Ladies Talk, Η Νικολέττα εξηγεί γιατι το νέο της iPhone είναι καλύτερο από το προηγούμενο κινητό της

Η Νικολέττα εδώ και 8 μήνες χρησιμοποιούσε ένα λευκό HTC Radar αλλά πάντα ο κρυφός της πόθος ήταν να αποκτήσε ένα iPhone. Με τα πολλά κατάφερε τον σύζυγό της να την κάνει δώρο ένα λευκό iPhone 4S και εχθές που συναντήθηκα μαζί τους το είδα περιποιημένο με τη θήκη του, τη ζελατίνα του και το αξεσουάρ Hello Kitty που της είχα φέρει από την Ιαπωνία. Όταν την ρώτησα αν το iPhone είναι καλύτερο από το προηγούμενο κινητό της μου απάντησε. Ακούστε τον διάλογο.

Διευκρίνιση: Δεν έχουμε σκοπό να προσβάλουμε κανέναν με αυτό το άρθρο. Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει και για όποιους λόγους θέλει. Η απάντηση της Νικολέττας έχει ενδιαφέρον και τη μοιράζομαι μαζί σας με την άδειά της 🙂

, Ladies Talk, Η Νικολέττα εξηγεί γιατι το νέο της iPhone είναι καλύτερο από το προηγούμενο κινητό της

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

82 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Κ

Ωραίος Κώστα, τρολλάρισμα με το γάντι! 😉

Fotis

Το iphone είναι ένα status phone ή όπως αλλιώς συνηθίζω να λέω vanity phone (Το τηλέφωνο της ματαιοδοξίας)…

dimitris

Ασχέτως με τις κλασσικές πλέον ματαιόδοξες απόψεις “”είναι Iphone!!!!Θα λέω και θα δείχνω ότι έχω Iphone!!!”” ,το HTC Radar είναι κινητάρα πραγματικά!!!

Manolis

ξέρω κι άλλα άτομα που δεν ξέρουν καν να το ξεκλειδώνουν κι όμως το λένε με υπερηφάνεια ότι ΕΧΟΥΝ iPhone!!!!!!

koprodogis

Εγω παλι πιστευω οτι απλα το iphone ειναι πιο ομορφο κινητο και σε συνδιασμο με το γεγονος οτι υπαρχει πολυ υσποστηριξη απο τον περιγυρο μας ειναι ο βελτιστος συνδιασμος.
Για τον περιγυρο εννοω οτι ολο και καποιος φιλος-η θα εχει οποτε θα σου δειξει-δοσει-στειλεις καποια πραματα.
Δηλωνω και χρηστης και υποστηρικτης των wp (Htc HD7)

Πανος Σομπολος

μ αρέσει που όλοι στηρίζουν το android λόγω open source και ελευθερίας(και καλα) όμως όταν κάποιος τολμήσει να πει κάτι κάλο για άλλο λειτουργικό τον αντιμετωπίζονται με χλευασμό και προσβλητικά σχόλια! Που ειναι οι ελευθερια σας εδω κυριοι?
Αν είναι ματαιοδοξία το iPhone το να αγοράζεις πυρήνες που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ,τι είναι?
Σταματηστε να προσβαλεται τον κοσμο,σε σας γυριζει

vasilis

εχω την εντυπωση οτι το θεμα αγγιζει λιγο τα ορια του σεξισμου και ισως και να ειναι ρατσιστικο. δεν εχουν την αναλογη αποψη μονο οι γυναικες. ξερω πολλους αντρες με την αναλογη φιλοσοφια.. σου λενε δεν αλλαζω το iphone μου οπως δεν αλλαζω και την BMW, χωρις να βλεπουν επιδοσεις μηχανη κτλ απλα και μονο εξαιτιας ονοματος……

dimitris

Πάνος το ότι είναι ματαιοδοξία να αγοράζεις πυρήνες πού δεν χρησιμοποιείς,δεν σημαίνει ότι δεν είναι ματαιοδοξία το Iphone.

Ζαφείρης

Μεχρι και το 4s το iphone ηταν ομορφο.Το 5 ειναι πολυ χαλια για μενα.Μακροστενο και στενο πραγματικα ασχημο.Γουστα ειναι αυτα βεβαια αλλα πλεον εχει χασει και τον παραγοντα ομορφια για μενα.

Πανος Σομπολος

@vasilis μα στην συγκεκριμένη περίπτωση εσύ με το Ίμπιζα προσπαθείς να να αποδείξεις πράγματα φιλε μου, η κοπελιά ειναι μες την BMW και αυτα για τα οποια εσυ κοκορεύεσαι τα θεωρεί δεδομένα η δεν την ενδιαφέρουν!Οσο και να μαρσαρεις απο διπλα SEAT θα παραμεινει το γκρι – γκρι

George

Νομιζω οτι το θεμα εχει καταντησει γελοιο και ρατσιστικο. Επισης οι Ελληνες αν και μορφωμενοι ακαδημαικα ειμαστε τελειως αμορφωτοι κοινωνικα και κολλαμε ταμπελες. Για παραδειγμα εγω ζω σε ακριβο προαστιο τις Αττικης οποτε θα επρεπε να εχω iphone οπω και οι γνωστοι μου; Λαθος ολα τα ατομα που γνωριζω σε φιλικο επιπεδο εχουν android με 5 να εχουν iphone και μερικοι παλαιοτερα κινητα. Οσο για τις γυναικες νομιζω οτι ειναι θεμα marketing αφου για παραδειγμα ολες στην αρχη μπερδευουν το galaxy s II με iphone αλλα επιτα το αναγνωριζουν και ξερουν οτι η samsung ειναι καλυτεροι της apple στα κινητα. Απλα ειναι τα πραγματα μη κολλαμε σε προκαταληψεις.

dimitris

Εξαρτάται για ποιo BMW και ποιο SEAT μιλάμε…M3 με ένα απλό Ibiza…?Cupra με BMW σειρά 1…?όλα σχετικά είναι…Απλά σ’αυτό πού συμφωνώ με τον Πάνο είναι στο ότι οι περισσότεροι Έλληνες για μια μούρη και μια μόστρα ζούσανε και μερικοί συνεχίζουν και ζούνε..Γι’αυτό και φτάσαμε εδώ πού φτάσαμε!!Έτσι ήταν η φιλοσοφία ενός ολόκληρου λαού..να πάρω ακριβό αυτοκίνητο ή ακριβό κινητό για να “την πω” στο γείτονά μου ή στο φίλο μου και όχι να το πάρω για να κάνω τη δουλειά μου…Η μούρη έγινε πρώτο κριτήριο επιλογής..!!!

hankies

Μα το “όνομα” ρε παιδιά πουλάει σε όλα τα προϊόντα, αυτοκίνητα, ρούχα, ρολόγια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όπως είναι και λογικό και στα smartphones. Πολλοί μπορεί να έχουν “κόλημμα” με τις Mercedes, άλλοι με τα Lacoste, άλλοι με τα Rolex. Το γεγονός ότι οι εταιρίες αυτές έχουν καταφέρει να χτίσουν ένα πολύ μεγάλο όνομα στον τομέα τους δεν σημαίνει ότι τα προϊόντα που παράγουν δεν είναι ποιοτικά. Μπορεί να είναι πιο υπερκοστολογημένα σε σχέση με άλλα, αλλά υπάρχει λόγος. Είναι για παράδειγμα πιο γρήγορα ή πιο όμορφα ή έχουν πιο καλή κατασκευή ή αντέχουν περισσότερο στο χρόνο ή απλά έχουν “το όνομα”. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιο τέτοιο κόλλημα, και εμπιστευόμαστε κάποια τέτοια εταιρία “τυφλά”. Δε φταίει η Apple που είναι έτσι η κατάσταση, απλά έτσι είναι ο καταναλωτισμός και η αγορά και στην περίπτωση των smartphones το iPhone έχει το “όνομα”.

Taksidiotis

Τόσα ξέρουν ,τόσα λένε,γι αυτο πανε και παίρνουν iPhone….ενα κλειδωμενο αλλα για πολλούς smartphone,απλα για γέλια.

Πανος Σομπολος

@dimitris τις μάρκες τυχαία τις επέλεξα λόγω και της αναφοράς του φίλου στην BMW είμαι της αμερικάνικης σχολής προσωπικά χεχε,αλλωστε ελαχιστα γκομενακια ξερουν απο Cupra και Μ3 το δίλημμα ειναι πιο ξεκαθαρο ΒΜW ή μπρικι,και συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου άσε που πολλές φορές για την μούρη ξοδεύονται και περισσότερα φράγκα από ένα ακριβό μοντέλο…

Teo

Και εκεί που τραβάς μια φωτό,ακούς μια φωνή δίπλα σου “Αχ,ωραία φωτό έβγαλες,στείλ’την μου κι εμενα..”
-Ok στην στέλνω..
Και κοιτάς διπλα και βλέπεις ένα iPhone να περιμένει με BT ανοιχτό..
-E,κοπελια,στην έστειλα με mail γιατί με BT δεν παίρνεις.
-Γιατί? στείλ’την με BT γιατί δεν έχω κάρτα να μπω στο internet……
Ωραία τα προηγμένα κινητά τεχνολογίας,αλλα να ξέρουμε τις δυνατότητες τους εε ?

*ωραία τα BMW αλλα η συγκεκριμένη πίσω κίνηση δεν με βολεύει..Άσε που είμαι λάτρης τον μοτέρ που φτερνίζονται(Από τη μάνα τους).
Φιλικά πάντα.

Teo

Το καλύτερο που άκουσα χτες σε παιδικό party..
Μπαμπάς μου λέει : Έλα..Έβγαλε iPhone η Samsung ?
Απάντηση: Ναι,έβγαλε..Με 4,8″ οθόνη και θα το ονομάσει iPhone Galaxy ΣΞ.
Το τραγικό είναι ότι με πίστεψε.
χαχαχαχαχαχαα…

Kostas

” Tο iphone ειναι σαν τα Μanolo , μπορει να μην αξίζει μία , αλλα είναι Iphone ”

” Ααα χτυπάει ;; ”

Συγχαρητήρια στην Apple που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έκανε την μετριότητα status !!! Αυτό ειναι marketing . Και φυσικά οι γυναίκες είναι πάντα πιο επιρρεπής σε “οτι γυαλίζει” είτε αυτό είναι άντρας είτε τσαντάκι !!

Φυσικά τώρα που η Apple άρχισε να κάνει κοιλιά , τεχνολογικά και ποιοτικά ειναι στάσιμη και παρακμάζουσα και ο ιδρυτής-σύμβολο απεβίωσε κάντης την ίδια ερώτηση σε κανα 2 χρονάκια Κώστα να δούμε τι θα λεει για τα Iphone ή αν θα εχει android ως τοτε

Γιατι και η BB ήταν status μεχρι πρόσφατα και τωρα προσπαθεί να γλυτώσει την χρεωκοπία …

Πανος Σομπολος

@Teo χεχε φοβερό το σκετσακι φίλε (σοβαρα) όμως η τελευταία φορά που έστειλα με BT ήταν στην συναυλία του ELVIS στο καλλιμάρμαρο

Tasos Spanos

Για πολλούς λόγους γίνονται αυτα.
Πρώτα απ όλα επειδη βγάζει ένα μοντέλο τον χρόνο με το κυρίως όνομα να μένει το ίδιο. Οπότε με τα χρόνια έγινε γνωστό. Οι άλλες εταιρίες βγάζουν απο 10 τηλέφωνα τον χρόνο. Κι εμείς που ασχολούμαστε δεν τα ξέρουμε όλα.
Στις γυναίκες εχει μεγάλη επιρροή η διαφήμιση και όλες οι γυναίκες ειναι το DNA τους να πουλάνε μούρη. Αυτο ειναι πολυσυζητημένο τηλέφωνο γι αυτο νομίζουν ότι αν το έχουν ειναι κάτι.
Τώρα για τα iOS vs Android vs οτιδήποτε αλλο δεν έχουν ιδέα τι ειναι όλα αυτα.
Για μένα που έχω δουλέψει για αρκετό καιρο και τα 3 λειτουργικά το συμπέρασμα ειναι ότι η επιλογή ειναι καθαρά θέμα γουστου και θέμα υποχωρησεων γιατι κανένα δεν ειναι τέλειο.
Το ένα πάσχει εκει το αλλο αλλου.

Teo

* S3
(Greeklish to Greek) 😛

Panos7GR

Ε ναι… Δεν περίμενα διαφορετική απάντηση από μια γυναίκα! Δεν το λέω υποτιμητικά, το λέω γιατί έτσι είναι η πραγματικότητα. Τι τις ενδιαφέρει τις γυναίκες, πόσους πυρήνες έχει, αν έχει NFC, αν έχει Bluetooth, τι λογισμικό φοράει (δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία από κοπέλες που έχουν iPhone δεν έχουν ποτέ ενημερωμένο λογισμικό και είναι κολλημένες σε αυτό που έχουν από όταν το αγορασανε ή του το δώσανε!) κτλ; Η γυναίκα που θέλει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της, θέλει και προσπαθεί να είναι πάντα in fashion. Και κακά τα ψέματα το iPhone, iPad και γενικά οτιδήποτε “i” είναι στην μόδα. Αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο κριτήριο για την μέση γυναίκα! Επίσης έχοντας iPhone μπορεί να βρει ότι θήκη της κατεβεί στο κεφάλι, σε ότι χρώμα χρώμα θέλει για να το ταιριάξει όπως θέλει με το υπόλοιπο σύνολο σε κάποια έξοδο. Μπορεί επίσης να το στολίσει με ότι μπιχλιμπίδια γουστάρει μιας και υπάρχουν άπειρα… Είναι τόσο απλό! Πιστέψτε με έτσι είναι! Είμαι παθον και ξέρω… 😛 Η πρώην τουλάχιστον και οι φίλες της έτσι σκέφτονταν. Αλλά το βλέπω από γνωστές και από κοπέλες φίλων κτλ. Για παράδειγμα η ανηψουλα μου (16 χρόνων), μπορεί να μην είχε ποτέ της… Συνέχεια »

Teo

@Πανος Σομπολος ..μάλλον εσύ θα έχεις κάρτα,ε? 😉

Πανος Σομπολος

@Tasos Spanos φίλε οι γυναίκες θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους εύκολα και χωρις πολλά πολλά…όσο μεγάλο Galaxy και να έχεις άμα δεν κάνει αυτό που υπόσχεται οτι κάνει είσαι καταδικασμένος

Πανος Σομπολος

@Teo ε οχι παντα και εγω στην Ελλαδα ζω 🙂 Αλλα ουτε και ο Ελβις πηγε ποτε καλλιμαρμαρο πλακα κανουμε 😉

jimo

καλησπερα!! Θα ηθελα να σταθω σε κατι πολυ συγκεκριμενο σχετικα με τους κατοχους iphone και τις γνωσεις που εχουνε γυρω απο αυτο!! ασ ξεκινησω λοιπον λεγοντας πως οσοι πιστεουν οτι το αιφον ειναι το καλυτερο κινητο επειδη ειναι απλα και μονο αιφον ειναι ασχετοι και ως συνηθως σε αυτη την ζωη ολοι οσοι ειναι ασχετοι τυχαινει να εχουν οτι καλυτερο υπαρχει για παραδειγμα βλεπουμε κατι χαρακτηρες να οδηγανε κατι μερσεντες αλλα στα χερια τους πανε χαραμι δεν ξερουνε ουτε που ειναι η οπισθεν !! το ιδιο ισχυει και εδω η πληοψηφια των καταλαλωτων αιφον το εχει μονο και μονο για να λεει οτι το εχει και δεν ξερει να το χρησιμοποιησει και να εκμεταλευτει τις απιστευτες δυνατοτητες που εχει μιας και ειναι ο δημιουργος των σμαρτφονς παγκοσμιως!!! Θελω να καταληξω πως ανθρωποι που εχουνε στα χερια τους τρομερες δυνατοτητες απο καθε αποψη δεν ξερουνε να τις εκμεταλευτουνε και ας εχουνε οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα(μιας και εχω μπουχτισει απο αντροιντ γουιντωους και αλλα) γιατι δεν το κρυβω θεωρω το αιφον προσωπικα ισως και οτι καλυτερο υπαρχει σε κινητο και οχι στερεοτυπο οπως το εχουνε κανει ή στατους συμπολ !!! απλα για να μπορεις να εκμεταλευτεις στο επακρο ενα τετοιο θυσαυρο… Συνέχεια »

digekas

Γιατί να μην πληρώσει κάποιος κάτι τις παραπάνω και να αξιοποιεί 100% την συσκευή του αντί να πάρει μία που κάνει 1002 και που τελικά πάλι 2 (τυχαίο νούμερο (διάφορο του 3)) θα χρησιμοποιήσει οπότε και ο βαθμός αξιοποίησης (όποια σχέση του με τον βαθμό απόδοσης είναι εντελώς τυχαία) είναι σχεδόν μηδενικός;;;!!!

LOL

texnologion_GR

Πρώτο μου σχόλιο σαν Blog εδώ …Κώστα αλήθεια γέλασα πολύ ! Η αλήθεια παιδία έτσι είναι ,αυτό είναι το marketing και αυτό είναι το branding …από αρχαιότατων χρονών συμβαίνει αυτό …από τον “καλύτερο” φούρναρη και επιπλοποιό στο χωριό μέχρι τα αυτοκίνητα … σημασία έχει η φήμη !! Η φήμη είναι ποιο δυνατή και από τα καλυτέρα χαρακτηριστικά ! Επίσης…σκεφτείτε ότι η apple είναι μια αμερικανική εταιρία….όποτε είχε απευθείας ένα μεγάλο κοινό έτοιμο να την στηρίξει ! Έφερε ένα προϊόν που συγκέντρωνε επαναστατικά απλό interface , πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (Μιλώ για το iphone 1ης γενιάς με πλάτη αλουμινίου ) και είχε μαζέψει μερικά από τα καλυτέρα μυαλά ώστε να υλοποιηθεί η ιδέα της σε όλα τα επίπεδα. Αν και για μένα προσωπικά iphone 1 και iphone 5 είναι 2 μοντέλα του iphone που εγκρίνω. Είχα το iphone 1st generation 8gb μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του στην Αμερική ..και αισιως το κράτησα 3 χρόνια. Έκτοτε δεν ξαναπήρα όχι γιατί το σνόμπαρα αλλά γιατί ήθελα μεγαλύτερη οθόνη κυρίως και μπαταρία που να μπορώ να την αλλάζω εύκολα ώστε να έχω 2η μαζί μου πάντα. Το iOS είναι ένα καταπληκτικά μονότονο μεν αλλά σταθερό και οριοθετημένο λειτουργικό με φιλοσοφία development πολύ ανώτερη… Συνέχεια »

bilis

..δώστε gadget στο λαό!! μωρέ!! που θέλετε 1 μισθό! .. για να πάρουμε τηλέφωνό για να χουμε και φίρμα αχχααχααα:) …και μετά μας φταίνε η γυναικες για τα γούστα τους ..τη ποιότητα κοιταζουνε οι κακομοιρες!!:) ..σαν και εμάς!!!:) …δεν μπίιιιιιπ λέω εγώ όλοι μας να αραξουμε λιγάκι:) ..είναι μικρή η Ζωή και εμείς ψωνιζομαστε 🙂

παντελης

Παιδια διαβαζα αυτο το αρθρο απο το iphone 4s που εχω στα χερια μου αλλα αναγκαστηκα να παρω το galaxy tab 7′ που ειχα πιο διπλα για να μπορεσω ν ακουσω τι ελεγε η κυρια για το iphone γιατι μαλλον το iphone δεν υποστηριζε το αρχειο αυτο που ανεβασε ο συντακτης του αρθρου…καθε τι εχει και τα αρνητικα του…παντως η εμπειρια χρησης του iphone μου φαινεται πολυ καλη και ξεχωριστη…

dimitris

Να ρωτήσω κάτι?Αν η microsoft έφτιαχνε κι αυτή ένα μόνο windows phone το χρόνο,όπως γίνεται με το iphone, και το πουλούσε 800 ευρώ και ήταν πχ από αλουμίνιο,τότε τί θα λέγαμε??””Ουάουουου!!!!Τί smoothness!!!!!Τί εμπειρία χρήσης!!!!Κάνει και 800 ευρώ πού σημαίνει ότι είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει!!!!!Είναι και από αλουμίνιο!!!!!Ουάουου!!!”” Γιατί και με το iphone ότι πληρώνεις παίρνεις,ε???Ουάου ποιότητα!!!!Αξίζει 800 ευρώ!!!Τα ίδια δε λένε οι περισσότεροι?? Μήπως να λάβουμε υπόψη μας ότι το κόστος παραγωγής του είναι μόνο 300 ευρώ και το πουλάνε 800????Μήπως λέω?

Teo

Οποιος διαβάσει αυτό το σχόλιο θέλω να πάρει το κινητό στα χερια του….όταν το πάρει θέλω να κατεβάσει σε λιγότερο από 3 λεπτά τα top 100 παιχνίδια και τις top 100 εφαρμογές επί πληρωμή του 2012 στο κινητό του τσάμπα,ότι λογισμικό και να έχει….εκεί φαίνεται αν χαίρεσαι το εργαλείο που έχεις….και τα αποτελέσματα είναι: ο τύπος που έχει android ανοίγει κατευθείαν νέα καρτέλα μπαίνει the pirate bay κατεβάζει ένα αρχείο με 1000 αρχεία .apk, συνδέει το κινητό τα πετάει μέσα και έχει όλο google play στο κινητό του…ο τύπος που έχει iphone ακόμα δεν κατάλαβε τι έγραψα!!!!!

Teo

+1 στο συνονόματο ΤΕΟ και από μένα αλλα να κάνουμε κάτι με τα ονόματα να μην μπερδέψουμε τα μπούτια μας,εεε? 😛
Εγώ θα μετονομαστώ σε “Teo_7” .
Eσύ?

Πέτρος

Μπράβο Teo που υποστηρίζεις εμάς τους developers κατεβάζοντας πειρατικό λογισμικό. Ευτυχώς τέτοιοι άνθρωποι μένουν μακριά από την Apple τουλάχιστον λόγω κόμπλεξ (Στο Android το έχουν παραξεφτυλίσει με το πειρατικό λογισμικό) και μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίζουμε υποστηρίζουμε θαυμάσια λογισμικά όπως το iOS, και οι συνάδελφοι να έχουν ένα κίνητρο να δημιουργούν καινοτόμες εφαρμογές.

Παναγιωτης

Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι οι “androidάδες” δεν γουστάρουν να πουλάνε μούρη, για αυτό δεν παίρνουν iPhone! Υποθέτω επίσης ότι δεν ντύνονται ωράια, το αυτοκίνητο τους είναι χάλι μαύρο, δεν φοράνε όμορφο ρολόι και δεν ψωνίζουν γενικά μάρκες! Ολόκληρη φιλοσοφία ζωής δηλαδή! Τελικά είμαι πολύ κενός που έχω iPhone και ipad, μόνο η μόστρα με νοιάζει…Σωστά…

jimo

Για τον φιλο teo θα πρακαλουσα να μην προβαινει σε ανακριβιες του τυπου πεταω την εφαρμογη και ανοιγω καρτελα! Καταρχην για να γινουν τα μισα απο αυτα πρεπει πρωτα να εχεισ κανειτλ ρουτ την αντροιντ συσκευη σου και αναλογος την συσκευη ειναι περιπλοκο για πολους υστερα υαρχει και το θεμα αν το κινιτο σου παιζει τις τοπ 100 εφαρμογες και κατα π ποσο κολαει ! Στι αιφον ολες οι εφαρμογες βγαινουν πρωτα και μετα πανε σε αντροιντ κπαι εαζουνε σε ΟΛΑ τα αιφον ανεξαρτητος κατι που σε αντροιντ κινητα φφανταζει ουτοπικο για μανα μην αναφερω οτι οι φαρμογες αντροιντ ειναι οι ποιο πολες ιδιες με αλλο ονομα και μαλιστα κακογραμενες με απειρα μπαγκσ και κοληματα!
Οσο για το δωρεαν υπαρχει παντα το ντζειλμπρεικ στο αιφον αλλα μαλον δεν γνωριζεις

Αυτο ενοουσα οτι ποιο πανω οτι καποιοσ πρεπει να κσερει και λιγο απο κινητα και να μην διακατεχεταο απο την συντομη χαρα που προσφερει το αντροιντ πτι τα κανω ολα ντζαπα
Και στην ουσια το βαριεσαι σε ενα μηνα ασε ου μολισ βγει το επομενο αντροιντ δυσκολα η συσκευη σου θα δεχεται αναβαθμιση αν δεν ειναι λιγοτερο απο 8 μηνων
Και πευτεις στο τρυπακι να παρεις το επομενο αντροιντ

GREG

Οι άσχετοι με την τεχνολογία δεν ενδιαφέρονται ούτε θέλουν να μάθουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τεχνολογικού προϊόντος. Τα iPhone είναι για τους άσχετους με την τεχνολογία. Οι Apple fans θα αγόραζαν οτιδήποτε έχει το σήμα της Apple επάνω του, ακόμα και είδη υγιεινής.

Teo

Φίλε Πέτρο εμενα δεν με ενδιαφέρει αν θα με πει ένας developer κομπλεξικό η πειρατή η οτιδήποτε άλλο γιατι για τον developer είμαι μερίδα του κοινού που πρέπει να την ανεχτεί είτε φτιάχνει εφαρμογές σε android είτε φτιάχνει εφαρμογές σε ιός.Εγώ κοιτάω την τσέπι μου όπως και ο developer.Θέλω ένα λογισμικό που να μπορώ να κάνω αυτό που ανέφερα παραπάνω,στο pc μου το προσφέρει η microsoft στο κινητό η google.Απ εκεί και πέρα,εφόσον η ζωή μου έτσι γίνετε ευκολότερη και δεν σκοτίζω το κεφάλι μου με περιττά πράγματα όπως το jailbreak η να δαπανήσω μια περιουσια για παιχνίδια και εφαρμογές είμαι ευχαριστημένος και απολαμβάνω το κινητό μου!

Panos7GR

@Teo (σχόλιο #33): [Καταρχάς ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ, ειδικά στα λογισμικά]. Γιατί να τα κατεβάσεις το torrent απ το PC και όχι κατευθείαν απ το Android smartphone σου;;; Ειναι πανεύκολο και δεν χρειάζεσαι jailbreak όπως θέλει το iOS για να κατεβάσεις torrents.

@Πέτρος: Μην εθελοτυφλείς! Πρώτο πρώτο το iOS μας δίδαξε την πειρατεία με το jailbreak! Για ρωτά όσους έχουν jailbroken iΣυσκευές γιατί το έκαναν; Οι μισοί και λίγο παραπάνω η πρώτη απάντηση που θα σου δώσουν θα είναι για να κατεβάζουν τζάμπα εφαρμογές. Είναι δεδομένο, νομίζω…
Αντιθέτως το root στο Android γίνεται αποκλειστικά για να βελτιώσεις τις επιδόσεις της συσκευής σου.

Teo

@Panos7 το ξέρω αυτό που λες απλά θέλω να δώσω έμφαση στο ότι κατεβάζεις τόσες πολλές εφαρμογές σε τόσο μικρό χρόνο και τις περνάς τόσο απλά στο κινητό σου,πράγμα που στο ios δεν γίνετε που να του έχεις κάνει το καλύτερο jailbreak!

nikmour

mpeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!Να της το μεταβιβάζεις της κυρίας.

Πέτρος

Δεν μίλησα κάπου για jailbreak, το θεωρώ εξίσου απαράδεκτο να ΚΛΕΒΕΤΕ μέσω οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος την δουλειά μου και των συναδέλφων μου. Το χειρότερο όμως δεν είναι ότι το κάνετε, το χειρότερο είναι ότι το λέτε με υπερηφάνεια. Σε αυτήν την περίπτωση Teo, είναι σαν να σου λέω ότι εάν εσύ είσαι π.χ. βιοτέχνης, εγώ μπορώ να σου κλέβω την παραγωγή, να την μοιράζω δωρεάν, να την απολαμβάνω, και να έρχομαι το πρωί απ’ την βιοτεχνία σου και να σε βρίζω που βάζεις υψηλή ή και οποιαδήποτε χρέωση για την δουλειά σου, την ώρα που ψάχνεις να βρεις βασικά έσοδα για να συνεχίσεις την παραγωγή. Πες μου αν εσύ θα το ανεχόσουν αυτό. Εγώ προσωπικά χαίρομαι που στο εξωτερικό όπου και εργάζομαι, άτομα σαν κι εσάς αποτελούν μειονότητα και υπάρχει πρόοδος. Δυστυχώς στην Ελλάδα ισχύει το αντίθετο και σύμφωνα με τα στατιστικά της παράνομης διακίνησης λογισμικού παγκοσμίως, φοβάμαι πως αυτή είναι και η γενικότερη νοοτροπία των Ελλήνων καταναλωτών. Είστε πραγματικά άξιοι της μοίρας σας.

dimitris

Συγνώμη πού παρεμβαίνω αλλά έχει δίκιο ο Πέτρος.Είναι η δουλειά του οπότε θα πρέπει να σεβόμαστε ορισμένα πράγματα.Πιστεύω ότι θα πρέπει να στηρίζουμε τους Έλληνες developers.Κι όσο γι’αυτό πού λέει για την Ελλάδα θα συμφωνήσω απόλυτα.Πέτρο πραγματικά συγχαρητήρια γι’αυτό πού κάνεις και να ξέρεις ότι είσαι,μαζί με όλους τους Έλληνες developers, ένα σημαντικό κομμάτι του μέλλοντος μας!Σού εύχομαι ότι καλύτερο,ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και να ξέρεις ότι μάς κάνεις υπερήφανους με τις εφαρμογές σου!!

billD

Ολα τα λεφτα το μωρο που διαμαρτυρεται!

Labros89K

Εγω ηθελα ενα κινητο με καλη εως μετρια μπαταρια καλα specs και παρα πολυ ομορφια.Τον περασμενο Δεκεμβρη λοιπον πηρα iphone 4 ενω ειχε ανακοινωθει το 4s απο επιλογη…Ολοι οσοι εχουν Android με ρωτανε γιατι το πηρα και με ποια κριτιρια ειναι τελικα πιστευω τοσο απλο.Το Iphone 4 για εμενα ειναι το ομορφοτερο κινητο που βγηκε τα τελευταια χρονια τα 4s και 5 πουλανε απλα επειδη του μοιαζουν !!!!

md03582

@Πανος Σομπολος, πίστεψέ με, αν η Νικολέττα ήθελε να κάνει απλά την δουλειά της και χωρίς πολλά πολλά όπως λες θα έμενε στο htc radar και θα ήταν υπερευχαριστημένη και υπερκαλυμμένη. Το κινητό για τις γυναίκες είναι όπως είναι ένα τσαντάκι ή ένα ζευγάρι παπουτσια. αρκεί να είναι φίρμα και να είναι ΕΥΚΡΙΝΕΣ και το λογότυπο για να βλέπουν και οι υπόλοιποι οτι έχουν φίρμα. ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΡΜΑ. Με το radar εκανε ακριβως τα ιδια (αν οχι και περισσοτερα και γρηγορότερα) και με τα μισα λεφτά, ωστόσο δεν είναι αυτο το ζητούμενο. Δεν είναι αναγνωρίσιμο το radar, πως το λενε

jimo

md03582 οταν λες περισοτερα και γρηγοροτερα τι εννοεις? μπορεις να επεκταθεις σε παρακαλω?? γιατι μολις εξησες μια πολλυ μεγαλη πληγη!!

γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να εκανε περισοτερα πραγματα με το htc οταν οι εγαρμογες για αντροιντ ειναι λιγοτρερες και χαμηλοτερης ποιοτητας?? και κατα ποσο ποιο γρηγορα?? οταν το λειτουργικο αντροιντ τρελενεται στα κοληματα??

προσωπικα οποιο αντροιντ και να πηρα μετα το 3ο μηνα αρχισε να σερνεται

Dimitris

Εγω πιστευω οτι αν κατι υπαρχει δωρεαν τοτε γιατι να το αγορασω; Το ξερω οτι ειναι λαθος αλλα θα συνεχισω να προσπαθω να βρω και μερικες φορες να σπασω για πλακα οχι κερδος εφαρμογες και προγραμματα που θεωρω οτι ειναι υπερτιμολογημενα η ενω ειναι επι πληρωμης δεν ανταποκρινονται σε αυτα που υποστηριζουν οτι κανουν.

giorgio

Μπράβο βρε Κώστα με τα βιντάκια που ανεβάζεις!

nikolas

Το iPhone είναι το καλύτερο και το ομορφότερο κινητό. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει τόσους “επιστημονες” haters που χρησιμοποιούν το φθηνό τους υπερκινητό android για να θρέφουν την οικογενειά τους κάνοντας business μέσα από αυτό. Ελεος ρε μάγκες που είστε και γνώστες της τεχνολογίας επειδή κάνετε μια αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Android και μπορείτε να παίζετε κλεμμένα παιχνίδια δωρεαν.

md03582

@jimo δεν έχω να κάνω καμία επέκταση. το htc radar, επειδη δεν το γνωρίζεις, τρέχει windows phone. Τα windows phone πανε σφαίρα, δεν κολλάνε, έχουν σχεδόν όλες τις καλές και βασικές εφαρμογές (σε ικετεύω, μη με αρχισεις με τις χιλιαδες των χιλιαδων εφαρμογων του app store, ΟΧΙ τα windows phone δεν έχουν εφαρμογή πως σιροπιάζεις τον μπακλαβά ή πρωτοκολλο ραντίσματος κατά του περονοσπορου, ωστόσο έχουν όλες τις γνωστές) είναι ιδανικά για social εφαρμογές και γενικά είναι απροβλημάτιστα. Δεν έχω να επεκταθώ σε κάτι

md03582

@jimo οσων αφορά το android, δοκίμασε κανα one x και άσε τα φτηνά Samsung και τα alcatel γιατι μαλλον κάτι τέτοια δοκίμασες. Κανένα κόλλημα, άριστη ποιότητα κατασκευής, άπειρες επιλογές. Να συγκρίνεις το iphone με ανάλογης τιμής κινητά

Panos7GR

@jimo: Μα το Radar δεν φοράει Android!!!! Χαχα θα τρελαθούμε εδώ μέσα…. Με το “μανισιο” Android μπορείς να κανείς άπειρα πράγματα που εσύ με το iOS μπορείς να τα κάνεις με jailbreak και ΑΝ! Αλλά μην επεκταθούμε γιατί θα γράψω ολόκληρα “σεντόνια”…

@Πέτρος: Αν αναφέρεσαι και σε εμένα για ότι είμαι άξιος της μοίρας μου. Αν μου πεις e-mail ή μου πεις οπουδήποτε αλλού να σου στείλω screenshots από το Play Store, Google Wallet μου και απ όπου αλλού θες ότι οι εφαρμογές που έχω στις συσκευές μου είναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ! Ποτέ δεν ήμουν υπέρ στην πειρατεία λογισμικού γι αυτό ακόμα και στο PC μου, έχω Linux και συγκεκριμένα το Ubuntu. Και μίλησα για jailbreak γιατί αναφέρεις ότι στο Android είναι αβέρτα η πειρατεία. Εγώ να σου πω την αλήθεια την ολοκληρωτική πειρατεία την είδα πρώτα σε jailbroken iPhone, που μάλιστα μπορούσες να αγοράσεις απεριόριστα coins, equipments κτλ τζάμπα, ενώ κανονικά έπρεπε να τα πληρώσεις. Στο Android δεν γίνεται αυτό αλλά αν γίνεται πρέπει να είναι πολύ ψαγμένος και να “παίξεις” με αρχεία xml και άλλα τέτοια

digekas

Κάτι ειπώθηκε σχετικά με το θέμα της πειρατείας (και προφανώς κατ επέκταση για το θέμα του copyright) για αυτό και κάνω δεύτερο ποστ εδώ. Προφανώς και δεν υποστηρίζουν όλοι το FOSS επειδή είναι ανοικτό και ελεύθερο, αλλά επειδή είναι τσάμπα, free beer όπως θα έλεγε ο Stallman, ενώ για το θέμα της πειρατείας υπάρχει όπως ειπώθηκε και παραπάνω και το jailbreak, αυτά τουλάχιστον ως πρώτη προσέγγιση. Για το copyright τώρα και το τι αντιπροσωπεύει, πως και πότε εγκαθιδρύθηκε, από ποιους και γιατί, έχω γράψει σεντόνια και σεντόνια και όπως έλεγα και τότε και το βλέπουμε και σήμερα στην πράξη, έχει έρθει σε ένα τέλμα με τις μηνύσεις των μεγάλων εταιριών για καταπάτησή του τόσο σε ότι αφορά το copyright όσο και τις πατέντες. Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται μία διαφορετική προσέγγιση το θέμα της πνευματικής ιδιοκτησίας με σκοπό αφενός μεν να προστατεύεται ο δημιουργός οπότε και να ζει αξιοπρεπώς από την εργασία του και την προσφορά του στο ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ αλλά αφετέρου και το ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ του οποίου τμήμα είναι και δημιουργοί πνευματικής ιδιοκτησίας να επωφελούνται σε ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ και όχι οι μεσάζοντες, οι εταιρίες οι οποίες εκμεταλλεύονται και τους μεν και τους δε από τον μεσαίωνα μέχρι και σήμερα.… Συνέχεια »

md03582

@nikolas το οτι ειναι το ομορφοτερο και το καλύτερο ειναι γνώμη σου. Εγώ πάλι νομίζω οτι δεν πιάνει σε κανένα τομέα το htc one x. Γνώμη μου.

nikolas

@md03582 Αστειευεσαι βεβαια; Τι να κλ@531 η πλαστικούρα μπροστά στο επιτευμα της Apple; Πλάκα κάνεις έτσι; Γνώμη μου και μαζί με εμενα συμφωνεί και το υπολοιπο 95% των συνειδητοποιημενων χρηστών smartphones.

md03582

@nikolas δεν καταλαβα ρε μαγκα, δεν μπορουμε να διαφωνουμε μαζι σου? εσυ μαλλον μας κάνεις πλακα. απο που το βρήκες το 95%? Για ποια πλαστικούρα μιλάς? Άλλο κινητο είδες..

τσίμπα και ενα επιτευγμα για να γουσταρεις

https://techblog.gr/mobile/iphone-5-96228/

Panagiotis G

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PiVio1b_vfU
Lumia 920 ένα είναι το τηλ και εάν θέλει να πουλήσει και μούρη ας το πάρει σε κίτρινο. πας έξω για καφέ και έχει γεμίσει ο κοσμος iPhone. ακόμα και οι αλβανοί έχουν κ πουλάνε μούρη. με αυτίό θα έχεις κάτι διαφορετικό που αξίζει

Teo_7

@ nikolas προφανώς το 9 σου ξέφυγε(95% xaxaxaxa).
Τα νούμερα πωλήσεων και κινητών και λειτουργικού αλλα δείχνουν 😉
Άσε μας εμάς με τις πλαστικούρες να χαιρόμαστε την κορυφή και παρακολουθά εσύ την κατρακύλα.
Φιλικά ΤEO_7

Πανος.Λαστ

το πρωτο που κοιταξα ηταν τα σχολια και πραγματικα ελιωσα στα γελια οχι λογω κοροιδιας απλα ως κλασσικοι ελληναρες παντα η γνωμη του ενος(η δικη μας κυριως :p) θελουμε να ειναι η σωστη ακομα και αν ειμαστε λαθος ως το κοκκαλο! Παμε παρακατω…..σε ολα τα σχολια παραπανω εβλεπα κυριως σχολια του τυπου η apple πουλαει λογω ονοματος λογω εφαρμογων και λοιπα….καπου πρεπει να μπει ενα τελος σε αυτη την καραμελα…δωστε σε εναν αντικειμενικο κριτη ενα iphone και ενα android και δειτε ποιο θα χειριστει πιο ευκολα και πιο γρηγορα αυτο μετραει στην τελικη χ….κα αν εχει 4500 χιλιαδες πυρηνες στο 54,2 ghz η αν εχει super retina ultra high definition clear true black ips(ειχα και αλλα αλλα βαρεθηκα :p) η ουσια ειναι μια παιρνουμε τα κινητα μας για πιο ευκολη ζωη αν ειναι apple android symbian wp δεν εχει σημασια! Εχω λειτουργησει iphone android symbian wp7 καθενα εχει την δικη του μαγεια και πραγματα να μαθεις! πηρα ενα sony ericsson zylo και ηρεμησα που εχει και java!! Συγνωμη για το μεγαλο Post

Demis

xaxa τα σπάει το vidaki αλλά ακόμη παραπάνω έχω λιώσει με μερικούς υποστηρικτές της apple δεν απαντάω ποτέ σε κάτι τέτοια γιατί απλός δεν κάνει να κάνεις συζήτηση με τέτοια άτομα αλλά μου φτιάχνουν για τα καλά την μέρα με το γέλιο που ρίχνω

εδώ ο άλλος έθαβε το radar και έλεγε ότι έχει android και κολλάει και έχει την χειρότερη ποιότητα κλπ…………… το κινητό έχει windows phone και από ποιότητα κατασκευής παίρνει 95 στα 100 αυτό δείχνει επίπεδο του ατόμου (χωρίς να το θέλει ο ίδιος εκτίθεται στο full ότι είναι τέρμα άσχετος και δεν βλέπει πέρα από την μύτη του)

το κακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι δυστυχώς μα δυστυχώς τέτοια άτομα είναι μπόλικα……. για αυτό πάμε εκεί που πάμε……..

Τάκης

Τους κοινοτικούς χαιρετισμούς στον digeka. Δε μιλάει πολύ αλλά όποτε το κάνει έχει δίκιο.

md03582

https://m.wisegeek.org/what-is-polycarbonate.htm

@nikolas δες εδω πρωτα πριν ξαναγραψεις για 95% (απο το βρηκες παλι αυτο????) συνειδητοποιημενε χρηστη.

Alex

Ένα παράπονο ρε παιδιά! Το iPhone, προφέρεται: ‘Αϊ-φόουν. Όχι Άϊ-φον…

md03582

@alex εμεις καλα το λεμε, φων λεγεται, οι αμερικανοι που το εκλεψαν απο την ελληνικη γλωσσα να μαθουνε να το προφερουν σωστα!!

Kimi_R*

Όταν διαβάζω comments Android vs iPhone αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο όπως όταν διαβάζω για ομάδες… Δυστυχώς ακόμα και η Android κοινωνία αρχίζει και γίνεται σαν της Apple… Από πιτσιρικάς επειδή ασχολούμαι με το άθλημα γτ το γουστάρω τρελά πέρασαν από τα χέρια μου NOKIA, SIEMENS, SONY (τα παλιά με το ασπρόμαυρο 3D μενού), Ericsson, Motorolla (αν κ από αντοχή…), SonyEricsson (σειρά Κ!!), τα θρυλικά SHARP GX30 κτλ. (ίσως ότι καλύτερο πέρασε από τα χέρια μου) μέχρι που φτάσαμε στην εποχή του iPhone! Άποψή μου… όταν βγήκε φοβερό για αυτά που έκανε, δεν ανακάλυψε τις οθόνες αφής, δεν ήταν το πιο “έξυπνο” SmartPhone (ίσως ούτε καν Phone δεν ήταν 😛 ), πολλά “παιδικά” προβλήματα όμως άλλαξε τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε, μας έδειξε πως πρέπει να είναι ένα κινητό με οθόνη αφής και ήταν και πολύ όμορφο… αλλά μέχρι εκεί. Μετά την iPhone εποχή έχοντας δοκιμάσει Samsung Star, LG GT 400 (Viewty), LG Optimus one, Xperia X8, 3GS, Galaxy S, LG Optimus Black, Galaxy S2, Xperia neo V, iPhone 4 έχω καταλήξει με ένα ρουταρισμένο X8 στην τσέπη και ένα neo V και περιμένω το Nexus 4 για αντικαταστάτη του neo V, καλό το iPhone αλλά δεν είναι κινητό είχα το… Συνέχεια »

Kimi_R*

Περιττό να σας πω ότι επειδή η αδερφή μου είναι κομμώτρια και έχει πάρε δώσε με γυναίκες μόλις βλέπουν το Star… αχ iPhone? τι ωραίο!! το καινούριο? μέχρι και το μενού τους αρέσει περισσότερο…. Άβυσσος οι το μυαλό των γυναικών….. του καινούριου “iPhone” χαχα

sotos

Μην απορείτε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα….δυστυχώς ο Έλληνας δεν αλλάζει αλλά προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες. Δεν έχουμε πλέον λεφτά για Cayenne ? E και (εξάλλου ποτέ δεν είχαμε) θα πάρουμε το (επίσης δεν έχουμε λεφτά) iphone για τον ίδιο λόγο για τον οποίο πέρναμε και την Cayenne…για το θεαθείναι.
Το άκουσα προχθές σε αθλητικό ραδιόφωνο. Όλα διορθώνονται αλλά το μπ…..δελο σπίτι δεν γινεται….όπου μπ……βλέπε Ελλάδα (ή Νεοέλληνας)

vasilis

Ειχα και windows phone ( lg optimus 7) , είχα και bada phone ( samsung wave 2-τέλειο) , για κανα 8μηνο samsung galaxy 2 και πλέον iphone 4s και τώρα το 5άρι. Κανένα κινητό δεν με έχει συνεπαρει τοσο οσο το iphone. Τωρα τι λετε για μουρες κλπ στα παπάρια μου πως το βλεπει ο καθένας μ……..ας και τι ξέρει να κάνει με αυτό. Εγώ ξέρω πως αυτά που θέλω τα κάνει ΤΕΛΕΙΑ και το γουσταρω. Είδαμε και τους τύπους με το s3 που τους λες εαν πήρε το κινητο τους jelly bean και σου λένε τι είναι αυτό;;; Είδαμε και τους άλλους με τα htc 4πύρηνα που τρέχουν σαν τους παλαβους να εκλιπαρουν updates και υποστήριξη! Ok , δεν στέλνει BT . Μεγάλο κακό , ε; Δεν έχει widgets? ελάτε ρε παιδιά, που ασχολείστε με widgetakia , σοβαροί άνθρωποι τώρα… κολλάνε όλη την ώρα, γαμιέται το σύστημα για να βλέπεις την ώρα σε 200 παραλλαγές!!! Ξέρω τα βλέπετε υπερβολικά αυτα που λεω, μα και εσεις είστε πια υπερβολικοι στα σχόλια σας για το iphone!

nikolas

Παιδια αφήστε τα σαπια. Το iPhone ειναι το κινητό που όλοι θα θέλατε να έχετε και απλά είστε αφραγκοι. Και με ψωμί μπορείς να ζήσεις αλλά το θες και καμιά φορά το gourmet σου, πως να το κανουμε… Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να κυκλοφορούμε στους δρόμους με κουβέρτες επειδη έχουν καλύτερη απόδοση από τα μπουφάν στο κρύο… Ελεος…

sotos

@nikolas MΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.

@nikolas Το iPhone ειναι το κινητό που όλοι θα θέλατε να έχετε και απλά είστε αφραγκοι. Με διαφορά το πιο άκυρο σχόλιο εδώ μέσα.

Υπάρχουν και Έλληνες με λεφτά οι οποίοι δεν είναι επιδειξιομανείς όπως επίσης και πολλοί κάτοχοι Iphone οι οποίοι δεν έχουν 5€ να βάλουν κάρτα.

@george. Ο άνθρωπος προφανώς έχει καλή οικονομική επιφάνεια (μένει σε ακριβό προάστιο) της Αττικής και χρησιμοποιεί android. Αυτά να βλέπεις @nikolas.

Είναι καθαρά θέμα παιδείας. Εάν έχεις Iphone από πεποίηθηση μαζί σου (και ας πιστεύω ότι τα android είναι καλύτερα). Είναι γνώμη σου και έχω μάθει να σέβομαι τη γνώμη του άλλου άσχετα εάν συμφωνώ μαζί σου ή όχι.

Ένα τεράστιο ποσοστό όμως των κατόχων iphone θεωρούν “κοινωνική καταξίωση” και “status symbol” να επικοινωνούν με το μηλαράκι. Αυτό είναι το “πρόβλημα” και αυτό σχολιάζουμε εδώ.

@nikolas Και για να μην είσαι κολλημένος δόξα τω Θεώ έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω μετρητοίς iphone και ταυτόχρονα να έχω χρήματα να κάνω σερβις το αυτοκίνητο, να πληρωσω τη ΔΕΗ, να πάω σουπέρμαρκετ κλπ. Iphone όμως δεν εχω. Ξεκόλλα λοιπόν.

nikolas

@sotos φανταζομαι οτι εσυ είσαι power user και χρησιμοποιείς το κινητό σου για να δημιουργεις εκατομύρια γραμμές κώδικα, να μπαίνεις ταυτόχρονα στα χρηματιστήρια real time και ταυτόχρονα επίσης να κατεβάζεις δεκάδες gigabyte ταινιών ενώ ταυτόχρονα δημιουργείς ταινίες με εκπληκτικα effects που θα παιχτουν στους κινηματογράφους… Επειδή τίποτα από ολα αυτά δεν κάνει το 99,999999% των χρηστών και περιορίζεται στο update του facebook, στο να βλέπει βιντεο στο youtube και στο να επισκεπτεται το techblog.gr απο κεί και πέρα είναι ζήτημα αισθητικής το οποίο χαρακτηριζει των ανθρωπο από τα ζώα.
Για ολα τα παραπ΄πανω, η κουβέντα android vs iphone είναι εντελώς αστεία. Εντελώς. Ο καθένας παίρνει αυτό που γουστάρει γιατί ετσι γουσταρει.

nikolas

Και για όσους στελνουν διαστημόπλοια σε τροχιά, οι μετρήσεις εδώ https://www.androidauthority.com/iphone-5-vs-galaxy-s3-benchmarking-which-one-is-better-117284/ δείχνουν ξεκάθαρα τι πρέπει να χρησιμοποιήσουν.

Μη ντρέπεστε, πείτε το, “Θέλω iPhone, αλλά θα την βγάλω με μεταχειρισμένο Xperia mini”…

sotos

@nikolas. Μην ειρωνεύεσαι δεν κάνω τπτ από όλα αυτά ένας μέσος οπως εσύ είμαι.Όχι δεν θέλω το Ιphone και δεν θα μου το επιβάλλεις με τη γνώμη σου! Είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ κολλημενο να νομίζεις ότι όλοι θέλουν το iphone αλλά αδυνατούν να το πάρουν ! ΕΛΕΟΣ ! ΞΕΚΟΛΑ ΠΙΑ!

p.s Το τι κάνει ο καθένας με το κινητό του και τι οικονομική δυναντότητα διαθέτει αφορά τον εαυτό του.

Και εάν θες να ξεχωρίζεις δεν ψωνίζεις από το ZARA αλλά από το Massimo Dutti. Δεν παίρνεις iphone παίρνεις HTC ή Note 2.Τόσο απλά. Αλλιώς είσαι ένα με τα 16χρονα που δεν έχουν να βαλου κάρτα και παίρνουν iphone επειδή ειναι……..γαμάτο όπως έγραψε κ ενας χρηστης πιο πανω για τη 16χρονη ανιψιά του…..

nikolas

Massimo Dutti; Κουβέρτα φίλε μου, κουβέρτα… Εξαιρετική απόδοση σε σχέση με το μπουφαν και με λιγότερα λεφτά…

hankies

Έλεος ρε παιδιά με κάτι σχόλια εδώ μέσα. Πως γίνεται να συνδέονται η οικονομική κρίση ολόκληρου του κόσμου, που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής και οικονομικής πολιτικής, όχι μόνο των Ελλήνων πολιτικών, αλλά των κυβερνήσεων των “μεγάλων” (σκατά στη μούρη τους) δυνάμεων του πλανήτη, με το γεγονός ότι σε κάποιους αρέσει το iPhone, για οποιονδήποτε λόγο. Λες και έχουμε κρίση μόνο εμείς. Στην Πορτογαλία δηλαδή φταίει κι εκεί ότι τους αρέσει το iPhone και η Cayenne, ή στην Ισπανία και την Ιρλανδία ή στην Ιταλία σε λίγο καιρό; Κι εγώ πήρα το iPhone 5. Αυτό σημαίνει πως είμαι ηλίθιος η θέλω να το παίξω μούρη και δεν μπορεί να μου μιλήσει κάποιος που έγραψε παραπάνω ότι δε μιλάει σε τέτοια άτομα; Το πήρα γιατί έχω πολλούς λόγους να πιστεύω ότι είναι το καλύτερο από αυτά που κυκλοφορούν και είναι σίγουρα αυτό που με βολεύει και μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να έχει αυτήν την άποψη; Κι εσείς που λέτε ότι το παίρνουν για μούρη οι περισσότεροι, θέτετε δηλαδή ένα κριτήριο στην αγορά του smartphone σας το αν το έχουν πολλοί. Κι επειδή το έχουν όλοι, μέχρι και οι Αλβανοί το έχουν που είπε κάποιος (αλλά κανείς δεν είπε κάτι… Συνέχεια »

md03582

@nikolas εκτιθεσαι. Δεν εχεις ιδεα τι σου γινεται με τα smartphones. Το one x και το s3 κοστιζουν 700 ευρω

digekas

Η πίκρα ήταν η τιμολόγηση του ipad mini.

Αν το πάρουν όλοι θα χάσει την αίγλη του.

Αλλά γιατί έριξαν την τιμή του;;;

Με το τετραγωνικό ή με το βάρος πάει;;;

Γιωργος

καλα αυτη η επιθεση κατα των ιphone την βρισκω φυσιολογικη και δικαιλογημενη.Καποιοι μιλανε για κομπλεξ αυτων που δεν εχουν iphone εναντι αυτων που εχουν.Ομως μην ξεχναμε οτι την αρχη την εκαναν οσοι ειχαν iphone η η πλειοψηφια τους τουλαχιστον που επειδη ηταν ακριβο το εδειχναν οπου βρεθουν και απο σταθουν για να δειξουν οτι δηθεν ειναι υπερανω και φυσικα να κανουν ολους τους αλλους που δεν εχουν iphone να νιωσουν μειονεκτηκα .Aρα αυτη η επιθεση κατα των iphone ηταν αναμενομενη Στην επιθεση πρεπει και εσυ να απαντας κανοντας επιθεση. Εαν ο κατοχος iphone αμεσα η εμμεσα σου κανει φιγουρα τοτε αυτος ειναι ο κομπλεξικος και στην επιθεση που σου κανει πρεπει να απαντησεις με αναλογο τροπο.Εαν το iphone δεν ειχε υπερπροβληθει και μαλιστα σαν μεσο που κανει τον κατοχο του να νομιζει οτι ειναι ανωτερος εναντι εκεινων που δεν το εχουν τοτε φυσικα δεν θα υπηρχαν αντιδρασεις και δεν θα προκυπτε αυτη η πολεμικη εναντι των iphone.Aλλα οπως ξερουμε σε καθε δραση προκυπτει και μια αντδραση.Οπως σου απαντανε η οπως σου μιλανε ετσι πρεπει να απαντας και να μιλας και εσυ αναλογα.Προσωπικα σεβομαι τους ανθρωπους που σκεπτονται που κοιτουν συγκρινουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα των προιοντων χωρις να κολλανε σε εταιρειες… Συνέχεια »

Αποστόλης Ρόδος

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, το iPhone είναι απλά ένα ακόμα elegant αξεσουάρ όπως τα γυαλιά τους η τσάντα τους και το Φο ρολόι τους.
Πέρα από τηλέφωνα, μηνύματα και facebook… άντε καμία εφαρμογή για ψώνια και λιγο internet με κυριως τραγουδάκια στο youtube.
Το μόνο που μετράει είναι το ΜΉΛΟ… που θα φανεί στην καφετέρια και την καθημερινότητα… wow αυτή έχει iPhone… 😛
Όχι πως και πολλοί άντρες δεν είναι έτσι.
Εγώ γνωρίζω συντριπτικα περισσότερες γυναίκες κατόχους iPhone από άντρες και ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Πικρή η αλήθεια για τους fan άλλα αυτή είναι.

Dimitris Charalampakis

Apple Ipad mini 359.00 ευρώ??? ΜΟΝΟ?? ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ??? Κλάαααααμα η κυρία…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]