει έ το σωστό είναι να το πούμε και για σένα και ας σε αγαπάμε

GiannisMix

@md03582 (Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:10) ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!
Αλλα ετσι ειναι οι γυναικες αναποφασιστες! Εδω εμεις πολλες φορες δε ξερουμε τι θελουμε!!

@cVlachakis Το NEXUS4 πως το αισθανθηκες στο χερι σου;; Χωριςθηκες λες να αντεξει καθολου;; Σε ακουσα τρομαγμενο μην τυχον κ πεσει το μπιμπελο του Αγιου Βασιλη επανω!!!

Θα ηθελα την Μαρα σε μια συγκριση μεταξυ iphone 4,4s και 5 … Εχω αυτη την περιεργεια…
Τελος παντων!
Η γυναικα ειναι αναποφασιστη (οχι η Μαρα, γενικοτερα) ειδικα οταν ειναι να αγορασει κατι..Αν της το κανεις δωρο , ας ειναι και γκουμουτσα, μια χαρα θα της ερθει 😛
Τωρα με μπερδεψε στο βιντεο για το τι θα προτιμουσε απο τα 3 και λογικο ειναι, απλα θα προτιμουσα ενα ακομη “καθαρο” hands on απο τον ιδιο τον Κ.Βλαχακη για τους πιο gadgetακηδες βρε αδερφε 😛

xaxas

μια χαρα τα λεει η μαρα …το θεμα εναι στην οθονη του nexus περιμενα κατι καλυτερο στη αποδοση χρωματων πολυ ζεστα τα χρωματα οπως λεει και ο κωστας σαν να εχει φιλτρο…απογοητευτηκα

lorentzos

Η ανωτερότητα του άνδρα και δε απέναντι στο ασθενές φύλο βρίσκεται ακόμα και εδώ. Και φυσικά πολλοί δεν έχουν πιάσει το νόημα του Κώστα παρουσιάζοντας δοκιμή με κοπέλα που δεν μυημένη στην τέχνη της παρουσίασης κινητών, όπως μπορεί να είναι κάποιοι άλλοι και να σου πλασάρουν το κινητό πού θέλουν λέγοντας μόνο τα θετικά ή να σού τα λένε όπως θες κοιτώντας την τσέπη του καταναλωτή. Και δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να ακούμε και να βλέπουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν αντιδρώντας προσβλητικά στον/στην απέναντι. Φιλικά πάντα σε όλους. Καλημέρα

Alex

Διαβάζω τα σχόλια και έχω πάθει πλάκα με όλους τους άντρακλες που νομίζουν ότι είναι συνεργάτες του site και υποδεικνύουν στον διαχειριστή της σελίδας τι να κάνει!!!

Τελικά όμως αποδεικνύουν ότι είναι απλώς αγενείς χωρίς καμία δυνατότητα κριτικής σκέψης. Δεν σας αρέσει; Μην το βλέπετε. Γιατί το να βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει και μετά να γράφετε προσβλητικά σχόλια για τους συντελεστές του είναι τουλάχιστον pathetic. Get a life…

Kostas

Προσωπικά μου αρέσουν τέτοια βίντεο , διότι εκφράζουν την γνώμη και την οπτική του 90% των καταναλωτών , που δεν ψαχνουν τεχνικά χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις αλλα την χρηστικότητα και την αίσθηση στο μάτι και στο χέρι . Και η δικιά μου η κοπέλα μολις ειδε το S3 έμεινε “παγωτό” Η Μάρα με την απλή ματιά της των 10 λεπτων διάλεξε για μένα αυτό που πιθανότατα θα αγόραζα και εγώ που θεωρητικά ειμαι πιο ψαγμένος απο αυτην . Το S3 . Γιατί ;; Γιατι εκτός απο φανταστική απεικόνιση και αίσθηση , όσοι το εχουν δει απο κοντά ξέρουν , εχει και micro SD και αποσπώμενη μπαταρία και θα εχει λόγω χαρακτηριστικών αναβαθμίσεις απο την Samsung η οποία είναι η μόνη εταιρεία που εχει δείξει πως ενδιαφέρεται για τους πελάτες της . Το LG Nexus 4 το περίμενα σαν τρελός με την τιμή που λέγανε για αν το αγοράσω . Αλλα απο μια πρωτη ματιά σε αυτό το βίντεο με απογοήτευσε η οθόνη του και απο την στιγμη που θα κοστίζει όσο το S3 στην Ελλαδα , ίσως και πιο πολύ , σε αυτα τα λεφτά θα αγόραζα το S3 . Mπορεί να έπαιρνα την αναβάθμιση 2-3 μηνες αργότερα σε σχεση με… Συνέχεια »

κώστας

Η Μάρα είναι η μικρή/μεγάλη μας αδερφή, η κολλητή μας, η κοπελιά μας, η γνωστή μας. Ο μ.ο. των κοριτσιών τριγύρω μας. Αυτό είναι το νόημα των βίντεο, η ιδέα είναι καλή και προφανώς στος περισσότερους αρέσει, οπότε μια χαρά!

md03582

@Kostas αν σε απογοητευσε η οθόνη του lg nexus 4, πάρε το one x που εχει και την καλύτερη οθονη και απο τα τρια οπως φαινεται και στο βιντεο.

Kostas

md03582 σε ευχαριστώ για την πρόταση . Θα το προτιμούσα αν δεν είχα αμφιβολίες για την υποστήριξη λογισμικού της HTC . Για αυτό τον λόγο θα αγόραζα καλυτερα το S3 να ειμαι πιο σίγουρος

Γιωργος

εγω προσωπικα δεν θα προσβαλω την Μαρα με παρατηρησεις του τυπου αντε να πλυνεις κανα πιατο οπως ειχε γινει στο παρελθον.Επισης δεν εχω την απαιτηση απο εναν απλο χρηστη να μου βγαλει ποιο ειναι το καλυτερο κινητο κανοντας αναλυση των τεχνικων χαρακτηριστικων.Ομως θα μπορουσε εαν γινοταν να δινοταν στην Μαρα τα κινητα αυτα να τα χρησιμοποιησει καθενα κατα ενα μικρο χρονικο διαστημα και υστερα απο την χρηση τους να μας πει ποιο ειναι το καλυτερο κινητο οχι γενικα αλλα στους τομεις που η Μαρα χρησιμοποιει και στα σημεια που την ενδιαφερουν και την διεκολυνουν.

tsekboy

Καλημέρα.

Κώστα, αν κατάλαβα καλά, ό,τι βίντεο φτιάχνεται με Μάρα, μετά δεν θα υπάρχει άλλο? Π.χ δεν θα φτιάξεις άλλο με hands on με το Nexus4???

Αν και η γνώμη μου δεν εμπίπτει στο ποσοστό που εκτιμάται, εγώ δεν μπορώ να δώ βίντεο με τη δεσποινίδα. Δεν τη κρίνω, απλά δεν μου αρέσει οτι έχω δει, κι αναγκάζομαι να μην τα βλέπω καθόλου πλέον, όπως αυτό με το Nexus4 που θέλω ν αγοράσω.

Όχι γιατί είναι θυληκό, αλλά γιατί απ τα hands on σου Κώστα, περιμένω να μάθω πράγματα που δεν γνωρίζω απο κάποιον που είναι γνώστης και έμπειρος, και όχι να τα δώ απ τη γενική γυναικεία οπτική γωνία. Γι αυτό μπαίνω κάθε μέρα στο site. Στο 85% που συμμερίζεται την άποψη σου, έχεις υπολογίσει και την άποψη όσων “αφηνιάζουν” απλά και μόνο με μια αδύνατη σε σιλουέττα κοπέλα, οπότε και ψηφίζουν “με τα μπούνια” Μάρα??

Δέν είμαι φαλοκράτης,ούτε εχω κάτι με τη κοπέλα. Γενικά είμαι απο αυτούς που πιστεύουν οτι αν σταματήσουν να ψωνίζουν οι γυναίκες, θα καταρρεύσει αυτόματα η παγκόσμια οικονομία. Απλά, με το ζόρι παντρειά..??

JohnWave

Αρνούμαι να δω το video γιατί λείπει το 4Χ το οποίο θα προτιμούσε και η Μάρα αν έχει γούστο:)

Panagiotis G.

Ωραία τα λέει η κοπελιά αλλά στο YouTube γιατι δεν μπορώ να κάνω like και comment οεο;

Vasilis_G

Ω ΘΕΕ!! τους αρέσει ταυτόχρονα μεγάλο αλλά και μαζεμένο…γυαλιστερό αλλά και μάτ….καυτό αλλά και χλιαρό μαζί…αναμένο το ένα αλλά σβηστό το άλλο….μέσα σε θήκη το τρίτο και με hands free προτιμάνε ένα τέταρτο που δεν μετέχει κάν στο συγκριτικό….

ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΤΕΣ ……ΑΒΥΣΣΟΣ 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

News Android Android Smartphones HTC

Galaxy vs One: Ποια σχεδιαστική αλλαγή ήταν πιο σημαντική;

Η παρουσίαση του Galaxy S6 με κατασκευή από μέταλλο και το γυαλί ήταν μια μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή για τη σειρά Galaxy. Στροφή στη σχεδίαση είχε πραγματοποιήσει και η HTC με τον ερχομό του πρώτου One. Παρακάτω παραθέτουμε εικόνες με τις διαφορές στον σχεδιασμό, από το Galaxy S5 στο S6 και από το One X στο […]

Smartphones Android Smartphones Samsung Samsung Galaxy S 5

Samsung, γιατί να αφήσετε το Galaxy S III κα να πάτε στο S5 [videos]

Αφού ολοκλήρωσε το επιθετικό marketing όπου μας έλεγε για παράδειγμα γιατί να προτιμήσουμε το Samsung Galaxy S5 αντί του iPhone, η Samsung στράφηκε στα δικά της κινητά. Βέβαια χρησιμοποιεί πιο ήπια πολιτική και εξηγεί γιατί πρέπει να πάμε από το Samsung Galaxy S III στο φετινό S5.

Software Samsung Samsung Galaxy S III Samsung Galaxy S III mini

Samsung, επιβεβαιώνει ότι Galaxy S III και S III mini δεν παίρνουν KitKat

Εχθές είπαμε για τη λίστα των συσκευών οι οποίες θα αναβαθμιστούν σε Android KitKat και η οποία σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι χθες πληροφορίες έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη. Είπαμε ότι μάλλον η ευρωπαϊκή έκδοση Samsung Galaxy S III (GT-I9300 non-LTE) δεν θα μπορέσει να αναβαθμιστεί.