Ladies Talk: Η Μάρα κάνει hands-on στα iPhone 5, HTC 8X και Galaxy S III

Ένα διαφορετικό hands-on στα smartphones που αγαπάμε. Γυναικείες κουβέντες από τη Mara που πιάνει στα χέρια της, σχολιάζει και συγκρίνει το νέο iPhone 5 με το επίσης νέο HTC 8X και το κλασσικό πλέον Samsung Galaxy S III. Πως κρίνει μια γυναίκα την εμφάνιση και την άισθηση που αφήνουν τα τρία smartphones; Δείτε το βίντεο.

, Ladies Talk: Η Μάρα κάνει hands-on στα iPhone 5, HTC 8X και Galaxy S III

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Μαρα είσαι Θεά … Ολα τα λεφτά το βίντεο … Ολα τα λεφτά … Ετσι πρέπει να γίνεται ένα hands on ώστε να ακούγονται και οι απόψεις των ανδρών ( που τους ενδιαφέρει η χρησιμότητα του προϊόντος ) και φυσικά των γυναικών που σαφώς προσέχουν μόνο την εμφάνιση …

Μάνος

Αυτό είναι σχολιασμός!! Απο δω και πέρα θέλω μόνο γυναίκες!Βέβαια με στεναχώρησες λίγο Μάρα που δε θα διάλεγες το s3 γιατί να ξέρεις είναι πολύ ανώτερο απο το iphone5 αλλά δε πειράζει στο συγχωρώ! 🙂

costas

το s3 και το htc ειναι πραγματικα υπερβολικα μεγαλα για τα χερακια της το iphone5 της ταιριαζει καλυτερα και ας ειναι τεχνολιγικα κατωτερο απο το s3

marouli

κλασική γκόμενα..λόγω φήμης διαλέγω το iphone….

Makis

Τελικά η δόνηση μετράει…. 🙂

Dimitris

Ρε που το βρήκατε τούτο;
Άντε πήγαινε να πλύνεις κανένα πιάτο ρε φιλενάδα που θα κάνεις και review….
Ούρτ!

Vagg

Το δε πας να πλύνεις κανά πιάτο από που το ξεθάψατε ρε άντρακλες??? Χαλαρώστε λίγο, δε σας βγήκε από στοπ η κοπέλα, μια απλή χρήστης κινητού είναι όπως το 80% του κόσμου. Μη φανατίζεστε αρσενικάρες, εκτίθεστε:

https://www.cognosco.gr/Gnwmika/showTopics.jsp?key=225

GiannisMix

@Vagg
ειπες: “…μια απλή χρήστης κινητού είναι όπως το 80% του κόσμου.”
κριμα που καταντησαμε ετσι.. να σκαμε δυο βασικους μισθους γιατι εχει τη φημη και οχι την ουσια. γιατι εχει κουμπακι γ δονηση!! ουαου!! Το iphone ειναι η τρανταχτη αποδειξη του οτι δεν ισχυει το οτι πληρωσεις περνεις… Α! Ξεχασα πληρωνουμε brand name!!

Vangelis

Σωστός ο Vagg!! Πολύ ωραίο και ενδεικτικό το βίντεο. Βέβαια για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την τεχνολογία και έχουμε περισσότερες γνώσεις καθώς και απαιτήσεις, μας δείχνει απλώς πως σκέφτεται η συντριπτική πλειοψηφία των απλών χρηστών. Δεν είπε τίποτα λάθος η κοπέλα, ποιο έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι της είπε, και σχολίασε και την τιμή του iphone μάλιστα! Που να διαφωνήσει κανείς??

JohnWave

Άσχετο αλλά σε σχέση με τα 3 αυτά κινητά θα διάλεγα από θέμα design τα 3 κατωτερά τους δλδ το Galaxy SII,το HTC 8S και το iphone 4S.Oύτε το παντοφλέ ( λόγω στρογγυλότητας και όχι μεγέθους) SIII, oύτε το τηλεκοντρόλ 5,ούτε το 8X μιας και το μικρό του αδερφάκι είναι ομορφότερο.

Τώρα για τα τρία αυτά κινητά :

>Από θέμα ποιότητας κατασκευής θα διάλεγα το iphone 5 (ελπίζοντας ότι δεν θα πέσω σε τεμάχιο που ξεφλουδίζει)
>Από θέμα αίσθησης αφής θα διάλεγα το 8X.
>Από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών το SIII.
>Από θέμα design το 8X.
>Από θέμα πρωτοτυπίας το 8X λόγω των νέων Windows 8.
>Από θέμα κλειδωμάτων το SIII.

Πάντως αν είχα τα χρήματα δεν θα διάλεγα κανένα από αυτά και θα αγόραζα το LG Optimus G γιατί και είναι το δυνατότερο από όλα και έχει το πιο όμορφο design από όλα.

Teo

To Καλυτερο σχολιο το εκανε ο “Makis” !!!

Mike

Δεν μας ειπε ομως η Μαρα τι κινητο εχει;;;

Zac

Mara ναι φήμες είναι για την apple καλά τα λες 😀

NtheGrPap

Ωραια πολυ ομορφα…. ολα τα μοντελα ειναι κουκλια και το μοντελο Μαρα πρωτα απ’ ολα!!!
2o το gs3. 3o το 8X και 4ο το iphone 5.

Μανος

Το Iphone είναι όντως πανάκριβο αλλά και τα άλλα 2 δε τα λες και φτηνά!

Sotiris

Παιδιά, δεν είδα να πιάνει κανείς το υπονοούμενο, προφανώς γιατί κολλήσατε στα κινητά, η Μάρα θέλει δωράκι ενα iphone… Όποιος θυσιάζει 2 βασικούς που λέει και ο φίλος πιο πάνω, αξίζει!

Κωστής

Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ που της τη πέσατε της κοπέλας; Άλλο πράγμα να αμφισβητεί κανείς γεγονότα(όπως η τεχνολογική ανωτερότητα του SIII) και άλλο να εξηγεί με βάση τα κριτήρια που ο/η ΊΔΙΟΣ/ΙΔΙΑ θέτει το λογο που επιλέγει κάποιο κινητό! Τον εαυτό σας και μόνο προσβάλλετε όταν της λέτε να πάει να πλύνει κανένα πιάτο.

Πέτρος

Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΕΣ!!! Για πείτε ρε Argyris, Dimitris και GiannisMix, τι να το κάνει το smartphone η Μάρα πέρα από κάμερα, facebook, μουσική και εφαρμογές? ΓΙΑΤΙ να μπλεχτεί με την (όποια) πολυπλοκότητα των υπερσουπερντουπερ Android smartphones, ή να περιοριστεί στο app market των κατα τ άλλα φιλικότατων Windows, ενώ το iPhone με το ιδιαίτερα φιλικό του UI και την όμορφη αίσθηση που αφήνει στο χέρι της την υπερκαλύπτει?? Δώσε στη γιαγιά σου ένα iPhone κι ένα Galaxy και έλα να μου πεις ποιο της άρεσε. Αν είναι να δώσει 600+ ευρώ για κινητό τηλέφωνο (είτε γιατί μπορεί είτε γιατί γουστάρει), ας πάρει την πιο fun συσκευή που κυκλοφορεί, και όχι το απόλυτο εργαλείο για αρσενικά του βελινεκούς σας, που το φορτώνουν με crackαρισμένο λογισμικό εις βάρος της εργασίας των developers. Εδώ να σημειώσω ότι είμαι κάτοχος Galaxy S3 και χαίρομαι όταν οι γυναίκες προτιμούν το iPhone. Βάλτε το να δουλέψει, εκτίθεστε.

Κωστής

Πέστα ρε Πέτρο…

md03582

παντως αντικειμενικά, ολοι οι άσχετοι με την τεχνολογία και ειδικά οι γυναίκες επιλέγουν iphone. (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν λέω οτι ισχυει το αντίθετο)

drinos

Μπράβο σας…πολυ σωστη και ρεαλιστικη παρουσιαση απο μια γυναικα.. Ετσι αντιδρουν οι γυναικες πιανοντας ενα smartphone…
Δυστυχως ‘η ευτυχως οι γυναικες δε γνωριζουν απο διπυρηνα και τετραπυρηνα και τετοια…αλλα κοιτουν μοναχα την αισθηση στο χερι τους και αν εχει γρηγορο και smooth touch η οθονη για να δειχνουν σαν λεζαντα οταν το πιανουν! Νιωθουν σαν να αγορασαν καινουργια τσαντα!χαχα!
Αν και κατοχος του S3 το τηλεφωνο αυτο ενδεικνυται για ανθρωπους με μεγαλη παλαμη και το ιPhone για οσουν την εχουν μικροτερη….(την παλαμη εννοω!) Το htc δε το συζητω καν λογω κοντρας στα πανηλιθια windows mobile που καιρος ειναι να αραιωνουνε σιγα σιγα απο την αγορα γιατι ειναι πληρως αβολα και καθολου ανταγωνιστικα…. Κων/νος 27, Αθηνα

md03582

@drinos η Microsoft εχει βγάλει και καινουργιο λειτουργικο για smartphones, τα windows phone που ειναι πιο βολικά και λιγοτερο πανηλιθια απο τα mobile.

Γιωργος

Ειναι γνωστο οτι οι γυναικες δεν κοιτανε ποτε τα τεχνικα χαρακτηριστικα ενος κινητου η ενος αυτοκινητου αγοραζουνε καθαρα με βαση το σχεδιο και με βαση το κυρος που προσδιδει η εκαστοτε μαρκα, η εκαστοτε εταιρεια.Δεν μπαινουν στην διαδικασια να κοιταξουνε τα τεχνικα χαρακτηριστικα δυο συσκευων και να τα συγκρινουν μεταξυ τους.Ενταξει αυτο το βλεπω φυσιολογικο.

Απο την αλλη ομως εαν υποθεταμε οτι η apple εφτιαχνε ενα κινητο ,που χωρις να ειναι καποιος ειδικος, να εβγαζε ματι οτι ειναι μετριο, τοτε οι γυναικες παλι το apple θα παιρνανε.

Λενε καποιοι οτι οι γυναικες το κινητο το θελουν να κανουν απλα πραγματα να μπαινουν στο facebook, να στελνουν μηνυματα, να ακουνε μουσικη.Ναι αυτο ισχυει.Ομως αληθεια ενας που θελει την απλοτητα και να κανει μερικα βασικα πραγματα τοτε λογικα παει σε φθηνοτερες μαρκες κινητων η επιλεγει τα φθηνοτερα μοντελα των εταιρειων. Πως ομως απο την αλλη οταν αναζητεις την απλοτητα και να κανεις μερικα βασικα πραγματα πας και αγοραζεις ενα κινητο 740 ευρω;

Γιωργος

Ειναι γνωστο οτι οι γυναικες δεν κοιτανε ποτε τα τεχνικα χαρακτηριστικα ενος κινητου η ενος αυτοκινητου αγοραζουνε καθαρα με βαση το σχεδιο και με βαση το κυρος που προσδιδει η εκαστοτε μαρκα, η εκαστοτε εταιρεια.Δεν μπαινουν στην διαδικασια να κοιταξουνε τα τεχνικα χαρακτηριστικα δυο συσκευων και να τα συγκρινουν μεταξυ τους.Ενταξει αυτο το βλεπω φυσιολογικο.

Απο την αλλη ομως εαν υποθεταμε οτι η apple εφτιαχνε ενα κινητο η ενα προιον ,που χωρις να ειναι καποιος ειδικος, να εβγαζε ματι οτι ειναι μετριο, τοτε οι γυναικες παλι το apple θα παιρνανε.

Λενε καποιοι οτι οι γυναικες το κινητο το θελουν να κανουν απλα πραγματα να μπαινουν στο facebook, να στελνουν μηνυματα, να ακουνε μουσικη.Ναι αυτο ισχυει.Ομως αληθεια ενας που θελει την απλοτητα και να κανει μερικα βασικα πραγματα τοτε λογικα παει σε φθηνοτερες μαρκες κινητων η επιλεγει τα φθηνοτερα μοντελα των εταιρειων. Πως ομως οταν αναζητεις την απλοτητα και να κανεις μερικα βασικα πραγματα πας και αγοραζεις ενα κινητο 740 ευρω;Κι ομως οι γυναικες θα αγορασουνε παλι το iphone επειδη ειναι apple.Ας μην κοροιδευομαστε ουτε η απλοτητα τους ενδιαφερει ,κοιτανε μονο την φιρμα

Πέτρος

Γιώργο αν κοιτούσαν μόνο τη φίρμα, το LG prada θα είχε κάνει πάταγο. Τους ενδιαφέρει και το περιεχόμενο πλέον, να παίζουν με εφαρμογές κάμερας, να επικοινωνούν με iMessage, να ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ το software. Όσο για την τιμή, τα χρήματα μας βρίσκοντε στην τσέπη του καθενός μας ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μας δίνει όσα θέλει όπου θέλει και αποτελεί δική του ευθύνη (άσε που οι επιδοτήσεις αποτελούν ισχυρό παράγοντα πλέον στην απόκτηση μιας συσκευής). Τώρα αν το iPhone πλεονεκτεί σε κάτι συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, σίγουρα είναι η απλότητα και η φιλικότητα προς τον χρήστη. Facebook συμφωνώ, και τα 3310 μπαίνουν (λέμε τώρα). Αλλά την ποιότητα ήχου όταν φοράς ακουστικά, τα όμορφα ζωντανά χρώματα της retina (ναι, δεν υπάρχει καλύτερη οθόνη σε παραγωγή αυτή τη στιγμή), οι εφαρμογές που προσφέρει το App Store (είναι και θα παραμείνουν οι περισσότερες καθώς οι developers δημιουργούν εφαρμογές για μία GPU σε ένα Hardware Compilation και όχι σε χιλιάδες, όπως π.χ. android, ή δεκάδες όπως π.χ. Windows), και η καλή αίσθηση που αφήνει σαν κατασκευή, ε πραγματικά είναι υπεραρκετά για μια γυναίκα. Αν δεν ήμουν tech freak κι εγώ iPhone θα έπαιρνα να ξεμπέρδευα, αλλά το Galaxy S3 δεν το αλλάζω αυτή τη… Συνέχεια »

Νικολεττα

Αυτούς να λένε Μάρα, εδώ δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν αλλά πράγματα , κάνουν και κριτική…..

md03582

Σήμερα είδα απο κοντά στο πλαισιο στην Πάτρα το μαυρο 8x. Λοιπόν, χωρίς πολλά πολλά, είναι το πιο ωραιο κινητό που που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή έξω στην αγορά με διαφορά απο το δεύτερο. Είναι πανέμορφο και βολικότατο στο χέρι κι ας λέει η Μάρα οτι θέλει!

Γιάννης

Αγαπάμε Μάρα!

Και μια χαρά τα λέει! Εγώ προσωπικά, που δε θα’δινα ποτέ λεφτά για να πάρω iPhone και δε μ’αρέσει καθόλου ο σχεδιασμός του 5, δεν άκουσα τίποτα παράλογο! Την αίσθηση που της αφήνει το κάθε κινητό στο χέρι θα παρατηρήσει και πόσο εύχρηστο είναι το λειτουργικό. Θα μπορούσε να είναι η αδερφή, η κολλητή ή η κοπέλα μας που διαλέγει κινητό με τα ίδια ακριβώς κριτήρια.

Περιμένουμε κι άλλα hands-on (γιατί εκτός των άλλων, εχει και ΥΠΕΡΟΧΑ χέρια)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.